2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm arkadasim çok şükür iyi omaniza cook sevindim inss bundan sonrasinida sorunsuz atlatacaksiniz ben inaniyorum bolbol dinlen cnm hic birseyi kafana takma hakkinda hayirlisi olacak insallah

[OUOTE="kalbimdesin, post: 37526134, member: 325734"]Neşecim canım bebekler iyi maaşaALLAHbir bebeğin ölçüsü kadar içeride kanama var bebekle plasenta arasında doktor kanama alanı çok büyük dedi çok iyi takip etmeliyiz bebeklere şuan bir zararı yok dedi ama her hafta kontrol etmeliyiz dedi pazartesi tekrar kontrolüm varha bu arada kesinlikle evden çıkmayacağım sürekli yatacağım arada bir evde yürüyueceğim progestan kapsülden sabah akşam ikişer tane vajinal fitil olarak kullanacağım stres yok dedi inşaALLAH bu günleri geride bırakıp 9 ayı doldurunca yavrularımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım[/QUOTE]

[/QUOTE]
sağol canım ALLAH C.C razı olsun

Canimmm inan surekli dua ediyorum senin icin. Allah yardimcin olsun. Bu kez saglikla bebeklerine kavusacaksin inşallah. Dr kanamanin neden olduguna dair bir sey soyledi mi canim merak ettim. Acaba tup bebek olduğu icin mi gebeliklerimiz boyle stresli ve riskli geçiyor?

canım kardeşim çok sağolALLAH C.C razı olsungenelde tüp bebek tedavilerinde olabiliyormuş aslında kesin bir cevap yok bakalım inşaALLAH sonu güzel olur

Arkadaslar size birkac sorum olacak. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Oncelikle benim kanamam hala devam ediyor ve resmen adet sancisi cekiyorum. Bu durum normal mi? Sonucta bebislerimi kucagima alamasam da normal dogum yapmis oldum degil mi? Bir de insallah kendimi toparlarsam ve Allah izin verirse 1 sene icerisinde tekrar tup bebek denemelerine devam baslayacagim. Normalde sgk'liyim. Ancak ozel saglik sigortasi yaptirmami onerir misiniz? Malum maddi olarak cokmus durumdayiz ancak devlette yillardir kadin hastaliklarindan cektigimden ozeli tercih ediyorum. Sigorta yaptirmamin bir faydasi olur mu? Ne dersiniz?

canım benim evet normal doğum yaptın lohusa durumundasın 40 güne kada uzayabilir bu kanamalar ALLAH C.C güç kuvvet versin inşaALLAH çok beklemeden kolay bir tedavi ile uzun ömürlü sağlıklı yavrularına kavuşacaksın özel sağlık sigortası hakkında bilgim yok canım herşeyin gönlünce olmasını dilerim

Selamun aleykum can dostlarim kac gundur girip yazacagim biturlu firsat bulamadim .... insallah herkes cok iyidir son sayfalara bi goz attim MELINDAM canim tedavin hayirli olsun coook sevindim insallah son tedavin olur hayirlisiyla bebisin gobisine yerlesir biliyosun benim oglus ta 4.tedavide geldi insallah seninde oyle olur guzel haberleri i bekliyorum Allah a emanet.... KALBIMDESIN canim kanama alani bendede vardi igneyi kestik duzeldi insallah seninkide yok olur gider... diger akadaslar hepinize kucak dolusu sevgiler...
bizde iyiyiz oglusum 18 gunluk oldu gece nobet tutuyoruz pek uyumak istemiyo belirli saatlerde biyandan da gelen giden yogun geciyo oldukca simdilik annem yanimda ama pazartesi gidecek bakalim napicaz

canım hoşgeldin özlettin kendini benim kanamalarım geçecek gibi değil ağrımda var ALLAH C.C korktuğumu yaşatmaz inşaALLAHMuhammede maaşaALLAH 18 günlük olmuşRabbim sağlıklı,uzun ömür nasip etsin analı babalı hayırlı evlat olarak büyüsün inşaALLAH

Merhaba canim Evladini Rabbim saglikla buyutmeyi hayirli evlat oasi nasip etsin anali Babali
buyutsun hersey gonlunuzce olsun sevgiler

Canim iyi dusun iyi olsun insallah Allah im korusun yavrularini insallah hersey yoluna girer cinsiyetleri belli olmustur artik yerim ben onlari ya

OTE="kalinkam, post: 37563829, member: 489974"]Selamun aleykum can dostlarim kacindur girip yazacagim biturlu firsat bulamadim .... insallah herkes cok iyidir son sayfalara bi goz attim MELINDAM canim tedavin hayirli olsun coook sevindim insallah son tedavin olur hayirlisiyla bebisin gobisine yerlesir biliyosun benim oglus ta 4.tedavide geldi insallah seninde oyle olur guzel haberleri i bekliyorum Allah a emanet.... KALBIMDESIN canim kanama alani bendede vardi igneyi kestik duzeldi insallah seninkide yok olur gider... diger akadaslar hepinize kucak dolusu sevgiler...
bizde iyiyiz oglusum 18 gunluk oldu gece nobet tutuyoruz pek uyumak istemiyo belirli saatlerde biyandan da gelen giden yogun geciyo oldukca simdilik annem yanimda ama pazartesi gidecek bakalim napicaz[/QUOTE]
Cnm maşallah size gözün aydin cnm çok sevindim size allah anali babali büyütsün inşallah

