kızlar herkese iyi haftalar
bugün doktor kontrolüm vardı bebeklerin ikiside iyilerdikanama alanı hala duruyordu ama artık aktif değilmiş inşaALLAH yakın bir zamanda biter ( bana göre yoğun bir şekilde geliyor ama )haftaya tekrar kontrolüm var
haaa unutmadan bu gece Muharrem ayının 10.gününün gecesiydi hepimize dua ettim Rabbim bu güzel ayın ve günün hürmetine kabul eder inşaALLAH
bugün doktor kontrolüm vardkötü uklerin ikiside iyilerdikanama alanı hala duruyordu ama artık aktif değilmiş inşaALLAH yakın bir zamanda biter ( bana göre yoğun bir şekilde geliyor ambasket y aya tekrar kontrolüm var
haaa unutmadan bu gece Muharrem ayının 10.gününün gecesiydi hepimize dua ettim Rabbim bu güzel ayın ve günün hürmetine kabul eder inşaALLAH
inşaALLAH bitanemAminnn canim insallahh. Bebislerin iyi olduğuna cok sevindim. Bundan sonra hep güzel haberler alacagiz insallah!!
inşaALLAH canım inşaALLAHGuzel kardesim benim inan cook sevindim cok mutlu oldum maasallah subhanallah bizim miniklerimize Allah im korusun onlari insallah kanama alanin tamamen kurur benimkide bi anda kurumustu bidaha da olmamisti biliyorum daha once olumsuzluk cok yasadigin icin hep kotu bisey olucakmis gibi hissediyosun bende hep oyle gecirdim hamileligimi ama insallah bu sefer hersey guzel olacak hep guzel haberlerle gel insallah...
inşaALLAH canım inşaALLAHkurusun artık nerdeyse 20 gün oldu Rabbim bu günleri aratmasın inşaALLAH kan sulandırıcı iğneyi p.tesi gününe kadar kullanmayacağım bide biz bugün bitane pipi gördük diğeri göstermedi yerinde duramıyor yaramaz doktor 12+5 de cinsiyetlerini söylemişti yanılma payı olabilirmiş
canım bitanesinin kız olmasını çok isterimay canim desene bitanesi kiz olabilir hayirlisi olsun insallah canim banada profosor bazi tahliller yaptirdi sonra igneyi kesti igneyi kestikten 3hafta sonra kanama alani kayboldu bidahada olmadi aspirine de 32.haftaya kadar devam ettim... peki sende pihtilasma problemi varmiydi canim...
kuzum bebiklerin iyi olmasına sevindimkızlar herkese iyi haftalar
bugün doktor kontrolüm vardı bebeklerin ikiside iyilerdikanama alanı hala duruyordu ama artık aktif değilmiş inşaALLAH yakın bir zamanda biter ( bana göre yoğun bir şekilde geliyor ama )haftaya tekrar kontrolüm var
canım çooookkkk teşekkür ederimCanlarim perşembe günü opum var dualarinizi bekliyorum
cnm benim masallah size iyi olmaniza cook sevindim inss allah bebislerini sagsalim kucagina aldirsin cnm inss kanamanda en kisa surede biterde hamisligin tadini cikarirsin cnm bu gunler cok ozel gunlerkızlar herkese iyi haftalar
cnm inss toplanan butun yumilerin kaliteli embiriyolara donussun inss sonrada gobisinde can bulsun inssCanlarim perşembe günü opum var dualarinizi
bekliyorum
canım çooookkkk teşekkür ederimALLAH C.C sana kolaylık versin kalitesi süper yumilerin olsun inşaALLAH bu sefer seninde meleklerin önce göbüşüne sonrada kucağına dolsun
çok teşekkür ederim canlarim amin inşallahcnm benim masallah size iyi olmaniza cook sevindim inss allah bebislerini sagsalim kucagina aldirsin cnm inss kanamanda en kisa surede biterde hamisligin tadini cikarirsin cnm bu gunler cok ozel gunler
cnm inss toplanan butun yumilerin kaliteli embiriyolara donussun inss sonrada gobisinde can bulsun inss
Neşecim sağol tatlım inşaALLAH canımcnm benim masallah size iyi olmaniza cook sevindim inss allah bebislerini sagsalim kucagina aldirsin cnm inss kanamanda en kisa surede biterde hamisligin tadini cikarirsin cnm bu gunler cok ozel gunler
cnm inss toplanan butun yumilerin kaliteli embiriyolara donussun inss sonrada gobisinde can bulsun inss
canım çok sağolKalbimdesin çok sevindim her şeyin yolunda olmasına... Allah tüm isteyenlere nasip etsin, ben de dua ediyorum hepiniz için.
Kalbimdesin çok sevindim her şeyin yolunda olmasına... Allah tüm isteyenlere nasip etsin, ben de dua ediyorum hepiniz için.
oo selencim cok hizlisin masallah benim canta falan hazir degil hala:) bebisin kiyafetlerinide bu hafta ici yikayip yerlestiricez agirdan aliyorum nedense:) neyseki annemde geldi..kaldi 5 haftamiz tabi vaktinde gelirse sipa :) ben surekli amazondan siparis veriyorum boyle boyle tamamlicaz eksikleri bakalim insallah :) normal besik almaya kaar verdik yarin kuracak esim parca parca geldi..araba koltugu ve arabasini aldik britax ...ufak ufak aliyorum iste..saglikli dogumlar insallah hepimizeee..insallah tez vakitte tum isteyen arkadaslarimaa
canım çok sağolamin inşaALLAH kanama maalesef devam ediyor
inşaALLAH canım inşaALLAHkurusun artık nerdeyse 20 gün oldu Rabbim bu günleri aratmasın inşaALLAH kan sulandırıcı iğneyi p.tesi gününe kadar kullanmayacağım bide biz bugün bitane pipi gördük diğeri göstermedi yerinde duramıyor yaramaz doktor 12+5 de cinsiyetlerini söylemişti yanılma payı olabilirmiş
Canlarim perşembe günü opum var dualarinizi bekliyorum
Kuşlar hepinize musmutlu pazarlar inşa herkes iyidir
Kalbimdesin cnm inss kanaman en Lisa surede biter CNN
Selencim ve unbelivable inş allah sizlere de kolay ddoğum bebislerinize saglikla kavusmanizi nasip etsin canlar hepinize selamlar
monicagaller merhaba,
sana birşey sorucam .bende bu ayki reglim ile bahçeciye başlamyı düşünüyorum. aytunhanım la ön görüşme yaptık.
sen ilk denemendemi kavuştun meleğine?
aytun hanımmıydı doktorun.
tavsiye edermisin?
süreç nasıl ilerledi.inan kafamda bir sürü soru var. bu ikinci denemem olucak. yaşım 27 sebepsiz deniliyor ama kısmet işte.