hayırlı si olsun inşa cnm hakkinda allah gönlüne gore versin ins
Tesekkur ederim canim Allah hepimizin gonlune gore versin so'n tedavilerimiz olur i sallahhayırlı si olsun inşa cnm hakkinda allah gönlüne gore versin ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı si olsun inşa cnm hakkinda allah gönlüne gore versin ins
Tesekkur ederim canim Allah hepimizin gonlune gore versin so'n tedavilerimiz olur i sallahhayırlı si olsun inşa cnm hakkinda allah gönlüne gore versin ins
kalbimdesinnnnnnnYeliz canım ben sana tam sayıyı daha sonra vereceğim ama topikten iki arkadaşta okuyacak Güzbahar ve Kociş sen kendi sayına 2 tane yasin eklersin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKizlarrrrr iyi akşamlar Bisde Allshim izniyle ilk randevumuzu aldik ayin 12 de randevumuz var Vw ilk adwtle tedaviye Rabbim nasip ederse insallah hersey iyi gider baslicaz Rabbim ozenen dileyen usteyen herkesin gonlunevgore versin Dua edin Kislar gecen seferr gibi olmasin Rabbim ol desin
Nesecim,opu islemin hayirli olsun,agrisiz sizisiz,kaliteli yumilerin osun insallah..bizi bilgilendir yarin...hayırlı si olsun inşa cnm hakkinda allah gönlüne gore versin ins
Canim tedaviye baslayacak olmaniz cok guzel..insallah sonu bebisli olur da senin de son tedavin olur..kendine dikkat et...Tesekkur ederim canim Allah hepimizin gonlune gore versin so'n tedavilerimiz olur i sallah
Selencim bugun doktora gidecektin,nooldu? Daha onceden sezaryen tarihini 7ocak demistin diye hatirliyorum.eger oyleyse yarin bebisimz gelecek sanirimValla çok hızlısın arkadaşım. Maşallahın var.
Nasılsın canım bebişler nasıl?
canım tabii seni hatırlıyoruz aramıza tekrar hoşgeldin yeni tedavin hayırlı olur inşaALLAH sonuboyle olsunİyi Akşamlar Geçen yıl ben de tüp bebek tedavisi görmüştüm...ama maalesef değerim artmamıştı ve kimyasal ile sonuçlandı...Belki hatırlarsınız kızlar...ara ara sizleri takip ediyordum...nicklerinizi hatırlıyorumve gördüm ki topiğin maşallahı var... Hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almanızı temenni ediyorum...Bu ay inşallah ben de yine deneyeceğim...dualarınızı eksik etmeyin
Neşecim inşaALLAH opu kolay geçer kaliteli bol yumişlerin olur sonucu bize bildirmeyi ihmal etme sakınArkadaşlar hepinize iyi aksamlar inşa herkes iyidir bende iyiyim çok şükür bugün catlatma iğnesi vurulacak inş çarşamba günüde opu yapilacak
Yelizcim bir tanede ben okurum cnm Allah kabul etsin inss cnm
aminnn canım amiiinnnnnmaşaalahh opu ya kadar gelmişsin canım bu son tedavimiz olsun yüzmüz gülsün hep beraber inşalahh
canım karar vermene çok sevindim inşaALLAH bu tedavin yüzünü güldürür Rabbim meleklerini sana bağışlarAz once okudum canim ben... Haber veriyim dedim. Allah kabul etsin insallah....
Ben de mart reglim ile tedaviye baslamayi planlamaya basliyorum... İlk kez dinlendiriyorum galiba... Evet mart nisan gibi yeniden start vericem... Allah nasip kisnet ederse....
Nazan seninde az kaldı Rabbim sana da kolaylıklar nasip etsin çok heyecanlı bir bekleyişNesecim,opu islemin hayirli olsun,agrisiz sizisiz,kaliteli yumilerin osun insallah..bizi bilgilendir yarin...
