2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar hepinize iyi aksamlar yarin Dr kont dolum var rahimden biyopsi yapacqkmis Dr dusuklerden ötürü mikrobik bir durum varmi diye sizlerden yaptıran varmiydi kizlar inş temiz cikar sonuc

Unbelivable cnm inss herşey yolundadır cnm lütfen ses ver meraktayizzz

canım geçmiş olsun. Ben ilk ayda nezle grip olmuştum bir kasa portakal suyu ve limon içmiştim.çabuk düzelmiştim.Umarım biran evvel iyileşirsin.:KK15:

CAnimm valla ne varsa yiyorum ama baya agir geçiyor bebekte yazik sesi çıkmıyor doktorum da devamli hareketlerini saydiriyo bakalim :))

Kizlar hepinize iyi aksamlar yarin Dr kont dolum var rahimden biyopsi yapacqkmis Dr dusuklerden ötürü mikrobik bir durum varmi diye sizlerden yaptıran varmiydi kizlar inş temiz cikar sonuc

Unbelivable cnm inss herşey yolundadır cnm lütfen ses ver meraktayizzz
Canim gecmis olsun..dusuklerinin nedenini drun arastirmasi guzel.ben rapor alacagim vakit kultur yapilmisti..biyopsi degildir ama sanirim.bir de taa asilama oncesinde ozeldeki drum 3 tane biseye baktirmisti,dollenmeye engel olurmus diye.ama neydi hatirlamiyorum,bakteriydi galiba.cunku cikti bende,antibiyotik kullandim sonrasinda tekrar kontrol edilmisti...umarim kotu bisey cikmaz ama dusuklerin sebebi de bulunur insallah..

Teşekkürler ian.e, post: 38395359, member: 10girdiCanim gecmis olsun..dusuklerinin nedenini drun arastirmasi guzel.ben rapor alacagim vakit kultur yapilmisti..biyopsi degildir ama sanirim.bir de taa asilama oncesinde ozeldeki drum 3 tane biseye baktirmisti,dollenmeye engel olurmus diye.ama neydi hatirlamiyorum,bakteriydi galiba.cunku cikti bende,antibiyotik kullandim sonrasinda tekrar kontrol edilmisti...umarim kotu bisey cikmaz ama dusuklerin sebebi de bulunur insallah..[/QUOTE]

Tesekkurler inss cnm benim temiz cikar benimki de sana yapilan gibi sanirsam cnm evet Dr bu sefer daha çok aratirma yaptı cnm artik hakkimizda hayirlisi olur inşa

Sen nasilsin cnm maşallah sende son dönemece girdin daha dun gibi sizleri ggörünce cook mutlu oluyorum ben optum cnm kendine iyi bak

CAnimm valla ne varsa yiyorum ama baya agir geçiyor bebekte yazik sesi çıkmıyor doktorum da devamli hareketlerini saydiriyo bakalim :))

canım çok üzüldüm umarım biran evvel düzelirsin. kontollerin sıklaştı mı?

Bende korkmaya başladım iyice. Erken doğum riski yok ama 2,5 hafta sonra alacakmış doktor. herşeyim hazır ama haftaya temizlik yaptıcayım diyorum inşallah süpriz falan yapmaz.Bu sene erken doğum çokmuş. Sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alsaydık. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:KK68::KK68::KK68:

CNN OTE="zbaz, post: 38355620, member: 645670"]menekşe adanadamısın sen de galiba başkentte deneyeceksin ben de ameliyatı orda oldum tedaviyi de orayı düşünyorum .fikrini almak isterim .ben bitliste görev gereği yaşıyorum ama adanalıyım şubat tatiliin bekliyorum .Rabbim yerdımcımız olsun hepimimzin

Cnm öncelikle geçmiş olsun burayi okumadan yazmistim sana kusura bakma tüp sorununu ameliyatla cozmussunuzdur inşa tüpler çok önemli bu tedavide ameliyat ini kim yaptı bende haziranda oldum tayfun bey benim Dr um ben hastanenin genelinden memnunum cnm bence iyi yerdesin basarisi yuksek ve en son sistemler kullaniliyor labratuari iyi yani önemli olan bu bence bende inşa bu ay sonu baslicam tedaviye hic telaş yapma cnm stres en onomli faktör inşahhakkında hayirlisi olur istediğin zaman soru sorabilirsiniz cnm[/QUOTE]
benim dr. pınar çağlar.ameliyatla açılmadı maalesef.sizinde mi ilk deneme olacak .ben de ocak sonu şubat gibi okullar tatile girince gelicem inşallah başlıcam .ama nasıl stres yapmamayı becericem bilmiyorum senin de tüpler açılmadı mı

Tesekkurler inss cnm benim temiz cikar benimki de sana yapilan gibi sanirsam cnm evet Dr bu sefer daha çok aratirma yaptı cnm artik hakkimizda hayirlisi olur inşa

