Ben istiyorum aslında öyle bişeyler bir yaş anısına bi fotoğraf çektireyim diyorum,bir yaş hatırası olur böyle davetiye gibide olabilir 1.yaş günüme hoş geldiniz de yazabilir,taş çatlasın kaç aile olacak ki 10 tane bastırsan 10 aile gelmez bile,ufak resim yaptırıp magnette olabilir şu kolonya şişeleri hoşuma gidiyo kaldı bir ay
dogum gununde anısı kalcak bırseyler dagıtmayı dusunuyomusunuz kızlar
sa dostlar. bakıcı abla aradı kızın kakası gri renkmiş. netten bakkım karaciger safra da sıkıntı diyor. aklım durdu şuan. siz dostlarıma danışayım dedim. bu tarz birşeyle karşılaşan oldumu
1 haftadır napcak ne edecem telaşındayım. çay bahçesinde olacak inşallah doğum günü. hafta içi akşama denk geliyor. sabun istiyorum dağıtmaya, afiş banner balonlar sosyete şekeri ayyyy ama hepsi para
Merhaba benim kizimda su anda 8 kilo bizim de iştah problemimiz var. Hanfi vitamini veriyorsunuz acaba ?
Selam annecikler
Bebişleriniz de sizlerde iyisinizdir inşallah biz arascıkla gece ateşi nöbeti yapıyoduk diş yüzünden yine ne zamandır girmiyordum selam vrmek istedim
Allahım hasta olan bebişlerimize şifa versin inşallah öpüldünüz
kizim ortalamanin altında gidiyor mamalarini görünce afedersin oguruyor..canim ilacin adini ozelden yazabilirmisin ben telden giriyorum fazla duramiyorum nette cvbini bekliyorumMerhaba öncelikle geçmiş olsun. az yediği için bağışıklığı düşüyor çabuk hastalanıyor tabi, farklı farklı şeylerden az az versen mesela 2 kiraz yarım kayısı bir dilim elmayı aynı gün içinde gibi.
Takip ettiğim kadarıyla farklı doktorlara götürmüştün kızını kilo azlığı ve yememesi nedeniyle. Benim oğlum da 6.ayından 8.ay kontolüne kadar yani 2 ayda 600 gram bile almamıştı, doktor im...n 44 diye (tamamını yazmadım ilacın adının yasak olabilir diye) bir multivitamin verdi. Zaten çok kilolu bir bebek olmadı hep % 50 lerdeydik. Bugün 10.ay kontrolümüze gittik 2 ayda 910 gram almış, işe yaramış dedi doktor ve devam edicem şimdilik elimdeki şişeyi bitireyim yeme durumuna göre ilave alıcam. