2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah Iyi olmanıza sevindim 18 günlük olmuş bile paşa sağlıkla büyüsün ikinizi de öpüyorum

Çok teşekkür ederim canım yavrun saglikla gelsin inşallah

Cnm İnss biseycik olmayacak sen gonlunu ferah tut allah korusun inss[/QUOTE]
inşaALLAH Neşecim çok sağol

Canim iyi dusun iyi olsun insallah Allah im korusun yavrularini insallah hersey yoluna girer cinsiyetleri belli olmustur artik yerim ben onlari ya
canım pozitif olmak için çok çaba sarfediyorum amin canım amin cinsiyetleri belli oldu teyzesi Rabbim ömür verirse ikiside erkek

canım senin adına çok sevindim senin değilde bebeğinin kilo alması süper olmuş inşaALLAH kolay bir doğumla yavrunu kucağına alırsınduaların için ALLAH C.C razı olsun inşaALLAH 9 ayı tamamlarımda ne günlerdi öyle oooooh bitti yavrularımı sağ salim kucağıma aldım demek nasip olur

amin canım amin ecmain inşaALLAH

Ve melindam 4.tedaviye başladıbugün ilk iğneler vuruldu doktor yumileri beğendi canlarim dualarinizı bekliyorum gelişmeleri yazarım

canımmmmmmmmmmm çok sevindim.. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah bu tedavinde bebeğini-bebişlerini kucağına alırsın. Dualarımdasın.

Canım benim yaştan dolayı benim mecbur sezeryan. :)))))

Canım 29. haftanın içindeyim doğum çantama kadar hazırladım. Tüm aldıklarımı yıkadım, ütüledim. Korkudan herşeyi hazırladım. Rabbim zamanında sağlıkla versin bebeklerimizi inşallah. Sen ne yaptın alışverişi?

oo selencim cok hizlisin masallah benim canta falan hazir degil hala:) bebisin kiyafetlerinide bu hafta ici yikayip yerlestiricez agirdan aliyorum nedense:) neyseki annemde geldi..kaldi 5 haftamiz tabi vaktinde gelirse sipa :) ben surekli amazondan siparis veriyorum boyle boyle tamamlicaz eksikleri bakalim insallah :) normal besik almaya kaar verdik yarin kuracak esim parca parca geldi..araba koltugu ve arabasini aldik britax ...ufak ufak aliyorum iste..saglikli dogumlar insallah hepimizeee..insallah tez vakitte tum isteyen arkadaslarimaa

amin canım inşaALLAHherkese kolay hamilelik,kolay doğum ve hayırlı sağlıklı evlatlar inşaALLAH

Kuşlar hepinize musmutlu pazarlar inşa herkes iyidir

Kalbimdesin cnm inss kanaman en Lisa surede biter CNN
Selencim ve unbelivable inş allah sizlere de kolay ddoğum bebislerinize saglikla kavusmanizi nasip etsin canlar hepinize selamlar
canımmm sanada musmutlu pazarlarinşaALLAH Neşecim çok sağol

kızlar herkese iyi haftalar
bugün doktor kontrolüm vardı bebeklerin ikiside iyilerdi kanama alanı hala duruyordu ama artık aktif değilmiş inşaALLAH yakın bir zamanda biter ( bana göre yoğun bir şekilde geliyor ama )haftaya tekrar kontrolüm var
haaa unutmadan bu gece Muharrem ayının 10.gününün gecesiydi hepimize dua ettim Rabbim bu güzel ayın ve günün hürmetine kabul eder inşaALLAH

Canim bebeklerinin iyi olmasina cok sevindim.ins. yakin bir zamanda bitecek kanamanda.ins.dualarimiz bu güzel ayin hurmetine kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…