2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım hayırlı olsun inşaALLAH bana 3.gün embriyosuda verildi 5.gün embriyosuda pozitif sonuç aldım ama 9 ayı henüz tamamlayamadım bu kısmet meselesi kaderde varsa kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değil bence ben transfer olduktan sonra 3 gün sürekli yattım test gününe kadar diğer günler evden çıkmadım evin içinde yürüyüşler yaptım ev işi hiç yapmadım... Rabbim duanı yaşamayı nasip etsin

canım arkadaşım bugün doktor kontrolüm vardı bebikler iyi maaşaALLAHkanama alanı bayağı küçülmüş çok sevindiminşaALLAH Rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin

kalbimdesin iiy olduğuna çok sevindim ..kanama da kalmamış demek maşalahh
rabbim sonuna kadar güzel eylesin inşalahhh canım

cevabın ıcın cokk saol cnmm Allah razı olsun:) tabı orası oylee rabbım bılırr ama ıstee buna ınanmak ıstedımm :) tmm bende ılk 3 gun yatım ozaman dıer gunler hafıf dolasım :)

sağol Yelizcim kanama var ama çok değil pedden kurtulacağım inşaALLAHamin canım ALLAH C.C razı olsunsen nasılsın

bende napimm işte aynı ne anlatıyım bilmiyomki beynim durdu sanki
benim trioid oldu haşimato troidi nodülüm vardı o da büyümüş biraz ...bide insülin direnci çıktı canım sıkılıyo yaa valla dert hiç bitmiyo ..bu halimizede şükür diyom artık ..
çok kilo almıştım tedavilerde veremiyordum diyetde yapsam spor da yapsam veremiyodum meğer insülin direnciden oluyomuş glifor diye ilaç verdi zayıfla dedi ...eşimde yeni bi ilaç tedavisine başlattı doktor adam klomen kullanıyo bi bu kalmıştı kullanmadığı onunda psikolojisi artık iyice bozuldu... biraz değerlerimiz normle dönsün bi tedaviye daha başlıycaz ama nerde yapcam kime gitcem kime güvencem oda belli değil hayırlısı bakalımm

canım benim ne desen haklısın bazen dertler insanın üzerine yağmur gibi yağıyor ama muhakkak bir çıkışı olacaktır sen gayretli azimli bir insansın hepsinin hakkından geleceğini biliyorum eşinde sabırlı olsun ben 12 senedir uğraşıyorum şuan herşeyden o kadar korkuyorum ki eşimle oturup hamileliğim hakkında hayal kurmayı bırak konuşmuyoruz bile sanki ben hamile değilim gibi davranıyoruz artık bizimde sinirlerimiz kaldırmıyor ama ne yapalım çocuk sevgisi bambaşka Rabbim hepimize uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gittiği yere kadar mücadele edeceğizYeliz sen Ankaradaydın diye hatırlıyorum acaba imkan bulup birde İstanbula mı gelseniz belki farklı bir yaklaşım olur ALLAH C.C işini (işimizi)rast getirsin canım

evet düşünüyorum istanbulu düşünmez olurmuyum bahçeçi yada acıbadem mesela .. ama maddiyat işte elimizi kolumuzu bağlıyor..4ncü tedavinin parasını ayarladık inan ama gidicek biyer bulamıyorum ankarada güven veren biyer yok sanki yada bana öle geliyor.. devlet 3ncü rapor hakkı da verdi de öle yetiyo para o yüzden rapor kullancağımda biyer olması gerek alahıııım ben neyapıcam yaaaaaaaaa
r.pabucçu ya gitmiştim en son ...doktor çok iyi ama merkezden mennun kalamadım bidaha gitmek istemiyorum oraya

canım inşaALLAH 4.denemende mucizene kavuşursun bence iki merkezlede görüş hatta Memorial hastanesiylede görüş ...Rabbim gönlüne göre versin

canım öncelikle hayırlı olsun. Rabbim sonunu güzel ve hayırlı eylesin inşallah.

