- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 40
çok sağol Nihancım ALLAH C.C razı olsunamin canım
Offf kalbime indi Hamdolsun atlattı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol Nihancım ALLAH C.C razı olsunamin canım
Amin canım. Ben de vaktinde doğsun istiyorum. Ama çok sıkıştırıyor bu sıralarda. Göbek deliğimin hizasından dışarı çıkıverecekmiş gibi geliyor. Cinsiyeti oğlan.unutmadık canım maaşaALLAH 32 haftalık olmuşsun Rabbim bize o günleride göstersin inşaALLAHnasılsın bebeğimizin cinsiyeti nedir vaktinde doğsun analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsun inşaALLAH
Guzel dileklerin icin cook teşekkür ederim canım. Insallah Rabbim gonlumuzdekini nasip eder. Kimseye bu aciyi yasatmaz.Kızlar alıntı falan yapmaya çalıştım ama farklı mesajlardan yapmışım alıntıyı. Nazancığım normal doğuma izin vermedi dr um. Kaçıncı tüp bebek senin, risk mi istiyorsun deyince korktum ben de açkçası.
Bu arada o pıt pıtların 23. haftadan itibaren epey belirgin tekmelere ve sonra da karnında inip çıkmalara dönüşecek. Beni şu son 2 haftada biraz yavaşladı sanki hareketleri. Ama büyüdüğü için o kadar rahat olmuyormuş. Yavaşlama normalmiş. Dün gece çok kasılmam oldu. Apar topar hastaneye gittik. NST de çıkınca kasılmalar serum yaptılar. Bugün iyiyim Allaha şükür. Ama korktum epey eken mi gelecek benim oğlan diye. :)
Sezerciğim, uzun süre net girmediğim için durumunu bilmiyordum canım arkadaşım.Allah sana dayanma gücü ve sabır versin. Ve Selen çok haklı, ikizlerin içine hep bir burukluk olarak kalacak ama sonuçta yeni bir bebeğin de olacak canım. Hatta bebeklerin. Vazgeçme canım, Allahım sana en kısa zamanda avutacak çook güzel bir bebek versin canım. Başka da bir şey diyemiyorum.
canım çok sağol şimdilik yüreğim ağzımda sadece dua edebiliyorumALLAH C.C razı olsun inşaALLAH canımah canım, o soru işaretlerinin olması doğal tabi ama lütfen kendini suçlama.... sadece nasip böyleymiş... Rabbimin senin için bir sınavıymış.... Rabbim tez vakitte yüzünü güldrsün inşallahhh...
ah tatlımm çok sevindinmmmm inşallah son olur, sonu bebişli olur...
yüreğim ağzıma geldi yaaaa.... canım benim çok geçmiş olsunnnn... Rabbim onları sana bağışlasın, sağlıkla hayırlı uzun ömürlü evlatlarını al kucağına inşallahhhh
Haticim sağol canımOfff kalbime indi Hamdolsun atlattı ya
maaşaALLAH canım Rabbim paşaya uzun ömür versinAmin canım. Ben de vaktinde doğsun istiyorum. Ama çok sıkıştırıyor bu sıralarda. Göbek deliğimin hizasından dışarı çıkıverecekmiş gibi geliyor. Cinsiyeti oğlan.
inşallah vaktinde gelir paşa..... sağlıkla kucağına al, hayırlı sağlıklı upuzun ömürlü olsun evladın.....Kızlar alıntı falan yapmaya çalıştım ama farklı mesajlardan yapmışım alıntıyı. Nazancığım normal doğuma izin vermedi dr um. Kaçıncı tüp bebek senin, risk mi istiyorsun deyince korktum ben de açkçası.
Bu arada o pıt pıtların 23. haftadan itibaren epey belirgin tekmelere ve sonra da karnında inip çıkmalara dönüşecek. Beni şu son 2 haftada biraz yavaşladı sanki hareketleri. Ama büyüdüğü için o kadar rahat olmuyormuş. Yavaşlama normalmiş. Dün gece çok kasılmam oldu. Apar topar hastaneye gittik. NST de çıkınca kasılmalar serum yaptılar. Bugün iyiyim Allaha şükür. Ama korktum epey eken mi gelecek benim oğlan diye. :)
Sezerciğim, uzun süre net girmediğim için durumunu bilmiyordum canım arkadaşım.Allah sana dayanma gücü ve sabır versin. Ve Selen çok haklı, ikizlerin içine hep bir burukluk olarak kalacak ama sonuçta yeni bir bebeğin de olacak canım. Hatta bebeklerin. Vazgeçme canım, Allahım sana en kısa zamanda avutacak çook güzel bir bebek versin canım. Başka da bir şey diyemiyorum.
