:)) büyüyoruz Insallah teyzoslar. Bu arada benim ailem bilmiyor, cevrem de yok tüp bebek yaptıran, insanlara bazen bazı şeyleri anlatmak çok zor., bir de uzaklarda olunca, onlarıda üzmek istemedim. Gerçi bunun yükünü taşımak ta gerçekten zor ama inşallah sona yaklaşıyoruz. Bak şimdi kalbim sıkıştı, kötü oldum, inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.
doğum hikayeni de yaz olur mu hatiii....
ben bayılıyorum o hikayeleri okumaya yaaaa.... çok seviyorum, seviniyorum... içim umutla doluyo.... duygulanıyorum, duygu harmonisi yaşıyorum resmen....
Tatlim hiiic daralma..hatta sansli bile sayilirsin.tedaviye en fazla 1ay gecikmis olacaksin bence...Kızlar bugun randevum vardı benim hem ultroson hem çizik atacaktir doktor muayene etti polip var dedi kürtaj olman getekiyo dedi gecen senede boylevyarida kalmıştı tedavi Allahım yaaa hakkımızda hayirlisini versin hic bi işimiz rast gitmiyo hem bişey sorudan size normalde ben 25 de adet olmam lazımdı eger vu zamanada kadar kürtaj olursam Tedaviye baslanirmi acaba bu kötü biseymi ne olur cevap yazın tamammi sizleri seviyorum
amin canımsen çok güzel yapmışsın keşke benimde bilinmese ama böyle bir şansım olmadı 7 den 70 herkesin haberi oldu 10 yaşındaki yeğenlere bir de tüp bebeği anlatıyorum o kalp sıkışması heyecandan canım ALLAH a şükür stresten değil herşey güzel olacak inşaALLAH
Dogrusunu yapmissin keşke anneme bende soylemeseydim ama olan oldu.bu arada senin de biseyin kalmadi dogumun sezaryen mi olacak senin de
Masallah size:):)) büyüyoruz Insallah teyzoslar. Bu arada benim ailem bilmiyor, cevrem de yok tüp bebek yaptıran, insanlara bazen bazı şeyleri anlatmak çok zor., bir de uzaklarda olunca, onlarıda üzmek istemedim. Gerçi bunun yükünü taşımak ta gerçekten zor ama inşallah sona yaklaşıyoruz. Bak şimdi kalbim sıkıştı, kötü oldum, inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.
Masallah size:)
Aman ne yuku yaaa..kendine dert niye ediyosun ki?ben de cok kisiye soylemedim,cok yakinim olup soranlara dedim.neyini soylicen ki ayrica..normal olunca, herkese sevistik de yaptik mi diyor milletsonuc olarak bebek oldu mu,oldu...nasil oldugundan kime ne di mi
bakalım bi kaç güne regl olurum sonra da bi ön kontrol için gidicem görüşcem anlaşırız diye umuyorum başlıycam.... hayırlısıyla inşallahhhhRabbim Sanada dogum hikayeni yazmak nasip etsin en kısa zaman da biliyormisun tam sana yazacakt telimde ezan okumaya başladı gönlündeki ömrüne yazsin Insallah bizlerde ogunleri görürüz sen neler yapmaktasin tekrar başlayacaksinş tedaviye Insallah gerek kalmadan mucizen gelirsana
günaydın canımgüüüüünaaaayyyydddıııınnnnn
hepinizin iyi dileklerine çok teşekkür ederim... benimle birlikte tüm arkadaşlarımızın inşallahgüzbaharın, bebek_34ün, melindamın.... başka da kalmadı galiba
günaydın canım
tekrar tedaviye başlaman çok güzel bir haberinşaALLAH bu ay tedaviye ilk adımı atacak arkadaşlardan pozitif sonuçlar alırız diğer arkadaşlarda biran önce toparlanıp tekrar başlar Ocak ayında Neşenin transferi oldu Yeliz tedaviye başladı Nihan16 da başlayacaktı sesi çıkmıyor ALLAH'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşaALLAH bu topikte olan herkes hamile kalsın ve yavrularını vaktinde sağlıkla kucağına alsın amiiiiinnnnn
yalnızlığın yüküde çoktur canım onuda bilirim kanama geçirdiğim günlerde bazen öyle bir ağrım olurdu ki şimdi doğuracam galiba derdim ama kimseye belli etmedim eşim artık kaldıramıyor stresi evde ona belli etmedimInşallah cnm, hepimiz yaşayalım güzellikleri.
Ama tek başına yaşamak da zor böyle şeyleri, gerçi eşim hep vardı ama bazen yetmiyor sanırım. Erkekler ağlayamıyor bizim gibi, ağlamamızı da istemiyor. Mesela pozitif haberini aldığımda evde yanlızdım, eşimin de semineri vardı, onada ulaşamazdım. Tek başıma delirdim evde :) ağladım ağladım ama tabii sevinçten di bu sefer
amin canımneşeyle yelizi gebeler listesinde saydım.... niyeyse artık Nihan16 bursa dışında bi yerde deneyecekti bak onu atlamışım....
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah hayırlı cumalar....
Gunaydin tatlım Insallah hersey yolunda gider ve tedaviye başlarsınız Insallah sonu bebisli bir tedavi olur halkında hayırlı olsun Insallah evlat hasretin biter en yakın zamanda sevgiler opuldun tatlımbakalım bi kaç güne regl olurum sonra da bi ön kontrol için gidicem görüşcem anlaşırız diye umuyorum başlıycam.... hayırlısıyla inşallahhhh
bimukabele şekerim... inşallahhhh senin de son tedavin olsun hasretin bitsinGunaydin tatlım Insallah hersey yolunda gider ve tedaviye başlarsınız Insallah sonu bebisli bir tedavi olur halkında hayırlı olsun Insallah evlat hasretin biter en yakın zamanda sevgiler opuldun tatlım
Canim benim bu arada Cuman mübarek olsun benim Icin tedaviye başlamak bile zorvartik ikisenedir hervtedavide farklı şeyler cikiyo karşımıza bu seferde polip buldular rahimde internetten arastirdigima gore yaşı ilerlemiş kadınlarda oluyomus artik şaşırdım Allah sasirtmasin tekrar kürtaj Icin randevu aldik Allah buyuk Gusel şeyleri vesile olur Insallah senin adinada sevindim Rabbim hisleri evlatsizlikla imtihan etmesin hayırlı evlatlar nadipnetsinbimukabele şekerim... inşallahhhh senin de son tedavin olsun hasretin bitsin
üzülmek ümitsiz olmak yok mücadeleye devam küretaj randevusu hangi gün inşaALLAH kolaylıkla geçer sonu bebeşli olurCanim benim bu arada Cuman mübarek olsun benim Icin tedaviye başlamak bile zorvartik ikisenedir hervtedavide farklı şeyler cikiyo karşımıza bu seferde polip buldular rahimde internetten arastirdigima gore yaşı ilerlemiş kadınlarda oluyomus artik şaşırdım Allah sasirtmasin tekrar kürtaj Icin randevu aldik Allah buyuk Gusel şeyleri vesile olur Insallah senin adinada sevindim Rabbim hisleri evlatsizlikla imtihan etmesin hayırlı evlatlar nadipnetsin
O KÜRTAJ SENİ BEBEYE Bİ ADIM DAHA YAKLAŞTIRCAK, SON ADIM BU OLSUN ARDINDAN BEBİŞ İN THE GÖBİŞCanim benim bu arada Cuman mübarek olsun benim Icin tedaviye başlamak bile zorvartik ikisenedir hervtedavide farklı şeyler cikiyo karşımıza bu seferde polip buldular rahimde internetten arastirdigima gore yaşı ilerlemiş kadınlarda oluyomus artik şaşırdım Allah sasirtmasin tekrar kürtaj Icin randevu aldik Allah buyuk Gusel şeyleri vesile olur Insallah senin adinada sevindim Rabbim hisleri evlatsizlikla imtihan etmesin hayırlı evlatlar nadipnetsin
canım ALLAH C.C kolaylık versintestlerin sonucu her zaman temiz çıksın hamileliğini Rabbim sana mucize olarak nasip etti inşaALLAH her aşamayı sıkıntısız kolaylıkla atlatırsın