2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hormonlardan cnm çok normal, tepetaklak şu an tüm hormonlarımız.
Tüp bebek yapanların illa sezaryan olucak diye bir durum söz konusu değil. Eğer son anda bir komplikasyon oluşursa tabi sezaryan yapılıyor. Kısmetse ben de normal doğum istiyorum, ama darısı önce sizlere inşallah. Daha zamanımız var :)

Canımcım senden de güzel hikayeler okumak istiyoruz. Hem de heyecanla bekliyorum, uzun uzun yaz.. inşallah mutlu haberlerini alırız. Hadi sıra senin inşallah, zamanında gel paşamız, anneciğini yorma ve üzme :)

Canım güzel haberlerini heyecanla bekliyorum. Çok şükür bu günleri görebildik.
Zeytinyağı konusunu ben de duymuştum. Faydası olmasa bile zararı da olmayacaktır iyi etmişsin bence.
İnşallah epizyotomiye bile gerek kalmadan, bir avazda normal normal doğurursun arkadaşım. :)

Hoşgeldin Mehmet Atalay! Ben de ağladım okurken. Başlarda yüreğim ağzıma geldi kötü bir şey mi oldu diye, çok şükür sağlıkla gelmişsin. Allah analı babalı büyütsün. Mutlu, sağlıklı, iyi huylu hayırlı bir evlat ol inşallah. Tüm ailenin gözü aydın. Darısı başımıza.

canımmm yaaa ne güzel yazmışsın çok duygulandım ilk tedavi olduğun zamanları yaşadığım sıkıntıları hatırladım sonra hamile olarak geldin aramıza şimdide çok güzel bir anne olarak Rabbim yavrunu size bağışlasın analı babalı büyütsün inşaALLAH

hoşgelmiş sefalar getirmiş.... canım çok çok sevindim... gözlerim dolu dolu okudum inan... Allah yanından hiç ayırmasın, ömrü billah musmutlu olsun..... sağlıklı sıhtli hayırlı bi evlat olsun.... Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallahhhh

ay sende sona gelmişsin ya.... zaman nasıl da geçip gidiyo..... Allah bi avazda kurtasın, sağlıkla kucağına al inşallah tatlımcım
Oooooo topiğin tatlı sahibesi gelmiş canım nerelerdesin sen merak ediyoruz seni

ay sende sona gelmişsin ya.... zaman nasıl da geçip gidiyo..... Allah bi avazda kurtasın, sağlıkla kucağına al inşallah tatlımcım
amayaaaa nasılsın .nerelerdesin bakim....biz de ara ara kaybolduk ama hani sen topiğin sahibi olunca merak ettik
canım iyisindir inşalahhh

amayaaaa nasılsın .nerelerdesin bakim....biz de ara ara kaybolduk ama hani sen topiğin sahibi olunca merak ettik
canım iyisindir inşalahhh
Oooooo topiğin tatlı sahibesi gelmiş canım nerelerdesin sen merak ediyoruz seni
iyiyim kızlar sağolun.... ya iş güç o kadar yoğun ki çok fazla bi şey yaptığım yok.... yaşıyorum hamdolsun tedavi falan yok bu ara artık yeni yıldan bayaaa bi süre sonraya inşallah diyelim. bugün bi ara buldum daldım hemen bakındım acık... seviyom hepiciğinizi yürekten

canım sen iyi ol ...arada ses ver ...bize yeter bizde seni seviyoruz

Cok sagolun canlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum bende guzel hir dogum hikayesi yazmak istiyorum insallah kismet olur hepicigimizee..bugunku ultrason randevumuz iyi gecti cok sukur bebisin durumu iyiymis bas asagi duruyormus normal dogum ici uygunmus bakalim nasil bir dogum kismet olacak vok az kaldi
bu arada haftaya pazartesi cervix te acilma olup olmadigiba bakacaklarmiss biraz agrili bi islemmus galiba ya yaptiran oldumu hic? Tabi ozamana kadar dogurursam gerek kalmicak :))

Hepiniz dualarimdasiniz dogum anindada dua edicem hepinize insallahhh

Operim cook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…