2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum bugün 1yasina girdi kızlar.
Doğum günü yaptım yavuz emreme şuan bitmiş durumdayim.hersey çok güzeldi ama:))))

valla bızden baska gelen yok galıba artık....
bende cok yorgunum butun gun peşindeyım sıpanın.sen bıde gebesın demı abowww ALLAH yardımcın olsun
sorma yavv çok zorlaniorum ama bizimki yrümüor belki yüresydi dahda zorlanırdımm :) :KK43: ama isterdim yüürümesini nese herseyin hayırlı bir zamanı var pazarda doğum günü yapacagız meleğime inşallah listemin hepsini yaparımmm

Oğlum bugün 1yasina girdi kızlar.
Doğum günü yaptım yavuz emreme şuan bitmiş durumdayim.hersey çok güzeldi ama:))))
ohh ne güzell atlatınn ve ilki yaşadınn maşşlah sizeee sıra bende galiba pazar günü inşalahh cumartesinden yapmaya başlicammm :=

ya kızlar ev işlerıne vakıt bulabılıyor musunuz??? mesela mutfka. ben mutfagın dagınık durmasına dayanamayan bırıyım ama malesef kızım yuruyunce toplamak cok zor oluyo.hıç durmuyo cekmece acıyo heryerı kurcalıyo korkuyom bıyerıne bırşey vurur ıner dıye. zaten on dakka sonra sıkılıyo ağlıyo zor zahmet bulaşık yıkıyom yada makınaya atıyom.uyuyunca yapsam mutfak çok yakın azcık gurultude uyanıyo sıpa
sızlerde durum ne....evım mıs gbı dıyen varmı

ohh ne güzell atlatınn ve ilki yaşadınn maşşlah sizeee sıra bende galiba pazar günü inşalahh cumartesinden yapmaya başlicammm :=
Sende atlatirsin canim cok güzel oluyor ama birokadarda yorucu.pastami bile kendim yaptim ben ilk pastasini kendim yapmak istedim iyikide öyle yapmisim gönül rahatligiyla yedirdim oğluma:))pasta dahil 6 çeşit mama vardı canim.ama süs falan yapamadim ben vaktim olmadı aradtiramadim bile.
Hadi bakalim darisi başınıza:))

ya kızlar ev işlerıne vakıt bulabılıyor musunuz??? mesela mutfka. ben mutfagın dagınık durmasına dayanamayan bırıyım ama malesef kızım yuruyunce toplamak cok zor oluyo.hıç durmuyo cekmece acıyo heryerı kurcalıyo korkuyom bıyerıne bırşey vurur ıner dıye. zaten on dakka sonra sıkılıyo ağlıyo zor zahmet bulaşık yıkıyom yada makınaya atıyom.uyuyunca yapsam mutfak çok yakın azcık gurultude uyanıyo sıpa
Canim öyle böyle idare ediyoruz işte. Birgün heryerim mis oluyo diger gun birsey yapamiyorum degisiyor.benimki henuz kendi yuruyemiyor ama gitmedigi yer yok emekliyerek sureklu dibimde ben süpürge calistiriyorum onunpesine benimlw geziyor öyle yapışık ikiz gibiyiz:)))

Selam arkadaşlar bikaç gün giremedim..kizimin doğum gününü yaptık pazar günü aile içi çok güzeldi herseyi ben kendim yaptim pastasini bile ama çok yorucu geçti kaç gün mahfoldum yanii

