- 27 Kasım 2012
- 359
- 0
- Konu Sahibi snowflakeN
Son kontrolumde doktorum 2 mayis gunu Sabah saat 10 da bebegini alalim dedi, o gun bir heyecan bir korku anlatamam, birkac gun amelyat korkusuyla yasadim, tarih 30 nisan Sali daha doguma 2 gun var derkennnn aksam ustu saat 5 gibi bende bir mide bulantisi yataktan kalkamiyorum ( bir gun once oglum ayni sekilde hastalandi ve biz benim dogum yapacagim hastanede acilde sabahlamistik ) oglumun okuldan getirdigi virusle Ben yatak ve tuvalet arasinda gidip geliyorum, AMA ciddiye almiyorum nasilsa gececek ilk uc ay da millet kusuyor birsey mi oluyor diye dusunuyorum, gece saat 11 ve esim ne olur ne olmaz diye doktorumu ariyor doktorun ilk soyledigi sey "hemen gelin bende hastaneye geliyorum"dedi. Ustelik daha onceleri suyum geldi Sanip aradigimda bile doktor gel bakalim dememisti. Hemen gelin bende geliyorum deyince Ben panik oldum, korktum ve anladim bebegi o gece alacagini, bavulumuzu alip annem, esim ve Ben hastaneye gittik, babam ve oglum evde kaldilar. Bilin bakalim hastaneye gidince ne oldu :) mide bulantim tamamen gecti korkudan :) beni NST ye bagladilar 3 buyuk sancim cikti 15 dakika icinde doktorum geldi ve amelyat hazirliklarina baslandi, evden babami ve oglumu cagirmislar benim amelyatahaneye girisimi gormedi oglum. Ben amelyatahaneye girerken nasil agliyorum anlatamam tek soyledigim Nolur uyanayim :) uyanamamaktan cok korkuyordum, amelyathanede beni bagladilar ve Ben zangir zangir titriyorum islemler, igneler yapiliyor, uzerimde kat kat yesil ortu, kafami saga cevirdigimde LCD tv asiliydi duvarda sadece saat yaziyordu ve Ben 00,35 i gordugumu hatirliyorum derkennnnn simdi bayilacaksiniz dedi birisi ve Ben gitmisim :) uyandigimda beni odama aliyorlardi, odaya gelisimi hic hatirlamiyorum Hersey hayal meyal oglumu gordum odada, annem babam ve esim yok :) annem babam asagiya iyi haberimi aldiktan sonra sigara icmeye inmisler asagiya, esim benim amelyathaneden cikisimi gormemis ve halaaa bekliyormus, odada Ben, oglum ve hemsilereler birlikteyekennnnnn minnacik kucucuk bebegimi getirdiler ilk anneye veriyorlarmis, oglum once yuzumu kokladi sonra biraz emdi ve benim ilk soyledigim söz sen benimmmm icimden mi ciktinnnnnnn olmus buyuk oglum soyluyor :) Ben 30 nisan gecesi 00.44 de yani 1 mayis in ilk 44 dakikasi icinde bebegime kavustum cokkkk sukur. Ustelik hastanem ve doktorum o kadar iyiydi ki ne sonda, ne lagman, ne alttan muayene hic beni uzmeden bebegime kavusturdular. Hastanem goztepe medikalpark doktorum Basar Önal ve hem hastaneme hemde doktoruma cok tesekkür ediyorum. Iste benimmmm dogum hikayem arkadaslar...... Bugun 16 gunluk olduk bile cok sukur...