- 15 Mayıs 2012
- 3.646
- 6.006
doğum hikayemi yazayım artık:)
doğum: 12 ocak saat 14:14
adı: yusuf buğra
1o ocak olan kontrolüm zorunlu sebeplerden 11 ocak tarihina kalmıştı( warmış bir hayır). cuma günü kontrolden önce çekilen nst de 60 seviyesinde sancı çıktı.. doktor da muayenesini yapınca bebeğin hala aşağı inmemiş olduğunu söyledi we bizi yine ewe gönderecekti.. ben nişan olayını sorunca anlatığımın benzediğini we muayene etti.. 4 cm açıklık wardı.. ulaşım zor olduğu için merkeze göndermek istemedi we yatış werdi.. benim alttan muayenenin etkisyle sancılarım başladı..o gün boyunca şiddetini bir artrıp bir azaltıyordu ki sıkıldım artık doğurmucam dedim, ağladım beklmekten.. öyle yorulmuştum ki sürekli yürü dediler oturduğum anda kaldırdılar yahu:) ertesi gün oldu açıklık 6 cm de kaldı.. tam o sırada bir bayan daha getirdiler aynı d urumdaydık.. ikimizi de hazılryaıp serumları takıp hadi bakalım yine yürüyün dediler.. halsiz kaldım iyice.. sancılar o bayanın artmaya başladıkça ben sinir olmaya başladım:) benim niye artmıyor diye.. onun 7 cm oldu benim de ilerledi sonunda..benden önce doğuracak beni strese sokacak diye düşünürken benim en sonunda ebe doktora danışmadan suyu patlattı, iyi ki yapmış.. bir anda 5 dk içinde bir sancı başladı ölüyom sandım:)doktoru çağırdılar hemen.. ben doğurmıcam diye bağırıyordum:) bir-iki ıkındım derken velet çıktı:)) ay parçası oğlum benim(maaşallah)..14:14de doğmuştu.. iri bebek zor oldu çok zor çok canım yandı çoook:) neyse en güzeli sağlıkla kavuştum ya oğluma.. allah herkese kolay doğum nasip etsin.. bu arada o bayanda benim dikişler bitince doğurdu:)
gözün aydın ve darısı başımızaaaa..
bebek kaç kilo doğdu benim kız da biraz iri gelecek galiba da korkuyorum:S çarşamba günü gittiğimzde 3600 kg idi şişko kızım