kızlar hepinize iyi akşamlar
Yelizcim yazdıklarını duygularını çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek güzel günler gelecek inşaALLAH
Sahra 8482 canım sanada çok sevindim senin içinde Kasım ayı güzel gelecek
sevgili Monicagaller gözün aydın canım inan prenses doğduğunda hiç bir sorun olmayak ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin
kendimden bahsetmek istiyorum pek iyi haberlerim yok aslında
dün akşam 6 gibi çok yoğun bir kanama yaşadım yarım saat içinde tedavi gördüğüm hastaneye gittim ama üzerim battı kanamam doğum suyu gelir gibi bacaklarımın arasından akıyor doktor muayene etti sürekli altıma yerlere hasta pedi attılar tabbi bendedim şimdi bebeklerde bu kanama ile gelecek neyse beni yatırdılar serum iğne ama yatak batıyor sürekli ultrason ama bebekler hala yerinde kese bozulmamış 3-4 saat sonra o sıvı kanama yoğun adet kanamasına döndü
sabaha kadar şimdi düşük yapacam diye uykusuz geçti.benim doktorum saat 11 i geçe ultrason yaptı bebeklerden birinin plesantası aşağıya sarkmış ve kanama alanı oluşmuş birde rahim ağzına doğru ikinci bir kanama alanı oluşmuş doktor bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar kanama alanı düzelir dedi tedbir olsun diye haftata Salı günü rahim ağzı dikilecek uzun lafın kısası kader arkadaşlarım ben hayatımda böyle kanama görmedim yüce RABBİM yavrularımı bana bağışladı inşaALLAH bir daha böyle bir tecrübe yaşamam
ALLAH C.C kimseyede yaşatmasın
ömrüm gitti bir gecede