2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yeliz canım ben sana tam sayıyı daha sonra vereceğim ama topikten iki arkadaşta okuyacak Güzbahar ve Kociş sen kendi sayına 2 tane yasin eklersin :KK15:
kalbimdesinnnnnnn :oops::oops:

Kizlarrrrr iyi akşamlar Bisde Allshim izniyle ilk randevumuzu aldik ayin 12 de randevumuz var Vw ilk adwtle tedaviye Rabbim nasip ederse insallah hersey iyi gider baslicaz Rabbim ozenen dileyen usteyen herkesin gonlunevgore versin Dua edin Kislar gecen seferr gibi olmasin Rabbim ol desin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı si olsun inşa cnm hakkinda allah gönlüne gore versin ins
Nesecim,opu islemin hayirli olsun,agrisiz sizisiz,kaliteli yumilerin osun insallah..bizi bilgilendir yarin...
Tesekkur ederim canim Allah hepimizin gonlune gore versin so'n tedavilerimiz olur i sallah
Canim tedaviye baslayacak olmaniz cok guzel..insallah sonu bebisli olur da senin de son tedavin olur..kendine dikkat et...

İyi AkşamlarEn Büyük TÜRKİYE Geçen yıl ben de tüp bebek tedavisi görmüştüm...ama maalesef değerim artmamıştı ve kimyasal ile sonuçlandı...Belki hatırlarsınız kızlar...ara ara sizleri takip ediyordum...nicklerinizi hatırlıyorum:KK16:ve gördüm ki topiğin maşallahı var...:anneadayı::anneadayı: Hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almanızı temenni ediyorum...Bu ay inşallah ben de yine deneyeceğim...dualarınızı eksik etmeyin:KK68::KK68:
canım tabii seni hatırlıyoruz aramıza tekrar hoşgeldin yeni tedavin hayırlı olur inşaALLAH sonu:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:boyle olsun:KK68::KK70:

Arkadaşlar hepinize iyi aksamlar inşa herkes iyidir bende iyiyim çok şükür bugün catlatma iğnesi vurulacak inş çarşamba günüde opu yapilacak

Yelizcim bir tanede ben okurum cnm Allah kabul etsin inss cnm
Neşecim:KK19: inşaALLAH opu kolay geçer kaliteli bol yumişlerin olur :KK68::KK68:sonucu bize bildirmeyi ihmal etme sakın:KK68:

Az once okudum canim ben... Haber veriyim dedim. Allah kabul etsin insallah....

Ben de mart reglim ile tedaviye baslamayi planlamaya basliyorum... İlk kez dinlendiriyorum galiba... Evet mart nisan gibi yeniden start vericem... Allah nasip kisnet ederse....
canım karar vermene çok sevindim:KK68: inşaALLAH bu tedavin yüzünü güldürür:anneadayı: Rabbim meleklerini sana bağışlar:emir_bebek::emir_bebek:

Nesecim,opu islemin hayirli olsun,agrisiz sizisiz,kaliteli yumilerin osun insallah..bizi bilgilendir yarin...

Canim tedaviye baslayacak olmaniz cok guzel..insallah sonu bebisli olur da senin de son tedavin olur..kendine dikkat et...
Nazan seninde az kaldı:KK68: Rabbim sana da kolaylıklar nasip etsin çok heyecanlı bir bekleyiş:KK68::KK68:

yelizcim bende okurum ama şuan adetliyim.ay sonuna kadar demişsin okurum inş.
hayırlısı olsun cnm.bende başlıcam ama kar engeli var önümde.istanbula gideceğim için havada kötü belki erteleyebilirim bir aya daha :KK42: hakkımızda hayırlısı
canım her işte vardır hayır bu ay olmaz öbür ay olur canını sıkma sonu bebişli olur inşaALLAH:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68:

Bitanem nasılsın bu hafta kavuşuyosun minnosuna degil mi ? Rabbim bana da buradaki herkese de nasip etsin insallah aminn.ben kontrole gittim bebek maalesef 2.5 kilo sezaryen den vazgeçti hoca normal olsa daha iiiyidedi tabi ama son ana kadar belli olmaz dedi bide muayene masasinda tansiyonum düşüp bayilinca iyiden vazgeçti :) sanırım ben ocagin sonunda dogurcam :))
Haticim stres yapma önemli olan bebeğin sağlıklı doğması nasıl doğacağına paşan karar verecek zaten son 25 gün hadi bir avazda inşaALLAH:KK68::KK68::KK68::KK68:

Kizlarrrrr iyi akşamlar Bisde Allshim izniyle ilk randevumuzu aldik ayin 12 de randevumuz var Vw ilk adwtle tedaviye Rabbim nasip ederse insallah hersey iyi gider baslicaz Rabbim ozenen dileyen usteyen herkesin gonlunevgore versin Dua edin Kislar gecen seferr gibi olmasin Rabbim ol desin
canım şimdiden hayırlı olsun:KK68: inşaALLAH Rabbim Peygamber efendimizin s.a.v doğduğu bu ayda dualarımızı kabul etsin anne olmak isteyen bizlerin kucağını boş bırakmasın bütün uvzuvları yerinde hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin:KK68::KK68::KK68::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkese günaydın kızlar
dün 50 lik şeker yüklemesi yapıldı açlık 85 yüklemeden sonraki 1. saat 169,9 :KK35:çıktı doktorla detaylı görüşemedik ama yüksek dedi endokronolijiye gitmelisin dedi :KK17:@selen1977 sen ne yaptın dr. kontrolü nasıl geçti annen geldi mi?:KK64:

günaydın kızlar....

