- 30 Ekim 2012
- 135
- 2
evet benim idrar yaparken yanmam vardı dr gittim tahliller temiz çıktı.hastaneden yengeme geçtim orda belime bir ağrı saplandı..(ben hala idrar yolları bele ağrı yapıyor sanıyorum) 2,3 saat sürdü bu ağrı geçmek bilmedi arada bir daha şiddetleniyo ve yüzüm alev atıyodu resmen ter boşalıyodu soğuk soğuk..eşimi aradım belim ağrıyo hastaneye çıkıyorum diye oda tamam dedi gayet sakin tabii sabah gittim bişey yok yaaa:)) neyse girdim hastaneye ebe acilde dedi kız yine ne oldu bende asık surat halim yok yüzüm olmuş kıpkırmızı dedim belim çok fenaaa..ebe geldi yanıma kız dedi ne bel ağrısı yürü dedi nst ye doğum sancın başlamış :)))ben cahil hala belim belim diyom bebeğe daha erken :))ne bileyim oğlum gelme çabasında..nst de 60-65 sancı görünce korktum tabii ilk doğum sezeryandı zaten buda büyük ihtimal öyle olacaktı.eşimi aradım annemi aradım geldiler ebe dedi hemen götürün bebek kafayı yerleştirmiş.eve geldik duş aldım hazırlandım çıktık.gittik dr açılma yok nst sonucu önemli dedi.nstde sancılar 35-40 dr dedi eve göndercem ev hastane arası 1,5 saat son açılma bakalım yoksa hemen almam dedi.baktı açılma başlamış mecbur alcaz artık dedi.ve odamıza yerleştik ameliyat hazırlıkları yapıldı allahımm nasıl korkuyorum sanki ilk kez halbuki bu 2ci.neyse geldi ameliyat zamanı o sedyeye bindim aklımda bir sürü şey hem dua ediyorum hem düşünüyorum bebeğim daha 35 haftalık sağlığı nasıl acaba küveze girermi acaba vb.bu düşüncelerle bayılmışım..ayıldığım an sadece acıı...karnımı bastırmalarıyla kendime geldim.(hala karnımın içi acıyo kasıklarım felaket)oğlumu sordum iyi olduğunu öğrendim rahatladımm odaya çıktık bebeğim gelmişti ama ben hala narkoz etkisindeydim tekrar karnımı bastırdılar acıdan ağlamamk için zor tuttum kendimi ( neyse ayıldıktan sonra baktım oğluma allahımm ne çirkinnnn :)) rabbime şükrettim hep sağ salim çıktık diye..o gece bebeğim hep uyku modundaydı ememedi hala tutamıyo çok uğraşıyoruz..sabah dr geldi iyiki açılman olmuşta almışım seni sezeryana rahmin yırtılmak üzereymiş kağıt gibi incelmiş dedi bak dedi herşeyde var bir hayır..çok şükür allahıma onun bize verdiklerine oğlumu bana beni aileme bağışladığı için binlerce şükür..şimdi 3.günümüz hala zor hareket ediyorum ağrım çok idrar yolları enfeksiyonum çok yüksek bebeğim ememiyo ama inatla mama vermiyorum olsun en kötü günümüz böyle olsun..
allahım analı babalı büyütsün bebişinizi, sağlıkla, hayırlısıyla büyüsün.. siz de en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah..