2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar çikolata kistli arkadaşlarım bende sizdenim ilk tüp mü deniyorsunuz bende ilk tüp bebek denemem aralıkta başlıcam

evet arkadaşım seni de hatırlıyorum. ameliyat mı olmuştun öyle hatırlıyorum sanki? evet ilk tüp denemem 2 kere aşılama oldum malesef negatif. Bakalım inşallah bunda yüzümüz güler. seninde inşallah herşey yolunda gider hadi sana da hayırlı olsun.

Arkadaşlar bende çikolata kisti hastasıyım iki tane çikolata kistim var birisi 4,5 birisi 3 cm bunun yanında yumurta rezervi azlığım da var. Doktorum ameliyatı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum deyince ben erken yoldan tüp bebek denemeye başladım. 1 aralıkta sonucu öğrenicem bakalım kistlerimiz bizi üzecek mi

canım bendede hem kist hm rezer azlığı var sen hayırlı sonucunu al bakalım bende senden sonra başlicam :)

Allah yardımcımız olsun arkadaşım inşallah tüp bebekle kistlerimizi yeneceğiz.İnşallah o gün hayırlı haberler verirsin bizlere de umut olursun.

Yumurtalarına çok sevindim👏,benim 3.oldu.sebep endometriozis.hepsinde tuttu fakat farkli sebepler den( daha öncekilerde belirtmistim) kaybettim 😔.ilk iikisinde bir gun hic kalkmadan hastanede yatmistim,bu sefer ankarada yaptirdim,yuksek hizli trenle 2 saat yattiktan sonra taxiyle trenle bindim,konyaya geldim.ilk 3 gun uzandim ama eskilerdeki gibi yemegimi yatagima almadim,Masada yedim.nebilim eskiden sonuca kadar hep yatardim,istirahat halindeydim bunda 3 gun sonra sinemaya gittim ,1 hafta sonrada is basi yaptim.yani anlayacagin yatsanda yatmasanda rabbim ol derse oluyor.Birde cok sakindim oncekileri sise kapali bile amcam icin zorlamiyordum kendimi simdi abartmamak kosuluyla yemegimi,utumu yapiyorum.temizlik yapmiyirum yada agir kaldirmamaya calisiyorum,ama en guzeli allaha havale etmek ve rahat olmak galiba😊

Kızlar bebeğim düştü....

Canim bnm yaa ne diyeyim çok geçmiş olsun cok üzüldüm senin sagligin nasil önemli olan senin ve esinin sağlığı Allahim kuvvet versin arkadaşım acin acimiz mutlulugun mutlulugumuz hepimiz icin. Ayağa kalk inşallah en kisa zamanda dön aramiza biz burdayiz hep dua ile Allaha emanet ol cnm

canımmm RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
cevabın için çok tşkler
evet RABBİM ol derse herşekilde olur buna inanıyorum bende
inş ol der RABBİM

canım inş bidahakine sağlıkla kavuşursun meleğine çok zor çok
RABBİM sabrını versin

canım bende 25 yaşındayım
ilkinde 600 kat büyülttük bu sefer 6000 kat fazla büyütücez dedi
embriyolarım orta kalite olduğu için inş bu teknikle kaliteli embriyolarım olur
benimde eşimde sayı azlığı hareket azlığı var morfoloji %4 tü galiba bizdee
inş sende bu denemende bebeğine kavuşursun RABBİM çok büyük

eşlerimiz sağolsun en büyük destekçilerimiz

yarın için heycan hat safhada bendee inş güzel herşey güzel olur
ilk denememi de tam 1 sene önce yapmıştım

Son düzenleme:
Kızlar bebeğim düştü....

ben topikte yeniyim ama hepimizin üzüntüleri aynı. Allah sabır versin arkadaşım. Napalım Allahtan gelen başımızın üstüne. Rabbim daha güzel haberler verir sana inşallah. Herşeyde hayır vardır. tabi ki üzüleceksin ama kendini yıpratmaki devam etmek için gücün olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…