2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım güzel haberlerini bekliyoruz, Allah sorunsuz kolaycacık kavuşmayı nasip etsin sağlıkla...

canım güzel haberini bekliyoruz. çok öpüyorum.

canım meraktayım ne durumdasın inşaALLAH kolay bir doğum yapmış bebeğini emziriyorsundur

iyiyim haticim sen nasılsın seninde az kaldı 2013 Ksımdan beri ne maceralar yaşadık sonu güzel olacak inşaALLAH

Canim cok kötü grip oldum sorma :) aktardan atom çayı almış eşim onu icsem zararı olur mu sence.doktorum normal dogum icin sıkıntı yok ama sezaryen olmani istiyorum dedi bana

Canim cok kötü grip oldum sorma :) aktardan atom çayı almış eşim onu icsem zararı olur mu sence.doktorum normal dogum icin sıkıntı yok ama sezaryen olmani istiyorum dedi bana
Canim benim bitki çaylari benim bildiğim kadarıyla iyi değil kanamalari yol açabiliyor sen bol bol dinlenmeyi ve limonlu cayvic fazla olmamak şartıyla Allah sifa versin Rabbim kolaylıklar hayırlı ağrılar versin sağlıkla kucaginizi almayı nasip etsin

geçmiş olsun canım hamilelikte her bitki çayı önerilmiyor bende grip oldum boğz ağrısı v.s bir fincan sıcak suya yarım limon sıktım bir yemek kaşığı kaliteli bal karıştırıp günde 2-3 kez içtim çok iyi geldi sende dene neden sezeryan istedi ki

merhaba ben da ilk defa yazıyorum aranıza katıldım .ağustos ayından buyana kabus dolu günler .yok rezervin az yok erken menepoz yok fsh yüksekliği diye saçma sapan oyaladılar beni oysaki adet düzensizliği gibi hiç bir şikayetim yok .29 yaşınadyım 4. yıl bitti bu ay evliliğimde ama bu yıl bebek düşünmeye başladık sonuç bu:(sorun tüplerim tılaı hemde ikisi .laparoskopi histereskopi açılmadı yaklaşık 4 ay oldu cak gibi tüp bebeğe başlıcaz inş.çok kaygılıyım

tatlım nerelerdesin bi ses ver lütfeeeeen

hoşgeldin canım maalesef bebeklere giden yol uzun ve yıpratıcı dilerim ilk tüp denemesinde kavuşursunyavrularına

NAne limon içiyorum dinleniyorum bol bol :) dedi ki normal doğum cok normal olmuyor ben tavsiye etmiyorum tüp bebek olduğu için dedi

GÜLÜM benim cok sagol allah razı olsun senden darisi tüm dileyen kardeslerime inşallah :)

CNN OTE="zbaz, post: 38355620, member: 645670"]menekşe adanadamısın sen de galiba başkentte deneyeceksin ben de ameliyatı orda oldum tedaviyi de orayı düşünyorum .fikrini almak isterim .ben bitliste görev gereği yaşıyorum ama adanalıyım şubat tatiliin bekliyorum .Rabbim yerdımcımız olsun hepimimzin[/QUOTE]

Cnm öncelikle geçmiş olsun burayi okumadan yazmistim sana kusura bakma tüp sorununu ameliyatla cozmussunuzdur inşa tüpler çok önemli bu tedavide ameliyat ini kim yaptı bende haziranda oldum tayfun bey benim Dr um ben hastanenin genelinden memnunum cnm bence iyi yerdesin basarisi yuksek ve en son sistemler kullaniliyor labratuari iyi yani önemli olan bu bence bende inşa bu ay sonu baslicam tedaviye hic telaş yapma cnm stres en onomli faktör inşahhakkında hayirlisi olur istediğin zaman soru sorabilirsiniz cnm

NAne limon içiyorum dinleniyorum bol bol :) dedi ki normal doğum cok normal olmuyor ben tavsiye etmiyorum tüp bebek olduğu için dedi

canım geçmiş olsun. Ben ilk ayda nezle grip olmuştum bir kasa portakal suyu ve limon içmiştim.çabuk düzelmiştim.Umarım biran evvel iyileşirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…