Sezercim geçmiş olsun çok üzüldüm..ne dicem bilemedim.
Allahım bir daha kötü şeyler yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kalbimdesin. .arkadaşım kanaman insallah son bulur ve sağ salim ikizlerini kucağına alırsın. Benim gibi ikiz annesi olursun :)
Can arkadaşlar hamileler hayırlı doğumlar yapın sağlıkla alın kucağınıza yavruları..
Tedavideki güzeller Rabbim çifter çifter versin
Ben tedavi sürecindeyken forunlardan birinde bir yorum okumuştum. .daha önce tedavi olmuş ve meleğini kucağına almış bir bayan yazmış. : "geçen yıl bu zamanlar tedavi görüyordum,şimdi bebeğim ayağımda uyuyor" diye. ...o beni çok duygulandırmıştı,o kadar istedimki ben de öyle olayım diye...
Şimdi hamdolsun iki meleğim de yanımda uyuyor,o cümleyi kurduran Allahıma sonsuz şükür olsun..
Ve dilerimki bu da size umut olsun,kucağınızda evlatlarınızla bu günleri anımsayıp şükredersiniz..
Dualarımda unutmuyorum sizleri,bütün isteyenleri..
Beni soracak olursanız daha sonra cevap veremem belki diye simdiden yazayım
Hamdolsun bebeklerim iyi durumda. .yorucu ama güzel ikiz bebek bakmak.5aylık oldular teyzeler,beni tanıyor bana gülüyorlar ya ben bitiyorum o zaman
günler hep yoğun geçiyor,onlar uyudukca ben de işimi yapıyorum ya da dinleniyorum. .
Herkes kendine iyi baksın
Öpüyorum sizleri ve miniklerinizi