çok sağol canımmalesef bugün öğlen tekrar kanama başladı ağrımda var ALLAH C.C sonumu hayır etsin inşaALLAH
sağol canım bende herşeyin düzelip geride kalmasını ümit ediyorumCnm inşallah geçecek, ilk mesajını okuyunca sevindirdik oldum ama iyi olcak inşallah.
Eşim bugün bana sürpriz yapıp, bebişimizin kalp sesini duymak için dopler almış. Akşam akşam bebişimizin kalp sesini duyduk, harikaydı. Doktora gitmeyi artık çok fazla iple çekmeye gerek kalmadı sanki :) ama tabi ordada görmek bambaşka..
çok sağol canımmalesef bugün öğlen tekrar kanama başladı ağrımda var ALLAH C.C sonumu hayır etsin inşaALLAH
Sezercim geçmiş olsun çok üzüldüm..ne dicem bilemedim.
Allahım bir daha kötü şeyler yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kalbimdesin. .arkadaşım kanaman insallah son bulur ve sağ salim ikizlerini kucağına alırsın. Benim gibi ikiz annesi olursun :)
Can arkadaşlar hamileler hayırlı doğumlar yapın sağlıkla alın kucağınıza yavruları..
Tedavideki güzeller Rabbim çifter çifter versin
Ben tedavi sürecindeyken forunlardan birinde bir yorum okumuştum. .daha önce tedavi olmuş ve meleğini kucağına almış bir bayan yazmış. : "geçen yıl bu zamanlar tedavi görüyordum,şimdi bebeğim ayağımda uyuyor" diye. ...o beni çok duygulandırmıştı,o kadar istedimki ben de öyle olayım diye...
Şimdi hamdolsun iki meleğim de yanımda uyuyor,o cümleyi kurduran Allahıma sonsuz şükür olsun..
Ve dilerimki bu da size umut olsun,kucağınızda evlatlarınızla bu günleri anımsayıp şükredersiniz..
Dualarımda unutmuyorum sizleri,bütün isteyenleri..
Beni soracak olursanız daha sonra cevap veremem belki diye simdiden yazayım
Hamdolsun bebeklerim iyi durumda. .yorucu ama güzel ikiz bebek bakmak.5aylık oldular teyzeler,beni tanıyor bana gülüyorlar ya ben bitiyorum o zamangünler hep yoğun geçiyor,onlar uyudukca ben de işimi yapıyorum ya da dinleniyorum. .
Herkes kendine iyi baksın
Öpüyorum sizleri ve miniklerinizi
Sezercim nasilsin Insallah bugunleride atlatacaksin Rabbim en yakın zamanda tekrar oguzel duyguyu tatırıp zamaninda sağlıkla kucağına aldirsin kuzum cilekcim Insallah sende evlatlarını sağlıkla buyutrsu n kuzum kalbimdesin arkadasim Seninde kanamalarin geçmiştir Insallah Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin canim benim bende daha beklemedeyim Insallah ben gibi bekleyenlerde enyakin zamanda hisleri güler
Canimm iyiyim dersem yalan olur. Sanki kalbimi tasla eziyorlar gibi hissediyorum. Bu hafta ise basladim. Evde kalmak beni daha çok yipratiyor. Bayramda hamile kıyafetleri almistim kendime. Artik hiçbir kiyafetime sigamiyordum. Bugun onlar gecti elime. Giymek nasip olmadi.
canım sürekli yatıyorum,evet Salı günü Serklaj yapıldı 1 gün hastanede tuttular bugün çıktım kardeşime geldim hafta sonuna kadar burada kalacağım 1 hafta kadar serklaja bağlı kanamam olacakmış bende riske girmek istemedim bebeklerin birinin bulunduğu yerde kanama hala devam ediyormuş ama dışarıya çok gelmiyor bütün duam yaşadıklarımın bunlarla sınırlı olması inşaALLAHMerhaba kizlar.
Kalbimdesin bugün nasilsin canim.yat dinlen yorma kendini.kiminin dokuz ay kanamasi olurmus.seninde öyke birsey sanirim.dikis atilacakti bugun muydu.rabbim yardimcin olsun.
Canım ALLAH C.C razı olsunSezercim geçmiş olsun çok üzüldüm..ne dicem bilemedim.
Allahım bir daha kötü şeyler yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kalbimdesin. .arkadaşım kanaman insallah son bulur ve sağ salim ikizlerini kucağına alırsın. Benim gibi ikiz annesi olursun :)
Can arkadaşlar hamileler hayırlı doğumlar yapın sağlıkla alın kucağınıza yavruları..
Tedavideki güzeller Rabbim çifter çifter versin
Ben tedavi sürecindeyken forunlardan birinde bir yorum okumuştum. .daha önce tedavi olmuş ve meleğini kucağına almış bir bayan yazmış. : "geçen yıl bu zamanlar tedavi görüyordum,şimdi bebeğim ayağımda uyuyor" diye. ...o beni çok duygulandırmıştı,o kadar istedimki ben de öyle olayım diye...
Şimdi hamdolsun iki meleğim de yanımda uyuyor,o cümleyi kurduran Allahıma sonsuz şükür olsun..
