BEnde temizlik yaptırdım sadece perdeler kaldi haftasonu onlari halletcem.bende cantayi hazirlayamadim hala gecelik alamadım kendimebu arada sseninde sezeryan olacak demekki 38 de alıyorlar evet.seninki bitti ya hey maşallah benim iki haftada bi Gel dedi doktor haftaya gitcem normal digum olabilir ama bende sezeryan ike alcam dedi bende de korku var ya
şu önümüzdeki günlerde ve yeni yılda doğum yapacak arkadaşlarıma burdan sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorum
rabbim sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin canlarımm bizede dua edin doğumahaneye girince unutmayınsevgilerrr
Canım iyi olmanıza çok sevindim. Sağlıklı olsun da napalım gaz maz idare edicez artık. Ben artık şafak saymaya başladım zorlanıyorum. 37. haftaya giriyorm mecburi izne ayrılcam. 38 gibide sezeryan olacak zaten. Yani yılbaşının ilk haftası doğum sanırsam .uffffff korkuyorum. Allahım sağlıklı olsun da kollu bacaklı olsunda daha ne deyim bilemiyorum. Rabbim cümlemize yardım etsin.
Canım ben aslında 1 ay önce temizlik yaptırmıştım ama yinede yaptırayım diyorum. Buralarda yağış çok fazla camlarım berbat. Benim yaşdan dolayı mecbur sezeryan zaten doktor riske atmayalım dedi. Haftaya salı çarşamba gibi yine gideceğim.
Haticim bu akşam saat 7 gibi bir sancı girdi kasıklarıma gözlerimden yaş aktı. ben farkında değilim eşim az daha kızım nolur diye ağladığımı söylüyor. o saatten beri başka sancı girmedi. İnşallah zamanında sağlıkla gelir.
canım yaaa az kaldı ALLAH planlı doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsinSağol Yelizim Allahım hepimize yardım etsin.
bizim kızımla dualarımız hep sizlerle Rabbim bize yaşattığı mutluluğu yarım bırakmasın. Size de rahat hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyoruz. Allahım zorunuzu kolay eyler inşallah. Geride hamile kalmayı bekleyen tüm arkadaşlarım için süpriz hamileliklerle dolu yıl olur inşallah.
Öpüyoruz yanaklarından...
Kizlar valla bende minigime kavusmak istiyorum saglikla ama hicbi hareket yok..elle muayeneye basladi doktor 2 seferdir yapiyor acilma varmi diye kont ediyor ama bi gelisme yok henuz..bakalim yarin nolucak..artik ciddi ciddi sezeryani dusunmeye basladim bakalim doktor ne diyecek yarinki nst, ultrason ve muayneden sonra..sizleri bolgilendiricem..bende sizin guzel haberlerinizi bekliyorum canlarim..hepinizi opuyorumm tesekkur ediyorumm iyi dilekleriniz icin..
Canım ben aslında 1 ay önce temizlik yaptırmıştım ama yinede yaptırayım diyorum. Buralarda yağış çok fazla camlarım berbat. Benim yaşdan dolayı mecbur sezeryan zaten doktor riske atmayalım dedi. Haftaya salı çarşamba gibi yine gideceğim.
Haticim bu akşam saat 7 gibi bir sancı girdi kasıklarıma gözlerimden yaş aktı. ben farkında değilim eşim az daha kızım nolur diye ağladığımı söylüyor. o saatten beri başka sancı girmedi. İnşallah zamanında sağlıkla gelir.
