İyi akşamlar canim cimmmm sizleri sevyom arkadaslar benimKizlar hepinize iyi aksamlarr
canım çok sağolKalbimdesin canim benim iyi dileklerinde Icin çoook tesekkur ederim Allah razi olsun butun evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımız tes zamanda Gusel haberler alurlar insallah kuzum. sen de ve gun sayan arkadslarimiz bir avasda Allahın izniyle bebislerinizi alın kucaginuza insallahhhh
bizlerde seni seviyoruzİyi akşamlar canim cimmmm sizleri sevyom arkadaslar benim
canım çok sağolgüzel dualarına amin canım
bizlerde seni seviyoruz
Bizde seni coook seviyoruz cnm arkadasim iyiarkada4343, post: 38271500, member: 472170"]İyi akşamlar canim cimmmm sizleri sevyom arkadaslar benim
aminBizde seni coook seviyoruz cnm arkadasim iyi
aksamlar[/QUOTE
Sevgilerrrr Rabbim gonlunuzden geçeni omrunuze yazsin sevgilerrrrr
Amin cnm inss343, post: 38293319, member: 472170"]Bizde seni coook seviyoruz cnm arkadasim iyi
aksamlar[/QUOTE
Sevgilerrrr Rabbim gonlunuzden geçeni omrunuze yazsin sevgilerrrrr
Canim benim Rabbim hayrlı ağrılar versin bu yolda kimseyi eylemesin bir avasda kurtarsın sağlıkla sihhatle eline aldirsinTakvimleri bitirdik ben hala dogurmadim canlar bu ne istir :) bu kadar nazli olunmazki dimi ama:)
Dogumda hepiniz icin dua edicem insallah...buarada pazarteside acilmam yoksa sezeryan secenegini dusunucem...suni ssncidan tirsmaktayimmmm..onunda sonu sezeryanla bitebiliyormus ee ozaman bosuna sanci cekmiyim diyorum ama Allah bilir tabiki..
Hepinizi opuyorummm
Takvimleri bitirdik ben hala dogurmadim canlar bu ne istir :) bu kadar nazli olunmazki dimi ama:)
Dogumda hepiniz icin dua edicem insallah...buarada pazarteside acilmam yoksa sezeryan secenegini dusunucem...suni ssncidan tirsmaktayimmmm..onunda sonu sezeryanla bitebiliyormus ee ozaman bosuna sanci cekmiyim diyorum ama Allah bilir tabiki..
Hepinizi opuyorummm
Kizlar hepinize iyi aksamlar inş pazariniz güzel geciyordur carsidan geldim yorgunluktan oluyorum evden cikmaya cikmaya unutmusum gezmeyi
Takvimleri bitirdik ben hala dogurmadim canlar bu ne istir :) bu kadar nazli olunmazki dimi ama:)
Hepinizi opuyorummm
Canim ben de seni merak ettim,yatmadan bir bakayim dedim dogurdugunu dusunerek..ama seninki tembel ciktiTakvimleri bitirdik ben hala dogurmadim canlar bu ne istir :) bu kadar nazli olunmazki dimi ama:)
Hepinizi opuyorummm
canımmm ALLAH sana kolaylık versinKizlar valla bende minigime kavusmak istiyorum saglikla ama hicbi hareket yok..elle muayeneye basladi doktor 2 seferdir yapiyor acilma varmi diye kont ediyor ama bi gelisme yok henuz..bakalim yarin nolucak..artik ciddi ciddi sezeryani dusunmeye basladim bakalim doktor ne diyecek yarinki nst, ultrason ve muayneden sonra..sizleri bolgilendiricem..bende sizin guzel haberlerinizi bekliyorum canlarim..hepinizi opuyorumm tesekkur ediyorumm iyi dilekleriniz icin..