Arkadaşlar kaç gündür giremiyordum, bu sabah 50 sayfadan fazla okudum güncellendim. :)
Eva, cayaz ve neşe, çoook sevindim sizin için. candan tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, nazarlardan korusun. Darısı başımıza.
Yeliz ve nihan, Allah size de sabır versin, kolaylıklar versin. umarım en kısa zamanda yeniden dener ve sonuç alırsınız. Aklım sizde kaldı.
Geçenlerde izlediğim bir filmde şöyle diyordu: Everything will be all right in the end... if it's not all right then it's not yet the end.
Türkçesi şöyle bir şey: Sonunda her şey güzel olacak. Eğer güzel olmadıysa daha sonu gelmedi demektir. Bu sözü sürekli aklımda tutmaya çalışıyorum, inanıyorum ki sonunda her şey güzel olacak.
Amayaa canım, senin de güzel haberlerini bekliyoruz. Ameliyatın çok kolay ve sorunsuz geçer, sonrasında her şey düzelir hayırlısıyla.
Şimdiden çok geçmiş olsun.
Ben duphaston kullandım adet söktürücü, önceki gün bitti. Adet görmeyi bekliyorum tedaviye başlamak için.
Hepinizi çok seviyorum, kucaklıyorum. İnanıyorum ki yakın tarihlerde hep birlikte muradımıza ereceğiz. İyi ki varsınız.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.