2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ilk yasgunu ben yaptım sanırım. erken oldu ama oyle denk geldı
pastayı resımlı yaptırdım ama begenmedım bekledıgım gbı olmamıştı malesef
açık bufe yaptım poğaçası,kurabıyesı,sarması,kanepesi,böreği herseyı vardı.çokda guzel gectı yasgunumuz
evıde acayıp susledık
darısı hepinizin basına...........

:) evet baya uzun zman olmuş canımm çokk geçmişş olsunn rabbbim tezinden toparlanmayı nasip etsinn hoşgeldinn evet ilk eylül annesi olarak ikinciye ben hamile a kaldımm kolay bir doğum olur inşallah rabbım sizlerede fazla geciktirmeden nasip etsinn hadi bakalımm valla benim menüm su böreği patatesli kıymalı sarma börek burgu tatlı yogurtlumayonezli şehriye saltası pataes saltası zeytinyaglı sarma veya biber gözüm kesese sarmada sarıcam :) valla şimdilik bukadar un kurabiyesini çokk güzel yapiorumm bol tere yaglı birde bu pastaaaa :) pasta hazı yaptıralacak inşallah menümü çekicem yapttımı burayada atarımm :) kızıma hediye düşünüorumm ama ne bilmiorumm bisiklet istiorum şu anne ve babanın da yönlendiridiklerinden kemrli olanında bulusam onu alcagımm inşallah

ohh ohh ne güzelde olmuştur o tatlı telaş bakalımm bende süs bölümü kaldı 7 sinde bizde yapacagız listemi hazıladımm hediyem ve süslerim kaldı inşallah herşey yolunda giderr

benimm yeni bir düzen oturdum allaha şükürler olsunn evet yürüse daha zor herşeyden tatiroyrumm artıkk herşeyden ama meraken acior agzını gece bende muhallebi yapiorum bir sar oynuor sonra inek sütü azıcık çay kaşı ucu ilaçlık bal cicbebe süt yapiorum veriorum eline içip uyuyor nadiren salliorum sabhada cicibebe peyn,r birtane zeytin tereyagı azıcık bal pekmez ekmek ılık süt ve biraz ılık su ezip veriorum bir tas yiyor daha sonra meyve püresi meyve suyu daha sonra yogur yarım muz akşamda çorba yapiorum ona özel öle bir düzene geçtik ha mızıklanior ama oyun moyun derken bitirtiriorumm aşırı hastalanior ve zayıf kaldı artıkk beslemmm lazımm iyi gene

Sağol canım. Menü harika mmm ben de bugun menu hazırlayıp onagöre gitmem lazım alışverişe. Ben meleğim künye aldım üzerinde adı yazıyor . Ilk yaşgünü olduğu için ömürlük hatıra kalsın diye bunu tercih ettik.

Maşallah prensese benimki oyunla bile yemiyor bi kafa salayisi varki görmeniz lazım katır gibi inatçı biz sabah 6gibi devam sütü içiyoruz sora tekrar uyuyo 9bucuk 10 gibi zorla bi dilim kepekli ekmekle peynir yada sütle yulaf pişiriyorum onu yiyor veya krep gibi şeyler yiyor öyle pure yemeyi bıraktı istemiyo benim yediğim yemekler den veriyorum ben tuzu az yapıyorum olabildigincede az Salça koyuyorum yediriyorum çok da güzel yiyor akşam yemeğini meyvesini ufacık dilimleri yediriyorum

kızlar ben bazen yedırcek bırsey bulmakta zorlanıyorum.oğlen çorba ama akşama ne mesela. her zaman onun yıcegı yemeklerden olmuyor kı.....sizler neler yapıyorsunuz oğlen akşam

kızlar ben bazen yedırcek bırsey bulmakta zorlanıyorum.oğlen çorba ama akşama ne mesela. her zaman onun yıcegı yemeklerden olmuyor kı.....sizler neler yapıyorsunuz oğlen akşam