Canim tedaviye baslayacak olmaniz cok guzel..insallah sonu bebisli olur da senin de son tedavin olur..kendine dikkat et...
canım her işte vardır hayır bu ay olmaz öbür ay olur canını sıkma sonu bebişli olur inşaALLAHyelizcim bende okurum ama şuan adetliyim.ay sonuna kadar demişsin okurum inş.
hayırlısı olsun cnm.bende başlıcam ama kar engeli var önümde.istanbula gideceğim için havada kötü belki erteleyebilirim bir aya daha hakkımızda hayırlısı
Haticim stres yapma önemli olan bebeğin sağlıklı doğması nasıl doğacağına paşan karar verecek zaten son 25 gün hadi bir avazda inşaALLAHBitanem nasılsın bu hafta kavuşuyosun minnosuna degil mi ? Rabbim bana da buradaki herkese de nasip etsin insallah aminn.ben kontrole gittim bebek maalesef 2.5 kilo sezaryen den vazgeçti hoca normal olsa daha iiiyidedi tabi ama son ana kadar belli olmaz dedi bide muayene masasinda tansiyonum düşüp bayilinca iyiden vazgeçti :) sanırım ben ocagin sonunda dogurcam :))
canım şimdiden hayırlı olsun inşaALLAH Rabbim Peygamber efendimizin s.a.v doğduğu bu ayda dualarımızı kabul etsin anne olmak isteyen bizlerin kucağını boş bırakmasın bütün uvzuvları yerinde hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinKizlarrrrr iyi akşamlar Bisde Allshim izniyle ilk randevumuzu aldik ayin 12 de randevumuz var Vw ilk adwtle tedaviye Rabbim nasip ederse insallah hersey iyi gider baslicaz Rabbim ozenen dileyen usteyen herkesin gonlunevgore versin Dua edin Kislar gecen seferr gibi olmasin Rabbim ol desin
inşallah bi problem çıkmaz tatlım..... dualarım seninleherkese günaydın kızlar
dün 50 lik şeker yüklemesi yapıldı açlık 85 yüklemeden sonraki 1. saat 169,9 çıktı doktorla detaylı görüşemedik ama yüksek dedi endokronolijiye gitmelisin dedi @selen1977 sen ne yaptın dr. kontrolü nasıl geçti annen geldi mi?
sağolasın canım inşaALLAH çıkmazinşallah bi problem çıkmaz tatlım..... dualarım seninle
Canim,arkadasim, zaman yaklastikca sevinmekle birlikte heyecanlaniyorum dogrusu..bazi hazirliklari henuz yapmadim diye de panik yapiyorum..bu arada senin de bayagi buyuduler..hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.herkese günaydın kızlar
dün 50 lik şeker yüklemesi yapıldı açlık 85 yüklemeden sonraki 1. saat 169,9 çıktı doktorla detaylı görüşemedik ama yüksek dedi endokronolijiye gitmelisin dedi @selen1977 sen ne yaptın dr. kontrolü nasıl geçti annen geldi mi?
Amayacim ne var ne yok,nasilsin? yogunlugun devam ediyor mu? Tedaviye baslamaya karar vermissin, sevindim..bahar bana iyi gelmsti,sana da iyi gelsin insallah,inşallah bi problem çıkmaz tatlım..... dualarım seninle
çok şükür tatlım yuvarlanıp gidiyorum işte.... daha iyi tatlım iş yoğunluğu... yıl sonları özellikle fena oluyorAmayacim ne var ne yok,nasilsin? yogunlugun devam ediyor mu? Tedaviye baslamaya karar vermissin, sevindim..bahar bana iyi gelmsti,sana da iyi gelsin insallah,
Canim,arkadasim, zaman yaklastikca sevinmekle birlikte heyecanlaniyorum dogrusu..bazi hazirliklari henuz yapmadim diye de panik yapiyorum..bu arada senin de bayagi buyuduler..hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.
Seker yuklemesine gelince,sikinti yapma..benim 180 cikmisti ve bikac gun sonrasi 100luk yukleme yapildi ve diyetisyene gittim.biraz dikkat edince gayet normal gidiyor..ben ikinci yukleme yaptirdigima pisman oldum dogrusu..direk diyetisyene gidip, diyete baslasam iyiymis,zira gunde bir ogun kendi kanimi 3kez olcuyorum..diyet yapinca bebisin gobek cevresi normale donmustu..
Bu arada yilbasinda arkadaslarla birlikteydik.bir ciftin ikizi vardi 11aylik..biri kiz biri oglan..ugrasmasi cok zor,yardimcilari vardi..ama cook tatlilar yaa:)) senin de kismetse oyle olacak:)) cok yorulup sonra iksini ayri ayri yersiniz esinle:))