• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

testimi tazeledim...14. gün değerim 816,5 :nazar:
ohh masallah cnm gozun aydin

kızlar,doğal yolla hamile kalsaydık da her iki günde bir kan testi yapacak mıydık yine??bilen var mı bunu?bize özel mi,yoksa her hamile mi yapıyor??
cnm bu bize ozel dogal yoldan hamile kalinca zaten baya bi gectigi icin dr direk ultrasona aliyor cnm

kontrol sonucu: salı günü OPU !!!!

yumurtaların durumu gzl dedi büyümeye devam etmişler, en büyüğü 20,5

yumurtalar salı günü toplanırsa sizce hangi günlere transfer denk gelebilir? :52:
hayirli olsun cnm 3. gunse cumaya olur cnm

Ama düşündüğümden daha iyiyim nedense delirdimmi ne:) Bugün test günümdü sabah idrar testi yaptım tek çizgi çok net çıktı. Hastaneden aradılar p.tesi kan testi yaptırın, idrarda çıkmayabilir dediler ama yok boşuna kendimi kasmayım. Zaten bugün aynı zamanda adet günüm. P.tesiye kadar olmazsam belki yaparım bi kan testi ama ben hissediyorum adet olacağımı hafif ağrılar geliyor. Bunada şükür ben hamile olmadığım haberini aldım ya çok kötü bir rahatsızlık haberi alsaydım napardım? Çok şükür kendimi iyi hissediyorum.Allah sağlık sıhhat versin hepimize.öpüldünüz arkadaşlaar:16:
aaaaaa cnm niye oyle diyorsun daha dun arkadasimizda gorduk onunda idrarda cikmamisti ama kanda pozitif inss degeri kat ve kat artsin seninde oyle olsun inss erkenden lutfen kendini uzme cnm

kaçıncı gün test yaptın? yine de kan testindeki sonucunu görmeden emin olma bence :)

sonucun gerçekten negatif olsa da (ki hiç belli olmaz), tepkin o kadar pozitif ki, ne kadar hoşuma gitti anlatamam

önemli olan bu gerçekten...

inş sonuç ne olursa olsun ben de inş pozitif tepki gösterebilirim

bu sefer söz verdim kendime

evet ben nasıl yapabildim bilmiyorum:) öldürmeyen acı güçlendirir derler.Rabbim nasip etmemişse olmaz. ben duamı yaptım, transferden sonra çok dikkat ettim, e yumurtalarda iyi durumdaydı 2 adet blastosistti ama sonuç negatif. şimdi benim elimden sabretmek gelir anca Allahta bizden bunu bekler zaten değilmi?
canım hakkında hayırlısı olsun fakat biliyorsun bu dönemde idrarda çıkmıyormuş :1:
Ama çıkanlar çoğunlukta, ayrıca benim tam 12. gün bugün test günüm yani. ben kafamda bitirdim arkadaşım yaa, negatifi aklıma yerleştirdim aksi olursa başımla beraber:16:

aaaaaa cnm niye oyle diyorsun daha dun arkadasimizda gorduk onunda idrarda cikmamisti ama kanda pozitif inss degeri kat ve kat artsin seninde oyle olsun inss erkenden lutfen kendini uzme cnm

Erken değil ama ben çizgiyi çok net gördüm. hem o arkadaşın normal test tarihinden 2 gün önce idrar testi yaptırmıştı belki onun ondan çıkmamıştır.iki gün sonra kan testinde çıktı. neyse bakıcaz görücez adet olacağımı hissediyorum. Olunca haber veririm.Herşey nasip kısmet.Olmazsada üzmeyin kendinizi.Kısmetten öteye yol gitmez.sevgiler seviyorum hepinizi :16::16:

evet ben nasıl yapabildim bilmiyorum:) öldürmeyen acı güçlendirir derler.Rabbim nasip etmemişse olmaz. ben duamı yaptım, transferden sonra çok dikkat ettim, e yumurtalarda iyi durumdaydı 2 adet blastosistti ama sonuç negatif. şimdi benim elimden sabretmek gelir anca Allahta bizden bunu bekler zaten değilmi?

