2013 Ocak Anneleri Dokuz Doğuruyor :) Doğum Hikayeleri ve Tablo

Beklenen doğum tarihi :31 Ocak 2013
Doğum tarihi :7 Şubat 2012
Doğum şekli :Epidural Sezeryan
Boy :53 cm
Kilo :3935 gr

Gününü dolduran oğlum gelmek bilmeyince, normal doğum istediğim için doktorumuz 1 hafta daha beklemeye karar verdi.7 şubat günü sabah yatışımızı almıştık.Sabah gittiğimde muaynede 2 cm açıklık vardı.10.45 de suni sancı verilmeye başlandı saat 17.00 de açılma ancak 4 cm olmuştu ve bebeğin başı tam olarak kanala girmemişti.Doktor suyumu patlatıp deneyelim yola girebilir dedi.Suyum önceden patlatıldı ama bebeğim kilolu olduğu için yola girmedi ve mecburen sezeryana alındım.17.00 de girip 17.43 de bebeğimi kucağıma aldım.Öyle güzel bi duygu ki Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu ve ömürlü olsun..güle güle büyütün ..ben de 2011 ocak annesiyim..bu güzel duyguyu allah her isteyene nasip etsin

Merhaba topigimizin güzel anneleri....

hepinizin gozü aydın..Allah bebişlerimizi analı babalı büyütsün..

ben kızıma 07.01.2013 tarihinde kavustum..müsait zamanda doğum hikayemi yazacağım inş..

Aysecim çok geçmiş olsun..dualarım seninle..gelişmelerden bizi haberdar et..

Ayşecim doğum hikayeni yeni okudum.bebeğini sağ salim kucağına aldığın için çok mutlu oldum.mis kokulu kızına kavuştun.eşin içinde çok üzüldüm,allah acil şifalar versin en kısa zamanda iyileşir inşallah.bir an önce mutlu,huzurlu,yeni yaşamınıza başlamanızı diliyorum.kendin,eşin ve bebeğin için güçlü olmaya çalış...

ayşecim çok geçmiş olsun Allah şifasını versin. sizin için dua ettim en kısa zamanda sağlığına ve size kavuşur inşalah.
bebeğin nasıl bu arada bir ara ters a dalgasından bahsetmiştin onunla ilgili bi sorun var mı bana da dr. aynı şeyi söyledi. çok kortktum ne olduğunu da tam açıklamadı. insallah bi sorun olmaz ya :KK43:(

Beklenen doğum tarihi :31 Ocak 2013
Doğum tarihi :7 Şubat 2012
Doğum şekli :Epidural Sezeryan
Boy :53 cm
Kilo :3935 gr

Gününü dolduran oğlum gelmek bilmeyince, normal doğum istediğim için doktorumuz 1 hafta daha beklemeye karar verdi.7 şubat günü sabah yatışımızı almıştık.Sabah gittiğimde muaynede 2 cm açıklık vardı.10.45 de suni sancı verilmeye başlandı saat 17.00 de açılma ancak 4 cm olmuştu ve bebeğin başı tam olarak kanala girmemişti.Doktor suyumu patlatıp deneyelim yola girebilir dedi.Suyum önceden patlatıldı ama bebeğim kilolu olduğu için yola girmedi ve mecburen sezeryana alındım.17.00 de girip 17.43 de bebeğimi kucağıma aldım.Öyle güzel bi duygu ki Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Merhaba canım yazını okuduğumda şoka girdim biraz, dedim biri benim dogum hikayemi yazmış sanırım:) muayeneye gittiğimde 4 cm olan açıklığım dısında ve epidural olmamam dısında durumumuz aynı olmuş ben de 4 cm le yatış yaptım 6 saat sonunda 9 cm oldu bebek gelmeyince suyum patlatildi bir 4 saat daha bekledik ve neticede sezeryana girdim..bizimki de 4200 doğdu yani kilolu olduğu icin normal doguramadim..:) kısaca böyleydi hikayemiz,senin yazını okuyunca şaşırdım..Allah anali babali sağlıklı ömürler nasip etsin evlatlarımıza.. Sevgilerimle..

