2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Aminnn canim insallahh. Bebislerin iyi olduğuna cok sevindim. Bundan sonra hep güzel haberler alacagiz insallah!!

Guzel kardesim benim inan cook sevindim cok mutlu oldum maasallah subhanallah bizim miniklerimize Allah im korusun onlari insallah kanama alanin tamamen kurur benimkide bi anda kurumustu bidaha da olmamisti biliyorum daha once olumsuzluk cok yasadigin icin hep kotu bisey olucakmis gibi hissediyosun bende hep oyle gecirdim hamileligimi ama insallah bu sefer hersey guzel olacak hep guzel haberlerle gel insallah...

inşaALLAH canım inşaALLAH kurusun artık nerdeyse 20 gün oldu Rabbim bu günleri aratmasın inşaALLAHkan sulandırıcı iğneyi p.tesi gününe kadar kullanmayacağımbide biz bugün bitane pipigördük diğeri göstermedi yerinde duramıyor yaramaz doktor 12+5 de cinsiyetlerini söylemişti yanılma payı olabilirmiş

ay canim desene bitanesi kiz olabilir hayirlisi olsun insallah canim banada profosor bazi tahliller yaptirdi sonra igneyi kesti igneyi kestikten 3hafta sonra kanama alani kayboldu bidahada olmadi aspirine de 32.haftaya kadar devam ettim... peki sende pihtilasma problemi varmiydi canim...

canım bitanesinin kız olmasını çok isterimtabii Rabbim ne uygun gördüyse kabulüm aslında pıhtılaşma ile ilgili direkt bir sıkıntım yoktu çok az heterozigot mutasyonu vardı yinede hem iğne hem aspirin verdi doktorilk kanamada aspirini bıraktırdı bugünde pıhtılaşma testine bakıp p.tesi gününe kadar iğne kullnma dedi sende varmıydı pıhtılaşma

kuzum bebiklerin iyi olmasına sevindimRabbim kucagina almayi nasip etsin hep güzel haberlerle gel

cnm benim masallah size iyi olmaniza cook sevindim inss allah bebislerini sagsalim kucagina aldirsin cnm inss kanamanda en kisa surede biterde hamisligin tadini cikarirsin cnm bu gunler cok ozel gunler

Canlarim perşembe günü opum var dualarinizi
bekliyorum
cnm inss toplanan butun yumilerin kaliteli embiriyolara donussun inss sonrada gobisinde can bulsun inss

canım çooookkkk teşekkür ederimALLAH C.C sana kolaylık versin kalitesi süper yumilerin olsun inşaALLAH bu sefer seninde meleklerin önce göbüşünesonrada kucağına dolsun

çok teşekkür ederim canlarim amin inşallah

Neşecim sağol tatlım inşaALLAH canım hepimiz mutlu sağlıklı hamiş olalım

Kalbimdesin çok sevindim her şeyin yolunda olmasına... Allah tüm isteyenlere nasip etsin, ben de dua ediyorum hepiniz için.

monicagaller merhaba,

sana birşey sorucam .bende bu ayki reglim ile bahçeciye başlamyı düşünüyorum. aytunhanım la ön görüşme yaptık.
sen ilk denemendemi kavuştun meleğine?
aytun hanımmıydı doktorun.
tavsiye edermisin?
süreç nasıl ilerledi.inan kafamda bir sürü soru var. bu ikinci denemem olucak. yaşım 27 sebepsiz deniliyor ama kısmet işte.

Sağol canım. Rabbim hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah.

En kısa zamanda isteyen tüm arkadaşlarıma İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

canım çok sağolamin inşaALLAHkanama maalesef devam ediyor

Canim bebeklerinin iyi olmasına çok ama çok sevindim.

İnşallah en kısa zamanda kanamada biter rahatlarsın azcık. Kuzucuklarınla hamileliğin tadını çıkarırsın.

Kusura bakma ama kalbimdekini yazmak istiyorum tabii ki en başta sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun ama inşallah biri kız biri erkek olur. Bir çırpıda Rabbim iki güzelliğide tattırır inşallah.

Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah. Sağlıkla kalın canım sen ve bebişlerin :)))))))))))))))

Canlarim perşembe günü opum var dualarinizi bekliyorum

Canım benim Rabbim yumurtaların en kalitelilerini eylesin inşallah. En sağlıklı annelerine sıkı sıkı tutunan embriyolar oluştursun.

Veeeeeeeeee önce göbüşün sonra da kucağın sağlıklı bebişlerle dolsun inşallahhhhhhhhhh.

Dualarım senle canım arkadaşım. Biz Masalımla şimdiden dua etmeye başladık bile...............

Kuşlar hepinize musmutlu pazarlar inşa herkes iyidir

Kalbimdesin cnm inss kanaman en Lisa surede biter CNN
Selencim ve unbelivable inş allah sizlere de kolay ddoğum bebislerinize saglikla kavusmanizi nasip etsin canlar hepinize selamlar

Sağol canım Rabbim hepmize bugünleri ve sağlıklı bebişlerimizi nasip etsin inşallah.

Merhaba Merve,
Öncelikle hayırlı olsun tedavin. Ben de Bahçeci'de Aytun Hanım'a tedavi oldum. İlk denemede hamile kaldım ama boş gebelikti, gelişmedi. Kürtajla sonuçlandı. İkincisinde dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 2 tane. İkizlere hamile kaldım ama onlardan da biri yola devam etti, diğerini kaybettik. Şimdi kızıma 25 haftalık hamileyim. 32 yaşındayım, pcos hastasıyım. Eşimin de değerleri düşük. Mesafenin uzaklığı ve maddi konular nedeniyle Aytun Hanım'a artık gitmiyorum ama kendisinden çok memnun kaldım, onu çok seviyor ve çok güveniyorum. Hala yeni doktorun her dediğini kendisine teyit ettiririm öyle yaparım, hala bütün maillerime aynı gün yanıt verir. Çok tecrübelidir, tatlıdır, iyi insandır. İçim rahat herkese tavsiye ederim. Bu yola girdiğimde ben de hiçbir şey bilmiyordum, kaygılarım, sorularım çok fazlaydı. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sormak istediğin her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum. İstersen özelden yaz, istersen telefonlaşalım. Allah en hayırlı zamanda sana da nasip etsin. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…