Ama çıkanlar çoğunlukta, ayrıca benim tam 12. gün bugün test günüm yani. ben kafamda bitirdim arkadaşım yaa, negatifi aklıma yerleştirdim aksi olursa başımla beraber:16:

Canim adet olsanda mutlaka kan tahlili yaptir dedi doktorum. O yuzden ozelde falan yaptiriver tahlilini. Pazartesiyi bekleme. Hakkinda hakkimizda hayirlisi.

Ama düşündüğümden daha iyiyim nedense delirdimmi ne:) Bugün test günümdü sabah idrar testi yaptım tek çizgi çok net çıktı. Hastaneden aradılar p.tesi kan testi yaptırın, idrarda çıkmayabilir dediler ama yok boşuna kendimi kasmayım. Zaten bugün aynı zamanda adet günüm. P.tesiye kadar olmazsam belki yaparım bi kan testi ama ben hissediyorum adet olacağımı hafif ağrılar geliyor. Bunada şükür ben hamile olmadığım haberini aldım ya çok kötü bir rahatsızlık haberi alsaydım napardım? Çok şükür kendimi iyi hissediyorum.Allah sağlık sıhhat versin hepimize.öpüldünüz arkadaşlaar:16:

Canim gecmise donuk okuduysan yada farkettiysen bende ayni seyi yazmistim dun kan verdim esimin israri uzerine ,adet oldum olcam sonucu alamadan patlarim diyodum dusun! Sonucu alinca sok oldum hamileyim idrar testleri guvenilir olmuyor yada o anda degerin dusuk ondan sonra yukseliyor.

Ben kendimi 2 gun yedim bitirdim agladim hic kendime dikkat etmedim nasil olsa olmadi diye.simdi kafami duvarlara vuruyorum.sakin sen ayni seyi yapma.sakiiiiinnnnnnnn!!!!

o zaman bidahaki sefere diyelim.bende daha iğnelere bile başlamadım.ama olmumludan çok olumsuza alıştırdım kendimi.kan sonuçlarım hep 1.00 olduğu için :1:

testimi tazeledim...14. gün değerim 816,5 :nazar:

Masallah subhanallah. Ikizler mi geliyor ne ;)

benim 1 tane kaliteliydi digerlerini koymayalim iyiyi olumsuz etkiler dedi turkan hanim. Hulusi hocaya da hic bi sey demedim acikcasi. Boyle guzel degerler olunca bende heyecanlaniyorum. Carsambaya kadar nasil dayanacagim bilmiyorummm. Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin. Ve saglikla kucagina almayi nasip etsin

iyide bugün c.tesi mesai bitii. Aciller testi yaparmı ki?

Aciller de yapiyo canim. Tedavi goruyorum. Mutlaka sonucu almam lazim. Ilaci kesicem falan de. Yada sonuca gore sehirdisina gidicem de. Ya da direkt gebelik testi yaptiricam de. Acil doktorunun o anki durumuna gore aciklama yaparsin. Ben mesai saatleri icinde kadin dogumda cok sira var diye acilde yaptirmistim. Memur mirin kirin etti doktor hic bi sey demeden tabi yapalim dedi. O yuzden git canim yaptir bence.

amayacim hos geldin cnm nasilsin seni merak ediyorduk bizde insss hersey yoludadir. gecmis olsun cnm

Transferimin 10.günü bugün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kana bakılıcak çok korkuyorum idrar testi negatif çıkıp hamile olan varsa lütfen yazsın çıldırcaaam

amayaa,Allah yardımcın olsun..kolaylıkla geçsin gitsin inşallah..güzel haberlerle dön...

