2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Neden dondurmadınız? Ilk denemen sanırım, Inşallah bunlar sana tutunurlar annesi, sonradan ihtiyaç duymazsınız umarım..

Neden dondurmadınız? Ilk denemen sanırım, Inşallah bunlar sana tutunurlar annesi, sonradan ihtiyaç duymazsınız umarım..
dondurmayada 2bin istiyolar masraf cok oldu zaten bu 3. denemem cnm hayirlisii drum cok umutluyduu allah buyuk

valla ben özel hiçbişey yapmadım sadece çok ağır kaldırmadım, çok yüksek yerlere yetişmeye çalışmadım, bi de süpürge kullanmadım onun haricinde herşeyi de yaptım yavaş yavaş.. hasta gibi sürekli yatıp arada bir kalkıp gezmedim, işime de devam ettim, ne rapor kullandım ne izin kullandım. çok sükür ne kanamam oldu ne de başka bişey. biraz bünyeyle alakalı bi durum sanırım ...

ne guzel ins hepimz bole hamis kaliriz :)

kizlar aranizda bant kullanan oldumu ne ise yari tam.olarak bu 3. denemm.ilk kulaniom :)

Hayırlı uğurlu olsun canım. Umarım bebişlerin sıkı sıkı tututnurlar ve annelerini hiç bırakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…