- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
evet canım kanamam bayağı azaldı adetin son günleri gibi geliyor inşaALLAH bir kaç güne oda biter Rabbim başka dert vermesin hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsinKalbimdesin canim benim kanaman Allahın izniyle durmuş Insallah Rabbim sağlıkla sihhatle zamaninda eline aldirsin
Canımmmm çok sağolCnm senin adına, seni burda gördükçe çok seviniyorum. İnşallah hep güzel haberler alırız. Allah yardımcın olsun, insan normal reglisinde 3-5 günde pedden bıkkınlık geliyorken, inşallah bir an önce kanaman biter sen de güzel bir hamilelik yaşarsın. Güzel haberler duymak dileğiyle
evet canım kanamam bayağı azaldı adetin son günleri gibi geliyor inşaALLAH bir kaç güne oda biter Rabbim başka dert vermesin hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsinsanada hiç ummadığın anda duanı yaşatsın inşaALLAH
Ben hiç yatmadım, ilk 3 gün dahi yürüyüşümü yaptım, evde ufak tefek işlerimi hallettim. 4. gün de işe gittim. Kafamı başka konulara yoğunlaştırdım, rahat olmaya çalıştım. Ağır kaldırmak, yukarı uzanmak haricinde hiçbir şey yokmuş gibi davrandım. 15. gün kan verdiğimde bhcg 4667 idi . :) Lütfen sürekli yatma. Embriyoların oksijene de ihtiyacı var, hiçbir doktor sürekli yatmayı önermiyor. Allah gönlüne göre versin.kizlar bende cmrtsi gununopum.oldu 21 tane yumisim.toplandi 14 tane kaluteli yumis dollenmiss iyi kalitede oldugu icin 5. gun embriyosu transfer yapilcak persembe gunu allahin izniyle 5. embriyosu tutma sansi daha cok oluomus dogrumu acaba bu 3. denem dier ikisi 3. gun embriyolardi transferden sonra kimler ne yaoti acaba merak ediyirum full yatmakmi ben dier ikisinde hep yattim pozitifler nasil gecurdiniz acaba :)
Yelizcim geçmiş olsun. Her zaman yazmasam da hep takip ediyorum seni. Bende insülin direnci çıkmamıştı ama uzun süreli açlıklarda kan şekerimin çok düştüğünü ve dengelenemediğini öğrenmiştik. Zaten ben de kendimden biliyordum, birkaç saat bir şey yemesem kan beynime sıçrıyordu, aniden müthiş sinirleniyordum vs. Ben de matofin kullandım, sanırım glifor ile aynı mantıkta bir anti diyabet ilacı. Gebeliğin 3 ayı bitene kadar da devam ettim çok iyi geldi. Yalnız sana farklı bir önerim olacak.bende napimm işte aynı ne anlatıyım bilmiyomki beynim durdu sanki
benim trioid oldu haşimato troidi nodülüm vardı o da büyümüş biraz ...bide insülin direnci çıktı canım sıkılıyo yaa valla dert hiç bitmiyo ..bu halimizede şükür diyom artık ..
çok kilo almıştım tedavilerde veremiyordum diyetde yapsam spor da yapsam veremiyodum meğer insülin direnciden oluyomuş glifor diye ilaç verdi zayıfla dedi ...eşimde yeni bi ilaç tedavisine başlattı doktor adam klomen kullanıyo bi bu kalmıştı kullanmadığı onunda psikolojisi artık iyice bozuldu... biraz değerlerimiz normle dönsün bi tedaviye daha başlıycaz ama nerde yapcam kime gitcem kime güvencem oda belli değil hayırlısı bakalımm
canım arkadaşımAmin cnm inss bu zahmetler hep onun icin sen nasilsin cnm
ben de çok sevindimmmmmmcanım arkadaşımbugün doktor kontrolüm vardı bebikler iyi maaşaALLAH kanama alanı bayağı küçülmüş çok sevindim inşaALLAH Rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin
gürganı düşünücem canm cok saol sgk anlaşması iyi olmuş iyi dileklerin için çok tşkederimmgeçmiş olsun arkadaşım aksilikler geldimi üst üste geliyor. İşte öyle zamanlarda iyi bir sınavdan geçiyoruz vallahi. Rabbim yardımcın olsun. tez zamanda sıkıntılarından kurtulursun Acil şifalar dilerim.
