meraba kızlar hayırlı cumalar hepinize
amaya nın da dediği gibi gözyaşlarımızı tutamıyoruz derinden hissediyoruz üzüntüleri de sevinçleride birbirimizi ancak biz anlarız çünkü. hiç hamile kalamamak mı kalıpta kaybetmek mi daha acı ..okadar uğraş verip doktorların acımasız olması mı daha acı....maddi olanakları zorlayıp bide öle sıkıntı çekmek mi acı....
sürekli çevremden iki kişi çalışıyonuz paraları nereye koyuyosunuz ne zman ev alıcaksınız ...siz de araba alın ne bekliyosunuz laflarını duymak mı ...bebeğimiz olmadığını bilenlerin de şu doktora gidin buna gidin şunu yapın bunu yapın ot için sap yiyin demelerimi acı ..tamam kapattım kulaklarımı dinlemiyorum ama ne kadar yapabilirsem ..
eşim genetik test vermişti sonuç çıkalı 3-4 gün oldu inanırmısınız ne eşim ne de ben sonucu almaya gidemedik ne saçma demi gidemiyoruz eşim diyo ben izin alamıyorum sen git ben diyorum oraya kadar gidemem ben sen git ..belki,de sonuç temiz bişi yok ama ne eşim nede ben bişey daha öğrenmek istemiyoruz biliyorum bu da saçmalık ama işte ama
kızlar kusuruma bakmayın aslında coğunluğumuz bu aşamaları geçti hemde daha acı şeyler yaşayarak ....mutlu bi topik burası sizi üzmek için değilde içimdekileri kusucak bağıracak hiç biyer yok..sevgiler
Canimmm herkese kendi cektigi buyuk gelirmis. Herkes dert bir tek kendisinde sanirmis. Tek soyleyebildigim Rabbim kimseyi ne evlatla ne de evlatsizlikla sinamasin bu dünyada. Bir de kimseye evlat acisi yasatmasin. Kalbim resmen parcalaniyor diyebilirim.
Bebislerimi vermediler bana. 500gr altinda olunca belediye gomulmelerine izin vermiyor dediler. Biz halledecegiz merak etmeyin dediler. Onlara ne yapacaklarını biliyorum. Esim boyle olmasi daha iyi yoksa toparlanman mumkun degil diyor. Meleklerimin bir mezarlari olsaydi gece gunduz yanlarinda kalabilseydim keske...
Esime de cok kizginim. Dogum olmasaydı yaklasik 12 saat sonra beni yalniz basima birakip kardesinin dugunune memleketine gidecekti. Ona o kadar dedim bizim riskli bir gebeligimiz var. Benim burada kimsem yok ya basima birsey gelirse diye. Su ana kadar bizim hicbir zaman yanimizda olmamis insanlar icin, bana rahim agzi kanseri teşhisi konmasini beklerken bize ne, alti üstü ameliyat oldun. Maksimum rahmini aldirirsin biter diyen insanlar icin deger mi dedim. Ben kardesimin dugunune ne olursa olsun gidecegim dedi. Rabbim gozunde birakti iste. Stres sikinti yaptim ondan mi oldu diye dusunuyorum. 7 yillik evliligim hep onlar yüzünden mahvolmusken simdi de en cok istediklerimin, meleklerimin sebeplisi mi oldular diye dusunmeden edemiyorum. Kendime o kadar kızıyorum ki icten ice uzuldum stres yaptim da bebislerime sebep oldum diye. Daha da bir suru sey. Kelimelerle anlatmak o kadar zor ki....