5. gün embriyoları için tutma şansı daha fazla diyorlar ancak 3. gün embriyoları da tutuyor :)

Benim 3. gün embriyosu Allahıma bin şükür hamileyim. Sen kalbini bozma 3e 5e takılma. Yatmayı pek onaylamıyor doktorlar ama ben yattım. Sürekli değil. İzin almıştım evdeydim. Özellikle cep telefonu ve laptoptan uzak durdum annemin ısrarlı isteği üzerine. eşim tvye bağladı interneti oradan yazdım topiğede. Anneler gününde test yaptırdım çünkü hem yola mutlu çıkmak istedim. hemde anneler gününde anne olacağımı öğrenmek istedim. 7. gün güzel haberi aldım anneler günüydü ve ertesi gün 800 km yol yaptım Ankaradan Muğlaya kendi arabamızla geldik.
Anlayacağın kendini sıkma rutin yapacaklarını yap. Allahım yar ve yardımcı olsun. Umarım bebişlerin annelerine sıkı sıkı tutunurlar.

canım arkadaşım bugün doktor kontrolüm vardı bebikler iyi maaşaALLAHkanama alanı bayağı küçülmüş çok sevindiminşaALLAH Rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin

Maşallah maşallah Rabbim nazardan saklasın umarım en kısa sürede tamamen geçer gider ve bir dahada kanama falan olmaz.

Bende bugün kontroldeydim canım. Bende 5 haftalık izni doğum sonrasına aktarma raporu aldım. nst ye girdim. şükür yolunda herşey. sonra da işe gitmedim az dinleneyim diye eve geldim.

Rabbim tüm arkadaşlarımıza tez zamanda hayırlı ve kolay hamişlikler nasip etsin.

geçmiş olsun arkadaşım aksilikler geldimi üst üste geliyor. İşte öyle zamanlarda iyi bir sınavdan geçiyoruz vallahi. Rabbim yardımcın olsun. tez zamanda sıkıntılarından kurtulursun Acil şifalar dilerim.

Yelizcim sen ankaradasın. gürgan klinikle görüştünmü? Ben 2 tüp bebeğide orada yaptırdım. Biliyorsun ikisi de tuttu ama ben birinci tüp bebeği düşük yaptım.

Arada beni arayıp durumumu soruyorlar. Ben tedavi için gittiğimde özeldi iki tüpbebeği de parayla yaptırdım ve çok para tutmuştu. Beni geçen aradıklarında artık sgk ile anlaşmamız var bilginiz olsun dediler. Aklında bulunsun görüşmek istersen canım.

cok tesekkyr ederim cnm allah razi olsun guzrl anlattin :) biliorum 3 /5 rabbim bilir orasuni bahane sadece dier her iki denememde 3 .gun oldugu icin buna inanmak istedim sadece :) bilgi verdignz icin saolun dier iki denememde full yattim ins bunu biraz hareketle gecircem :)

Hayirlisi olsun cnm hakkında. Önemli olan sayısı değil yumurtanın kaliteli olması zaten. Maşallah sendede 14 tane kaliteli oluşmuş, tabiki böyle bu durumda 5. Gün hatta 6. Güne gitmek en iyisi. 5. Günde yani Blastosist olduğunda tutunma şansı daha yüksek..Blastosist normal yolla oluşan gebeliklerde embriyonun rahim duvarına tutunmadan hemen önce aldığı haldir. Tabii 2. Gün embriyosuyla hamile kalanlar da var ama şans işte..
Doktorlar zaten sürekli yatmayın, normal hayatınıza devam edin diyorlar, kan dolaşımı sağlanması açısından. Onlara göre transfer yapıldıktan sonra, normal bir kişinin hamile kalmasından farkımız yok. Ama ben de tabi ilk iki gün dikkat ettim, sonra ben de normal yaşantıma döndüm, ama mümkün olduğunca telefondan, pc den, elektronik den uzak kalmaya çalıştım. Pozitif sonuçlarını almak dileğiyle :)

sağol Yelizcim kanama var ama çok değil pedden kurtulacağım inşaALLAHamin canım ALLAH C.C razı olsunsen nasılsın

Cnm senin adına, seni burda gördükçe çok seviniyorum. İnşallah hep güzel haberler alırız. Allah yardımcın olsun, insan normal reglisinde 3-5 günde pedden bıkkınlık geliyorken, inşallah bir an önce kanaman biter sen de güzel bir hamilelik yaşarsın. Güzel haberler duymak dileğiyle

Canim benim insallah Gusel haberlerle dolu tedavi olur sonu hamisli biter ve 9ay 10 gun sonra kucağını alırsın Insallah sevgiler

cokk eskkur edrımm cnmm sızlerden bole bılgı almak ıcımı rahatlatıoo dedıklerınız cok onemlı cok guzel anlatmıssın dıkkat etcem bende ınsallahh herkesın sonucu pozıtıff olsunn

sağol Selencim inşaALLAH böyle günler tekrar yaşamam senin adınada çok sevindim Rabbim sana hamileliğinde,doğumunda ve sonrasında kolaylıklar nasip etsinduana gönülden amiiiiiiiiiiin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…