Cnm benim tesekkurler ne guzel ayni zamanlarda baslicaz inss hepimiz icin hayirla sonuclanir cnm cok gecmis olsun inss hemencecik atlatirsin cnmKalbimdesin çok geçmiş olsun canim senin bebeklerin iyi olmasina sevindim sezercim günler sana su gibi geçsin yüreğin ruhun ferahlasin en kisa zamanda gelsin bebisin nesecim tedaviye başlayacak olmana sevindim bende Allah izin verirse kasimda basliyacam histeroskopi den sonra çok fena grip oldum bogazim fenaismini soylemeyi unuttuğum tedavide olan canlar ve hamile canlar bebislerinizi ve sizi öpüyorum :*
Sezer, seni dün okudum. Benzer şeyleri yaşadığım için senin için de çok üzüldüm. Rabbim içine ferahlık versin. Ne kadar zor olduğunu iyi bilirim. Sende kaç haftalıkdı, bilmiyorum, ancak baya ilerlemişmiş. Ben 18 haftalık kayb etmiştim. İlk günden kabullenmeme rağmen tam olarak atlatmam tam bir seneni buldu. Geçiyor, zaman lazım. Ben ne kadar erken toparlanmaya çalıştımsa da zaman geçmeyince olmuyor. Hiç tatmadığım, yaşamazsam asla anlayamayacağım bir acıydı. Bebeğimi kayb ettikten sonda, tanıdığım bazı insanların aslında ne kadar büyük bir acı yaşadığını anladım. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Sana yazmakta maksadım, sakın kendini iyi göstermeğe kalkma. Ağlamak istediğin zaman ağla. Bu acı kolay geçmiyor. Bir süre sonra eşlerimiz de bizi, hiss ettiklerimizi anlamıyor. Ancak sakın isyan etme. Niye böyle oldu deme. Olmamalıydı, niye benim başıma geldi... gibi düşünceler hem iyileşmeği engeller, hem de isyana götürür. Ben bebeğimi görmüştüm, beni en çok onu görmek yaktı, unutamadım. Çareyi tamamen düşünmemekte gördüm. Hiç düşünmememe rağmen iyileşmek uzun sürdü (yani tamamen iyileşmek). O benim 7 sene sonra, 4. tüp denemesinde gelen bebeğimdi. Ancak kısmet değilmiş ki, çabuk gitti. Şimdi yeni umutlarla ve tabii korkularla yola devam ediyoruz, elhamdulillah. Sen de acını yaşa, ancak emin ol ki, geçecek.
Mrb arkadaslar ben neşe oncelikle bunu soyleyeyim bazi nedenlerden oturu nickimi degistirdim inss alisirsiniz ben bile zorlaniyorum
Sezercim tekrardan coook gecmis olsun cnm inss rabbim en kisa surede acini hafifletecek mujdeler gondersin cnm
Miracim masallah kizina cnm anali babali buyusun insss
Kalbimdesin cnm coook gecmis olsun cnm inss hemencecik atlatirsin cnm lutfen bolbol yat dinlen inss biseycik olmayacak cnm allaha emanetsiniz
Monica nazan hati selen inss sizlerde iyisinizdir
Adi aklima suan gelmiyen butun arkadaslarimada kucak dolusu sevgiler
canım ne demek ne kusuru ikimizde aynı şeyleri yaşadık halimizi çok iyi anlıyoruz bugün doktorum sürekli yatma dedi çok kısa ev yürüyüşüde yapabilirsin dedi ama benim dinlemeye niyetim yok endol fitil verdi kasılma önleyici ben bu sefer yatarak atlatacağım bu günleri sürekli yattığım halde bir sürü kanama yaşadım Rabbim aynı acıları tekrar sana bana hiçbirimize yaşatmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinaldığın o kilolarıda verirsin canım yaşadıkların çok zor kimse senden birşey yokmuş gibi davranmanı isteyemez ama sen çok güçlü bir kadınsın üstesinden geleceğine inanıyorum ALLAH'a emanet ol canım
Canimm arkadasim coook tesekkur ederim. Ben de 20. Haftayi tamamlamistim ve ikizlerdi. Ben de gordum onları. Canli dogdular. Kipir kipirlardi. Allahim iste o goruntuler gozumun önünden hic gitmiyor. Bugün üniversitede kimi gorsem basladim aglamaya. Tutamıyorum hic kendimi. Bende bu durumun yarattigi kötü bir etki de esimi sorumlu tutuyor olmam. İçten içe ona cok kiziyorum. Tum hamileligimde beni surekli ailesi nedeniyle strese soktugundan oldu tum bunlar diye düşünüyorum. Evet gercekte kader kismet biliyorum ama su an ona tahammul edemiyorum.
Bebeklerimi kaybedince dr.lara neden oldu, nicin erken dogdular diye sordum. Bana anlamli hicbir sey soylemediler. Bir daha hamile kalabilirsem yine boyle sonuclanmamasi icin ne yapmaliyim hic bilmiyorum. Bu konuda bir fikrin var mi? Sana bir aciklama yapmislar miydi canim?
