2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kalbimdesin çok geçmiş olsun canim senin bebeklerin iyi olmasina sevindim sezercim günler sana su gibi geçsin yüreğin ruhun ferahlasin en kisa zamanda gelsin bebisin nesecim tedaviye başlayacak olmana sevindim bende Allah izin verirse kasimda basliyacam histeroskopi den sonra çok fena grip oldum bogazim fena ismini soylemeyi unuttuğum tedavide olan canlar ve hamile canlar bebislerinizi ve sizi öpüyorum :*

Cnm benim tesekkurler ne guzel ayni zamanlarda baslicaz inss hepimiz icin hayirla sonuclanir cnm cok gecmis olsun inss hemencecik atlatirsin cnm

[QUE="menekseeeee, post: 37430677, member: 392542"]Cnm benim tesekkurler ne guzel ayni zamanlarda baslicaz inss hepimiz icin hayirla sonuclanir cnm cok gecmis olsun inss hemencecik atlatirsin cnm[/QUOTE]

Sağol canim benim güzel dileklerin için inşallah sonucumuz güzel olsun

Canimm arkadasim coook tesekkur ederim. Ben de 20. Haftayi tamamlamistim ve ikizlerdi. Ben de gordum onları. Canli dogdular. Kipir kipirlardi. Allahim iste o goruntuler gozumun önünden hic gitmiyor. Bugün üniversitede kimi gorsem basladim aglamaya. Tutamıyorum hic kendimi. Bende bu durumun yarattigi kötü bir etki de esimi sorumlu tutuyor olmam. İçten içe ona cok kiziyorum. Tum hamileligimde beni surekli ailesi nedeniyle strese soktugundan oldu tum bunlar diye düşünüyorum. Evet gercekte kader kismet biliyorum ama su an ona tahammul edemiyorum.
Bebeklerimi kaybedince dr.lara neden oldu, nicin erken dogdular diye sordum. Bana anlamli hicbir sey soylemediler. Bir daha hamile kalabilirsem yine boyle sonuclanmamasi icin ne yapmaliyim hic bilmiyorum. Bu konuda bir fikrin var mi? Sana bir aciklama yapmislar miydi canim?

Nesecimm canimm cook tesekkur ederim. Yeni tedavin hayirli olsun insallah. Rabbim bunun son tedavin olmasini, saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallaahh! !!

Yatmakla cook iyi yapiyorsun canim. Insallahhhh bunlar son acilarin, acilarimiz olacak. Tam da su an ezan okunuyor. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah!

Bebekleri görmeseydin daha kolay atlatırdın. Yine de ben gördüğüm için hiç pişman olmadım. Neyi kayb ettiğini görmek insanı daha fazla yakıyor. Üstelik seninkiler canlıymış. Allah çektiklerini günahlarına keffare eylesin.

Eşine karşı olan kızgınlığının da çoğu bu pisikolojiden kaynaklanıyor. Benim eşim hep destek ve yardımcı olmuştu. Ancak, kayıpdan sonra belli etmesem de içimden ona kızıyordum. Bana dokunmasını bile istemiyordum, dayanamıyordum. Bir süre sonra bu da geçiyor. İnan bana hiç bir stress buna sebep değildir. Ben hep dinlendim, neredeyse hiç stress yaşamamıştım. Yatarak dinlendiğim yerde suyum akmıştı. Kendimi yormamıştım bile. demek istediğim eşini bu durumdan sorumlu tutma. Olacağın önüne geçilmiyor. Rabbimin taktiri işte. Biz seçilmiş insanlarız, demek ki, bu acıyı kaldıra bilecek güçteyiz. Rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın.

Benim suyum geldiği için enfeksiyon kapmış ola bileceğim düşünüldü. Doğumdan sonra elimde hamile zamanı yapılmış olan ve doğum günü yapılmış olan tahlilleri de alarak çok iyi bir perinatologla (Arda Lembet) görüştüm, neden ola bileceği hakkında. Elimde çok veri olmamasına rağmen kanamalardan (daha önce üçüz gebelikti, sırasıyla gelişimleri durmuştu ve gelişmeğen keselere bağlı devamlı kanama oluyordu) enfeksiyon kapmış ola bileceğim üzerinde duruldu. Rahim ağzı yetmezliğim yoktu. Senin doğumunun gerçekleşme şekline bağlı bazı fikirler söylene bililir.

Nesecimm canimm cook tesekkur ederim. Yeni tedavin hayirli olsun insallah. Rabbim bunun son tedavin olmasini, saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallaahh! !!
Sagol bitanem inss oyle olur benimde iki dis gebelik ve dusugum oldu inss bunlar son olsun guzel haberler alacagimiz verecegimiz yarinlar bizim olsun cnm inss rabbim sanada en kisa surede yuregine ferahlik versin cnm

canım geçmiş olsun allahım yardım etsin :) seni ve kuzucukları korusun sana bağışlasın :) sen güçlü bir annesin onlar da senin yavruların biraz olsun sana çektilerse yeter :)
sağol canım ALLAH C.C razı olsuninşaALLAH Rabbim onlarada banada güç versin bugünleri büyüdüklerinde masal gibi anlatabileyim

Neşecim çok teşekkür ederim canım bende seni kocaman öpüyorumyeni tedaviye bismillah diyelim rast gitsin inşaALLAH

Canım çok sağol sanada çoookkk geçmiş olsun Rabbim hepimize yavrularımızla buluşacağımız o güzel günleri göstersin senin tedavinde yavrularına kavuşacağın tedavin olsun inşaALLAH

canım hastanede herhangi bir komplikasyona karşı 24 saat tuttular biraz ağrım vardı sizede haber veremedim şimdi kardeşimden yazıyorum fırsat buldukça yazarım ...bebişinle ALLAH'a emanet olun inşaALLAH
Bebişimle mi ? Ayy canim Allah mi söyletti yoksa.hamile degilim ben tedaviye hazirlaniyorum.
Sen de yat boll boll dinlen.Allah a emanet olun.

Aynen canim bende birdahaki ay baslayacagim.bende de heyecan korku hepsi var.rabbim yardimcimiz olsun.

canım :) hatırladın mı bilmiyorum :) inşallah bu senin bebeklerine kavusacağın tedavin olur :) allahım yardımcın olsunnnn :)
sağol canım ALLAH C.C razı olsuninşaALLAH Rabbim onlarada banada güç versin bugünleri büyüdüklerinde masal gibi anlatabileyim

amin canım :) allahım güç versin sana ve kuzularına :)

Bebişimle mi ? Ayy canim Allah mi söyletti yoksa.hamile degilim ben tedaviye hazirlaniyorum.
Sen de yat boll boll dinlen.Allah a emanet olun.
evet Nihancım bende sonradan farkettim aslında tedavi öncesinde olduğunu biliyordum ama inşaALLAH bu tedavinde bebiş yada bebişlerin 9 ay göbüşünde kalsınamin canım ALLAH C.C razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…