Arkadaşlar kaç gündür giremiyordum, bu sabah 50 sayfadan fazla okudum güncellendim. :)
Eva, cayaz ve neşe, çoook sevindim sizin için. candan tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, nazarlardan korusun. Darısı başımıza.
Yeliz ve nihan, Allah size de sabır versin, kolaylıklar versin. umarım en kısa zamanda yeniden dener ve sonuç alırsınız. Aklım sizde kaldı.
Geçenlerde izlediğim bir filmde şöyle diyordu: Everything will be all right in the end... if it's not all right then it's not yet the end.
Türkçesi şöyle bir şey: Sonunda her şey güzel olacak. Eğer güzel olmadıysa daha sonu gelmedi demektir. Bu sözü sürekli aklımda tutmaya çalışıyorum, inanıyorum ki sonunda her şey güzel olacak.
Amayaa canım, senin de güzel haberlerini bekliyoruz. Ameliyatın çok kolay ve sorunsuz geçer, sonrasında her şey düzelir hayırlısıyla.
Şimdiden çok geçmiş olsun.
Ben duphaston kullandım adet söktürücü, önceki gün bitti. Adet görmeyi bekliyorum tedaviye başlamak için.
Hepinizi çok seviyorum, kucaklıyorum. İnanıyorum ki yakın tarihlerde hep birlikte muradımıza ereceğiz. İyi ki varsınız.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Canım allah yardımcın olsun. ..Sağlıkla dön evine. ...

bu ilaç benim kullandığım cetrotide gibi bişey sanırım.. bende o ilaca menogon ve progonu 5-6 gün kullandıktan sonra başladım.. seninki gibi önce başlayanı hiç duymamıştım... merkeze mi gidiyordun doktoramı? yani doktorun merkezin doktorumu demek istedim?

Allah yardımcın olsun canım, iyi haberlerle dön inşallah ...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM dularımız seninle ;)

Allahim yardimcin olsun. Goz acip kapayincaya kadar gelsin gecsin insallah. Acil sifalar diliyorum canim simdiden

unuturmuyuz arkadaşım vallahi gözüm saatte.. allah yardımcın olsun hep dua ediyorum..

ALLAH yardımcın olsun.biran önce iyileş şifalar diliyorum hemide en en acilinden:nazar:

mrb kizlar herkese tunaydinlar transferi olacak arkadaslarinda insss sonu guzel bitsinnnn

cnm allah yardimcin olsun saglikla dön ins

sagol cnm iyi dileklerin icin inss senin tedavinde basladigin gibi guzel bitsin
cnm insss yarin sende guzel haberlerle dön bize cnm icini ferah tut

ay insss cnm insss rabbim yardimcin olsun

Hanımlarr bu gün şükürler olsun Transferim oldu şu an 2 yumoşum var,büyük gün 1 aralık bakalım sabredecem o güne kadar,İnşAllah herşey istediğimiz gibi gider,Sigara içmiyorum,çay içmiyorum bakalım ne kadar dayanabilecem valla merak ediyorum :)

hiç unuturmuyuz bu gün bende kontrole gittim ama hep aklımdaydın okadar çok dua etimki sana inşallah sorunsuz geçmiştir ve birdaha yaşamazsın tedavine kaldığın yerden davam edersin canım arkadaşım:54:

merhaba arkadaşlar inşaALLAH hepinizin keyfi yerindedir.:32::32::32:yarın test yaptıracak arkadaşlar inşaALLAH güzel haberlerinizi alırız.transfer olan ve olacak arkadaşlarım cennet kokularını alın ve birbirinizi bırakmayın.ALLAH 'ım sen amayaa'ya yardım et ameliyatının güzel geçmesini nasip et biran önce sağlığına kavuşsun:16::16::16::16:hepimizin dualarını kabul et....amiiiiiiiiiinnnnn

Kizlar aranizda sigara kullanan var mi ben gunde 1 paket icerdim doktor sigara iveceksen tedaviyi birakirim dedi hemsire 3 u gecme defi 3u gecmiyorum ama cok zor oluyo bu defa cok yiyorum ne ilacak bilmiyorum aldim canum sigara istedikce sakiz yatiyorum agzima baska sigara kullanip tedavi icin birakan var mi

