saolun kizlar ins :) 14 te kaliteli 2 yerlwstirildi cok ii gectii ve dondurmak istediler kalanini ben istemedim :) kuzlar hemsirem bilgi icin odama geldi ve bana seni gebe sayiyoruz dedi test gun kan degerinde artis varmi ona bakcaz dedi cok heyecnlandim inanmak istiyorum bu ne demekti tam oldumuki :)
dondurmayada 2bin istiyolar masraf cok oldu zatenNeden dondurmadınız? Ilk denemen sanırım, Inşallah bunlar sana tutunurlar annesi, sonradan ihtiyaç duymazsınız umarım..
ilaçlarını düzenli kullan ve rahat ol ...sürekli yatma, ani hareketler yapma yukarı uzanma yeter heralde ...rabbim inşalahh son tedavin olur kavuşursun bebeğine yada bebeklerinetransfer sonrasi neler yaptnz kizlar anlatirmisinz :)
oy cok saol cnm ins :) :) 3 gun yatmak yeterli sanirimilaçlarını düzenli kullan ve rahat ol ...sürekli yatma, ani hareketler yapma yukarı uzanma yeter heralde ...rabbim inşalahh son tedavin olur kavuşursun bebeğine yada bebeklerine
ne guzel ins hepimz bole hamis kaliriz :)valla ben özel hiçbişey yapmadım sadece çok ağır kaldırmadım, çok yüksek yerlere yetişmeye çalışmadım, bi de süpürge kullanmadım onun haricinde herşeyi de yaptım yavaş yavaş.. hasta gibi sürekli yatıp arada bir kalkıp gezmedim, işime de devam ettim, ne rapor kullandım ne izin kullandım. çok sükür ne kanamam oldu ne de başka bişey. biraz bünyeyle alakalı bi durum sanırım ...
inşallah canım, sadece ve sadece rahat ol, stres, sıkıntı yapma kendine inan yolunda gider herşey :)ne guzel ins hepimz bole hamis kaliriz :)
dondurmayada 2bin istiyolar masraf cok oldu zatenbu 3. denemem cnm hayirlisii drum cok umutluyduu allah buyuk
ben de son tedavimde kullandım, östrojen hormonu o da. Estrofem'e destek yani.kizlar aranizda bant kullanan oldumu ne ise yari tam.olarak bu 3. denemm.ilk kulaniom :)
oylemi cnm sonuc aldinmi peki :)ben de son tedavimde kullandım, östrojen hormonu o da. Estrofem'e destek yani.
oyy benimde olur ins kucagina alip sew ins :)28 haftalık bir sonucum var karnımda
Cnm bebisler iyi olsunda sagsalim dogsunlar ins bugunler tatli bir ani olarak kalacak insskalbimdesiolsun da : 38008784 .!.:canım çok sağolkanama çok olmasada devam ediyor pedden kurtulamayacağım galiba
saolun kizlar ins :) 14 te kaliteli 2 yerlwstirildi cok ii gectii ve dondurmak istediler kalanini ben istemedim :) kuzlar hemsirem bilgi icin odama geldi ve bana seni gebe sayiyoruz dedi test gun kan degerinde artis varmi ona bakcaz dedi cok heyecnlandim inanmak istiyorum bu ne demekti tam oldumuki :)
cok saol cnm amin ins :) sende bi an once al.kucagina ins transfer sonradi neler yaptn acaba :)Hayırlı uğurlu olsun canım. Umarım bebişlerin sıkı sıkı tututnurlar ve annelerini hiç bırakmazlar.