Yelizcim sen ankaradasın. gürgan klinikle görüştünmü? Ben 2 tüp bebeğide orada yaptırdım. Biliyorsun ikisi de tuttu ama ben birinci tüp bebeği düşük yaptım.
Arada beni arayıp durumumu soruyorlar. Ben tedavi için gittiğimde özeldi iki tüpbebeği de parayla yaptırdım ve çok para tutmuştu. Beni geçen aradıklarında artık sgk ile anlaşmamız var bilginiz olsun dediler. Aklında bulunsun görüşmek istersen canım.
canım çok tşk ederim tavsiyelerini dikkate alıcam ..glifor evet matofin içeren bi ilaç ve 4 gündür beni mahvetti mide bulantısı baş dönmesi ama iştahımı kesti buna menunum ...dediğin bitkisel karışımı bi deneyim bakim bende en azından yan etki yapmaz ....bahçeci istanbulda olduğu için şimdilik arka planda aklımda ama bakalım rabbim hayırlısı nereyse oraya gitmemi nasip eder inşalahhhYelizcim geçmiş olsun. Her zaman yazmasam da hep takip ediyorum seni. Bende insülin direnci çıkmamıştı ama uzun süreli açlıklarda kan şekerimin çok düştüğünü ve dengelenemediğini öğrenmiştik. Zaten ben de kendimden biliyordum, birkaç saat bir şey yemesem kan beynime sıçrıyordu, aniden müthiş sinirleniyordum vs. Ben de matofin kullandım, sanırım glifor ile aynı mantıkta bir anti diyabet ilacı. Gebeliğin 3 ayı bitene kadar da devam ettim çok iyi geldi. Yalnız sana farklı bir önerim olacak.
Sabah aç karnına büyük bir kupanın içine bir kabuk tarçın, bir dilim yeşil elma, bir dilim limon ve bir çay kaşığı elma sirkesi koyup bardağın yarısına kadar sıcak su dolduruyorsun. 2-3 dk demleniyor, ardından üstünü oda sıcaklığında suyla tamamlayıp bu çayı içiyorsun herhangi bir şey yemeden önce. Bu karışım senin kan şekerini dengeliyor, gün içinde ani insülin ataklarına engel oluyor. Hatta inşallah gebe kaldığında da gebelik şekerinden seni koruyor. Ben aylardır yapıyorum ve faydasına inanıyorum. Doktorum bende gebelik diyabeti çıkacağından neredeyse emindi, çıkmadı. Sanırım bunun etkisi çok oldu. Hamilelerin de, hamile kalmak isteyenlerin de güvenle içebilecekleri bir çay bu, ben de ünlü bir beslenme uzmanından öğrenmiştim. Sizle de paylaşmak istedim, umarım faydasını görürsünüz.
Senin için ve bekleyişte olan tüm arkadaşlarım için dua ediyorum, Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Bahçeci'yi düşünürsen sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim, soruların varsa yanıtlayabilirim. Öpüyorum.
canım şimdiden hayırlı olsunkizlar ikiz bebislerimi almaya gidiyorum ins dua edin bana :)
saolun kizlar ins :) 14 te kaliteli 2 yerlwstirildi cok ii gectii ve dondurmak istediler kalanini ben istemedim :) kuzlar hemsirem bilgi icin odama geldi ve bana seni gebe sayiyoruz dedi test gun kan degerinde artis varmi ona bakcaz dedi cok heyecnlandim inanmak istiyorum bu ne demekti tam oldumuki :)
amin saol cnmhayırlı olsun inşalahhh yumoşların sana tutunur ve hiç bırakmazlar
ama yumurtlarını dondursaydın neden istemedin hala çok geç değilse dondur bence tabikide karar senin
canım çok sağolKizlar hepinize tunaydinlar
Kalbimdesin çok sevindim cnm inşa bundan sonra herşey daha güzel olsun inş senin cnm arkadasim
Yelizcim benzese insulun direnci cikti bende iciyorum ilaç günde bir defa kahvalti yaparken aliyorum modembulanmiyor ccnm benimde önce çok kkötüydü simdi bu şekildedaha rrahat oluyor cnm istersen bi dene geçmiş olsun