2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar inek sütünü hemen verecekmisiniz artik yasina girecekler.2eylul doğumgünü oğlumun. Direkt verebiliriz heralde diilmi sorun olmaz heralde.

Kizlar inek sütünü hemen verecekmisiniz artik yasina girecekler.2eylul doğumgünü oğlumun. Direkt verebiliriz heralde diilmi sorun olmaz heralde.

Benim oğlum da 3 eylül doğumlu. Son bir aydır kahvaltısına süt ekliyorum ben az az. Sorun yaşamadık şükür. İlk verişte miktarı çok tutmamak azla başlamak gerek diye düşünüyorum.

benım prensesde 2 eylul dogumlu.bugun kutu sut aldım ama pek içmedı.zamanla içer ınş
bu arada kızlar devam sutu kullanan annelere sorum var.devam sutunu oğün olarak verıyor musunuz? ben verıyordum bır ögun bırde yatarken bugun kutu sute gectım ama buyudularya artık sutle oğün olmaz mı acaba .....

İnşallah daha iyisinizdir şimdi çok geçmiş olsun bizde de burun akıntımız bitti ama öksürük tek tük gelip gidiyor
Teşekkürler canım burun akıntısı içeriye aktı bu sefer bi hırıltı oldu buhar makinesini tuttum iki gündür de günlük sakızı diye bişey var onu duydum yapıyorum sakızı bi tavada eritip pamuğa buharını tututuyorum pamuğu göğsüne koyuyorum iki gündür daha iyi maşallah aklınızda bulunsuz sizinde.

Bende migrostan pınarın 6-12 diye devam sütü çıkartmışlar bildiğimiz süt kutusu ilk adım sütü yazıyo küçük bir kutu zor içirdim,anne sütü alan bebekler inek sütünü biraz zor içermiş.Ben işteyken uykuya biberonla dalıyo oğlum aptamilin devam sütünü veriyoruz iyice huylandım şu aptamilden o yüzden bende yavaş yavaş bıraktırıp süte alıştırmak istiyorum pek istekli değil ama bakalım..

kızlar benim kzıım 7 eylül dogumlu ve kilo almıyor anne sütü 4 ayda kesmek zorunda kaldık ikinci gelior çünki bebeğim tiroid hastası bendede vardı geçti kzızımın çok çalışıor benim çalışmior çok doktor değiştik buduruma takılamdılar ama kzızımın kilosu fazla artmior bu ay almadı bile kansızlık 8 lerde bembeyaz oldu yavrum pekmez veriroum ve kan şurubu yazdı doktor bakalım ınşallah kilo alır hep hastalanior hep sizin yeme düzeneniz nasıll günde kaçkere ve nasıl besliorsunuzz lütfen bilğiii ve halada yürümedi kafasıda hala üstü açık 2 yaşına kadar olabileceğini söylediler fazla takılmıorum

Canım resimdeki bebeğin mi maşallah kilosu iyi gibi,yürüme çocuktan çocuğa değişiyo canım karşılaştırıp morelini bozma hem bak ikinci geliyormuş stresi onada yansır hem bak ne güzel kardeş gibi büyür giderler.kemik yapısı için bi damla vermişlerdi onu hala kullanıyormusun d vitaminiydi galiba yanlış bişeyde söylemek istemiyorum,şu balık şurupları var ya ondan mı kullansan aile hekimine bi danış istersen,benim oğlum sabah kahvaltı uyuyacağı zaman biberonda anne sütü veya devam sütü öğlen çorba akşama doğru yoğurt veriyoruz çalıştığım için akşamları anca emebiiliyo zaten iyice azaldı.sende takma kafana doktorlar triodie takılmadılar diyorsun önemli bişey olsa mutlaka önemserdiler.