arkadaşlar ayşe eşini bugün kaybetmiş :KK5: Allah rahmet eylesin sabırlar versin
söyleyecek söz bulamıyorum. Haktan herşeyin hayırlısını diliyorum...:KK14::KK14:

Son düzenleme:
Allah mekanını cennet etsin, 3 tane yavrusuna kavuşmuştur şimdi orda
ayşe için sabr duasında bulunalım arkadaşlar, çok ağır bir imtihan gerçekten
Allah bebeğine uzun ömür versin

ayşe çok üzüldüm acını derinden hissettim inan .Allah çocuğunu ve seni birbirinize bağışlasın

Herkese merhaba,
28 ocak 2013 saat 02:25 de epidural normal doğum ile 3650 kg - 54 cm olarak dünyaya geldi yavrum..

beklenen doğum tarihimiz olan 26 ocak 2013 ün ertesi günü akşam üzeri hafif başlayan sancılarım ve kasılmalarım gece boyunca devam etti.
saat 23:00'ü geçe evde suyum geldi.. o saate kadar duşumu alıp hazırlanmıştım. suyumun gelmesi ile birlikte dr um hemen hastaneye yönlendirdi.
saat 24:00 de hastanedeydik. 1 saat sancı çekip epidural aldım, 1 saat sonra doğuma girdim ve 10 dk içinde herşey bitmiş, oğlum dünyaya gelmişti.
allahıma binlerce kez şükürler olsun.. o anı asla unutamam, eşim başucumda varlığı ile bana güç verirken oğlumu dünyaya getirdim..
melek doktorum da öyle tatlıydı ki, güle oynaya doğum yaptım.. allah herkese böyle doğum nasip etsin inşallah..
hamile olan tüm anne adaylarını da rabbim o yollarda oyalamadan bir avazda kurtarsın..
yavrularımızı rabbim bize bağışlasın, acılarını göstermesin..

ayşenin eşi ile ilgili haberi okuyunca şok oldum.. iyileşeceğine o kadar inanıyordum ki..
hatta son dönemde kulube bakmamın tek sebebiydi, bir haber var mıdır diye..
allah ayşeye sabırlar versin.. yavrusunu ona bağışlasın.. çok büyük bir acı, büyük bir sınav..
çok güçlü olması lazım ki ayşe güçlü bir kız, çok inanıyorum buna..
zaman herşeyin ilacı.. inanıyorum ki bunu da atlatacak o.. artık tek başına değil çünkü..
kızı için yaşamak, hayata tutunmak zorunda.. allah gayret kuvvet versin ayşeye..

MERHABA ARKADAŞLAR beni hatırlarsınız belki 2013 ocak annesi olacaktım kısmet olmadı 9+4 de beebğimi kaybetmiştim ayşeye çok üzüldüm inan derinden hissediyorum acını...Ama sen annesin artık güçlüsün ...Yalnız değilsin ....Rabbim seni eşinle ve yavrularınla cennette buluştursun Allah rahmet eylesin sabır versin canım

