2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim zaten bu sekilde yola koyunca gecedr haliyle sik uyanmiyor gozlerini acsada sallanmak istemiyor uyumaya devam ediyor.bu gece ilk kez iki kerw uyandim ve birde sabah 7.30 da yanima aldim emerek uyumaya fevam ettik mucize gibi birşey bwnim için:)))

ne guzel cnm darısı basıma ınş

merhaba arkadaslar ben de hamileligin ilk gunlerinde buraya takiliyordum simdi kizim sagolsun sadrce ona takiliyorum. Aranizda 2. Yi dusunen ya da hamile olan var mi ?

Masallah ... Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah.ben de arkadas olsunlar diye yakin aralikli istiyorum. RABBim verirse

Masallah ... Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah.ben de arkadas olsunlar diye yakin aralikli istiyorum. RABBim verirse

Ben kiİm 3 yasina geldikten sonra dusunuyorum kismetse.. Sen hwmen dusunuyorsun sanirimg gamzesena

ben en ıdealinşn 3 yaş olduğunu düşünüyorum lakin ben çalışacagımdan bu süreyi biraz daha uzatacağım

Ben kiİm 3 yasina geldikten sonra dusunuyorum kismetse.. Sen hwmen dusunuyorsun sanirimg gamzesena
Evet ela arkadasim Rabbim kismet ederse ben artik dusunuyorum sizin de gayet iyi bir zamanlama dusuncesi.insallah uygun zamanda nasib etsin Rabbim. Sizin bebis kiz mi erkek mi eylul dogumlu degil mi ?benim miyom vardi alindi dogumda. tekrarlamis olabilir .dusunsek de belki hemen olmaz diye simdiden baslayalim calismalara diyorum.yalniz ilkte cok fazla kusmam vardi hep evde ve hastanede yattim. Ise de gidemedim.heyet kullandim.bunda da ayni olma ihtimali yuksek midir sizce?

Evet ela arkadasim Rabbim kismet ederse ben artik dusunuyorum sizin de gayet iyi bir zamanlama dusuncesi.insallah uygun zamanda nasib etsin Rabbim. Sizin bebis kiz mi erkek mi eylul dogumlu degil mi ?benim miyom vardi alindi dogumda. tekrarlamis olabilir .dusunsek de belki hemen olmaz diye simdiden baslayalim calismalara diyorum.yalniz ilkte cok fazla kusmam vardi hep evde ve hastanede yattim. Ise de gidemedim.heyet kullandim.bunda da ayni olma ihtimali yuksek midir sizce?
17 eylul dogumlu ve kiz. Mide bulantisi sanirim yine olur cevremde duydugum ladariyla hamilelikler birbirine benziyor yine de belli etmez bakarsin rahat
gecirirsin doktok kontrolunden gectin mi?

17 eylul dogumlu ve kiz. Mide bulantisi sanirim yine olur cevremde duydugum ladariyla hamilelikler birbirine benziyor yine de belli etmez bakarsin rahat
gecirirsin doktok kontrolunden gectin mi?
tek korkum kizimla ilgilenememek... yok arkadasim dogumdan sonra hic gitmedim.benimki de 20 eylul.Rabbim onlari bize bagislasin insallah... nasil bebis buyutmek zorlaniyor musunuz. Calisiyirsunuz sanirim. is ev cocuk durumu nasil?

tek korkum kizimla ilgilenememek... yok arkadasim dogumdan sonra hic gitmedim.benimki de 20 eylul.Rabbim onlari bize bagislasin insallah... nasil bebis buyutmek zorlaniyor musunuz. Calisiyirsunuz sanirim. is ev cocuk durumu nasil?
eskiye gore bayagi rajatladik cok sukur. Artik eskiai kadar bana bagimli degil biraz yemek yedirmekte zorlaniyoruz o kadar..ev hanimi oldugum icin de isim calisanlara gore daja kolaytabi:) onlarin buyumesini izlemek insani en mutlu eden sey.. Allah bizimkileride herkesinkinide bizlere bagislasin

kızlar gece uykuları nasıl benim cadı 4-5 kez kalkıyor emip uyuyor bazende uyumazsa sallıyoruz.....nıye bukadar cok kalkıyo anlamıyorum.bide çok dönüyo bi sağ bi sol.kocaman yatak yaptık gene rahat edemiyo cadı

kızlar ben ikinciye hamileyim.
çok büyük sürpriz oldu bize 6+2 günlüğüm.

ama bir haftadır kahverengi akıntı şeklinde kanamalarım oluyor. doktorum 3 ay yatacaksın düşük olma riskin fazla dedi :KK43:(((((

Hayirli olsun canm ama malum cocuklarimiz daha buyumedi tam oynama ziplama ilgi isteyecek caglari.. Bu sekilde nasil 3 ay yatabilirsin ki:.

kızlar ben ikinciye hamileyim.
çok büyük sürpriz oldu bize 6+2 günlüğüm.

ama bir haftadır kahverengi akıntı şeklinde kanamalarım oluyor. doktorum 3 ay yatacaksın düşük olma riskin fazla dedi :KK43:(((((
Canım merhaba hayırlı olsun bebiş saglıkla tutunur inş bizde ikinci bebişi bekliyoruz nasipse 2013 eylülün ardında 2015 eylüldede anne olucam inş aralık tup bebekten hstırlıyorum senı yanlış hatırladıysam kusura bakma benımde kızım tup bebektı bu minnoşum supriz yaptı bıze şükürler olsun Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder inş buarada bakıyorum ıkıncıler dusunulmeye baslanmış gonlunuze gore olur inş kızlar kardes candır Rabbim kimseyı tek bırakmasın en guzel zamanlarda olsun inş

X