Sen nasilsin cnm maşallah sende son dönemece girdin daha dun gibi sizleri ggörünce cook mutlu oluyorum ben optum cnm kendine iyi bak
Sagol canim iyiyim allaha sukur.bu hafta cok kilo aldim:)) dun kontrole gittim,dr 3-4hafta sonra gel demisti ama ben 2hafta bekleyebildim:) bebis gayet iyi durumda.daha once gittigimde kafasi asagiya donmustu,tepiklerini rahat hissediyordum..dun gittigimde gene kafasi yukari donmus,bizde poposu diye kafasini seviyormusuz:-) esyalarinin cogu hazir ama onlari duzenleyip,temizlemedim ben,tembelim biraz :KK23:

Sagol canim iyiyim allaha sukur.bu hafta cok kilo aldim:)) dun kontrole gittim,dr 3-4hafta sonra gel demisti ama ben 2hafta bekleyebildim:) bebis gayet iyi durumda.daha once gittigimde kafasi asagiya donmustu,tepiklerini rahat hissediyordum..dun gittigimde gene kafasi yukari donmus,bizde poposu diye kafasini seviyormusuz:-) esyalarinin cogu hazir ama onlari duzenleyip,temizlemedim ben,tembelim biraz :KK23:
Ooy masallah:nazar::nazar::nazar:size okuyunca guldurdun beni o kilolar normal cnm son aylarda bebislerin kilosu daha cok artmaya basliyor aman hem takma kafana siz iyi oluda o kilolar gider zaten dogumdan sonra emdirmek inan cok fayda ediyor allah inss vaktinde saglikli dogum nasip etsin cnm:KK15::KK15:

[QUOTCNN inhal83, post: 38411799, member: 260677"]Kızlar nasılsınız?? Güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözle.ben bütün gün kızımla uğraşıyorum. Gaz sancılarımız bitirdi bizi.ama kuzum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil benim için.ama benden size tavsiye bol bol uyuyun:) öptüm sizi çok[/QUOTE]
Amin cnm inss maşallah size gazlar ilk uç aydan sonra geçiyor cnm bebisini o micik ellerinden opuyorum iyibolmaniza sevindim

zbdeğil cost: 38402776 .!.:
Cnm öncelikle geçmiş olsun burayi okumadan yazmistim sana kusura bakma tüp sorununu ameliyatla cozmussunuzdur inşa tüpler çok önemli bu tedavide ameliyat ini kim yaptı bende haziranda oldum tayfun bey benim Dr um ben hastanenin genelinden memnunum cnm bence iyi yerdesin basarisi yuksek ve en son sistemler kullaniliyor labratuari iyi yani önemli olan bu bence bende inşa bu ay sonu baslicam tedaviye hic telaş yapma cnm stres en onomli faktör inşahhakkında hayirlisi olur istediğin zaman soru sorabilirsiniz cnm
benim dr. pınar çağlar.ameliyatla açılmadı maalesef.sizinde mi ilk deneme olacak .ben de ocak sonu şubat gibi okullar tatile girince gelicem inşallah başlıcam .ama nasıl stres yapmamayı becericem bilmiyorum senin de tüpler açılmadı mı[/QUOTE]
Benim ilk degil cnm evet bende tuplerimden sorun yasadim laparoskopi oldum dr sorun yok dedi inşa sen ilk tedavide basarili olursun cnm

Bende korkmaya başladım iyice. Erken doğum riski yok ama 2,5 hafta sonra alacakmış doktor. herşeyim hazır ama haftaya temizlik yaptıcayım diyorum inşallah süpriz falan yapmaz.Bu sene erken doğum çokmuş. Sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alsaydık. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:KK68::KK68::KK68:

BEnde temizlik yaptırdım sadece perdeler kaldi haftasonu onlari halletcem.bende cantayi hazirlayamadim hala gecelik alamadım kendime :KK43: bu arada sseninde sezeryan olacak demekki 38 de alıyorlar evet.seninki bitti ya hey maşallah benim iki haftada bi Gel dedi doktor haftaya gitcem normal digum olabilir ama bende sezeryan ike alcam dedi bende de korku var ya :KK43:

BEnde temizlik yaptırdım sadece perdeler kaldi haftasonu onlari halletcem.bende cantayi hazirlayamadim hala gecelik alamadım kendime :KK43: bu arada sseninde sezeryan olacak demekki 38 de alıyorlar evet.seninki bitti ya hey maşallah benim iki haftada bi Gel dedi doktor haftaya gitcem normal digum olabilir ama bende sezeryan ike alcam dedi bende de korku var ya :KK43:

Kızlar nasılsınız?? Güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözle.ben bütün gün kızımla uğraşıyorum. Gaz sancılarımız bitirdi bizi.ama kuzum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil benim için.ama benden size tavsiye bol bol uyuyun:) öptüm sizi çok

Canım iyi olmanıza çok sevindim. Sağlıklı olsun da napalım gaz maz idare edicez artık. Ben artık şafak saymaya başladım zorlanıyorum. 37. haftaya giriyorm mecburi izne ayrılcam. 38 gibide sezeryan olacak zaten. Yani yılbaşının ilk haftası doğum sanırsam .uffffff korkuyorum. Allahım sağlıklı olsun da kollu bacaklı olsunda daha ne deyim bilemiyorum. Rabbim cümlemize yardım etsin.

X