2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sessiz bekleyiş ....vala ben durmadan vucudumu dinleyip bi belirti beklemekten helaak oldum
Allah nasip ederse bi oğlum olursa furkan koyucam adını ....durmadan karnıma elime koyup furkaaaan ordaysan bi işaret ver diyomm ses yokk
Bi çıksın ordan ilk işim poposuna kocaman ısırıkk izi bırakıp resmini çekip cümle aleme yayınlıcamm kafayı yedimm galibaas

canım inan bende senin müjdeli haberini bekliyorum test tarihi ne zamandı

Ayin kacinda test günü Yelizcim Rabbim Gönlünün Muradini versin canim

canım inan bende senin müjdeli haberini bekliyorum test tarihi ne zamandı

Ayin kacinda test günü Yelizcim Rabbim Gönlünün Muradini versin canim

saolun kızlar test 6 şubat ama ben 4 şubatta yaparım yaaaa bugün bile zor duruyom 6ncı gün bugün...10 gün durmam ama ...zaten umudum yook gibi amaaaaan bilmiyooom hayırlsııı

Hayirlisi Allahdan canim umudun var Umudumuz hep olacak olumsuz birsey söyleme hatta düşünme bile Sen elinden gelen en büyük çabayı gösterdin sıra Yaradan da güzel düşünki yumurcaklarda rahatça yerlessinler annesi Allahim utandirmasin ♥♥♥ canımmmm
saolun kızlar test 6 şubat ama ben 4 şubatta yaparım yaaaa bugün bile zor duruyom 6ncı gün bugün...10 gün durmam ama ...zaten umudum yook gibi amaaaaan bilmiyooom hayırlsııı

canım insan doğal olarak çok karmaşık duygulara sahip oluyor ama umutsuzluğa yer yok sabırla ve dua ile test gününü beklemeye devam edeceğiz inşaALLAH müjdemizide alacağız

Yelizzcimmm insallah guzel haberler verirsin bizeeee....

Ben bugun histeroskopimi oldum kizlar... Uyudugumdan hisey hissetmedim ama suan sizim var biraz. Biraz da kanamam var. Normal herhalde... Dr islem sonrasi odaya geldi ve rahmimin sola yatik oldugu be egimli oldugunu, muayenede gorunmeyen hallerini gordugunden bahsetti... İyi ki yapmisiz dedim bakinca dedi. Rahimi duzeltmis. Tup cikisi yakinlarinda hem sag da hem de sol da polip benzeri yapilar gormus almis onlari da patolojiye gonderildi. Ciziklerimde atildi... Oyle iste.... Simdi yayilma durumundayim.... Hepinizi opuyorummmmmm

Anaaaam ne cabuk geçmiş olsun canımm hazırlanmış rahimin hayırlı olsun bebikler dolsun içi inşlahhh

Çok geçmiş olsun canım bebeklerine rahat yatak yapmış doktor Allah en kisa zamanda kavustursun inşallah miniklerine

canım çoookkkkk geçmiş olsun evet operasyon sonrası sızı şeklinde ağrı ve kanama normal bende de olmuştu inşaALLAH hamile kalmana engel olan bütün engeller ortadan kalkmıştır dilerim ilk tedavinde Rabbim evlatlarını sana bağışlasın

İyi pazarlar kızlar canim ben Insallah bu sefer olacak ve bise müjdeli haberi vereceksin kendini fazla dinleme olabildiğince rahat ol Insallah bebislerin tutjnur sana kuzum hayırlı haberlerle sevgiler

Kuzum benim gecmis olsun insallah bu operasyon bebisini getirecek sana *Allahım bu yolda daha fazla eylemesin bisleri Insallah hersey gönlünce olsun tatlım

canım çook geçmiş olsun. inşallah artık tez zamanda sen de dahil isteyen herkes benişlerine kavuşur. Rabnim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. bak her işte bi hayır bar histeroskopi sayesinde bikaç şey düzeltildi farkında olunmayan. inşallah bunlar son olur:)Rabbim hepimizin uar ve yardımcısı olsun kızlar...

Amayaacım geçmiş olsun, bu operasyon bebeğini kucaklamana vesile olsun inşallah.
Yelizcim, güzel haberlerini bekliyorum. Gönlünü ferah tut ve lütfen test gününü beklemeye çalış. Bak sonra arada derede bir değer görürsen beklemek çok daha zor olacak.
Bu sabah nstde sancım çıktı benim, 1 cm de açıklığım varmış. 1 haftaya kadar doğurma ihtimalim %70 miş. :) Çok heyecanlıyım. Öpüyorum hepinizi.

sonuna geldin yani.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Ayy hadi bakalım canım :) çok heyecanlı yaa :)

canım asıl macera şimdi başlıyor ALLAH en kolay doğumla kurtarsın inşaALLAH

Gecms olsun amayacim..
Boyle islem yapilip,bazi sorunlar kesfedip duzeltilince seviniyorum ben yaa.bundan sonrasi icin cok cok daha umut verici geliyor cunku bana.belki simdiye kadar olmamasinin en buyuk sebebi buydu..insallah hersey guzel devam edecek..ciziklerin de hayirli olsun:))

Ayyy,kiz benden once mi dogurcan:) cok heyecanli valla..hayirlisiyla kucagina al sekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…