Canım iyi olmanıza çok sevindim. Sağlıklı olsun da napalım gaz maz idare edicez artık. Ben artık şafak saymaya başladım zorlanıyorum. 37. haftaya giriyorm mecburi izne ayrılcam. 38 gibide sezeryan olacak zaten. Yani yılbaşının ilk haftası doğum sanırsam .uffffff korkuyorum. Allahım sağlıklı olsun da kollu bacaklı olsunda daha ne deyim bilemiyorum. Rabbim cümlemize yardım etsin.
canım yaaa az kaldı ALLAH planlı doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsinyalancı sancılar olabiliyormuş son haftalarda korkma güzel dualarına amiiiiiin canım 2015 in ilk annesi sen olacaksın maaşaALLAH
GErcEkten bu sene bebekleri erkenci sen hazırlıklı ol yine de.dun gece de ben doguruyorum sandım hehe son aydayiz olacak bunlar inşallah sezeryan tarihine kadar dayanir bebeklerimiz :)
Cnm hiç korkma herşey yolunda gidecek ve sende minik prensesini alacaksın kucağına.sezeryan oldum bende ama İnan bir kere bile canım acımadı doğumdan 4saat sonra tek başıma gayet rahat haraket ediyordum.ne kadar olmuş kızın bu arada?
canım benimAmin canım inşallah. Evet görünüşe göre 2015 in ilk annesi olacağım, Aman tabii masalım erken doğacağım demezse :)
Sen nasılsın canım?
canım benimerken doğmaz inşaALLAH ben iyi diyelim iyi olalım diyebiliyorum elhamdülillah bugünlerimde geçecek inşaALLAH benim bebikler 30 haftayı tamamlayabilirse değme keyfimize
canım inşaALLAH hepimiz için mutlu son olur yavrularımızı vaktinde kucağımıza alırızOlcak inşallah cnm :) maşallah 23. Haftana geldin. Kanaman devam ediyor mu? Merak ediyorum, inşallah bundan sonra güzel bir hamilelik yaşarsın. Ben de ayyy bi 30. Haftam olsun der oldum. Önceden 24 olsun diye dört gözle bekliyordum, sonra 26 yı bekler oldum, bak şimdi arkada kaldı onlar, ama endişe bitmiyor tabi. 24. Haftada yaşama şansları %60 iken, 26. Haftada %95 e kadar çıkıyor. Tabi Türkiye de bu oran aynı mı tam bilmiyorum. Tabi herşey Allah'a kalmış %99 olsa bile, o yüzde 1 gelip bizi bulursa yapacak bişey yok. Tüp bebek de dış gebe kalma oranı %1-2 iken gelip beni bulmuştuinşallah bu sefer herşey güzel olur
Canım 12.12.2014 de doktora gitmiştim. Yani 34. hafta idi. Kilomuz 2700 boyumuzda 48 di. Salı günü tekrar gideceğim. Bakalım kaç çıkacak nasıl olacak. 37. haftada gitmiş olacağım inşallah güzel haberlerle gelirim. Masalım doğum yününe döndü, ama benimki mecbur sezeryan canım çünkü benim yaşım sizden büyük 37 yaşımdayım doktor risk istemiyorum dedi.
Canım senin kaçıncı haftada kaç kilo doğmuştu?
amiiiiiiiiiiiiinnnKizlar hepinize iyi aksamlarrr
Selencim haticim nazancim kalbimdesin monicacim romacim insss Rabbim hepinize zamanında saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insss maşallah hepinize
canım benimerken doğmaz inşaALLAH ben iyi diyelim iyi olalım diyebiliyorum elhamdülillah bugünlerimde geçecek inşaALLAH benim bebikler 30 haftayı tamamlayabilirse değme keyfimize
Kizlar hepinize iyi aksamlarrr
Selencim haticim nazancim kalbimdesin monicacim romacim insss Rabbim hepinize zamanında saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insss maşallah hepinize
Maşallah cnm çok iyi kilosu. Benim kızım 38+5 günlük doğdu :) 2560 gr doğdu cnm ela ama 1.ay kontrolümüzde 4200 gr olmuştu
İnşallah canım. Sağlıklı olsun da bide erken doğmasın başkacıkta bişey istemiyorum.
Kasık ağrılarım ve akıntılarım bayağı çoğaldı onun için korkuyorum aslında...
Doğmaz annesi merak etme sen.benimde son zamanlarda akıntım çok artmıştı cnm ama çok normal merak etme sen .herşey yolunda gidecek ve biz inşallah burada diğer bütün arkadaşlarımız ile birlikte bebeklerimizi büyüteceğiz.