2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kalbimdesin canim benim iyi dileklerinde Icin çoook tesekkur ederim Allah razi olsun butun evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımız tes zamanda Gusel haberler alurlar insallah kuzum. sen de ve gun sayan arkadslarimiz bir avasda Allahın izniyle bebislerinizi alın kucaginuza insallahhhh

Kalbimdesin canim benim iyi dileklerinde Icin çoook tesekkur ederim Allah razi olsun butun evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımız tes zamanda Gusel haberler alurlar insallah kuzum. sen de ve gun sayan arkadslarimiz bir avasda Allahın izniyle bebislerinizi alın kucaginuza insallahhhh
canım çok sağol :KK68:güzel dualarına amin canım:KK68::KK68::KK68:

arkada4343, post: 38271500, member: 472170"]İyi akşamlar canim cimmmm sizleri sevyom arkadaslar benim[/QUOTE]
Bizde seni coook seviyoruz cnm arkadasim iyi
aksamlar

Takvimleri bitirdik ben hala dogurmadim canlar bu ne istir :) bu kadar nazli olunmazki dimi ama:)

Dogumda hepiniz icin dua edicem insallah...buarada pazarteside acilmam yoksa sezeryan secenegini dusunucem...suni ssncidan tirsmaktayimmmm..onunda sonu sezeryanla bitebiliyormus ee ozaman bosuna sanci cekmiyim diyorum ama Allah bilir tabiki..

Hepinizi opuyorummm

Takvimleri bitirdik ben hala dogurmadim canlar bu ne istir :) bu kadar nazli olunmazki dimi ama:)

Dogumda hepiniz icin dua edicem insallah...buarada pazarteside acilmam yoksa sezeryan secenegini dusunucem...suni ssncidan tirsmaktayimmmm..onunda sonu sezeryanla bitebiliyormus ee ozaman bosuna sanci cekmiyim diyorum ama Allah bilir tabiki..

Hepinizi opuyorummm
Canim benim Rabbim hayrlı ağrılar versin bu yolda kimseyi eylemesin bir avasda kurtarsın sağlıkla sihhatle eline aldirsin

CNNOTE="unbelivable, post: 38307006, member: 497293"]Takvimleri bitirdik ben hala dogurmadim canlar bu ne istir :) bu kadar nazli olunmazki dimi ama:)

Hepinizi opuyorummm[/QUOTE]

Cnm benim inss hakkında hayirlisi olsun inş bidahaki yazında doğu
m hikayeni okuruz saglicakla ins

Hepinizi opuyorummm

Hadi cnm yaa, seni merak edip girdim, heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz. Hakikaten takvimin bile kaybolmuş :KK48: Allahım kolay doğum nasip eder inşallah, ağrısız sancısız, pıt diye oluverir umarım. Hadi Ozan cım bekletme bizi:emir_bebek::nazar::KK36:

Hepinizi opuyorummm

Canım bende doğurmuşsundur diye düşünmüştüm. Dört gözle bekliyorum.

Senden sonra doğuma en yakın olanlardan biri de benim. Tedirginim. Güzel doğum hikayeni bekliyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Hepinizi opuyorummm
Canim ben de seni merak ettim,yatmadan bir bakayim dedim dogurdugunu dusunerek..ama seninki tembel cikti:p hakkinizda hayirlisi olsun.insallah bugun yarin sancin gelir de doguruverirsin..
Benim de bu haftasonu bayagi yogun oldu..cumartesi aksam yemegine misafir,pazar sabahina kahvaltiya misafir,oldukca yorucu oldu..
Hepinize iyi haftalar diliyorum:KK68:

Kizlar valla bende minigime kavusmak istiyorum saglikla ama hicbi hareket yok..elle muayeneye basladi doktor 2 seferdir yapiyor acilma varmi diye kont ediyor ama bi gelisme yok henuz..bakalim yarin nolucak..artik ciddi ciddi sezeryani dusunmeye basladim bakalim doktor ne diyecek yarinki nst, ultrason ve muayneden sonra..sizleri bolgilendiricem..bende sizin guzel haberlerinizi bekliyorum canlarim..hepinizi opuyorumm tesekkur ediyorumm iyi dilekleriniz icin..

Kizlar valla bende minigime kavusmak istiyorum saglikla ama hicbi hareket yok..elle muayeneye basladi doktor 2 seferdir yapiyor acilma varmi diye kont ediyor ama bi gelisme yok henuz..bakalim yarin nolucak..artik ciddi ciddi sezeryani dusunmeye basladim bakalim doktor ne diyecek yarinki nst, ultrason ve muayneden sonra..sizleri bolgilendiricem..bende sizin guzel haberlerinizi bekliyorum canlarim..hepinizi opuyorumm tesekkur ediyorumm iyi dilekleriniz icin..
canımmm ALLAH sana kolaylık versin:KK68: senin ve bebeğin için hangi doğum şekli sağlıklı olacaksa ALLAH C.C onu nasip etsin :KK68::KK68::KK68:

X