Seslam canlarrr
nasilsiniz bakalim.yazsmasamda takip ediyorum guzel haberlere sevinip uzuntuleri paylasiyorum..iayen cikinca daha cok takilitim zannediyordum buraya ama oyle olmadi ev hanimligi zormus
neyse epwydir moralim bozuktu zira 1 aydir dogru duzgun kilo almadim bebis buyumedimi acaba diye dertleniuorfum neyseki gorduk bugun kilosuda iyiymis cok sukur..sanirim epiduralle normal dogum yapicam kismetse..tup hamisleri sizin planiniz ne sezeryanmi?
Kalbimdesin canim heyecanla takip ediyorum en iyi dilek ve dualarimi gondetiyorum sana bebisler 9 ayda kucaginda olcak insallahhh
kalinkammmm canim ya masallah oglusunaaa18 gunlul oldu bile ha ayy ne tatlidir o simdii tututu masallahhh uyusunda buyusunnnn :)
Sezercim insallah psikolojik olarakta fiziksel olarakta en kisa xamanda kendini harika hissedip yoluna devam edeceksin guzel gunler yskin buna inan
Melimdam tedavin sana bebisini getirsin insallah...nesecim 4343 amaya ve diger tedaviye baslicak arkadaslarim hep dualarimdasiniz inaniyorumki hamis olmayankalmicak bu topikteeee
Hamislerrr nazan hati selen roma17 ay adini simdi unuttuhum canlar sizin nasil gidiyor?? Biz 34+1 oldul bugun tirsmaya basladimmmmm