kızlar hepinize iyi akşamlarYelizcim yazdıklarını duygularını çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek güzel günler gelecek inşaALLAH Sahra 8482 canım sanada çok sevindim senin içinde Kasım ayı güzel gelecek sevgili Monicagaller gözün aydın canım inan prenses doğduğunda hiç bir sorun olmayak ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin kendimden bahsetmek istiyorum pek iyi haberlerim yok aslında dün akşam 6 gibi çok yoğun bir kanama yaşadım yarım saat içinde tedavi gördüğüm hastaneye gittim ama üzerim battı kanamam doğum suyu gelir gibi bacaklarımın arasından akıyor doktor muayene etti sürekli altıma yerlere hasta pedi attılar tabbi bendedim şimdi bebeklerde bu kanama ile gelecek neyse beni yatırdılar serum iğne ama yatak batıyor sürekli ultrason ama bebekler hala yerinde kese bozulmamış 3-4 saat sonra o sıvı kanama yoğun adet kanamasına döndü sabaha kadar şimdi düşük yapacam diye uykusuz geçti.benim doktorum saat 11 i geçe ultrason yaptı bebeklerden birinin plesantası aşağıya sarkmış ve kanama alanı oluşmuş birde rahim ağzına doğru ikinci bir kanama alanı oluşmuş doktor bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar kanama alanı düzelir dedi tedbir olsun diye haftata Salı günü rahim ağzı dikilecek uzun lafın kısası kader arkadaşlarım ben hayatımda böyle kanama görmedim yüce RABBİM yavrularımı bana bağışladı inşaALLAH bir daha böyle bir tecrübe yaşamam ALLAH C.C kimseyede yaşatmasın ömrüm gitti bir gecede
kızlar hepinize iyi akşamlarYelizcim yazdıklarını duygularını çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek güzel günler gelecek inşaALLAH Sahra 8482 canım sanada çok sevindim senin içinde Kasım ayı güzel gelecek sevgili Monicagaller gözün aydın canım inan prenses doğduğunda hiç bir sorun olmayak ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin kendimden bahsetmek istiyorum pek iyi haberlerim yok aslında dün akşam 6 gibi çok yoğun bir kanama yaşadım yarım saat içinde tedavi gördüğüm hastaneye gittim ama üzerim battı kanamam doğum suyu gelir gibi bacaklarımın arasından akıyor doktor muayene etti sürekli altıma yerlere hasta pedi attılar tabbi bendedim şimdi bebeklerde bu kanama ile gelecek neyse beni yatırdılar serum iğne ama yatak batıyor sürekli ultrason ama bebekler hala yerinde kese bozulmamış 3-4 saat sonra o sıvı kanama yoğun adet kanamasına döndü sabaha kadar şimdi düşük yapacam diye uykusuz geçti.benim doktorum saat 11 i geçe ultrason yaptı bebeklerden birinin plesantası aşağıya sarkmış ve kanama alanı oluşmuş birde rahim ağzına doğru ikinci bir kanama alanı oluşmuş doktor bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar kanama alanı düzelir dedi tedbir olsun diye haftata Salı günü rahim ağzı dikilecek uzun lafın kısası kader arkadaşlarım ben hayatımda böyle kanama görmedim yüce RABBİM yavrularımı bana bağışladı inşaALLAH bir daha böyle bir tecrübe yaşamam ALLAH C.C kimseyede yaşatmasın ömrüm gitti bir gecede
Aynen bende korkarak okudum.canim ya gecmis olsun.rabbim birdaha yasatmasin yavrucaklarin seninle kalsin.aminkızlar hepinize iyi akşamlarYelizcim yazdıklarını duygularını çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek güzel günler gelecek inşaALLAH Sahra 8482 canım sanada çok sevindim senin içinde Kasım ayı güzel gelecek sevgili Monicagaller gözün aydın canım inan prenses doğduğunda hiç bir sorun olmayak ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin kendimden bahsetmek istiyorum pek iyi haberlerim yok aslında dün akşam 6 gibi çok yoğun bir kanama yaşadım yarım saat içinde tedavi gördüğüm hastaneye gittim ama üzerim battı kanamam doğum suyu gelir gibi bacaklarımın arasından akıyor doktor muayene etti sürekli altıma yerlere hasta pedi attılar tabbi bendedim şimdi bebeklerde bu kanama ile gelecek neyse beni yatırdılar serum iğne ama yatak batıyor sürekli ultrason ama bebekler hala yerinde kese bozulmamış 3-4 saat sonra o sıvı kanama yoğun adet kanamasına döndü sabaha kadar şimdi düşük yapacam diye uykusuz geçti.benim doktorum saat 11 i geçe ultrason yaptı bebeklerden birinin plesantası aşağıya sarkmış ve kanama alanı oluşmuş birde rahim ağzına doğru ikinci bir kanama alanı oluşmuş doktor bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar kanama alanı düzelir dedi tedbir olsun diye haftata Salı günü rahim ağzı dikilecek uzun lafın kısası kader arkadaşlarım ben hayatımda böyle kanama görmedim yüce RABBİM yavrularımı bana bağışladı inşaALLAH bir daha böyle bir tecrübe yaşamam ALLAH C.C kimseyede yaşatmasın ömrüm gitti bir gecede
