- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
inşaALLAH canımCanım inşallah şeker çıkmaz ve herşey yolunda gider.
Salı sabahı kontrolüm var benimde. Bakalım doktor ne diyecek. Annemler yarın yola çıkıyorlar. Kazasız belasız gelirler inşallah.
1 tane de ben alıyorum canım...Rabbim dualarını kabul etsinmerabakızlar inşalahh herkesin keyfi yerindedir.....benim sizlerden bi ricam olucak ama bunu burdan istemek ne kadar doğru bilmiyorum tabi ....... sizlerle 1 senedir yakın gibi olduk güvendiğim için yazıyım dedim
bana illa 500 yasin duası yaptıralım dedilerde her bir kişi bir yasin okuyacakmış ..acaba bana 1 yasin okumak isteyen olurmu
dualarımız hepimiz için olsun inşalahh
inşalahh bu tedavinde bebeğine kavurşun bende tedavideyim rabbim yüzümüzü güldürsün inşalahhİyi AkşamlarGeçen yıl ben de tüp bebek tedavisi görmüştüm...ama maalesef değerim artmamıştı ve kimyasal ile sonuçlandı...Belki hatırlarsınız kızlar...ara ara sizleri takip ediyordum...nicklerinizi hatırlıyorum ve gördüm ki topiğin maşallahı var... Hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almanızı temenni ediyorum...Bu ay inşallah ben de yine deneyeceğim...dualarınızı eksik etmeyin
Arkadaşlar hepinize iyi aksamlar inşa herkes iyidir bende iyiyim çok şükür bugün catlatma iğnesi vurulacak inş çarşamba günüde opu yapilacak
Yelizcim bir tanede ben okurum cnm Allah kabul etsin inss cnm
maşaalahh opu ya kadar gelmişsin canım bu son tedavimiz olsun yüzmüz gülsün hep beraber inşalahh
Az once okudum canim ben... Haber veriyim dedim. Allah kabul etsin insallah....
Ben de mart reglim ile tedaviye baslamayi planlamaya basliyorum... İlk kez dinlendiriyorum galiba... Evet mart nisan gibi yeniden start vericem... Allah nasip kisnet ederse....
yelizcim bende okurum ama şuan adetliyim.ay sonuna kadar demişsin okurum inş.
hayırlısı olsun cnm.bende başlıcam ama kar engeli var önümde.istanbula gideceğim için havada kötü belki erteleyebilirim bir aya dahahakkımızda hayırlısı
Tünaydın kızlar...
Mevlüd kandilimiz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.
saol canım allah razı olsun..demek sende karar verdin çok iyi inşalah bu son olur ..tek temennim bu başkada elimizden bişi gelmiyo zaten dua etmekten başka ..
saol canım allah razı olsun..demek sende karar verdin çok iyi inşalah bu son olur ..tek temennim bu başkada elimizden bişi gelmiyo zaten dua etmekten başka ..
canım çok saol allah razı olsun ..seninde hayırlı doğumun olsun inşlaahh kucağına aldığında bütün sıkıntıların bitecek unutma ..allaha emanet olYelizcim yasin okunuyormus rabbim kabul ederse bende bir tane okuycam inşallah Dualarımız kabul olur :)
Yeliz canım ben sana tam sayıyı daha sonra vereceğim ama topikten iki arkadaşta okuyacak Güzbahar ve Kociş sen kendi sayına 2 tane yasin eklersinkızlaaaaaaaar allah hepinizden razı olsun beni çok mutlu ettiniz okunan yasin' ler hepimiz için
öpüyorum hepinizi sevgiyle
İnss cnm benim hepberaber inssmaşaalahh opu ya kadar gelmişsin canım bu son tedavimiz olsun yüzmüz gülsün hep beraber inşalahh
cnm inss bu sefer son tedavin olsun hersey gonlunce olsun inssAz once okudum canim ben... Haber veriyim dedim. Allah kabul etsin insallah....
Ben de mart reglim ile tedaviye baslamayi planlamaya basliyorum... İlk kez dinlendiriyorum galiba... Evet mart nisan gibi yeniden start vericem... Allah nasip kisnet ederse....
hayırlı si olsun inşa cnm hakkinda allah gönlüne gore versin insKizlarrrrr iyi akşamlar Bisde Allshim izniyle ilk randevumuzu aldik ayin 12 de randevumuz var Vw ilk adwtle tedaviye Rabbim nasip ederse insallah hersey iyi gider baslicaz Rabbim ozenen dileyen usteyen herkesin gonlunevgore versin Dua edin Kislar gecen seferr gibi olmasin Rabbim ol desin