- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah Iyi olmanıza sevindim 18 günlük olmuş bile paşa sağlıkla büyüsün ikinizi de öpüyorumSelamun aleykum can dostlarim kac gundur girip yazacagim biturlu firsat bulamadim .... insallah herkes cok iyidir son sayfalara bi goz attim MELINDAM canim tedavin hayirli olsun coook sevindim insallah son tedavin olur hayirlisiyla bebisin gobisine yerlesir biliyosun benim oglus ta 4.tedavide geldi insallah seninde oyle olur guzel haberleri i bekliyorum Allah a emanet.... KALBIMDESIN canim kanama alani bendede vardi igneyi kestik duzeldi insallah seninkide yok olur gider... diger akadaslar hepinize kucak dolusu sevgiler...
bizde iyiyiz oglusum 18 gunluk oldu gece nobet tutuyoruz pek uyumak istemiyo belirli saatlerde biyandan da gelen giden yogun geciyo oldukca simdilik annem yanimda ama pazartesi gidecek bakalim napicaz
Çok teşekkür ederim canım yavrun saglikla gelsin inşallahSeslam canlarrr
nasilsiniz bakalim.yazsmasamda takip ediyorum guzel haberlere sevinip uzuntuleri paylasiyorum..iayen cikinca daha cok takilitim zannediyordum buraya ama oyle olmadi ev hanimligi zormusneyse epwydir moralim bozuktu zira 1 aydir dogru duzgun kilo almadim bebis buyumedimi acaba diye dertleniuorfum neyseki gorduk bugun kilosuda iyiymis cok sukur..sanirim epiduralle normal dogum yapicam kismetse..tup hamisleri sizin planiniz ne sezeryanmi?
Kalbimdesin canim heyecanla takip ediyorum en iyi dilek ve dualarimi gondetiyorum sana bebisler 9 ayda kucaginda olcak insallahhh
kalinkammmm canim ya masallah oglusunaaa18 gunlul oldu bile ha ayy ne tatlidir o simdii tututu masallahhh uyusunda buyusunnnn :)
Sezercim insallah psikolojik olarakta fiziksel olarakta en kisa xamanda kendini harika hissedip yoluna devam edeceksin guzel gunler yskin buna inan
Melimdam tedavin sana bebisini getirsin insallah...nesecim 4343 amaya ve diger tedaviye baslicak arkadaslarim hep dualarimdasiniz inaniyorumki hamis olmayankalmicak bu topikteeee
Hamislerrr nazan hati selen roma17 ay adini simdi unuttuhum canlar sizin nasil gidiyor?? Biz 34+1 oldul bugun tirsmaya basladimmmmm
Cnm İnss biseycik olmayacak sen gonlunu ferah tut allah korusun inss[/QUOTE]OTE="kalbimdesin, post: 37563945, member: 325734"]canım hoşgeldinözlettin kendini benim kanamalarım geçecek gibi değil ağrımda var ALLAH C.C korktuğumu yaşatmaz inşaALLAH Muhammede maaşaALLAH 18 günlük olmuş Rabbim sağlıklı,uzun ömür nasip etsin analı babalı hayırlı evlat olarak büyüsün inşaALLAH
canımCanim iyi dusun iyi olsun insallah Allah im korusun yavrularini insallah hersey yoluna girer cinsiyetleri belli olmustur artik yerim ben onlari ya
canımSeslam canlarrr
nasilsiniz bakalim.yazsmasamda takip ediyorum guzel haberlere sevinip uzuntuleri paylasiyorum..iayen cikinca daha cok takilitim zannediyordum buraya ama oyle olmadi ev hanimligi zormusneyse epwydir moralim bozuktu zira 1 aydir dogru duzgun kilo almadim bebis buyumedimi acaba diye dertleniuorfum neyseki gorduk bugun kilosuda iyiymis cok sukur..sanirim epiduralle normal dogum yapicam kismetse..tup hamisleri sizin planiniz ne sezeryanmi?
