2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

çok sağol canım:KK68: malesef bugün öğlen tekrar kanama başladı ağrımda var ALLAH C.C sonumu hayır etsin inşaALLAH:KK68:

Cnm inşallah geçecek, ilk mesajını okuyunca sevindirdik oldum ama iyi olcak inşallah.
Eşim bugün bana sürpriz yapıp, bebişimizin kalp sesini duymak için dopler almış. Akşam akşam bebişimizin kalp sesini duyduk, harikaydı. Doktora gitmeyi artık çok fazla iple çekmeye gerek kalmadı sanki :) ama tabi ordada görmek bambaşka..:KK5:

Cnm inşallah geçecek, ilk mesajını okuyunca sevindirdik oldum ama iyi olcak inşallah.
Eşim bugün bana sürpriz yapıp, bebişimizin kalp sesini duymak için dopler almış. Akşam akşam bebişimizin kalp sesini duyduk, harikaydı. Doktora gitmeyi artık çok fazla iple çekmeye gerek kalmadı sanki :) ama tabi ordada görmek bambaşka..:KK5:
sağol canım bende herşeyin düzelip geride kalmasını ümit ediyorum:KK68:çok güzel bir sürpriz olmuş:KK9:dünyadaki en güzel ses:KK36:insan dinlemekten bıkmaz:KK36:

Merhaba kizlar.
Kalbimdesin bugün nasilsin canim.yat dinlen yorma kendini.kiminin dokuz ay kanamasi olurmus.seninde öyke birsey sanirim.dikis atilacakti bugun muydu.rabbim yardimcin olsun.

Sezercim geçmiş olsun çok üzüldüm..ne dicem bilemedim.
Allahım bir daha kötü şeyler yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kalbimdesin. .arkadaşım kanaman insallah son bulur ve sağ salim ikizlerini kucağına alırsın. Benim gibi ikiz annesi olursun :)

Can arkadaşlar hamileler hayırlı doğumlar yapın sağlıkla alın kucağınıza yavruları..

Tedavideki güzeller Rabbim çifter çifter versin :KK66:

Ben tedavi sürecindeyken forunlardan birinde bir yorum okumuştum. .daha önce tedavi olmuş ve meleğini kucağına almış bir bayan yazmış. : "geçen yıl bu zamanlar tedavi görüyordum,şimdi bebeğim ayağımda uyuyor" diye. ...o beni çok duygulandırmıştı,o kadar istedimki ben de öyle olayım diye...
Şimdi hamdolsun iki meleğim de yanımda uyuyor,o cümleyi kurduran Allahıma sonsuz şükür olsun..
Ve dilerimki bu da size umut olsun,kucağınızda evlatlarınızla bu günleri anımsayıp şükredersiniz..

Dualarımda unutmuyorum sizleri,bütün isteyenleri..

Beni soracak olursanız daha sonra cevap veremem belki diye simdiden yazayım :KK66:
Hamdolsun bebeklerim iyi durumda. .yorucu ama güzel ikiz bebek bakmak.5aylık oldular teyzeler,beni tanıyor bana gülüyorlar ya ben bitiyorum o zaman :KK66: günler hep yoğun geçiyor,onlar uyudukca ben de işimi yapıyorum ya da dinleniyorum. .

Herkes kendine iyi baksın :KK66:
Öpüyorum sizleri ve miniklerinizi

Sezercim nasilsin Insallah bugunleride atlatacaksin Rabbim en yakın zamanda tekrar oguzel duyguyu tatırıp zamaninda sağlıkla kucağına aldirsin kuzum cilekcim Insallah sende evlatlarını sağlıkla buyutrsu n kuzum kalbimdesin arkadasim Seninde kanamalarin geçmiştir Insallah Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin canim benim bende daha beklemedeyim Insallah ben gibi bekleyenlerde enyakin zamanda hisleri güler

çok sağol canım:KK68: malesef bugün öğlen tekrar kanama başladı ağrımda var ALLAH C.C sonumu hayır etsin inşaALLAH:KK68:

Canimm surekli dualarimdasin. Allahim bebislerini hayirlisiyla sana bagislasin insallah. Lutfen dr yorulmadan islerini yapabilirsin dese bile riske atma. Surekli dinlen. Bir de en ufak bir sey hissettiginde bile hemen dr.a git. Erken mudahale cooook onemli. Sen zaten bunlati biliyorsun ama kusuruma bakma iste ben yine de hatirlatmak istedim. Inan kendi bebeklerim gibi tedirgin oluyorum. Allahim hepinizin bebislerini korusun!

