- 9 Ocak 2013
- 448
- 57
kızlar çikolata kistli arkadaşlarımbende sizdenim ilk tüp mü deniyorsunuz bende ilk tüp bebek denemem aralıkta başlıcam
evet arkadaşım seni de hatırlıyorum. ameliyat mı olmuştun öyle hatırlıyorum sanki? evet ilk tüp denemem 2 kere aşılama oldum malesef negatif. Bakalım inşallah bunda yüzümüz güler. seninde inşallah herşey yolunda gider hadi sana da hayırlı olsun.
Arkadaşlar bende çikolata kisti hastasıyım iki tane çikolata kistim var birisi 4,5 birisi 3 cm bunun yanında yumurta rezervi azlığım da var. Doktorum ameliyatı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum deyince ben erken yoldan tüp bebek denemeye başladım. 1 aralıkta sonucu öğrenicem bakalım kistlerimiz bizi üzecek mi
Arkadaşlar bende çikolata kisti hastasıyım iki tane çikolata kistim var birisi 4,5 birisi 3 cm bunun yanında yumurta rezervi azlığım da var. Doktorum ameliyatı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum deyince ben erken yoldan tüp bebek denemeye başladım. 1 aralıkta sonucu öğrenicem bakalım kistlerimiz bizi üzecek mi
Yumurtalarına çok sevindim👏,benim 3.oldu.sebep endometriozis.hepsinde tuttu fakat farkli sebepler den( daha öncekilerde belirtmistim) kaybettim 😔.ilk iikisinde bir gun hic kalkmadan hastanede yatmistim,bu sefer ankarada yaptirdim,yuksek hizli trenle 2 saat yattiktan sonra taxiyle trenle bindim,konyaya geldim.ilk 3 gun uzandim ama eskilerdeki gibi yemegimi yatagima almadim,Masada yedim.nebilim eskiden sonuca kadar hep yatardim,istirahat halindeydim bunda 3 gun sonra sinemaya gittim ,1 hafta sonrada is basi yaptim.yani anlayacagin yatsanda yatmasanda rabbim ol derse oluyor.Birde cok sakindim oncekileri sise kapali bile amcam icin zorlamiyordum kendimi simdi abartmamak kosuluyla yemegimi,utumu yapiyorum.temizlik yapmiyirum yada agir kaldirmamaya calisiyorum,ama en guzeli allaha havale etmek ve rahat olmak galiba😊iyi canım yumurta sayımda ve kalitesinde şükür problem yok drum gayet iyi olduğunu söyledi
inş bu sefer bebeğim sımsıkıca tutunur annesine
perscim senin sorun neydi kaçıncı denemendi hamilesin galiba çok çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş meleğini
birde transferden sonra neler yaptın ne zaman ayağa kalktın
ben ayağa kalkınca bebek düşücek zannediyordum
tabi drum öyle olmadığını anlattıbebeğin düşücek yerde olmadığını ve rahmi süngere benzet dedi süngeri içine girip koyuyosun sımsıkılaşıyor dedi sence düşermi diye örnek vermişti birde bu sefer çok sıkışık gitmicem çok fena olmuştum
Kızlar bebeğim düştü....
ayy canım ciz etti içim ya.allah sabır versin arkadaşım. .
tedaviniz hayırlı olsun aşımalarınızı medipolde mi yaptırmıştınız?
Kızlar bebeğim düştü....
ilk deneme mutlu son :) 4 haftalık olmuşuz :)
Yumurtalarına çok sevindim👏,benim 3.oldu.sebep endometriozis.hepsinde tuttu fakat farkli sebepler den( daha öncekilerde belirtmistim) kaybettim 😔.ilk iikisinde bir gun hic kalkmadan hastanede yatmistim,bu sefer ankarada yaptirdim,yuksek hizli trenle 2 saat yattiktan sonra taxiyle trenle bindim,konyaya geldim.ilk 3 gun uzandim ama eskilerdeki gibi yemegimi yatagima almadim,Masada yedim.nebilim eskiden sonuca kadar hep yatardim,istirahat halindeydim bunda 3 gun sonra sinemaya gittim ,1 hafta sonrada is basi yaptim.yani anlayacagin yatsanda yatmasanda rabbim ol derse oluyor.Birde cok sakindim oncekileri sise kapali bile amcam icin zorlamiyordum kendimi simdi abartmamak kosuluyla yemegimi,utumu yapiyorum.temizlik yapmiyirum yada agir kaldirmamaya calisiyorum,ama en guzeli allaha havale etmek ve rahat olmak galiba😊
Kızlar bebeğim düştü....
Kızlar bebeğim düştü....
canım duygusallık bu evrede hat safhada oluyor zaten.kendimi senin yerine koyuyorumda bende çok üzülürdüm haklısın.eşinden başka destekçinde olmuyor gerçekten.rabbim sabırlar bersin inşallah.ımsı tekniğiyle gebe kalançok kişi duydum burada.rabbim bu sefer gebelik hissini tattırır ve hayırlı evlatlar verir sanada canım benim ..benim sorunum çikolata kisti yani endometriozis.eşimin morfolojisi %3 birde yumurta rezerv azlığı.bizdede baya sıkıntı var.1,5 yıllık evliyiz hep denedik.30 yaşına giriyorum ocakta :)) ama allahtan umut asla kesilmez.o herşeyi en iyi bilendir..
Kızlar bebeğim düştü....
Kızlar bebeğim düştü....
Allahın izniyle bu güzel bişey kodalcım..
aynı şeyleri yaşadım ben de..inşallah adet olmıcaksın 9 ay..off ne güzel bişey..benim adetlerim çok aşırı sancılı geçer de ondan seviniyorumseni de bekliyorum heyecanla....
Sağol canim benim. ..bekliyorum işte)
Geçmiyor günler .....
Evet cnm banada geçmiyor günler test tarihin 30 Kasım di bnm gibi Allahim su gibi sağ saglim geçsin zaman :26:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa donmuşlarla deneyen yokmuuuu niye kimseden ses çıkmıyo
Lalecim merhaba ben Ankara'da bir üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamalarımı şimdi tüpte aynı yerde olacak.