Herkese merhaba,
Sizlere malesef hastane odasından yazıyorum. Hamile arkadaslarimin morali sakın bozulmasın. Ben bebegimi erken dogumla kaybettim. Rabbim sizinkileri bagislasin. Moral olarak çok iyiyim cok sukur. Yine yazarim.allaha emanet olun.
[QUOTE="phaselis, post: 37475148, member: 167775]gecmis olsun cnm allah bidaha gösermesin inss allah sizlere saglik versin inssHerkese merhaba,
Sizlere malesef hastane odasından yazıyorum. Hamile arkadaslarimin morali sakın bozulmasın. Ben bebegimi erken dogumla kaybettim. Rabbim sizinkileri bagislasin. Moral olarak çok iyiyim cok sukur. Yine yazarim.allaha emanet olun.
Herkese merhaba,
[Kalbimdesin, post: 37461930, member: 325734"]kızlar herkese merhabadün akşam yine mide bulantısından istiğfar ettim ağzım kulaklarımda idi inşaALLAH halaaaa hamileyim kanamam azda olsa devam ediyor
canım yaaaa ne söylesem fayda etmez ama çok üzüldüm ALLAH C.C yardımcın olsun dayanma gücü versin inşaALLAH en kısa zamanda toparlanıp yeniden mücadeleye devam edersinHerkese merhaba,
Herkese merhaba,
Herkese merhaba,
Herkese merhaba,
kızlar hepinize iyi akşamlarYelizcim yazdıklarını duygularını çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek güzel günler gelecek inşaALLAH Sahra 8482 canım sanada çok sevindim senin içinde Kasım ayı güzel gelecek sevgili Monicagaller gözün aydın canım inan prenses doğduğunda hiç bir sorun olmayak ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin kendimden bahsetmek istiyorum pek iyi haberlerim yok aslında dün akşam 6 gibi çok yoğun bir kanama yaşadım yarım saat içinde tedavi gördüğüm hastaneye gittim ama üzerim battı kanamam doğum suyu gelir gibi bacaklarımın arasından akıyor doktor muayene etti sürekli altıma yerlere hasta pedi attılar tabbi bendedim şimdi bebeklerde bu kanama ile gelecek neyse beni yatırdılar serum iğne ama yatak batıyor sürekli ultrason ama bebekler hala yerinde kese bozulmamış 3-4 saat sonra o sıvı kanama yoğun adet kanamasına döndü sabaha kadar şimdi düşük yapacam diye uykusuz geçti.benim doktorum saat 11 i geçe ultrason yaptı bebeklerden birinin plesantası aşağıya sarkmış ve kanama alanı oluşmuş birde rahim ağzına doğru ikinci bir kanama alanı oluşmuş doktor bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar kanama alanı düzelir dedi tedbir olsun diye haftata Salı günü rahim ağzı dikilecek uzun lafın kısası kader arkadaşlarım ben hayatımda böyle kanama görmedim yüce RABBİM yavrularımı bana bağışladı inşaALLAH bir daha böyle bir tecrübe yaşamam ALLAH C.C kimseyede yaşatmasın ömrüm gitti bir gecede
canım sürekli yatıyorum,evet Salı günü Serklaj yapıldı 1 gün hastanede tuttular bugün çıktım kardeşime geldim hafta sonuna kadar burada kalacağım 1 hafta kadar serklaja bağlı kanamam olacakmış bende riske girmek istemedim bebeklerin birinin bulunduğu yerde kanama hala devam ediyormuş ama dışarıya çok gelmiyor bütün duam yaşadıklarımın bunlarla sınırlı olması inşaALLAH
kızlar herkese merhabadün akşam yine mide bulantısından istiğfar ettim ağzım kulaklarımda idi inşaALLAH halaaaa hamileyim kanamam azda olsa devam ediyor
Herkese merhaba,
Selencim çok sağol tatlımcanım çok geç okuyabildim lütfen kusura bakma.
sonuna kadar korkarak okudum yazdıklarını Rabbim sizi birbirinizden ayırmasın. Annelerine kuvvet versinki bebişlerde sağlıklı olsun inşallah.
canım olumlu düşün bitenem sen hepimizden çok çekmişsin rabbim hamileliğin kolay eylesin bebişlerinle mutlu sonlandırsın inşallah dualarımdasın...
Cnm benim dr nedior bu kanamalara pregesteron ne kullanıuordun cnm inşş bebişlerinin salikları erinde ben inanıuorum hakkında haırlısı olacak sen uzulme cnm bolbol dinlen keskeanı memlekette olsadık elimden eldiince ardım etmeue calısırdım dualarım senınle cnmSelencim çok sağol tatlımsabah yoğun bir kanama ile uyandım umudumu kaybetmek istemiyorum Rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın inşaALLAH
Neşecim sağol canımCnm benim dr nedior bu kanamalara pregesteron ne kullanıuordun cnm inşş bebişlerinin salikları erinde ben inanıuorum hakkında haırlısı olacak sen uzulme cnm bolbol dinlen keskeanı memlekette olsadık elimden eldiince ardım etmeue calısırdım dualarım senınle cnm
Herkese merhaba,
İnsss sali gunu guzel haberle doneceksin cnm benim sende benim kız kardesim gibisin inanki sendende allah razi olsun bolbol dinlen cnmNeşecim sağol canımdoktor çarşamba günü taburcu ettiğinde içeride kanama olduğunu ama bebelere zarar vermeyeceğini düşündüğünü söyledi birde serklajdan dolayı hafima olacağını 5 gün kadar devam edebileceğini söyledi aşırı olmayan kanamam oldu ama ara ara oldu dün nerdeyse bitti gibiydi bugün yeniden başladı dr yat dedi salı günü randevum var inşaALAH azalır ve biter sen bitanesin tatlım seni yanımda gibihissediyorum ALLAH C.C senden razı olsun
Canim cok cok uzuldum.Allah inşallah en yakın zamanda kendiliğinden nasip eder.Allaha emanet ol.Herkese merhaba,