2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

neşecim estrofem progesteron ben de kullanıyorum..
doktorum bugün ilaçlara devam et dedi..
ama sonra baktım estrofem hamilelikte zararlı diyo,sen bişey biliyo musun

bende devam ediyorum cnm bizim hamislik cok yeni ya belki ileriki haftalarda biraktirilar cnm hepimiz genelde kullaniyoruz cnm drlarin bi bildigi vardir cnm sen simdi hamisligin tadini cikar gerisini dusunme allah korusun inss hepimizinkini

Sağol arkadaşım cevabın için. ..inşallah sende bulaşır da bizlerde hamiş kalırız. Ilk gun degeri yüksek. Tek mi embriyo du onu unuttum ben..Allahım bizleri Evlat sız bırakmasın. ..öptüm şeker

cnm ben folik asiti gun icinde iciyorum bilmiyorum suan oyle yememde fark yok kilon cok iyi cnm sen duzenli beslen yeter zaten tedavinin kacinci gunundeydin cnm

tedaviye başlayalı 7 gün oldu yarın doktora gidicem transfer tarihini söyler dimi bu defa önümüzdeki hafta olur diye tahmin ediyorum seninki nasıl olmuştu canım...ay çok soru sorup bunaltıyomuyum seni ben

Ins cnm seninde mutlu musmutlu haberlerini alırız,benimde 12 cuma günüydü arkadaşım çok ısrar etti çarş yapsana çıkar diye bende yok en azından hafta sonu çalışmıycam kendimi toparlamaya çalışırım diye düşünmüştüm.Rabbim her isteyene versin inş hepinizin duacısıyım🙏🙏

tedaviye başlayalı 7 gün oldu yarın doktora gidicem transfer tarihini söyler dimi bu defa önümüzdeki hafta olur diye tahmin ediyorum seninki nasıl olmuştu canım...ay çok soru sorup bunaltıyomuyum seni ben

cnm istedigin kadar sorabilirsin biz birbirimize destek icin burdayiz herkes birbirinden biseyler ogreniyor cnm

yarin gittinmi belli olur buyuk ihtimal benim ucuncu gidisimde transfer olmustu adetimin 14 .gunuydu cnm hadi inss guzel haberle don inss

Doktorun kim canım benim hulusi hoca,banada enbrel adında bir iğne vermişti,ama deha ilaçlarını vermedi.sonuç ne zaman belli olcak inş herşey gönlünce olur🙏

Allah yardımcın olsun canım,inş hayırlısıyla bu sefer muradına hasıl olursun,yaşın küçükmüş daha amh testi varmı yani yumurta rezervin iyidir inş.

bende devam ediyorum cnm bizim hamislik cok yeni ya belki ileriki haftalarda biraktirilar cnm hepimiz genelde kullaniyoruz cnm drlarin bi bildigi vardir cnm sen simdi hamisligin tadini cikar gerisini dusunme allah korusun inss hepimizinkini
Canım hulusi hocam değerim 800 olunca estrofem kestirdi.bide habersiz ilk günlerde antibiyotık kullanan arkadaşlarım var maşşallah tosun bebekleri var,Dr un zararlı birşey vereceğini düşünmüyorum,mantıklı olarak düşününcede bir ay önce bi ton hormon ilaçlarıyla yumurtalığı uyarıyoruz diğer ay baskılaması normal yoksa tekrar yumurta üretip tutan embriyoya zarar vermesin diye düşündüm ben kendimce😊

Allah razı olsun canım. senin belirtilerin varmıydı, hiç lekelenme oldu mu ?

Sağol tatlim güzel gecti tranfer bir kac gündür hormonlardan midem kötüydü bu aksam daha iyiyim Allahim bu yolda hicbirimizi utandirmasin sen nasilsin bu ara cok bakamadim nasil gidiyor
Aminnn Canim ben 2 araligi beklemekteyim. Bu sefer tedavi baslar insallah. Bekle bekle dur, insallah sonumUz hayrolur. Hadi bakalim insallah guzel haberlerini aliriz.

canım bize raporsuz 8.000 mal oldu toplamda ilaçlar dahil
Sagol canim cevabin icin. Yuklu bi miktarmis. Rabbim tez zamanda bebislerimize kavustursun insallah

Arkadaşlar merhaba hepinize. Bende tüp bebek tedavisine başladım dün iğneleri yapmaya başladık pazartesi kontrol var inşallah. Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah.
Bu arada ben yumurta toplama işleminden çok tedirgin oluyorum. Açıkçası anestezi korkutuyo. tüp bebek yaptıran arkadaşlar bu konuda bana bilgi verebilirler mi? öncesi ve sonrasında neler oldu?

Merhaba canım benimde uzun protokol. Bugüne kadar 10 ünite lucrin kullandım, önceki adetimin 21.günü başladım, bügünde adetimin 6. Günü lucrin 5 üniteyle tedaviye devam ediyorum ve bunun yanı sıra gonal-f 150 ve menogon 1toz 1su kullanmaya başladım. Salı gününe kadar böyle devam edecekmişim. Salı kontrol var. Herkesin ilaç oranları farklı olabilir, sana örnek olması için yazdım. Allah yardımcımız olsun.

mrb canım dün topladıysalar bugün niye dondurdular onu anlamadım ben çünkü çoğunlukla blast embriyoları donduruyolar daha iyi sonuç alabilmek için...

Cnm kafanız karışmasın ben y.dışındayım, burda 24 saat içinde bölünmeden donduruluyor. Şu an 3 tanesi Blastosist yapılıyor, yani kısmetse Pazartesi'ne kadar birşey olmazsa transferim olacak.

sahraa iğneler çok acıtıyormu kiii:18:
Progestan ignesini 5 tane ilk iki gun bide kan sulandirici igne vuruldum ysrin ignem son oleeyy :) yok tatlim kalcadan yapılan progestan cok sikma kendini rahat birak hic acitmiyor kan sulandirici yi ben koldan vurdurdum bide gobegim acimasin diye hersey bebeler için korkma

Hayırlı olsun cnm yumurta top da anestezi veriyolar yarim saatcik uyuyorsun bi kalkiyorsun bitmis belki azicik ade sancisi gibi agrin olabilir zaten agri kesici yapıyorlar tablet de verirler kesin hic tedirgin olma yani Allah rast getirsin :)

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için. Allah hepimizin işlerini de rastgetirsin. ertesi gün işe gidilebilir mi? 24 saat dinlenilmeli gibi bişeler okudum ama.

anladım canım teşekkür ederim evet herşey miniklerimiz için gelsinler artıkk :))

tedaviniz hayırlı olsun aşımalarınızı medipolde mi yaptırmıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…