Ve dilerimki bu da size umut olsun,kucağınızda evlatlarınızla bu günleri anımsayıp şükredersiniz..
Dualarımda unutmuyorum sizleri,bütün isteyenleri..
Beni soracak olursanız daha sonra cevap veremem belki diye simdiden yazayım
Hamdolsun bebeklerim iyi durumda. .yorucu ama güzel ikiz bebek bakmak.5aylık oldular teyzeler,beni tanıyor bana gülüyorlar ya ben bitiyorum o zamangünler hep yoğun geçiyor,onlar uyudukca ben de işimi yapıyorum ya da dinleniyorum. .
Herkes kendine iyi baksın
Öpüyorum sizleri ve miniklerinizi
Canım çok sağol kanamalarım henüz bitmedi ama yoğun değil inşaALLAH azalarak biterSezercim nasilsin Insallah bugunleride atlatacaksin Rabbim en yakın zamanda tekrar oguzel duyguyu tatırıp zamaninda sağlıkla kucağına aldirsin kuzum cilekcim Insallah sende evlatlarını sağlıkla buyutrsu n kuzum kalbimdesin arkadasim Seninde kanamalarin geçmiştir Insallah Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin canim benim bende daha beklemedeyim Insallah ben gibi bekleyenlerde enyakin zamanda hisleri güler
canım ne demek ne kusuru ikimizde aynı şeyleri yaşadık halimizi çok iyi anlıyoruz bugün doktorum sürekli yatma dedi çok kısa ev yürüyüşüde yapabilirsin dedi ama benim dinlemeye niyetim yok endol fitil verdi kasılma önleyici ben bu sefer yatarak atlatacağım bu günleri sürekli yattığım halde bir sürü kanama yaşadım Rabbim aynı acıları tekrar sana bana hiçbirimize yaşatmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanimm surekli dualarimdasin. Allahim bebislerini hayirlisiyla sana bagislasin insallah. Lutfen dr yorulmadan islerini yapabilirsin dese bile riske atma. Surekli dinlen. Bir de en ufak bir sey hissettiginde bile hemen dr.a git. Erken mudahale cooook onemli. Sen zaten bunlati biliyorsun ama kusuruma bakma iste ben yine de hatirlatmak istedim. Inan kendi bebeklerim gibi tedirgin oluyorum. Allahim hepinizin bebislerini korusun!
Neşecim sağol canım inşaALLAH atlatacağız bu günleriMrb arkadaslar ben neşe oncelikle bunu soyleyeyim bazi nedenlerden oturu nickimi degistirdim inss alisirsiniz ben bile zorlaniyorum
Sezercim tekrardan coook gecmis olsun cnm inss rabbim en kisa surede acini hafifletecek mujdeler gondersin cnm
Miracim masallah kizina cnm anali babali buyusun insss
Kalbimdesin cnm coook gecmis olsun cnm inss hemencecik atlatirsin cnm lutfen bolbol yat dinlen inss biseycik olmayacak cnm allaha emanetsiniz
Monica nazan hati selen inss sizlerde iyisinizdir
Adi aklima suan gelmiyen butun arkadaslarimada kucak dolusu sevgiler
canım hastanede herhangi bir komplikasyona karşı 24 saat tuttular biraz ağrım vardı sizede haber veremedim şimdi kardeşimden yazıyorum fırsat buldukça yazarım ...bebişinle ALLAH'a emanet olun inşaALLAHKalbimdesinden dünden beri haber yok aslinda kimseden haber yok bugün.merak ediyorum.nerelerdesiniz kizlar.
canım geçmiş olsun allahım yardım etsin :) seni ve kuzucukları korusun sana bağışlasın :) sen güçlü bir annesin onlar da senin yavruların biraz olsun sana çektilerse yeter :)canım sürekli yatıyorum,evet Salı günü Serklaj yapıldı 1 gün hastanede tuttular bugün çıktım kardeşime geldim hafta sonuna kadar burada kalacağım 1 hafta kadar serklaja bağlı kanamam olacakmış bende riske girmek istemedim bebeklerin birinin bulunduğu yerde kanama hala devam ediyormuş ama dışarıya çok gelmiyor bütün duam yaşadıklarımın bunlarla sınırlı olması inşaALLAH
mrb nihancim iyi aksamlar ben nese77 iyiyim cnm bende cok sukur inss onumuzdeki ay tedaviye baslicam sifirdan heycan korku hersey var cnm inss hakkimizda hayirlisi olsun cnm sen nasilsin cnmKalbimdesinden dünden beri haber yok aslinda kimseden haber yok bugün.merak ediyorum.nerelerdesiniz kizlar.
inss cnm benim allah emeklerinin mukafitini vereck inss cnm bebislerini korusun inss cok gecmis olsun cnm bolbol dinlen cnm iyi etmissin kardesine gitmekle cnm seni kocaman opuyorum iyi dileklerin icinde coook tesekkurler cnm bende iyiyim cok sukur tedaviye gun sayiyorumNeşecim sağol canım inşaALLAH atlatacağız bu günlerisen nasılsın tatlım senin içinde herşeyin çok güzel olmasını dilerim