Hepinize güzel dilekleriniz desteğiniz için teşekkür ederim. Dün gittim detaylı ultrasona. Böbrek kanallarında genişleme olduğunu doğruladı. Bu hem böbrek hastalıklarına işaret edebilirmiş, hem de bebekte bir anomali, kromozom bozukluğu olma ihtimalini %10 kadar arttırırmış. Ama bizimkinin genişlemesi korkutucu düzeyde değilmiş. Ayrıca yaşımın çok ileri olmaması, ikili taramamın temiz çıkması, amniyo sıvısının yeterli olması gibi faktörler de rahatlatıcıymış. Tek başına bu durum hiçbir şey ifade etmeyebilir. Doğuma kadar düzelebilir, ya da 2-3 yaşına kadar takip edilip yine düzelebilir dedi. Çok garanticiyseniz amniyosentez ya da dna tarama (harmoni vs) testi yaptırabilirsiniz ama ben gerek görmüyorum dedi. Biz de gerek görmüyoruz. Bu kadar kurcalamak istemiyorum. Hatta bu durumu da bilmemeyi tercih ederdim. Madem hiçbir şey kesin değil, hiçbir sorun olmayabilir, niye benim kafamı bulandırıyorlar? Sanki elimizden gelen bir şey olacak.
Canim benim sen içini ferah tut yavrun rabbime emanet prenses dogunca çok sağlıklı olucak annesi dualarim sizinleHepinize güzel dilekleriniz desteğiniz için teşekkür ederim. Dün gittim detaylı ultrasona. Böbrek kanallarında genişleme olduğunu doğruladı. Bu hem böbrek hastalıklarına işaret edebilirmiş, hem de bebekte bir anomali, kromozom bozukluğu olma ihtimalini %10 kadar arttırırmış. Ama bizimkinin genişlemesi korkutucu düzeyde değilmiş. Ayrıca yaşımın çok ileri olmaması, ikili taramamın temiz çıkması, amniyo sıvısının yeterli olması gibi faktörler de rahatlatıcıymış. Tek başına bu durum hiçbir şey ifade etmeyebilir. Doğuma kadar düzelebilir, ya da 2-3 yaşına kadar takip edilip yine düzelebilir dedi. Çok garanticiyseniz amniyosentez ya da dna tarama (harmoni vs) testi yaptırabilirsiniz ama ben gerek görmüyorum dedi. Biz de gerek görmüyoruz. Bu kadar kurcalamak istemiyorum. Hatta bu durumu da bilmemeyi tercih ederdim. Madem hiçbir şey kesin değil, hiçbir sorun olmayabilir, niye benim kafamı bulandırıyorlar? Sanki elimizden gelen bir şey olacak.
kuzum bitanem heyecanla korkuyla okudum ama sonunda bir oh çektim çok şükür bebiskolar iyimiş iyice dinlen canım kendine ve yavrularına iyi bak herzaman dualarımdasinkızlar hepinize iyi akşamlarYelizcim yazdıklarını duygularını çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek güzel günler gelecek inşaALLAH Sahra 8482 canım sanada çok sevindim senin içinde Kasım ayı güzel gelecek sevgili Monicagaller gözün aydın canım inan prenses doğduğunda hiç bir sorun olmayak ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin kendimden bahsetmek istiyorum pek iyi haberlerim yok aslında dün akşam 6 gibi çok yoğun bir kanama yaşadım yarım saat içinde tedavi gördüğüm hastaneye gittim ama üzerim battı kanamam doğum suyu gelir gibi bacaklarımın arasından akıyor doktor muayene etti sürekli altıma yerlere hasta pedi attılar tabbi bendedim şimdi bebeklerde bu kanama ile gelecek neyse beni yatırdılar serum iğne ama yatak batıyor sürekli ultrason ama bebekler hala yerinde kese bozulmamış 3-4 saat sonra o sıvı kanama yoğun adet kanamasına döndü sabaha kadar şimdi düşük yapacam diye uykusuz geçti.benim doktorum saat 11 i geçe ultrason yaptı bebeklerden birinin plesantası aşağıya sarkmış ve kanama alanı oluşmuş birde rahim ağzına doğru ikinci bir kanama alanı oluşmuş doktor bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar kanama alanı düzelir dedi tedbir olsun diye haftata Salı günü rahim ağzı dikilecek uzun lafın kısası kader arkadaşlarım ben hayatımda böyle kanama görmedim yüce RABBİM yavrularımı bana bağışladı inşaALLAH bir daha böyle bir tecrübe yaşamam ALLAH C.C kimseyede yaşatmasın ömrüm gitti bir gecede
canım çok sağolUyyy korkarak okudum İnan, Allah'a şükür birşey olmamış, olmazsa inşallah. Bilmiyorum doktorun ne önerdi ama yatak istirahati yap derim, kalkma biraz dikkat et. Allah yar ve yardımcımız olsun, hep korkuylamı yaşayacağız böyleinşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur Çoook geçmiş olsun cnm tekrar..
canım benimCanimmm walla nefesimi tuttum cok korktum sonunda kotu haber alacagim diye. Allahima binlerce sukur bebislerine bir sey olmamis. Rabbimden tek dilegim seni bu dunyada daha fazla evlatlarinla sinamasin. Allahimmm bebeklerini sana bagislasin yarabbim
sağol canımCanim benim sen içini ferah tut yavrun rabbime emanet prenses dogunca çok sağlıklı olucak annesi dualarim sizinle
kuzum bitanem heyecanla korkuyla okudum ama sonunda bir oh çektim çok şükür bebiskolar iyimiş iyice dinlen canım kendine ve yavrularına iyi bak herzaman dualarımdasin
OTE="kalbimdesin, post: 37361062, member:güzel 25734"]kızlar hepinize iyi akşamlarYelizcim yazdıklarını duygularını çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek güzel günler gelecek inşaALLAH Sahra 8482 canım sanada çok sevindim senin içinde Kasım ayı güzel gelecek sevgili Monicagaller gözün aydın canım inan prenses doğduğunda hiç bir sorun olmayak ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin kendimden bahsetmek istiyorum pek iyi haberlerim yok aslında dün akşam 6 gibi çok yoğun bir kanama yaşadım yarım saat içinde tedavi gördüğüm hastaneye gittim ama üzerim battı kanamam doğum suyu gelir gibi bacaklarımın arasından akıyor doktor muayene etti sürekli altıma yerlere hasta pedi attılar tabbi bendedim şimdi bebeklerde bu kanama ile gelecek neyse beni yatırdılar serum iğne ama yatak batıyor sürekli ultrason ama bebekler hala yerinde kese bozulmamış 3-4 saat sonra o sıvı kanama yoğun adet kanamasına döndü sabaha kadar şimdi düşük yapacam diye uykusuz geçti.benim doktorum saat 11 i geçe ultrason yaptı bebeklerden birinin plesantası aşağıya sarkmış ve kanama alanı oluşmuş birde rahim ağzına doğru ikinci bir kanama alanı oluşmuş doktor bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar kanama alanı düzelir dedi tedbir olsun diye haftata Salı günü rahim ağzı dikilecek uzun lafın kısası kader arkadaşlarım ben hayatımda böyle kanama görmedim yüce RABBİM yavrularımı bana bağışladı inşaALLAH bir daha böyle bir tecrübe yaşamam ALLAH C.C kimseyede yaşatmasın ömrüm gitti bir gecede
çok sağol NihancımAynen bende korkarak okudum.canim ya gecmis olsun.rabbim birdaha yasatmasin yavrucaklarin seninle kalsin.amin
ah canım, o soru işaretlerinin olması doğal tabi ama lütfen kendini suçlama.... sadece nasip böyleymiş... Rabbimin senin için bir sınavıymış.... Rabbim tez vakitte yüzünü güldrsün inşallahhh...Canimmm herkese kendi cektigi buyuk gelirmis. Herkes dert bir tek kendisinde sanirmis. Tek soyleyebildigim Rabbim kimseyi ne evlatla ne de evlatsizlikla sinamasin bu dünyada. Bir de kimseye evlat acisi yasatmasin. Kalbim resmen parcalaniyor diyebilirim.