Canim bazen benimde vaktim olmuyo yada dediğin gibi yiyeceği tarzdan olmayınca biraz tavuk görüşünü yada balık etini haşlayıp sade olarakta yedirdiğim oldu ama tabi benim kızım artık pure yemiyor ben didikleyip yediriyorum

ben balığı sade verıyorum zaten ama tavugu çorbalarına katıyorum mesela. bu yuzden akşam tıkanıyorum ne versem ne yapsam dıye.hep muhallebıde olmuyo tabı.bu arada bende çoktan püre vermeyı bıraktım o konuda sıkıntımız yok şükür

çok güzell evet kolay gelsinn gzüel bir menü olur inşllah bizim adı yazılı kunyemiz var olmasaydı ebnde alırdım takılı kolunda hatta alıştırana kadar anam agladıı :) :) :) ama şimdi onadan bir parçaymış gibi takior ayyy çok heyacanlıyımm bir gelsin dogum günüü

evet sıcaklardan dolayı ve hastalndıktan bir süreç yemiyebiliorlar ama ben zorlda olsa iki kaşık iki kaşıktır tepelerden yerlere iniyorum oyle yiyor :) ama çenesini bir kilitleyişi varr kopuyorum ozmann asla açmior evet bende tuzu çok az koyuyorm biz kendi tabamıza eklioruz ben eline karpuz veriyorum bir dilim yiyor gerisini ezio yerlere atior meyeveleri dilimleyip veriorum önüne biraz atior sonra oyun oynu oynuor onlarla :/

Son düzenleme:
ilk kaltında inek sütü ballı cici bebeli bayılıor ona 1 satt sonra ezrek veriorum kahvaltıyı hersey katiorum içine arada ev yorduyla muzu üzümü veriorum öglen babası gelior tekrar kahvaltı hazılanior oradan atiştirior muhallebi yada ona tatlı yapiorum onu yiyor yada çorba haslanmış tavuk balık köfte pilav makarna et ne varsa daha snra meyve yoğurt akşam çorba içior mutlaka yada ev yemelerii suyundan ekmele yediriorum zaten saat 9 gibi uyumuş oluyor en geç sütü veriroum eline uyuyor bayadır büyük bir çabayla yeme düzeni oturduk ama malesef ezilmemeiş yemiyor hemen ksusuor

katı gıdaya gecışte blender kullandıysan ondan olmuştur cnm.ben çok nadır kullandım çiğnemeyı hemen oğrendı.inş senınkıde cabuk oğrenır
kahvaltıyı ayrı vermıyor musun artık. ben bayadır ayrı verıyorum hepsını bılsın dıye.cıcıbebe hergun vermıyorum dığer sayfada yazdıgım gbı kahvaltımız cok ceşitlide işte akşam tıkanıyo ınsan

evet herseye rondo vurudukk şimdi bugun başladım parçalayıp verdım yedi ama 2 3 tane gerisini attı agzından hep ama aynısı ezıp rondodon geçirdim yarım tas yedi

çok haklısınn başladımm minicikte olsa taneli yediriorum 3 diş var şuandabama sadece kparma işi görüor çignemiyor

olsun zamanla ınş.bızım dısımız on tane oldu o yuzden kolay gectık sanırım
ama kızlar halen gece 5-6kere kalkıyoruz gunduz 2 kere uyuyoruz falamı gelıyo acaba.sızlerde durum ne

olsun zamanla ınş.bızım dısımız on tane oldu o yuzden kolay gectık sanırım
ama kızlar halen gece 5-6kere kalkıyoruz gunduz 2 kere uyuyoruz falamı gelıyo acaba.sızlerde durum ne
maşşlahh dişlerinden dolayıı böyle zaten yoksa daha erken başlardımm gece 5 6 kere çok fazla kalkıyor biz iki kere kalkior birde sabah 3 ondan sonra 2 satt daha uyuyo en 9 da ayaktayız bizde gunde iki kere uyuyoruz ögle birde akşama doru

huhu kızlarr napiorsunuz valla benimmm enerjımm bitmişş bir bakayımm dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…