- 18 Nisan 2012
- 38
- 0
doğum günü-saati:10.05.13---13.05
Haftası ve günü: 33
Hastane Adı:medipol mega
Bebeğin boyu-kilosu:45 cm 2340
doğum şekli:
spinal sezeryan
POYRAZ EFE'M
bizim hikayemiz güzel oğlusumla biraz erken oldu
8 mayıs aksamı belimden hafif hafif sancılar girmeye başladı gittikçe şiddetlendi ama geçmedi ertesi gün aksam üstü hastaneye gittim nstde sancılarmız 100 hemen serum ilaçlar doğumu durdurmak için herseyi yaptılar açılma olmaya başlamıştı aksam 21.00 civarı eve geldik sancılar durmadı 12.00 de tekrar hastaneye gittik sancılar daha fazla çıktı ama nöbetçi doktor olduğu ıcın eve gelmek istedim gece 5 tekrar hastane yolunu tuttuk 9 da kendi doktorumuz geldi ultrasonda bebeğimin suyunun bittiğini ve plasntasyla çok az bir bağı kaldığını acil sezeryana alınması gerektiğini söyledi tabi ki çok korktm bebeğim çok küçük diye ama hiç ağlamadım ne olursa olsun bebeğime kavusucaktm aylardır bekliyordum onu hemen hazırladılar ameliyata aldılar girdikten çok kısa bir süre sonra bir ağlama sesi aman allahım oda ne minicik bi bebek benim yavrum onu görünce öyle bir ağlamaya başladım ki susturamadılar :) zaten yavrumu sadece ozaman öpüp koklayabildim hemen yenidoğana aldılar solunum yetersizliği vardı bebeğimin gün geçtikçe iyiye gidiyor bebeğim inşallah daha ıyı olucak mutlu fotoraflarımızı koyucaz tezelerine :)
baya aceleci çıkmış senin oğluş :) sağlıkla sıhatle büyütürsün inş. darısı bize artık..