neşecim estrofem progesteron ben de kullanıyorum..
doktorum bugün ilaçlara devam et dedi..
ama sonra baktım estrofem hamilelikte zararlı diyo,sen bişey biliyo musun
koldacım canım ilk günden beri birlikteyiz burda,sana kızar mıyım sor tabii..
transferim 9kasım cumartesiydi..ve ben 12kasım da duş aldım ilk..sonra bugüne kadar almadım hiç:26::26: utanarak söylüyorum
bugün kan verdikten sonra sonuç almaya giderken aldım bi de..önce duş,sonra saçlarımı düzleştirdim,ki tesettürlüyüm..kendime bakım yaptım anlayacağınsonuç ne olursa olsun kendimi iyi hissederim belki diye....
aynı şekilde 3 gün hep yattım..sadece wc ye kalktım,sonra sonra ufak şeyler yaptım..yemek yapmaya başladım,tek çeşit..
neler yedim..ilk 3-4 gün ananas yedim..günde yarım ananas,yani toplam 2 tane..bi de transfer öncesi yemiştim,3 tane..
3 gün kabak çekirdeği yedim baya bi..
ceviz yiyorum her gün,kayısı yiyorum kabız olmıyım diye..meyve çok yedim,elma özellikle..
nane,maydanoz yemedim..
değişiklik...kasık ağrım oluyo,arada..bir anda çok sancı giriyo,geçiyo..anlık..ama aynı adet gibi..
göğüslerde değişiklik yok,hafif bi ağırlık oldu sadece..dolgunlaştı gibi azcık ama,yani uçları filan kararmadı,sertleşmedi öyle çok..
bu kadar..yani çok bişey hissetmedim aslında canım...bir de ağır kaldırmadım hiç..eğilip kalkarken dik olarak eğildim..ayrıca wc de klozete gidiyorum..ha bir de çabuk yoruluyorum..hemen yatasım geliyo nefes nefese kalmış gibi oluyorum..
bu kadar canım..Allahım seni de güldürsün:)
cnm ben folik asiti gun icinde iciyorum bilmiyorum suan oyle yememde fark yok kilon cok iyi cnm sen duzenli beslen yeter zaten tedavinin kacinci gunundeydin cnm
Ins cnm seninde mutlu musmutlu haberlerini alırız,benimde 12 cuma günüydü arkadaşım çok ısrar etti çarş yapsana çıkar diye bende yok en azından hafta sonu çalışmıycam kendimi toparlamaya çalışırım diye düşünmüştüm.Rabbim her isteyene versin inş hepinizin duacısıyım🙏🙏tebriiiikkklleeeeeeeerrrrrçoook sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiiinnnn bende yarın akşam yapmayı düşünüyorum testi.normalde c.tesi test günüm bugün hemşire aradı cuma yapabileceğimi söyledi. nasıl beklicem test sonucunu yaaaa:18::18::18:
tedaviye başlayalı 7 gün oldu yarın doktora gidicem transfer tarihini söyler dimi bu defa önümüzdeki hafta olur diye tahmin ediyorum seninki nasıl olmuştu canım...ay çok soru sorup bunaltıyomuyum seni ben
vaaaaowww canım fast food+asitli içecekleri bende bıraktım kepek ekmeği falan yiyorum.bu fındık fıstık kilo aldırmıyormu sana:26: tabi çikolata sıfır psikolojik olarakincir kürü yaptım 2 hafta sonra prolaktini yükseltir dedi buradaki arkadaşlar.gerçi prolaktine hiç bakmadı doktorum ama ben yinede tedbiri elden bırakmadım.incir kürü yerine bol bol incir yiyorum ilaç konusuna gelince.ben ankara başkent hastanesine gidiyorum.doktorum tüp bebeğe başlamadan önce bir iğne vurdu bana kistin büyümesini durduralım diye o ilaçta 500 liraydı neyse sonra dediki hergün folik asit al ve dhea içeren bıosteron adında( onunda fiyatı 100 tl) bunuda günde 3 defa al.buda yumurtanın kalitesini arttıracak dedi.bende mecburen hepsini aldım.ama doktorum omega 3 demedi.onu ben alıyorum.çok balık yiyemediğim için...bakalım faydamı zararmı görecek belli olur yani.doktorum bu ilk tüp denememiz olduğu için herşeyin en iyisiyle başlayalım dedi ondan o ilaçları verdi bakalım sonuç ne olacak :))))
Allah yardımcın olsun canım,inş hayırlısıyla bu sefer muradına hasıl olursun,yaşın küçükmüş daha amh testi varmı yani yumurta rezervin iyidir inş.canım eşimde sperm azlığı bende pko tsh ve az pıhtılaşma var ama tshım ilaçla düzenli
AMİNNNN duan için
drum her zaman umutlu bizden kaliteli embriyolarımız olursa inşallah olumlu sonuç alırız dedi drum
bi kere kimyasal gebelik yaşadım dokunsalar ağlıcam şuannnALLAH ım kimseyi bekletmesin çok zor çook
kızlar ya bana bi raporsuz veya raporlu ne kadara mal oldu ortalama yazar mısınız? Gecen gunde sordum ama cevap alamadımrecaa etsem