Sagol bitanem inss oyle olur benimde iki dis gebelik ve dusugum oldu inss bunlar son olsun guzel haberler alacagimiz verecegimiz yarinlar bizim olsun cnm inss rabbim sanada en kisa surede yuregine ferahlik versin cnmNesecimm canimm cook tesekkur ederim. Yeni tedavin hayirli olsun insallah. Rabbim bunun son tedavin olmasini, saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallaahh! !!
sağol canım ALLAH C.C razı olsuncanım geçmiş olsun allahım yardım etsin :) seni ve kuzucukları korusun sana bağışlasın :) sen güçlü bir annesin onlar da senin yavruların biraz olsun sana çektilerse yeter :)
Neşecim çok teşekkür ederim canımmrb nihancim iyi aksamlar ben nese77 iyiyim cnm bende cok sukur inss onumuzdeki ay tedaviye baslicam sifirdan heycan korku hersey var cnm inss hakkimizda hayirlisi olsun cnm sen nasilsin cnm
inss cnm benim allah emeklerinin mukafitini vereck inss cnm bebislerini korusun inss cok gecmis olsun cnm bolbol dinlen cnm iyi etmissin kardesine gitmekle cnm seni kocaman opuyorum iyi dileklerin icinde coook tesekkurler cnm bende iyiyim cok sukur tedaviye gun sayiyorum
Canım çok sağolKalbimdesin çok geçmiş olsun canim senin bebeklerin iyi olmasina sevindim sezercim günler sana su gibi geçsin yüreğin ruhun ferahlasin en kisa zamanda gelsin bebisin nesecim tedaviye başlayacak olmana sevindim bende Allah izin verirse kasimda basliyacam histeroskopi den sonra çok fena grip oldum bogazim fenaismini soylemeyi unuttuğum tedavide olan canlar ve hamile canlar bebislerinizi ve sizi öpüyorum :*
Amiiiinnnnn canım ALLAH C.C razı olsun Rabbim hepimize uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsinYatmakla cook iyi yapiyorsun canim. Insallahhhh bunlar son acilarin, acilarimiz olacak. Tam da su an ezan okunuyor. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah!
Bebişimle mi ? Ayy canim Allah mi söyletti yoksa.hamile degilim ben tedaviye hazirlaniyorum.canım hastanede herhangi bir komplikasyona karşı 24 saat tuttular biraz ağrım vardı sizede haber veremedim şimdi kardeşimden yazıyorum fırsat buldukça yazarım ...bebişinle ALLAH'a emanet olun inşaALLAH
Aynen canim bende birdahaki ay baslayacagim.bende de heyecan korku hepsi var.rabbim yardimcimiz olsun.mrb nihancim iyi aksamlar ben nese77 iyiyim cnm bende cok sukur inss onumuzdeki ay tedaviye baslicam sifirdan heycan korku hersey var cnm inss hakkimizda hayirlisi olsun cnm sen nasilsin cnm
inss cnm benim allah emeklerinin mukafitini vereck inss cnm bebislerini korusun inss cok gecmis olsun cnm bolbol dinlen cnm iyi etmissin kardesine gitmekle cnm seni kocaman opuyorum iyi dileklerin icinde coook tesekkurler cnm bende iyiyim cok sukur tedaviye gun sayiyorum
canım :) hatırladın mı bilmiyorum :) inşallah bu senin bebeklerine kavusacağın tedavin olur :) allahım yardımcın olsunnnn :)mrb nihancim iyi aksamlar ben nese77 iyiyim cnm bende cok sukur inss onumuzdeki ay tedaviye baslicam sifirdan heycan korku hersey var cnm inss hakkimizda hayirlisi olsun cnm sen nasilsin cnm
sağol canım ALLAH C.C razı olsuninşaALLAH Rabbim onlarada banada güç versin bugünleri büyüdüklerinde masal gibi anlatabileyim
evet Nihancım bende sonradan farkettim aslında tedavi öncesinde olduğunu biliyordum ama inşaALLAH bu tedavinde bebiş yada bebişlerin 9 ay göbüşünde kalsınBebişimle mi ? Ayy canim Allah mi söyletti yoksa.hamile degilim ben tedaviye hazirlaniyorum.
Sen de yat boll boll dinlen.Allah a emanet olun.
canım :) hatırladın mı bilmiyorum :) inşallah bu senin bebeklerine kavusacağın tedavin olur :) allahım yardımcın olsunnnn :)
amin canım :) allahım güç versin sana ve kuzularına :)
Neşecim çok teşekkür ederim canımbende seni kocaman öpüyorum yeni tedaviye bismillah diyelim rast gitsin inşaALLAH [/QUOT] kalplerimiz bir cnm benim yuregine saglik inss oyle olsun sagol cnm arkadasim
Ayni duygular bendede var cnm inss hersey basladigimiz gibi guzel gecsin inssAynen canim bende birdahaki ay baslayacagim.bende de heyecan korku hepsi var.rabbim yardimcimiz olsun.
cnm hemserim hatirlamazmiyim seni tesekkur ederim iyi dileklerin icin cnm inss oyle olur allah seninde bebisini sagsalim kucaginda aldigin gunleride göstersin insscanım :) hatırladın mı bilmiyorum :) inşallah bu senin bebeklerine kavusacağın tedavin olur :) allahım yardımcın olsunnnn :)
amin canım :) allahım güç versin sana ve kuzularına :)