- 21 Kasım 2012
- 1.020
- 232
Canım güzel haberlerini bekliyoruz, Allah sorunsuz kolaycacık kavuşmayı nasip etsin sağlıkla...Kizlar valla bende minigime kavusmak istiyorum saglikla ama hicbi hareket yok..elle muayeneye basladi doktor 2 seferdir yapiyor acilma varmi diye kont ediyor ama bi gelisme yok henuz..bakalim yarin nolucak..artik ciddi ciddi sezeryani dusunmeye basladim bakalim doktor ne diyecek yarinki nst, ultrason ve muayneden sonra..sizleri bolgilendiricem..bende sizin guzel haberlerinizi bekliyorum canlarim..hepinizi opuyorumm tesekkur ediyorumm iyi dilekleriniz icin..
Kizlar valla bende minigime kavusmak istiyorum saglikla ama hicbi hareket yok..elle muayeneye basladi doktor 2 seferdir yapiyor acilma varmi diye kont ediyor ama bi gelisme yok henuz..bakalim yarin nolucak..artik ciddi ciddi sezeryani dusunmeye basladim bakalim doktor ne diyecek yarinki nst, ultrason ve muayneden sonra..sizleri bolgilendiricem..bende sizin guzel haberlerinizi bekliyorum canlarim..hepinizi opuyorumm tesekkur ediyorumm iyi dilekleriniz icin..
canım meraktayım ne durumdasınKizlar valla bende minigime kavusmak istiyorum saglikla ama hicbi hareket yok..elle muayeneye basladi doktor 2 seferdir yapiyor acilma varmi diye kont ediyor ama bi gelisme yok henuz..bakalim yarin nolucak..artik ciddi ciddi sezeryani dusunmeye basladim bakalim doktor ne diyecek yarinki nst, ultrason ve muayneden sonra..sizleri bolgilendiricem..bende sizin guzel haberlerinizi bekliyorum canlarim..hepinizi opuyorumm tesekkur ediyorumm iyi dilekleriniz icin..
canım meraktayım ne durumdasıninşaALLAH kolay bir doğum yapmış bebeğini emziriyorsundur
iyiyim haticimDOgurmustur artık diminasılsın canım benim
iyiyim haticimsen nasılsın seninde az kaldı 2013 Ksımdan beri ne maceralar yaşadık sonu güzel olacak inşaALLAH
Canim benim bitki çaylari benim bildiğim kadarıyla iyi değil kanamalari yol açabiliyor sen bol bol dinlenmeyi ve limonlu cayvic fazla olmamak şartıyla Allah sifa versin Rabbim kolaylıklar hayırlı ağrılar versin sağlıkla kucaginizi almayı nasip etsinCanim cok kötü grip oldum sorma :) aktardan atom çayı almış eşim onu icsem zararı olur mu sence.doktorum normal dogum icin sıkıntı yok ama sezaryen olmani istiyorum dedi bana
geçmiş olsun canımCanim cok kötü grip oldum sorma :) aktardan atom çayı almış eşim onu icsem zararı olur mu sence.doktorum normal dogum icin sıkıntı yok ama sezaryen olmani istiyorum dedi bana
iyi akşamlar canımİyi aksamlar arkadaşlar
unbelivable cnm inş saglicakla bebisini kucagina almissindir arkadasim
iyi akşamlar canımamin inşaALLAH güzel haberlerini alırız
menekşe adanadamısın sen de galiba başkentte deneyeceksin ben de ameliyatı orda oldum tedaviyi de orayı düşünyorum .fikrini almak isterim .ben bitliste görev gereği yaşıyorum ama adanalıyım şubat tatiliin bekliyorum .Rabbim yerdımcımız olsun hepimimzin
tatlım nerelerdesin bi ses ver lütfeeeeenKizlar valla bende minigime kavusmak istiyorum saglikla ama hicbi hareket yok..elle muayeneye basladi doktor 2 seferdir yapiyor acilma varmi diye kont ediyor ama bi gelisme yok henuz..bakalim yarin nolucak..artik ciddi ciddi sezeryani dusunmeye basladim bakalim doktor ne diyecek yarinki nst, ultrason ve muayneden sonra..sizleri bolgilendiricem..bende sizin guzel haberlerinizi bekliyorum canlarim..hepinizi opuyorumm tesekkur ediyorumm iyi dilekleriniz icin..
hoşgeldinmerhaba ben da ilk defa yazıyorum aranıza katıldım .ağustos ayından buyana kabus dolu günler .yok rezervin az yok erken menepoz yok fsh yüksekliği diye saçma sapan oyaladılar beni oysaki adet düzensizliği gibi hiç bir şikayetim yok .29 yaşınadyım 4. yıl bitti bu ay evliliğimde ama bu yıl bebek düşünmeye başladık sonuç bu:(sorun tüplerim tılaı hemde ikisi .laparoskopi histereskopi açılmadı yaklaşık 4 ay oldu cak gibi tüp bebeğe başlıcaz inş.çok kaygılıyım
geçmiş olsun canımhamilelikte her bitki çayı önerilmiyor bende grip oldum boğz ağrısı v.s bir fincan sıcak suya yarım limon sıktım bir yemek kaşığı kaliteli bal karıştırıp günde 2-3 kez içtim çok iyi geldi sende dene neden sezeryan istedi ki
Canim benim bitki çaylari benim bildiğim kadarıyla iyi değil kanamalari yol açabiliyor sen bol bol dinlenmeyi ve limonlu cayvic fazla olmamak şartıyla Allah sifa versin Rabbim kolaylıklar hayırlı ağrılar versin sağlıkla kucaginizi almayı nasip etsin
NAne limon içiyorum dinleniyorum bol bol :) dedi ki normal doğum cok normal olmuyor ben tavsiye etmiyorum tüp bebek olduğu için dedi