Haftalardir sizi takip ederek ilk tüp bebek denemem için tecrubelerinizden bilgi sahibi olmaya çalıştım. Bu süreçte dostluklar inizi yan etkisi olmayan tek ilaç olduğunu farkettim. Topik sahibi sevgili amayanin hamiş adaylarini biraraya getirmesini takdir ettim. Amayaa geçmiş olsun bebeğini kucağına alabilmek için önündeki son engeli aşmış ol inşallah.
ben 15 yıllık evli pko+kronik ürtiker hastasıyım. Evliliğimin ilk 7 yılı tüp bebek öncesi tedavi süreçleri ile dolu aşılama hariç. Ürtiker nedeni ile cesaret edemediğim tüp bebeğe yaşimın 33 olması nedeniyle gözümü karartarak başlama kararı aldım ve suan uzun protokolle lucrin tedavisine başlayalı 2 gün oldu. Bizim gibi bebis isteyen tüm anne adaylarının kucaklarının dolması dileğiyle benide aranıza alır misiniz:16:

Günaydın hanımlar..
Az önce kan verdim.sonucunu akşamüstü alıcam..
Beklemeye devam :9:

Herkesler iyidir inşallah..
Amayaanın ameliyatı iyi geçmişti rüyamda konuştum :)
Gerçekten de iyidir inşallah.

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.tedavin hayırlı olsun..uzun yıllardır evli olmana ragmen hala çok gençsin bence..olumlu sonuç alacaksındır Allahın izniyle..

Kızlar beta hcg 299, 01!!:nazar:
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum:49:
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..

Amaya dan da haber alabilsek cok daha güzel olacak.

daha 209uncu sayfadayım. bi aklımdakileri yazıyım da önceeeee :))))) öncelikle hepinize çok çok çok teşekkürler... çok duygulandım inanın.... hemen anlatıyım. saat 5 gibi ameliyata altılar 6 gibi çıktım. tamamen uyumak istedim. sonra uyanınca tam duygusala bağladım. ağladım falan. bu arada doktorum alttan temizleyebilirlerse o şekilde yapacaklarını söylemişti ama olmamış, kesmişler ya beni....:34: sonracığımaaaa ilk gece bayaaaa bi acı idi. narkozu atana kadar ne söylendim ne söylendim. insan kendini bile bile kestirir mi hiç ağrısı sızısı yokken, yaptım ben, hiç mi aklım yoktu benim diye diyeeee geçti zaman. saat 1-2 gibi sonunda attım narkozu, bi yandan söylenip bi yandan dua ediyodum. derken ertesi gün kalktım yürüdüm. hastaneden çıktım. bugün çok şükür duş bile aldım. çok iyiyim kızlar. dua eden, beni merak eden herkese çok teşekkür ederim tekrar. çok duygulandım. iyiki varsınız. çilekliiii çok tebrik ediyorum. okumayı bitirdiğimde halim kalırsa ilk sayfaya nazar boncuğunu koycam tatlımmmmm...

bakalım başka neler olmuş :52::52::52:

Transferimin 10.günü bugün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kana bakılıcak çok korkuyorum idrar testi negatif çıkıp hamile olan varsa lütfen yazsın çıldırcaaam

canım benimde bugün idrarda negatif çıktı kan testi yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik. İnşallah pozitif olur kan testinde ama bence kendini kötüye hazırla iyi çıkarsa zaten sevinçten çıldır o zaman.Ama her zaman metanetini korumaya çalış bırakma sakın kendini.Herşey olacağına varır.bu arad bir arkadaşımız çileklimonata yanlış değilsem.idrarda negatif çıktı 2 gün sonra kanda pozitif çıktı.Allah hayırlısını nasip etsin.sevgiler:16::16:

geçmiş olsun amayaa kaç gündür seni merak ediyoerrum şimdi yazdığını görünce iyi olduğuna sevindim...
kısa zamanda iyileşmeni dilerim ...

Cnm daha önceki mesajlarında tesettürlü olduğunu söylemiştin bişey merak ediyorum transfer den sonra namazını nasıl kıldın ? Oturduğun yerdemi normalmi ? Seni soru yağmuruna tutuyoruz kusura bakma :( negatif sonuç alan arkadaşlar moralinizi yuksek tutmaya çalışın inşallah bir gün hayırlısı ile mucizeler yaşayacağız ☆★☆

Back