Kalbimdesin canim heyecanla takip ediyorum en iyi dilek ve dualarimi gondetiyorum sana bebisler 9 ayda kucaginda olcak insallahhh
kalinkammmm canim ya masallah oglusunaaa18 gunlul oldu bile ha ayy ne tatlidir o simdii tututu masallahhh uyusunda buyusunnnn :)
Sezercim insallah psikolojik olarakta fiziksel olarakta en kisa xamanda kendini harika hissedip yoluna devam edeceksin guzel gunler yskin buna inan
Melimdam tedavin sana bebisini getirsin insallah...nesecim 4343 amaya ve diger tedaviye baslicak arkadaslarim hep dualarimdasiniz inaniyorumki hamis olmayankalmicak bu topikteeee
Hamislerrr nazan hati selen roma17 ay adini simdi unuttuhum canlar sizin nasil gidiyor?? Biz 34+1 oldul bugun tirsmaya basladimmmmm
amin canım aminCanimm guzel dileklerin icin coook tesekkur ederim. Lutfen sen de aklina kotu seyler getirmemeye calis. Insallah senin icin hayirli olan evlatlarini sag salim kucagina almaktır ve Allahim bu kez sana nasip eder. Bizi artik evlatla sinamaz insallaahh
Ve melindam 4.tedaviye başladıbugün ilk iğneler vuruldu doktor yumileri beğendi canlarim dualarinizı bekliyorum gelişmeleri yazarım
canımpozitif olmak için çok çaba sarfediyorum amin canım amin cinsiyetleri belli oldu teyzesi Rabbim ömür verirse ikiside erkek
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallahcanımmmmmmmmmmm çok sevindim.. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah bu tedavinde bebeğini-bebişlerini kucağına alırsın. Dualarımdasın.
Seslam canlarrr
canımpozitif olmak için çok çaba sarfediyorum amin canım amin cinsiyetleri belli oldu teyzesi Rabbim ömür verirse ikiside erkek
Canım benim yaştan dolayı benim mecbur sezeryan. :)))))
Canım 29. haftanın içindeyim doğum çantama kadar hazırladım. Tüm aldıklarımı yıkadım, ütüledim. Korkudan herşeyi hazırladım. Rabbim zamanında sağlıkla versin bebeklerimizi inşallah. Sen ne yaptın alışverişi?
canım çok sağolMaşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah. Canım kanamalar ile ilgili umarım herşey yolundadır.
amin Yelizcim inşaALLAHşehzadeler geliyo demek maşalahh canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsun
amin canım inşaALLAHoo selencim cok hizlisin masallah benim canta falan hazir degil hala:) bebisin kiyafetlerinide bu hafta ici yikayip yerlestiricez agirdan aliyorum nedense:) neyseki annemde geldi..kaldi 5 haftamiz tabi vaktinde gelirse sipa :) ben surekli amazondan siparis veriyorum boyle boyle tamamlicaz eksikleri bakalim insallah :) normal besik almaya kaar verdik yarin kuracak esim parca parca geldi..araba koltugu ve arabasini aldik britax ...ufak ufak aliyorum iste..saglikli dogumlar insallah hepimizeee..insallah tez vakitte tum isteyen arkadaslarimaa
canımmm sanada musmutlu pazarlarKuşlar hepinize musmutlu pazarlar inşa herkes iyidir
Kalbimdesin cnm inss kanaman en Lisa surede biter CNN
Selencim ve unbelivable inş allah sizlere de kolay ddoğum bebislerinize saglikla kavusmanizi nasip etsin canlar hepinize selamlar
Canim bebeklerinin iyi olmasina cok sevindim.ins. yakin bir zamanda bitecek kanamanda.ins.dualarimiz bu güzel ayin hurmetine kabul olur.kızlar herkese iyi haftalar
bugün doktor kontrolüm vardı bebeklerin ikiside iyilerdikanama alanı hala duruyordu ama artık aktif değilmiş inşaALLAH yakın bir zamanda biter ( bana göre yoğun bir şekilde geliyor ama )haftaya tekrar kontrolüm var
haaa unutmadan bu gece Muharrem ayının 10.gününün gecesiydi hepimize dua ettim Rabbim bu güzel ayın ve günün hürmetine kabul eder inşaALLAH
canımmmCanim bebeklerinin iyi olmasina cok sevindim.ins. yakin bir zamanda bitecek kanamanda.ins.dualarimiz bu güzel ayin hurmetine kabul olur.