Miracım sağol tatlım Aden'e ALLAH C.C sağlık uzun ömür versin inşaALLAHADENden fırsat buldukca okuyorum ama yazmak kismet olmadi bi türlü.kalbimdesın hamisligin hayirli olsun insaALLAH hayirla ve vakti geldiginde alirsın bebisleri kucagina.
sezer canim inan soyleyecek söz bulamiyorum.RABBİM bunu unutturacak acı vermesin ama hafifletecek evlatlar nasip etsin
ADENden fırsat buldukca okuyorum ama yazmak kismet olmadi bi türlü.kalbimdesın hamisligin hayirli olsun insaALLAH hayirla ve vakti geldiginde alirsın bebisleri kucagina.
sezer canim inan soyleyecek söz bulamiyorum.RABBİM bunu unutturacak acı vermesin ama hafifletecek evlatlar nasip etsin
Aminnnn canim cook tesekkur ederim. Allah senin bebisine upuzun saglikli omurler versin inşallah.
Miracım sağol tatlım Aden'e ALLAH C.C sağlık uzun ömür versin inşaALLAH
amin canımamin herkesin yavrusuna icinde benimkine de.
kızlar herkese günaydın bugün kanamasız bir güne başladım çok mutluyum dilerim hepimiz için güzel günlerin başladığı güzel bir hafta olur
inşaALLAH Haticim hepimizden uzak olsunCanım gunaydin :)) insallah bidaha gelmez onlarrrrr
kızlar hepinize iyi akşamlar Yelizcim yazdıklarını duygularını çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyor bu günlerde geçecek güzel günler gelecek inşaALLAHSahra 8482 canım sanada çok sevindim senin içinde Kasım ayı güzel gelecek sevgili Monicagaller gözün aydın canım inan prenses doğduğunda hiç bir sorun olmayak ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsinkendimden bahsetmek istiyorum pek iyi haberlerim yok aslındadün akşam 6 gibi çok yoğun bir kanama yaşadım yarım saat içinde tedavi gördüğüm hastaneye gittim ama üzerim battı kanamam doğum suyu gelir gibi bacaklarımın arasından akıyor doktor muayene etti sürekli altıma yerlere hasta pedi attılar tabbi bendedim şimdi bebeklerde bu kanama ile gelecek neyse beni yatırdılar serum iğne ama yatak batıyor sürekli ultrason ama bebekler hala yerinde kese bozulmamış 3-4 saat sonra o sıvı kanama yoğun adet kanamasına döndü sabaha kadar şimdi düşük yapacam diye uykusuz geçti.benim doktorum saat 11 i geçe ultrason yaptı bebeklerden birinin plesantası aşağıya sarkmış ve kanama alanı oluşmuş birde rahim ağzına doğru ikinci bir kanama alanı oluşmuş doktor bebek büyüdükçe plesanta yukarı çıkar kanama alanı düzelir dedi tedbir olsun diye haftata Salı günü rahim ağzı dikilecek uzun lafın kısası kader arkadaşlarım ben hayatımda böyle kanama görmedim yüce RABBİM yavrularımı bana bağışladı inşaALLAH bir daha böyle bir tecrübe yaşamam ALLAH C.C kimseyede yaşatmasın ömrüm gitti bir gecede
canım şimdi okudum valla kalbim tekledi... Çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. Kendine iyi bak arkadaşım.inşaALLAH Haticim hepimizden uzak olsun
çok sağol canım malesef bugün öğlen tekrar kanama başladı ağrımda var ALLAH C.C sonumu hayır etsin inşaALLAHcanım şimdi okudum valla kalbim tekledi... Çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. Kendine iyi bak arkadaşım.
çok sağol canım malesef bugün öğlen tekrar kanama başladı ağrımda var ALLAH C.C sonumu hayır etsin inşaALLAH
sağol canımaminnnncanım yeni okudum allahım seni ve bebeklerini korusun :) onları sağlıkla sana bağışlasın :)