OTE="kalbimdesin, post: 37563945, member: 325734"]canım hoşgeldin özlettin kendini benim kanamalarım geçecek gibi değil ağrımda var ALLAH C.C korktuğumu yaşatmaz inşaALLAHMuhammede maaşaALLAH 18 günlük olmuşRabbim sağlıklı,uzun ömür nasip etsin analı babalı hayırlı evlat olarak büyüsün inşaALLAH[/QUOTE]
Cnm İnss biseycik olmayacak sen gonlunu ferah tut allah korusun inss

Seslam canlarrr
nasilsiniz bakalim.yazsmasamda takip ediyorum guzel haberlere sevinip uzuntuleri paylasiyorum..iayen cikinca daha cok takilitim zannediyordum buraya ama oyle olmadi ev hanimligi zormus neyse epwydir moralim bozuktu zira 1 aydir dogru duzgun kilo almadim bebis buyumedimi acaba diye dertleniuorfum neyseki gorduk bugun kilosuda iyiymis cok sukur..sanirim epiduralle normal dogum yapicam kismetse..tup hamisleri sizin planiniz ne sezeryanmi?

Kalbimdesin canim heyecanla takip ediyorum en iyi dilek ve dualarimi gondetiyorum sana bebisler 9 ayda kucaginda olcak insallahhh
kalinkammmm canim ya masallah oglusunaaa18 gunlul oldu bile ha ayy ne tatlidir o simdii tututu masallahhh uyusunda buyusunnnn :)

Sezercim insallah psikolojik olarakta fiziksel olarakta en kisa xamanda kendini harika hissedip yoluna devam edeceksin guzel gunler yskin buna inan
Melimdam tedavin sana bebisini getirsin insallah...nesecim 4343 amaya ve diger tedaviye baslicak arkadaslarim hep dualarimdasiniz inaniyorumki hamis olmayankalmicak bu topikteeee

Hamislerrr nazan hati selen roma17 ay adini simdi unuttuhum canlar sizin nasil gidiyor?? Biz 34+1 oldul bugun tirsmaya basladimmmmm

[QUOCNN "unbble, post: 37567650, member: 497293"]Seslam canlarrr
nasilsiniz bakalim.yazsmasamda takip ediyorum guzel haberlere sevinip uzuntuleri paylasiyorum..iayen cikinca daha cok takilitim zannediyordum buraya ama oyle olmadi ev hanimligi zormus neyse epwydir moralim bozuktu zira 1 aydir dogru duzgun kilo almadim bebis buyumedimi acaba diye dertleniuorfum neyseki gorduk bugun kilosuda iyiymis cok sukur..sanirim epiduralle normal dogum yapicam kismetse..tup hamisleri sizin planiniz ne sezeryanmi?

Kalbimdesin canim heyecanla takip ediyorum en iyi dilek ve dualarimi gondetiyorum sana bebisler 9 ayda kucaginda olcak insallahhh
kalinkammmm canim ya masallah oglusunaaa18 gunlul oldu bile ha ayy ne tatlidir o simdii tututu masallahhh uyusunda buyusunnnn :)

Sezercim insallah psikolojik olarakta fiziksel olarakta en kisa xamanda kendini harika hissedip yoluna devam edeceksin guzel gunler yskin buna inan
Melimdam tedavin sana bebisini getirsin insallah...nesecim 4343 amaya ve diger tedaviye baslicak arkadaslarim hep dualarimdasiniz inaniyorumki hamis olmayankalmicak bu topikteeee

Hamislerrr nazan hati selen roma17 ay adini simdi unuttuhum canlar sizin nasil gidiyor?? Biz 34+1 oldul bugun tirsmaya basladimmmmm[/QUOTE]
Mrb cnm ben nese masallah sende sona yaklasmissin allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin ins kendine iyi bak optum cnm

Canimm guzel dileklerin icin coook tesekkur ederim. Lutfen sen de aklina kotu seyler getirmemeye calis. Insallah senin icin hayirli olan evlatlarini sag salim kucagina almaktır ve Allahim bu kez sana nasip eder. Bizi artik evlatla sinamaz insallaahh

Cook tesekkur ederim canim. Masallah sen de sona yaklasmissin. Allahim vaktinde saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Maşallah canimm kocaman olmus bile. Lutfen benim yerime onu icine ceke ceke kocamaaan op gobisinden. Allahim uzun saglikli omurler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…