Canim öyle böyle idare ediyoruz işte. Birgün heryerim mis oluyo diger gun birsey yapamiyorum degisiyor.benimki henuz kendi yuruyemiyor ama gitmedigi yer yok emekliyerek sureklu dibimde ben süpürge calistiriyorum onunpesine benimlw geziyor öyle yapışık ikiz gibiyiz:)))

hele bı yurusun daha fena cnm.....ama şu mutfak olayı canımı sıkıyo....illa esım gelınce toplanıyo o kızıma bakıyo ben mutfaga

merhaba canım çocukla artık evin mis olması zor galiba şuan süpürge ortada oğlum mızmızlandı uykusu geldi ve uyuttum tabi o uyuyunca makine çalıştıramıyorum...uyanıkken iş yaptırmıyor sürekli yanımda ol istiyo uyuyunca da yapılmıyor akşam babamız gelince parka gidiyolar 1saat de ne yapabilirsem o kadar

doğum günleri yaklaşıyo bebiişlerin neler yapıyosunuz...ben resimli magnet yaptırmayı düşünüyorum

kızlar bebişleriniz çorba neler yapıyosunuz benim oğlum yoğurtlu çorbadan başka bişe yemiyo hergün çorba yapıyorum ama yemiyo gecede sabaha kadar beni uyutmuyor karnı doymadığı için artık ne yapacağımı şaşırdım bi akıl verin bana

Sende atlatirsin canim cok güzel oluyor ama birokadarda yorucu.pastami bile kendim yaptim ben ilk pastasini kendim yapmak istedim iyikide öyle yapmisim gönül rahatligiyla yedirdim oğluma:))pasta dahil 6 çeşit mama vardı canim.ama süs falan yapamadim ben vaktim olmadı aradtiramadim bile.
Hadi bakalim darisi başınıza:))
olsunn canımm en güzeli bende şeker hamurundan yapılan pastadan vazgeçtim lezzetli olsun diorum hamur olmasın dışında süs işine gelince malesef çıkamıyorum sıarı bir çıkarsam bir kaç şey alacagım alamasmda olur bende pek problem etmiorum sevdiklermiz yanımızda olsunn yeter

hamile oldumdan bazı agır işleri yapamıyorumm ama ben kzıımı mama sandalyesine koyuyorum en fazla 10 dkda mutfagı topluyorum elektirik süpürgesine bayılıyor mutfagı toplar toplamaz aciorum ve her tarafı her gün onun için süpürüorum sil toz al bu iş her gün yapmaya çalışırum oda mama sandalyesinden beni seyredior süpürke kapndımı başlıo aglmaya hemen sütünü yapiorum beşine atiorum orada uyuyor ve ev sil toz al yapiomm ama cam silemem perde yıkayamam halıda onlar temizlikçi almayı düşünüyorum iki defa camlarımı perdelerımı eşim halleti yalvarmayla :) ha ama çocukla gerçektenn zorrr mama snadlyesine koymadımmı aynı şeyleri oda yapior evim derli tpludur ama malesefki genel temizlige girişemiorum bu şimdi imkansız ev işide hiç bi zaman bitmez hiç bi zaman tam temiz deildir evv fazla takılmaa bende başta sinirlenirdim ben her ay cam silen biryim ama yapamayınca oturup pis cama bakiorsunn yada yalvarisun yada birini buluyorsun şimdi iki çocukla asla yetiştiremem gibime gelior :)

kızlar bebişleriniz çorba neler yapıyosunuz benim oğlum yoğurtlu çorbadan başka bişe yemiyo hergün çorba yapıyorum ama yemiyo gecede sabaha kadar beni uyutmuyor karnı doymadığı için artık ne yapacağımı şaşırdım bi akıl verin bana
yogurt çorbasına kzımda bayılıyor asla çenesini kapamadan içitiği çorba çocuklar fazla çorba sevmio anladım kadarıyla ama ben 5 6 kaşıkta olsa ne yerse kardır vermeye çalişiorum tarhana yogurt çorbası domates çorbası birde balaık tavuk çorbası yapiorum haftalıkk mercimekte arada yediriorum ama gaz yapior çok her çorbasına taze bir diş sarımsak rendeliorumm ii oldunu biliorum gece muhallebi yap bence ben onu verdimmi kzızımm gece 1 kere kalkior gecede süt yapiorum uyandında bide sabah çok erken kalkior oazmnada süt daha sonra rutün yogurt meyve kahvaltı çorba ve pişen ev yemegi meyve uyku zamanı süt tekrar meyve çorba akaşmada yatıcana bir sat kala muhaalebi yiyor süt içior uyuyor bayadır yeme düzenimiz yoktu otutrduk allaha şükür ama yine iştahlı bir bebek olmasını isterdim hep oyun moyun yediriroruz :KK43:

Son düzenleme:
merhaba canım çocukla artık evin mis olması zor galiba şuan süpürge ortada oğlum mızmızlandı uykusu geldi ve uyuttum tabi o uyuyunca makine çalıştıramıyorum...uyanıkken iş yaptırmıyor sürekli yanımda ol istiyo uyuyunca da yapılmıyor akşam babamız gelince parka gidiyolar 1saat de ne yapabilirsem o kadar

doğum günleri yaklaşıyo bebiişlerin neler yapıyosunuz...ben resimli magnet yaptırmayı düşünüyorum

ben dogum gununu yaptım cnm. hatıra kalacak bırsey yaptırmadım.sadece evı fazlasıyla susledım.bol çeşit yaptım guzel gectı sukur

hamile oldumdan bazı agır işleri yapamıyorumm ama ben kzıımı mama sandalyesine koyuyorum en fazla 10 dkda mutfagı topluyorum elektirik süpürgesine bayılıyor mutfagı toplar toplamaz aciorum ve her tarafı her gün onun için süpürüorum sil toz al bu iş her gün yapmaya çalışırum oda mama sandalyesinden beni seyredior süpürke kapndımı başlıo aglmaya hemen sütünü yapiorum beşine atiorum orada uyuyor ve ev sil toz al yapiomm ama cam silemem perde yıkayamam halıda onlar temizlikçi almayı düşünüyorum iki defa camlarımı perdelerımı eşim halleti yalvarmayla :) ha ama çocukla gerçektenn zorrr mama snadlyesine koymadımmı aynı şeyleri oda yapior evim derli tpludur ama malesefki genel temizlige girişemiorum bu şimdi imkansız ev işide hiç bi zaman bitmez hiç bi zaman tam temiz deildir evv fazla takılmaa bende başta sinirlenirdim ben her ay cam silen biryim ama yapamayınca oturup pis cama bakiorsunn yada yalvarisun yada birini buluyorsun şimdi iki çocukla asla yetiştiremem gibime gelior :)

benımkı mama sandalyeısnı sevmıyor zorla yemeyını yıdırıyorum anca malesef

bırgun sebze,bırgun tarhana,bırgun mercımek,bırgun domates....seklınde verıyorum genelde canım.qazende tavuk suyuna ne bulursam......benım kızda yogurt corbasını sevmedı.corbaları tavuk suyuna yapmayı denedın mi lezzeet katıyo çok

Kizlar bugün oğlum 1 yaş aşısını oldu 3tane çok ağladı yaaa.artik cok daha zor oluyor zor tuttuk aşı aninda yıktı ortalığı

inşallah bizde bi yeme düzeni oluşturabiliriz bazen çok güzel yiyo ama bazen resmen aç geziyo o zaman ben çok geriliyorum bizim yemekleri yemeyi daha çok seviyo yemeklerin suyundan veriyorum biraz ama o doymamış gibi geliyor çorba içmediği zaman...herşeyi yoğurtla seviyo.. sabah yumurtasını bile yoğurtla yediriyorum....

muhallebiyi pirinç unuyla mı yapıyosunuz yoksa irmikle mi

ayyı bizde yürümüyor ama illaki dibimde yapışıkk hep peşimde bende mama sandelsiyle gezdiriorum artık peşimde yoksa iş miş hayell yarında doğum günü var akşamdan başlicam :KK49::KK49::confused:

X