Bebislerimi vermediler bana. 500gr altinda olunca belediye gomulmelerine izin vermiyor dediler. Biz halledecegiz merak etmeyin dediler. Onlara ne yapacaklarını biliyorum. Esim boyle olmasi daha iyi yoksa toparlanman mumkun degil diyor. Meleklerimin bir mezarlari olsaydi gece gunduz yanlarinda kalabilseydim keske...
Esime de cok kizginim. Dogum olmasaydı yaklasik 12 saat sonra beni yalniz basima birakip kardesinin dugunune memleketine gidecekti. Ona o kadar dedim bizim riskli bir gebeligimiz var. Benim burada kimsem yok ya basima birsey gelirse diye. Su ana kadar bizim hicbir zaman yanimizda olmamis insanlar icin, bana rahim agzi kanseri teşhisi konmasini beklerken bize ne, alti üstü ameliyat oldun. Maksimum rahmini aldirirsin biter diyen insanlar icin deger mi dedim. Ben kardesimin dugunune ne olursa olsun gidecegim dedi. Rabbim gozunde birakti iste. Stres sikinti yaptim ondan mi oldu diye dusunuyorum. 7 yillik evliligim hep onlar yüzünden mahvolmusken simdi de en cok istediklerimin, meleklerimin sebeplisi mi oldular diye dusunmeden edemiyorum. Kendime o kadar kızıyorum ki icten ice uzuldum stres yaptim da bebislerime sebep oldum diye. Daha da bir suru sey. Kelimelerle anlatmak o kadar zor ki....
ah tatlımm çok sevindinmmmm inşallah son olur, sonu bebişli olur...Kizlar Merhaba Hayırlı Cumalar sezercim tekrardan sana Allahdan sabir yüreğine ferahlik diliyorum monicacim Allahin izni ile bebeğin için temiz bir sonuç cikar insallah.yelizcim Allah sana bana amaayaya sezere Neseye ve bizim gibi bekleyen arkadaslarima en kisa zamanda gönderir inşallah bebislerimizi ben de geçen sene kasim ayinda amaaya nin açtığı topige sizler gibi katildim hep birlukte güldük de agladik da mayis ayinda 3. negatif den sonra kendimden içimden herşey den kaçmak istedim bayramsan sonra bir cesaret geldi genetik testlerini bekliyoruz dün hitereskopi oldum rahme çizik atildi geçen sene Kasım ayinda basladigim yola bu kasim adetiyle Allah da izin verirse tekrar başlıyoruz canlar işte benden böyle ...
yüreğim ağzıma geldi yaaaa.... canım benim çok geçmiş olsunnnn... Rabbim onları sana bağışlasın, sağlıkla hayırlı uzun ömürlü evlatlarını al kucağına inşallahhhhkızlar hepinize iyi akşamlarYelizcim yazdıklarını duygularını çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek güzel günler gelecek inşaALLAH Sahra 8482 canım sanada çok sevindim senin içinde Kasım ayı güzel gelecek sevgili Monicagaller gözün aydın canım inan prenses doğduğunda hiç bir sorun olmayak ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin kendimden bahsetmek istiyorum pek iyi haberlerim yok aslında dün akşam 6 gibi çok yoğun bir kanama yaşadım yarım saat içinde tedavi gördüğüm hastaneye gittim ama üzerim battı kanamam doğum suyu gelir gibi bacaklarımın arasından akıyor doktor muayene etti sürekli altıma yerlere hasta pedi attılar tabbi bendedim şimdi bebeklerde bu kanama ile gelecek neyse beni yatırdılar serum iğne ama yatak batıyor sürekli ultrason ama bebekler hala yerinde kese bozulmamış 3-4 saat sonra o sıvı kanama yoğun adet kanamasına döndü sabaha kadar şimdi düşük yapacam diye uykusuz geçti.benim doktorum saat 11 i geçe ultrason yaptı bebeklerden birinin plesantası aşağıya sarkmış ve kanama alanı oluşmuş birde rahim ağzına doğru ikinci bir kanama alanı oluşmuş doktor bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar kanama alanı düzelir dedi tedbir olsun diye haftata Salı günü rahim ağzı dikilecek uzun lafın kısası kader arkadaşlarım ben hayatımda böyle kanama görmedim yüce RABBİM yavrularımı bana bağışladı inşaALLAH bir daha böyle bir tecrübe yaşamam ALLAH C.C kimseyede yaşatmasın ömrüm gitti bir gecede