koldacım canım ilk günden beri birlikteyiz burda,sana kızar mıyım sor tabii..
transferim 9kasım cumartesiydi..ve ben 12kasım da duş aldım ilk..sonra bugüne kadar almadım hiç:26::26: utanarak söylüyorum
bugün kan verdikten sonra sonuç almaya giderken aldım bi de..önce duş,sonra saçlarımı düzleştirdim,ki tesettürlüyüm..kendime bakım yaptım anlayacağın
sonuç ne olursa olsun kendimi iyi hissederim belki diye....
aynı şekilde 3 gün hep yattım..sadece wc ye kalktım,sonra sonra ufak şeyler yaptım..yemek yapmaya başladım,tek çeşit..
neler yedim..ilk 3-4 gün ananas yedim..günde yarım ananas,yani toplam 2 tane..bi de transfer öncesi yemiştim,3 tane..
3 gün kabak çekirdeği yedim baya bi..
ceviz yiyorum her gün,kayısı yiyorum kabız olmıyım diye..meyve çok yedim,elma özellikle..
nane,maydanoz yemedim..
değişiklik...kasık ağrım oluyo,arada..bir anda çok sancı giriyo,geçiyo..anlık..ama aynı adet gibi..
göğüslerde değişiklik yok,hafif bi ağırlık oldu sadece..dolgunlaştı gibi azcık ama,yani uçları filan kararmadı,sertleşmedi öyle çok..
bu kadar..yani çok bişey hissetmedim aslında canım...bir de ağır kaldırmadım hiç..eğilip kalkarken dik olarak eğildim..ayrıca wc de klozete gidiyorum..ha bir de çabuk yoruluyorum..hemen yatasım geliyo nefes nefese kalmış gibi oluyorum..
bu kadar canım..Allahım seni de güldürsün:)