Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel düzeni 1 saat yetiyorsa çok güzel .ben aksam 4 gibi yatirmasam 8 de yatirsam 9.30 gibi kalkar bidaha 12 de yatar denedim böyle oluyor.Bizimki9 civari uyaniyor gun icinde sade 1 saat uyuyor ama aksam yine erken yatiyor 9 civari
gunduzlerı cok uykusunun gelmesını bekle.bız 2-3 aydır tek uykuyla yetınıyoruz gunduz.genelde akşam 11e dogru uyur sabah 9 gbı uyanır.1 gbı uyur 2,30 da uyanır....akşam ıyıce uykusu gelmış olur.gece gene kalkıyo bırkaç kez emıp uyuyo ama bunada sukur.Arkadaşlar bebişler Sabah uyandıktan sonra gün içinde kaç saat uyuyo? Benim oğlum diyelim sabah 8 de kalkıyor bidaha 11 gibi uyku geliyo uyutuyorum 12 de kalkıyor bldaha 4 de yatıyor 5.30 gibi kalkıyor bidaha 10 a doğru gece uykusuna geçiyo ama gece uyanmalari 3-4 kere. Gunde toplam 2.30 saat fazla mı acaba.bide genelde ağlayarak uyanıyor uyumak istiyo ama uyuyamıyor gibi sizde durumlar ne ?
bızdede oyleydı sen ılk gunduz uykusunu bıraz daha gec saate cek bakalım ...hanı 11 de uyuyomuşya onu 12.30 gbı yap.tabı bu arada bebegın buna hazırsa...yanı aşırı uykusu gelıyosa uyusun tabı yazık....Güzel düzeni 1 saat yetiyorsa çok güzel .ben aksam 4 gibi yatirmasam 8 de yatirsam 9.30 gibi kalkar bidaha 12 de yatar denedim böyle oluyor.
Slm kızlar bi sorum olacaktı kızım tam. 14 aylık canı istediği. Zaman 10-15 adım atıyor ama istemediğinde sadece emekliyor ve genelde istemiyor tutunarak gidiyor evi geziyor ama hala tek başına yürümüyor aranızda benim gibi olan varmı
bızdede oyleydı sen ılk gunduz uykusunu bıraz daha gec saate cek bakalım ...hanı 11 de uyuyomuşya onu 12.30 gbı yap.tabı bu arada bebegın buna hazırsa...yanı aşırı uykusu gelıyosa uyusun tabı yazık....Cnm dayanır öyle de denedim ama uyumadigi zaman mizmiz oluyo ağlıyor ne o keyif alıyo ne ben o yüzden uyutmayi tercih ediyorum. Çok mu uyumak istiyo niye uykusu geliyo tam uykusunu alamadığı icin mi yada kansızlık vardı ondan yorgun mu düşüyor uykusu ondan mı geliyo bilmiyorum kansızlık geçmişti ama yine başlamış olabilir belki bende tedirgin oluyorum.ama şöyle bişe de var uyanikken çok hareketli oturu yok acaba yoruldugu içinde uykusu geliyo olabilir mi? Uyanıyor 2 saat sonra huysuzlasiyor diyorum uykusu geldi yine.ama dediğini bi düzene uydurup denemem lazım belki zamanla alisir
cnm o zaman bır aya tam yurur
benımkıde cok hareketlı bır dakka oturmuyo cadı...kansızlığı takıp et cnm....gıdalarla arası nasıl ....ıyıyse gecmıştır zaten
Yemesi normal cnm Hamdolsun hep normaldi ama kansızlık çıkmıştı demir eksikliğine bağlı bidaha gitmem lazım doktora emin olmam için ne yazikki. Sağol ilgin için cnm
gıdalarla arası ıyıse kansızlığı gecmıştır cnm ama sen genede baktır tabı
bu arada gece 10 kere kalktı benım cadı ustelık kolay kolayda uyumadı zombıl gıbıyım kızlar
ne guzel aynı zamanda ne zor :) kaç aylık hamilesin canimSelamun aleykum arkadaşlar nasilsiniz benim ikinci kiz yolda:)))
Inşallah cnm ..diştendir büyük ihtimalle 2 hafta önce bizde yarım saatte bir uyandik sürekli ağladı dişi ancak çıktı zor zor çocuk bakmak allah sabır versin onları da eksik etmesin inşallah
dıs zor canım ama en zooru azılar benımkı azıları cıkarırken ıshal oldu senın kaç tane dişi çıktı.benım kız utanmasa yırmılıklerıde aradan cıkaracak
QUOTE="AYSE035, post: 38117420, member: 352237"]Selamun aleykum arkadaşlar nasilsiniz benim ikinci kiz yolda:)))
Aynen can cok zor olacak Rabbim yardim eder inş6 aylik hamileyimne guzel aynı zamanda ne zor :) kaç aylık hamilesin canim
hey maşallah acelesı hatıunlar sızı...ALLAH saglıkla kucagına aldırsın ınş
13 tane cnm şuanda ama azilar yarım Köpekte yarım uzuyolar iste. Peşpeşe çıktı hep azilarda bizde fena çektik çıkmak bilmedi. Tamamlasa hayirlisiyla sonra da emzigi biraktirmak istiyorum nasıl bırakacak bilmem
benımkı hıç emzık almadı cok ıstedım ama olmadı