2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Dogrusunu yapmissin keşke anneme bende soylemeseydim ama olan oldu.bu arada senin de biseyin kalmadi dogumun sezaryen mi olacak senin de

doğum hikayeni de yaz olur mu hatiii....

ben bayılıyorum o hikayeleri okumaya yaaaa.... çok seviyorum, seviniyorum... içim umutla doluyo.... duygulanıyorum, duygu harmonisi yaşıyorum resmen....

Canim benim yazarim ama inşallah seninkini de okumak nasip olur benim de tek istegim bu :)

Tatlim hiiic daralma..hatta sansli bile sayilirsin.tedaviye en fazla 1ay gecikmis olacaksin bence...
ben gecen sene kurtaj sonrasi 2.tedavime baslayacakken uzun kanamalar yasadim.ilaca baslamak icin hastaneye gittigimde polip cikti..bu polip embriyonun tutunmasini ya engelliyor ya da erken donem dusuk yapiyormus.regl bitiminde hemen histeroskopi yontemi ile benim polip alindi.operasyonu takip eden regl ( operasyon 29nisan,son regl 17mayis) ile ilac kullanmaya basladim ben.dr oyle tavsiye etti,cizik niyetine yani.embriyo tutunmasini kolaylastiriyor dedi..VEEE sonrasini biliyorsunuz,bebegim tutundu bana..yani bu islem bana ugurlu geldi..
Bu durum tespit edilmemis olsa belki gene bosu bosuna tedavi olacakti,oyle dusun..daha onceden var miydi ki?benimki bir ayda olusmustu mesela,dr sasirmisti..
Uzun lafin kisasi arkadasim,her serde br hayir vardir dedikleri boyle bisii bence.mutlu ol,daha onceki olumsuzluklarin suclusu bu kucuk et benleri olabilir yani.umarim oyledir de bu son tedavin olur senin de..

Inşallah cnm, hepimiz yaşayalım güzellikleri.
Ama tek başına yaşamak da zor böyle şeyleri, gerçi eşim hep vardı ama bazen yetmiyor sanırım. Erkekler ağlayamıyor bizim gibi, ağlamamızı da istemiyor. Mesela pozitif haberini aldığımda evde yanlızdım, eşimin de semineri vardı, onada ulaşamazdım. Tek başıma delirdim evde :) ağladım ağladım ama tabii sevinçten di bu sefer

Masallah size:)
Aman ne yuku yaaa..kendine dert niye ediyosun ki?ben de cok kisiye soylemedim,cok yakinim olup soranlara dedim.neyini soylicen ki ayrica..normal olunca, herkese sevistik de yaptik mi diyor millet sonuc olarak bebek oldu mu,oldu...nasil oldugundan kime ne di mi

:)) ama yakınlarına söylemişsin..
Ilk denemem de tutsaydı, zaten problem etmezdim. Söylemediğim için pişman değilim ki, dert de etmiyorum. :) sadece zor paylaşmamak. Iyi ki burası var, var dı.
Ben 5. Defa denedim sayıyorum, 3 kez tüp bebek, iki kezde dondurulmuşlarla. Bu dondurulmuş olaylarında resmen yıkıldım ama, kendimi tam hazır hissetmişken, o kadar ilaç vs kullandıktan sonra, tam evden çıkacakken son dakika telefonlarıyla her ikisinde de embriyoların gelişimini durdurduğunu öğrendim. Iki dondurulmuşlarda da 3 er tane embriyo vardı. Ikiz istemedik ama, uzun uzun düşünüp taşındıktan sonra iki tane embriyo koydurmaya karar verip, hayaller kurduk. Günlerce ağladımmm, küstümm herşeye
İnşallah bundan sonra güzel günler bizleri bekliyordur

bakalım bi kaç güne regl olurum sonra da bi ön kontrol için gidicem görüşcem anlaşırız diye umuyorum başlıycam.... hayırlısıyla inşallahhhh

günaydın canım
tekrar tedaviye başlaman çok güzel bir haber inşaALLAH bu ay tedaviye ilk adımı atacak arkadaşlardan pozitif sonuçlar alırız diğer arkadaşlarda biran önce toparlanıp tekrar başlar Ocak ayında Neşenin transferi oldu Yeliz tedaviye başladı Nihan16 da başlayacaktı sesi çıkmıyor ALLAH'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşaALLAH bu topikte olan herkes hamile kalsın ve yavrularını vaktinde sağlıkla kucağına alsınamiiiiinnnnn

neşeyle yelizi gebeler listesinde saydım.... niyeyse artık Nihan16 bursa dışında bi yerde deneyecekti bak onu atlamışım....

Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah hayırlı cumalar....

yalnızlığın yüküde çoktur canım onuda bilirim kanama geçirdiğim günlerde bazen öyle bir ağrım olurdu ki şimdi doğuracam galiba derdim ama kimseye belli etmedim eşim artık kaldıramıyor stresi evde ona belli etmedim kardeşim bana bakmaya geldi ona söylemedim çünkü hiçbirimizin elinden birşey gelmiyordu boşuna onlarda üzülecekti ben sadece ağlayıp dua ettim ama yinede etrafımdalardı sen gurbettesin canım senin için yalnızlığın anlamı daha büyük hamileliğin verdiği duygusallıkta var ama şükür sorunsuz bu günlere geldin seni bekleyen çok güzel günler var önemli olanda bu sanırım yalnızda olsan söyleyemediğin paylaşamadığın güzel haberlerin vardı bizler herzaman buradayız senin müjdeli haberlerini her daim bekliyoruz dertleşmek istersen dertlerininde başımızın üzerinde yeri var

bakalım bi kaç güne regl olurum sonra da bi ön kontrol için gidicem görüşcem anlaşırız diye umuyorum başlıycam.... hayırlısıyla inşallahhhh
Gunaydin tatlım Insallah hersey yolunda gider ve tedaviye başlarsınız Insallah sonu bebisli bir tedavi olur halkında hayırlı olsun Insallah evlat hasretin biter en yakın zamanda sevgiler opuldun tatlım

bimukabele şekerim... inşallahhhh senin de son tedavin olsun hasretin bitsin
Canim benim bu arada Cuman mübarek olsun benim Icin tedaviye başlamak bile zorvartik ikisenedir hervtedavide farklı şeyler cikiyo karşımıza bu seferde polip buldular rahimde internetten arastirdigima gore yaşı ilerlemiş kadınlarda oluyomus artik şaşırdım Allah sasirtmasin tekrar kürtaj Icin randevu aldik Allah buyuk Gusel şeyleri vesile olur Insallah senin adinada sevindim Rabbim hisleri evlatsizlikla imtihan etmesin hayırlı evlatlar nadipnetsin

üzülmek ümitsiz olmak yok mücadeleye devam küretaj randevusu hangi gün inşaALLAH kolaylıkla geçer sonu bebeşli olur

O KÜRTAJ SENİ BEBEYE Bİ ADIM DAHA YAKLAŞTIRCAK, SON ADIM BU OLSUN ARDINDAN BEBİŞ İN THE GÖBİŞ

canım ALLAH C.C kolaylık versin testlerin sonucu her zaman temiz çıksın hamileliğini Rabbim sana mucize olarak nasip etti inşaALLAH her aşamayı sıkıntısız kolaylıkla atlatırsın

aminnn canım..inşallah hepimiz için aynı duaları ben de ediyorum. Rabbim ne kadar zor şeyler yaşadığımızı görüyor inşallah sonucunu da ona göre verir hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…