Çok üzüldüm, geçmiş olsun.Herkese merhaba,
Sizlere malesef hastane odasından yazıyorum. Hamile arkadaslarimin morali sakın bozulmasın. Ben bebegimi erken dogumla kaybettim. Rabbim sizinkileri bagislasin. Moral olarak çok iyiyim cok sukur. Yine yazarim.allaha emanet olun.
Canım günaydın... Biz iyiyiz çok şükür. Birkaç gün önce ilk defa hareketlerinin karnımın dışından görüldüğünü fark ettim, çok heyecanlandım. :) Hala pek göbeğim çıkmadığı için şaşırdım. Evi taşıdım, pilatese başladım. Yürüyüşlerime kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum. Bebek odası, arabası, oto koltuğu vs. araştırmalarındayım. Siz nasılsınız?M monicagaller canımmm aşağıda gördüm seni günaydın :) Prenses nasıl? :)
Canım günaydın... Biz iyiyiz çok şükür. Birkaç gün önce ilk defa hareketlerinin karnımın dışından görüldüğünü fark ettim, çok heyecanlandım. :) Hala pek göbeğim çıkmadığı için şaşırdım. Evi taşıdım, pilatese başladım. Yürüyüşlerime kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum. Bebek odası, arabası, oto koltuğu vs. araştırmalarındayım. Siz nasılsınız?
Sezer, ben de şimdi aşağıda senin adını gördüm. Nasılsın birtanem? İşe dönmek iyi geldi mi biraz?
S sezerkose En zorunu yaşamışsın çok ama çok üzüldümiyi ki acıları unutmaya kodlanmış olarak yaratılmışız... Yoksa yaşadıklarını yaşayanların "yaşıyor" olduğunu söyleyemezdik. Bir telafisi olsaydı keşke... Keşke bizlerin de bir katkısı olabilseydi acını dindirebilecek. Dilerim ki zaman sana çok iyi gelsin... Dilerim gönlündeki acı izleri silinsin, dağlamasın seni... Neden nasıl oldu diye kendine haksızlık etmediğin günlerin çok çabuk gelsin...
Ve dilerim bu acıyı unutturacak başka hiç bir acı yaşamazsın...
Sabrın çok olsun... Metanet diliyorum ve hayırlısı neyse o oluyor diyerek avuntu bulabilmeni, tez vakitte sağlığına kavuşabilmeni diliyorum.
Hayirli olsun cnm inss allah isini rast getirsinmelindam35inşapost: 37522169 .!.:Ve melindam 4.tedaviye başladıbugün ilk iğneler vuruldu doktor yumileri beğendi canlarim dualarinizı bekliyorum gelişmeleri yazarım
Neşecim canımKalbimdesin Cnm arkadasim inşa herşey yolundadır cnm güzel haberlerini bekliyorum
Ve melindam 4.tedaviye başladıbugün ilk iğneler vuruldu doktor yumileri beğendi canlarim dualarinizı bekliyorum gelişmeleri yazarım
Ve melindam 4.tedaviye başladıbugün ilk iğneler vuruldu doktor yumileri beğendi canlarim dualarinizı bekliyorum gelişmeleri yazarım
Hayirli olsun cnm inss allah isini rast getirsin
Melindamm cnm çok sevindim,inşallah bu son olur ve bebeğine hayırlısı ile kavuşursun :) dualarım seninle cnm benim...
Canim benim Allah isini rast getrsin sana bebisini versin Bu tedavi hersey gonlunce olsun
Çok teşekkür ederim canlarim iyiki varsınız[OTE="melindam3535, post: 37522169, member: 424994"]Ve melindam 4.tedaviye başladıbugün ilk iğneler vuruldu doktor yumileri beğendi canlarim dualarinizı bekliyorum gelişmeleri yazarım [/QUOT
Canim hayirli olsun sonucu cok guzel olsun insallah :)
Hayirli olsun cnm inss allah isini rast getirsin
Melindamm cnm çok sevindim,inşallah bu son olur ve bebeğine hayırlısı ile kavuşursun :) dualarım seninle cnm benim...
Canim benim Allah isini rast getrsin sana bebisini versin Bu tedavi hersey gonlunce olsun
Çok teşekkür ederim canlarim iyiki varsınız[OTE="melindam3535, post: 37522169, member: 424994"]Ve melindam 4.tedaviye başladıbugün ilk iğneler vuruldu doktor yumileri beğendi canlarim dualarinizı bekliyorum gelişmeleri yazarım [/QUOT
Canim hayirli olsun sonucu cok guzel olsun insallah :)
canımVe melindam 4.tedaviye başladıbugün ilk iğneler vuruldu doktor yumileri beğendi canlarim dualarinizı bekliyorum gelişmeleri yazarım