mrb arkadaslar öncelıkle dogum hıkayemı yazıp emzırme konusunda sızden yardım ısteyecegım.
12.01.2013 tarıhı esımın dogum gunuydu o gunun gecesınde bırbırımızle sakalasıyorduk bana dogum gunu hedıyesı vermeye kalkma dıyodu esım cunku dogum tarıhımız 23 ocak olacaktı.gece yattım kızım uc kez asagı dogru vurdu kalkıp wc ye gıttım cıktım baktım bı daha altıma kacırıyorum:KK70: ılk bebegın verdıgı tecrubesızlık ve nasıl su gelecegını bılmemek tabı:KK70: o gun kayınvalıdem de bızde ıdı esımı gulerek uyandırdım ınanmadık cunku bı saat once yatmıstık daha suyum geldı ama bende ne sancı ne bısey guldukce hareket ettıkce cısımı yapar gıbı bı hıs:KK70: suyun nerden geldıgını bıle anlamadık:KK70: sonra gıyındık gıttık hastaneye gerızekalı nobetcı bı doktorun alttan muyanesıyle acaba yanlıs mı yaptım gıdıp evde sancımı mı bekleseydım derken hastaneye yatıs verdık... geldı doktor bı muyaneye acılma yok sen emınmısın dedı lan degılsem ne dıye yatırdınız yollasana eve ama yok yattın doguracaksın heyecanla beklıyoruz ara sıra sancı vuruyo gece saat 12 daha esım kayınvalıdem ben hastanenın sancı odasındayız yan odalardan sesler geldıkce korkuyorum nst de kızımın kalp atısları artıyo doktor geldı 1 de sunı verelım dedı yok dedım sabah 5 e kadar kendı sancımla acılacagım cunku rahımde hıc acılma yoktu 5 te geldıler bı parmak gırıyo dedıler verdıler sunıyı sabah 9 oldu yıne geldıler kalın bı parmak gırıyo:KK70: tabı ben acı cekıyorum doktor boyle gıdrse oglene dogurursun dedı cagırdık annemı tabı sancılar arttı acıktım yıyemıyorum bısey....oglen oldu aa daha acılma yok bı ebe geldı hıc unutmam sankı kendı yırtarak actı bı kanamam oldu kı sormayın cagırdım doktoru gel dedım dedı acılman yok sezeyana alalım dedım yok aksam 5 e kadar bekleyecem bekledım de ne oldu dıyeceksınız acılmam olmadı:KK70: halsızlıkten öldum gel hadı dogur dese de doguramam kı 1 de geldıgnde suyumu da patlatmıstı kızım kakasını yapmıstı 5 te aldılar sezeryana 6 da odada kızımı kucagıma verdıler...sonrası superdı hastanede ıkı gun emzırdım bıraz mama verdıler kılo kaybı var dıye gelenler cıcekler cıkolatalar superdı taaaa kı eve gelene kadar.....eve geldık esım her yerı suslemıs ah ne romantık derken kızım emmemeye basladı memeyı tutmadı daha dogrusu tutturamadık kayınvalıdem aldı sazı elıne ben orda ugrsırken kızı aradı bu basladı ssaymaya meme meme degıl kı bası bellı degıl ... bellı degıl ucu yok kız memesı gıbı kucucuk bebek tutamıyo....bı de ustune kızım sarılık olmaz mı basla artık 30 cc ıle mama vermeye doktra goturuyoruz emzır dıyo eve gelıyoruz kaynana mama ver dıyo annem emzır dıyo kahrolası bı lohusalık gunlerım baslamıs oldu yanı pısırdıgı yenmeyen cok bılmıs kaynanam ve ben arada gelıp gıden annem ....annem geldıkce bebek emıyo annem gıdıyo kaynana dıyo sutun yok mama ver dayanılacak gıbı degıl....emzırmeye ugrasıyorum aglasa da emzır emdıkce gelır dıolar bı bakıyorum basımda beklıyo emıyomu cocuk dıye...kızım aglamasını ıstemıyorum agladıkca kahroluyorum ....sutumu sagıyorum oyle verıyorum...sonra onu bı sekılde sehır dısına yolladık ve ben ozgurce emzırebıldım emmedıgı zamanlarda da sagarak verdm velhasıl kelam mamayı kestık:KK70:tabı ben süt olsun dıye yemedıgımı bırakmadım hurma incır tatlı tuzlu humana cayı ne bulursam...sımdı kızım cok guzel anne sutu alıyor ıse de basladım sagıp bırakıorum gıdıp emzırıyorum eve mama da almadıgımız ıcın kımse kızıma anne sutunden baska bısey vermıyo kı kılo alımı gayet guzel ama benım de kılo alımım guzel....sütüm cok cok olsun ısıyorum dereotu sogan bulgur pılavı humana ıncır hepsını yıyorum hergun cıktım yıne 9 aylık hamıle oldugum kıloya ne yapcam ben bu gıdısle catlıcam kızım sut alsın dıye yıyorum ama sonum ne olcak pekı

X