Allahım bir daha kötü şeyler yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kalbimdesin. .arkadaşım kanaman insallah son bulur ve sağ salim ikizlerini kucağına alırsın. Benim gibi ikiz annesi olursun :)

Can arkadaşlar hamileler hayırlı doğumlar yapın sağlıkla alın kucağınıza yavruları..

Ben tedavi sürecindeyken forunlardan birinde bir yorum okumuştum. .daha önce tedavi olmuş ve meleğini kucağına almış bir bayan yazmış. : "geçen yıl bu zamanlar tedavi görüyordum,şimdi bebeğim ayağımda uyuyor" diye. ...o beni çok duygulandırmıştı,o kadar istedimki ben de öyle olayım diye...
Şimdi hamdolsun iki meleğim de yanımda uyuyor,o cümleyi kurduran Allahıma sonsuz şükür olsun..
Ve dilerimki bu da size umut olsun,kucağınızda evlatlarınızla bu günleri anımsayıp şükredersiniz..

Beni soracak olursanız daha sonra cevap veremem belki diye simdiden yazayım :KK66:
Hamdolsun bebeklerim iyi durumda. .yorucu ama güzel ikiz bebek bakmak.5aylık oldular teyzeler,beni tanıyor bana gülüyorlar ya ben bitiyorum o zaman :KK66: günler hep yoğun geçiyor,onlar uyudukca ben de işimi yapıyorum ya da dinleniyorum. .

Canimmm cook teşekkür ederim. Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin. Hepinizin bebislerine upuzun saglikli omurler versin insallahhh

Sezercim nasilsin Insallah bugunleride atlatacaksin Rabbim en yakın zamanda tekrar oguzel duyguyu tatırıp zamaninda sağlıkla kucağına aldirsin kuzum cilekcim Insallah sende evlatlarını sağlıkla buyutrsu n kuzum kalbimdesin arkadasim Seninde kanamalarin geçmiştir Insallah Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin canim benim bende daha beklemedeyim Insallah ben gibi bekleyenlerde enyakin zamanda hisleri güler

Canimm iyiyim dersem yalan olur. Sanki kalbimi tasla eziyorlar gibi hissediyorum. Bu hafta ise basladim. Evde kalmak beni daha çok yipratiyor. Bayramda hamile kıyafetleri almistim kendime. Artik hiçbir kiyafetime sigamiyordum. Bugun onlar gecti elime. Giymek nasip olmadi. :KK43:

Sezercim kolay bi durum değil canim Allahın taktiri herşeyde bir hayir vardır Insallah en yakın zamanda hamilelik kıyafetlerini giymek nasip olur bu zor günler geride kalır Allaha güven gerisi ni merak etme sen Rabbim herşeyi hayırlısıyla nasip edecektir içini ferah tut neyler eyler MEVLAM enguselini eyler

Canimm iyiyim dersem yalan olur. Sanki kalbimi tasla eziyorlar gibi hissediyorum. Bu hafta ise basladim. Evde kalmak beni daha çok yipratiyor. Bayramda hamile kıyafetleri almistim kendime. Artik hiçbir kiyafetime sigamiyordum. Bugun onlar gecti elime. Giymek nasip olmadi. :KK43:

Sezer, seni dün okudum. Benzer şeyleri yaşadığım için senin için de çok üzüldüm. Rabbim içine ferahlık versin. Ne kadar zor olduğunu iyi bilirim. Sende kaç haftalıkdı, bilmiyorum, ancak baya ilerlemişmiş. Ben 18 haftalık kayb etmiştim. İlk günden kabullenmeme rağmen tam olarak atlatmam tam bir seneni buldu. Geçiyor, zaman lazım. Ben ne kadar erken toparlanmaya çalıştımsa da zaman geçmeyince olmuyor. Hiç tatmadığım, yaşamazsam asla anlayamayacağım bir acıydı. Bebeğimi kayb ettikten sonda, tanıdığım bazı insanların aslında ne kadar büyük bir acı yaşadığını anladım. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Sana yazmakta maksadım, sakın kendini iyi göstermeğe kalkma. Ağlamak istediğin zaman ağla. Bu acı kolay geçmiyor. Bir süre sonra eşlerimiz de bizi, hiss ettiklerimizi anlamıyor. Ancak sakın isyan etme. Niye böyle oldu deme. Olmamalıydı, niye benim başıma geldi... gibi düşünceler hem iyileşmeği engeller, hem de isyana götürür. Ben bebeğimi görmüştüm, beni en çok onu görmek yaktı, unutamadım. Çareyi tamamen düşünmemekte gördüm. Hiç düşünmememe rağmen iyileşmek uzun sürdü (yani tamamen iyileşmek). O benim 7 sene sonra, 4. tüp denemesinde gelen bebeğimdi. Ancak kısmet değilmiş ki, çabuk gitti. Şimdi yeni umutlarla ve tabii korkularla yola devam ediyoruz, elhamdulillah. Sen de acını yaşa, ancak emin ol ki, geçecek.

Mrb arkadaslar ben neşe oncelikle bunu soyleyeyim bazi nedenlerden oturu nickimi degistirdim inss alisirsiniz ben bile zorlaniyorum
Sezercim tekrardan coook gecmis olsun cnm inss rabbim en kisa surede acini hafifletecek mujdeler gondersin cnm
Miracim masallah kizina cnm anali babali buyusun insss
Kalbimdesin cnm coook gecmis olsun cnm inss hemencecik atlatirsin cnm lutfen bolbol yat dinlen inss biseycik olmayacak cnm allaha emanetsiniz
Monica nazan hati selen inss sizlerde iyisinizdir
Adi aklima suan gelmiyen butun arkadaslarimada kucak dolusu sevgiler

Merhaba kizlar.
Kalbimdesin bugün nasilsin canim.yat dinlen yorma kendini.kiminin dokuz ay kanamasi olurmus.seninde öyke birsey sanirim.dikis atilacakti bugun muydu.rabbim yardimcin olsun.
canım sürekli yatıyorum,evet Salı günü Serklaj yapıldı 1 gün hastanede tuttular bugün çıktım kardeşime geldim hafta sonuna kadar burada kalacağım 1 hafta kadar serklaja bağlı kanamam olacakmış bende riske girmek istemedim bebeklerin birinin bulunduğu yerde kanama hala devam ediyormuş ama dışarıya çok gelmiyor bütün duam yaşadıklarımın bunlarla sınırlı olması inşaALLAH :KK36::KK36:

Canım ALLAH C.C razı olsun:KK36: inşaALLAH bizlerde seninle aynı güzel duyguları yaşarız:KK36:maaşaALLAH yavrulara Rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olmalarını analı babablı büyümelerini nasip etsin:KK36:sizde öpüldünüz canım:KK66:

Canım çok sağol kanamalarım henüz bitmedi ama yoğun değil inşaALLAH azalarak biter:KK36:herşey ALLAH'ın taktir etmesiyle bazen dualarımızın kabul olması zaman alıyor sabredip bekleyeceğiz inşaALLAH:KK36:

Canimm surekli dualarimdasin. Allahim bebislerini hayirlisiyla sana bagislasin insallah. Lutfen dr yorulmadan islerini yapabilirsin dese bile riske atma. Surekli dinlen. Bir de en ufak bir sey hissettiginde bile hemen dr.a git. Erken mudahale cooook onemli. Sen zaten bunlati biliyorsun ama kusuruma bakma iste ben yine de hatirlatmak istedim. Inan kendi bebeklerim gibi tedirgin oluyorum. Allahim hepinizin bebislerini korusun!
canım ne demek ne kusuru ikimizde aynı şeyleri yaşadık halimizi çok iyi anlıyoruz bugün doktorum sürekli yatma dedi çok kısa ev yürüyüşüde yapabilirsin dedi ama benim dinlemeye niyetim yok endol fitil verdi kasılma önleyici ben bu sefer yatarak atlatacağım bu günleri sürekli yattığım halde bir sürü kanama yaşadım Rabbim aynı acıları tekrar sana bana hiçbirimize yaşatmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK36:aldığın o kilolarıda verirsin canım yaşadıkların çok zor kimse senden birşey yokmuş gibi davranmanı isteyemez ama sen çok güçlü bir kadınsın üstesinden geleceğine inanıyorum:KK36:ALLAH'a emanet ol canım :KK19:

Mrb arkadaslar ben neşe oncelikle bunu soyleyeyim bazi nedenlerden oturu nickimi degistirdim inss alisirsiniz ben bile zorlaniyorum
Sezercim tekrardan coook gecmis olsun cnm inss rabbim en kisa surede acini hafifletecek mujdeler gondersin cnm
Miracim masallah kizina cnm anali babali buyusun insss
Kalbimdesin cnm coook gecmis olsun cnm inss hemencecik atlatirsin cnm lutfen bolbol yat dinlen inss biseycik olmayacak cnm allaha emanetsiniz
Monica nazan hati selen inss sizlerde iyisinizdir
Adi aklima suan gelmiyen butun arkadaslarimada kucak dolusu sevgiler
Neşecim sağol canım inşaALLAH atlatacağız bu günleri:KK36:sen nasılsın tatlım senin içinde herşeyin çok güzel olmasını dilerim:KK36:

Kalbimdesinden dünden beri haber yok aslinda kimseden haber yok bugün.merak ediyorum.nerelerdesiniz kizlar.
canım hastanede herhangi bir komplikasyona karşı 24 saat tuttular biraz ağrım vardı sizede haber veremedim şimdi kardeşimden yazıyorum fırsat buldukça yazarım ...bebişinle ALLAH'a emanet olun inşaALLAH:KK36:

canım sürekli yatıyorum,evet Salı günü Serklaj yapıldı 1 gün hastanede tuttular bugün çıktım kardeşime geldim hafta sonuna kadar burada kalacağım 1 hafta kadar serklaja bağlı kanamam olacakmış bende riske girmek istemedim bebeklerin birinin bulunduğu yerde kanama hala devam ediyormuş ama dışarıya çok gelmiyor bütün duam yaşadıklarımın bunlarla sınırlı olması inşaALLAH :KK36::KK36:
canım geçmiş olsun allahım yardım etsin :) seni ve kuzucukları korusun sana bağışlasın :) sen güçlü bir annesin onlar da senin yavruların biraz olsun sana çektilerse yeter :)

Kalbimdesinden dünden beri haber yok aslinda kimseden haber yok bugün.merak ediyorum.nerelerdesiniz kizlar.
mrb nihancim iyi aksamlar ben nese77 iyiyim cnm bende cok sukur inss onumuzdeki ay tedaviye baslicam sifirdan heycan korku hersey var cnm inss hakkimizda hayirlisi olsun cnm sen nasilsin cnm

Neşecim sağol canım inşaALLAH atlatacağız bu günleri:KK36:sen nasılsın tatlım senin içinde herşeyin çok güzel olmasını dilerim:KK36:
inss cnm benim allah emeklerinin mukafitini vereck inss cnm bebislerini korusun inss cok gecmis olsun cnm bolbol dinlen cnm iyi etmissin kardesine gitmekle cnm seni kocaman opuyorum iyi dileklerin icinde coook tesekkurler cnm bende iyiyim cok sukur tedaviye gun sayiyorum

X