2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım ben aslında 1 ay önce temizlik yaptırmıştım ama yinede yaptırayım diyorum. Buralarda yağış çok fazla camlarım berbat. Benim yaşdan dolayı mecbur sezeryan zaten doktor riske atmayalım dedi. Haftaya salı çarşamba gibi yine gideceğim.

Haticim bu akşam saat 7 gibi bir sancı girdi kasıklarıma gözlerimden yaş aktı. ben farkında değilim eşim az daha kızım nolur diye ağladığımı söylüyor. o saatten beri başka sancı girmedi. İnşallah zamanında sağlıkla gelir.

Son düzenleme:

Sağol Yelizim Allahım hepimize yardım etsin.

bizim kızımla dualarımız hep sizlerle Rabbim bize yaşattığı mutluluğu yarım bırakmasın. Size de rahat hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyoruz. Allahım zorunuzu kolay eyler inşallah. Geride hamile kalmayı bekleyen tüm arkadaşlarım için süpriz hamileliklerle dolu yıl olur inşallah.

Öpüyoruz yanaklarından...

canım yaaa az kaldı ALLAH planlı doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin yalancı sancılar olabiliyormuş son haftalarda korkma güzel dualarına amiiiiiin canım 2015 in ilk annesi sen olacaksın maaşaALLAH

canımmmm hala seni merak ediyoruz topiğe girip sadece iyiyiz yazsan yeter

GErcEkten bu sene bebekleri erkenci sen hazırlıklı ol yine de.dun gece de ben doguruyorum sandım hehe son aydayiz olacak bunlar inşallah sezeryan tarihine kadar dayanir bebeklerimiz :)

Cnm hiç korkma herşey yolunda gidecek ve sende minik prensesini alacaksın kucağına.sezeryan oldum bende ama İnan bir kere bile canım acımadı doğumdan 4saat sonra tek başıma gayet rahat haraket ediyordum.ne kadar olmuş kızın bu arada?

Amin canım inşallah. Evet görünüşe göre 2015 in ilk annesi olacağım, Aman tabii masalım erken doğacağım demezse :)

Sen nasılsın canım?

GErcEkten bu sene bebekleri erkenci sen hazırlıklı ol yine de.dun gece de ben doguruyorum sandım hehe son aydayiz olacak bunlar inşallah sezeryan tarihine kadar dayanir bebeklerimiz :)

İnşallahhhhh kız arka arkaya doğuracağız senle. Zaten topikte herşeyimiz arka arkaya olmuştu. İlk tüp bebek 2. tüp bebek derken doğuruyoruz desene. Ne tuhafff...

Canım 12.12.2014 de doktora gitmiştim. Yani 34. hafta idi. Kilomuz 2700 boyumuzda 48 di. Salı günü tekrar gideceğim. Bakalım kaç çıkacak nasıl olacak. 37. haftada gitmiş olacağım inşallah güzel haberlerle gelirim. Masalım doğum yününe döndü, ama benimki mecbur sezeryan canım çünkü benim yaşım sizden büyük 37 yaşımdayım doktor risk istemiyorum dedi.

Canım senin kaçıncı haftada kaç kilo doğmuştu?

Amin canım inşallah. Evet görünüşe göre 2015 in ilk annesi olacağım, Aman tabii masalım erken doğacağım demezse :)

Sen nasılsın canım?
canım benim erken doğmaz inşaALLAH ben iyi diyelim iyi olalım diyebiliyorum elhamdülillah bugünlerimde geçecek inşaALLAHbenim bebikler 30 haftayı tamamlayabilirse değme keyfimize

canım benim erken doğmaz inşaALLAH ben iyi diyelim iyi olalım diyebiliyorum elhamdülillah bugünlerimde geçecek inşaALLAHbenim bebikler 30 haftayı tamamlayabilirse değme keyfimize

Olcak inşallah cnm :) maşallah 23. Haftana geldin. Kanaman devam ediyor mu? Merak ediyorum, inşallah bundan sonra güzel bir hamilelik yaşarsın. Ben de ayyy bi 30. Haftam olsun der oldum. Önceden 24 olsun diye dört gözle bekliyordum, sonra 26 yı bekler oldum, bak şimdi arkada kaldı onlar, ama endişe bitmiyor tabi. 24. Haftada yaşama şansları %60 iken, 26. Haftada %95 e kadar çıkıyor. Tabi Türkiye de bu oran aynı mı tam bilmiyorum. Tabi herşey Allah'a kalmış %99 olsa bile, o yüzde 1 gelip bizi bulursa yapacak bişey yok. Tüp bebek de dış gebe kalma oranı %1-2 iken gelip beni bulmuştu inşallah bu sefer herşey güzel olur

canım inşaALLAH hepimiz için mutlu son olur yavrularımızı vaktinde kucağımıza alırızbende dış gebelik yaşadım ikiz hamile kaldım biri düştü biri dış gebelik oldu haaa bide transferden hemen önce amipli dizanteri oldum bunların hepsi aynı anda kaç kişinin başına gelir bilmiyorum kanamam durdu çok şükür ama bi ara amniyon suyum geldi oda durdu inşaALLAH yaşadıklarım bunlarla sınırlı kalır her hafta rahim içi yıkıyorlar kabus gibi ama herşey bebeklerimizi sağ salim kucağıma almak için doktorum 30 haftayı tamamlarsak yaşama şansı yüksek diyor dualarla bekliyoruz tatlım Rabbim zamanlı doğmalarını nasip etsin

Maşallah cnm çok iyi kilosu. Benim kızım 38+5 günlük doğdu :) 2560 gr doğdu cnm ela ama 1.ay kontrolümüzde 4200 gr olmuştu

Canım korkudan fazla hareket etmiyorum zaten. Nasıl olsa mecbur sezeryan olacak yürümenin bana fazla bir faydası olmayacak.

Az kaldı 30. haftaya canım arkadaşım inşallah Allahımın izniyle ulaşacaksın bebişlerine. Duacınım canım.

Kizlar hepinize iyi aksamlarrr

Selencim haticim nazancim kalbimdesin monicacim romacim insss Rabbim hepinize zamanında saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insss maşallah hepinize

Amin Neşem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Darısı başına canım arkadaşım.

Maşallah cnm çok iyi kilosu. Benim kızım 38+5 günlük doğdu :) 2560 gr doğdu cnm ela ama 1.ay kontrolümüzde 4200 gr olmuştu

İnşallah canım. Sağlıklı olsun da bide erken doğmasın başkacıkta bişey istemiyorum.

Kasık ağrılarım ve akıntılarım bayağı çoğaldı onun için korkuyorum aslında...

İnşallah canım. Sağlıklı olsun da bide erken doğmasın başkacıkta bişey istemiyorum.

Kasık ağrılarım ve akıntılarım bayağı çoğaldı onun için korkuyorum aslında...

Doğmaz annesi merak etme sen.benimde son zamanlarda akıntım çok artmıştı cnm ama çok normal merak etme sen .herşey yolunda gidecek ve biz inşallah burada diğer bütün arkadaşlarımız ile birlikte bebeklerimizi büyüteceğiz.

Canım benim inşallah.Ağzından bal damlıyor.

Bebişin uyuyor galiba burdasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…