Canım hulusi hocam değerim 800 olunca estrofem kestirdi.bide habersiz ilk günlerde antibiyotık kullanan arkadaşlarım var maşşallah tosun bebekleri var,Dr un zararlı birşey vereceğini düşünmüyorum,mantıklı olarak düşününcede bir ay önce bi ton hormon ilaçlarıyla yumurtalığı uyarıyoruz diğer ay baskılaması normal yoksa tekrar yumurta üretip tutan embriyoya zarar vermesin diye düşündüm ben kendimce😊bende devam ediyorum cnm bizim hamislik cok yeni ya belki ileriki haftalarda biraktirilar cnm hepimiz genelde kullaniyoruz cnm drlarin bi bildigi vardir cnm sen simdi hamisligin tadini cikar gerisini dusunme allah korusun inss hepimizinkini
Canım hulusi hocam değerim 800 olunca estrofem kestirdi.bide habersiz ilk günlerde antibiyotık kullanan arkadaşlarım var maşşallah tosun bebekleri var,Dr un zararlı birşey vereceğini düşünmüyorum,mantıklı olarak düşününcede bir ay önce bi ton hormon ilaçlarıyla yumurtalığı uyarıyoruz diğer ay baskılaması normal yoksa tekrar yumurta üretip tutan embriyoya zarar vermesin diye düşündüm ben kendimceߘʛ/QUOTE]
aaa evet cnm dogru bi mantik yurutmussun bencede oyle sen simdi kullanmiyormusun peki cnm yani
Ins cnm seninde mutlu musmutlu haberlerini alırız,benimde 12 cuma günüydü arkadaşım çok ısrar etti çarş yapsana çıkar diye bende yok en azından hafta sonu çalışmıycam kendimi toparlamaya çalışırım diye düşünmüştüm.Rabbim her isteyene versin inş hepinizin duacısıyım🙏🙏
Aminnn Canim ben 2 araligi beklemekteyim. Bu sefer tedavi baslar insallah. Bekle bekle dur, insallah sonumUz hayrolur. Hadi bakalim insallah guzel haberlerini aliriz.Sağol tatlim güzel gecti tranfer bir kac gündür hormonlardan midem kötüydü bu aksam daha iyiyim Allahim bu yolda hicbirimizi utandirmasin sen nasilsin bu ara cok bakamadim nasil gidiyor
Sagol canim cevabin icin. Yuklu bi miktarmis. Rabbim tez zamanda bebislerimize kavustursun insallahcanım bize raporsuz 8.000 mal oldu toplamda ilaçlar dahil
lucrin kullanan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?
lucrın kullandıktan sonra ne yapılıyor, yumurtlayıcı ıgnelere mı başlıyoruz?
Tedavi aşaması nasıl ilerliyor?
İlk kez uzun protokol uygulanıyor ve bılemıyorum :44:
mrb canım dün topladıysalar bugün niye dondurdular onu anlamadım ben çünkü çoğunlukla blast embriyoları donduruyolar daha iyi sonuç alabilmek için...
Progestan ignesini 5 tane ilk iki gun bide kan sulandirici igne vuruldum ysrin ignem son oleeyy :) yok tatlim kalcadan yapılan progestan cok sikma kendini rahat birak hic acitmiyor kan sulandirici yi ben koldan vurdurdum bide gobegim acimasin diye hersey bebeler için korkmasahraa iğneler çok acıtıyormu kiii:18:
Arkadaşlar merhaba hepinize. Bende tüp bebek tedavisine başladım dün iğneleri yapmaya başladık pazartesi kontrol var inşallah. Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah.
Bu arada ben yumurta toplama işleminden çok tedirgin oluyorum. Açıkçası anestezi korkutuyo. tüp bebek yaptıran arkadaşlar bu konuda bana bilgi verebilirler mi? öncesi ve sonrasında neler oldu?
Hayırlı olsun cnm yumurta top da anestezi veriyolar yarim saatcik uyuyorsun bi kalkiyorsun bitmis belki azicik ade sancisi gibi agrin olabilir zaten agri kesici yapıyorlar tablet de verirler kesin hic tedirgin olma yani Allah rast getirsin :)
Progestan ignesini 5 tane ilk iki gun bide kan sulandirici igne vuruldum ysrin ignem son oleeyy :) yok tatlim kalcadan yapılan progestan cok sikma kendini rahat birak hic acitmiyor kan sulandirici yi ben koldan vurdurdum bide gobegim acimasin diye hersey bebeler için korkma
Merhaba canım benimde uzun protokol. Bugüne kadar 10 ünite lucrin kullandım, önceki adetimin 21.günü başladım, bügünde adetimin 6. Günü lucrin 5 üniteyle tedaviye devam ediyorum ve bunun yanı sıra gonal-f 150 ve menogon 1toz 1su kullanmaya başladım. Salı gününe kadar böyle devam edecekmişim. Salı kontrol var. Herkesin ilaç oranları farklı olabilir, sana örnek olması için yazdım. Allah yardımcımız olsun.