4343 çok sevindim hayırlı olsun inşallah sonu bebişli olsun....

nihancim inşallah senin için hayırlı zamanda olur ki bence de açıkcası havalar sorun bir ay daha beklemen seni çok yıpratmasın; hayırlı zamanda başla, hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah :)

selen hayırla, sağlıkla, bi avazda dedikleri gibi kolaylıkla geçen bi doğum hikayen olsun inşallah....

hati; senin de pek az kaldı.... inanamıyorum zaman nasıl da hızla geçio....

herkese günaydın kızlar
dün 50 lik şeker yüklemesi yapıldı açlık 85 yüklemeden sonraki 1. saat 169,9 :KK35:çıktı doktorla detaylı görüşemedik ama yüksek dedi endokronolijiye gitmelisin dedi :KK17:@selen1977 sen ne yaptın dr. kontrolü nasıl geçti annen geldi mi?:KK64:
inşallah bi problem çıkmaz tatlım..... dualarım seninle:KK36::KK36::KK36::KK36:

herkese günaydın kızlar
Canim,arkadasim, zaman yaklastikca sevinmekle birlikte heyecanlaniyorum dogrusu..bazi hazirliklari henuz yapmadim diye de panik yapiyorum..bu arada senin de bayagi buyuduler..hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.
Seker yuklemesine gelince,sikinti yapma..benim 180 cikmisti ve bikac gun sonrasi 100luk yukleme yapildi ve diyetisyene gittim.biraz dikkat edince gayet normal gidiyor..ben ikinci yukleme yaptirdigima pisman oldum dogrusu..direk diyetisyene gidip, diyete baslasam iyiymis,zira gunde bir ogun kendi kanimi 3kez olcuyorum..diyet yapinca bebisin gobek cevresi normale donmustu..
Bu arada yilbasinda arkadaslarla birlikteydik.bir ciftin ikizi vardi 11aylik..biri kiz biri oglan..ugrasmasi cok zor,yardimcilari vardi..ama cook tatlilar yaa:)) senin de kismetse oyle olacak:)) cok yorulup sonra iksini ayri ayri yersiniz esinle:))

Amayacim ne var ne yok,nasilsin? yogunlugun devam ediyor mu? Tedaviye baslamaya karar vermissin, sevindim..bahar bana iyi gelmsti,sana da iyi gelsin insallah,:KK68::KK68:
çok şükür tatlım yuvarlanıp gidiyorum işte.... daha iyi tatlım iş yoğunluğu... yıl sonları özellikle fena oluyor:KK45::KK45:

inşallah iyi gelir tatlım... bu soğuklarda yemedi açıkçası. bi de dişim ağrıyodu önce onu hallediyim istedim, ancak çok eski dolgum sızlamıştı dün dr a gittim dolguyu çıkardı içini temizlerken en arka dişlerimden biri, sinirimi patlattı bu da kanal tedavisi anlamına geliyor... iki hafta sonra kanal tedavisi yapacak sonra kurtulcam ve tedaviye hazır hale gelcem inşallah.... 10.000 bakımını da yaptırmış olcam işte :-):-):-):-):-) bebeler de bi zahmet beğensinler artık, eşşek kadar hatun oldum dimi ama yaaaaa:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Canim,arkadasim, zaman yaklastikca sevinmekle birlikte heyecanlaniyorum dogrusu..bazi hazirliklari henuz yapmadim diye de panik yapiyorum..bu arada senin de bayagi buyuduler..hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.
Seker yuklemesine gelince,sikinti yapma..benim 180 cikmisti ve bikac gun sonrasi 100luk yukleme yapildi ve diyetisyene gittim.biraz dikkat edince gayet normal gidiyor..ben ikinci yukleme yaptirdigima pisman oldum dogrusu..direk diyetisyene gidip, diyete baslasam iyiymis,zira gunde bir ogun kendi kanimi 3kez olcuyorum..diyet yapinca bebisin gobek cevresi normale donmustu..
Bu arada yilbasinda arkadaslarla birlikteydik.bir ciftin ikizi vardi 11aylik..biri kiz biri oglan..ugrasmasi cok zor,yardimcilari vardi..ama cook tatlilar yaa:)) senin de kismetse oyle olacak:)) cok yorulup sonra iksini ayri ayri yersiniz esinle:))

heyecanlı ve stresli olman çok normal canım:KK66: eksikler alınır zamanla bazen yaşadıkça ne alacağına karar vereceksin :KK66:hastane çıkışı battaniye v.b temel ihtiyaçlar hazır olsun gerisi kolay:KK36: büyüyorlar teyzesi bu günlere geldik inşaALLAH Rabbim cümlemize vaktinde kucağımıza almayı nasip eder:KK36: inşaALLAH her zorlukla bir kolaylık olur:KK36: benim şekere canımın sıkılmasının en büyük sebebi hamileliğin başından beri iştahsızım ve abur cubur yememeye gayret ettim yinede yükaek çıktı:confused: böyle olunca diyet listesine nasıl uyarım bilmiyorum bana bakan kimse yok işim zor ama ne yapalım tek derdimiz bu olsun ikiz fikri benide çok korkutuyor ama inşaALLAH üstesinden geliriz :KK36::KK36::KK36:

X