Ayyy hemde ne oğlanmış bak ne güzel Allah gönlüne göre vermiş biri kız biri oğlan :)

nisanbu :)saolalsın alllah razi olsun :) zaten en ii resim bu ama burda 7 aylık falan tsh 9 larda kzımın bana doktor çocuklarda çok çalışandan korkmicaksın dedı az çalışandan korkacaksın dedı bende o lafa güvenirum ama işte kilo alımı yavaşladı ve sürekli hastalanir ve kan çok düşük bakalımm yaşında tekrar iroidlere ve kan sayımı yapılcak durum ne ozman evet damla günde 2 defa 5 damla 6 aydan beri kafsındaki forter genişlinden dolayı günde 10 damala veriroruz ama hala geniş ve yumuşacık oda normalmiş 2 yaşından sonra önemsenir kapanmassa dedi inşallah kapanır yürüme olayına gelince tabiki geç dil ama insan heves edior :) şöyle patur putur yürüse tabiki rabbim nezaman yürü derse sizlerden duyuyorum :) evet oglumuzu bekloruz hayırlısı bakaalım oda gelsin ama o gelince bunun hizmeti aksıcak dahada zayıflıcak oda var allahım yardım eder ınşallahhh

2
2013 eylul annelerinden ikinciye hamile kalan ilk sensin sanırım. Allah yardımcın olsun canım

İnşallah canım Allah kolaylığını verir merak etme sen,sağlıkla kucağına al inşallah.

Kızlar butik bebede A&R Butikde doğum günü için güzel şeyler var ben kendim yaptım doğum günü tişörtünü yapmasaydım alırdım.

2

2013 eylul annelerinden ikinciye hamile kalan ilk sensin sanırım. Allah yardımcın olsun canım
evet en delisi secildim 2013 yılından amin canımm cümlemizin inşallh hele bir kucagıma alayımm herşey bir kenara atılır unutulur büyüp gider ikisi darısı başınıza hayırlı zamanda

slm kızlar ne zamandır gecmışı okuyamadım soyle bı goz gezdırdım gebe olan arkadas varmış ALLAH sağlıkla kucagına aldırsın ınş.bebişin ıcın cok sıkıntı yapma onemlı bırşeyı yok bence.ayrıca yuruyunce yandınbende cok emeklesın dıye heves ettım 9,5 aylıkken anca emekledı sıpa ama çok cabuk yurudu butun gun kök sokturuyo bana.hevesını anlıyorum ama her bebiş bır degıl canım.iştah olayı bızdede az bugunlerde.ben kahvaltıyı hergun degısıtırıyorum bırgun tereyagı peynır domates ertesı gun krep bırgun bebe bıskuvısı bırgun haslanmış yumurta ekmek peynır vs vs oğlen çorba akşaustu yğurt meyve vs ama akşam genelde ne vercegımı şaşıyorum genelde muhallebı.çunku henuz ev yemeklerını tam yemıyo sıpam
bu arada uyku duzenımız gecelerı hala yok

herkese merhabalar 2-3 aydır uğramıyordum buraya.
benim kızım henüz yürümüyor. koşarcasına emekliyor ama :)))))))))))))

doğum günü için bazı süsler ve hediyeler aldım.
pastasını seçip beğenirsem her şey tamam sayılır.

oh ne güzel bende yapacagım ikramalrın lisesini yaptım pasta yapılcak şeker hamurundan ama süs almadımm fırsat olmadı o tarz seylere inşall bir gün çıkıp o işi halledeceğimm benim cici kızımda yürümüyor malesef aslında güç var ama yürümüor bazı bebekler ilgi istediklerinden yürümezlermiş bunuda yeni ögrendim ve hak verdimm

Selam arkadaşlar 6aydir girmiyorum baya uzun zaman oldu ama geri geldim ben ve sizleri çok özledim. . Buarada türkiyeye izine geldik tatilimizi yaptık ve tekrar döndük.. kızım çok hastalandı türkiyede oyüzden geri geldiğine sevindim çok zayıfladi ama toparladik nerdeyse. Buarada cumartesi meleğim in doğum günü ben hala bi menu hazirlayamadım fikir vermek isteyen varmı? ? Yaşını doldurun bebeislerimizin doğum günler kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. . Aramızda hamile arkadaş varmış onada allah kolaylik versin ve sağlayın bebossing kucağına almayi nasip etsin allah ve darısı başıma insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…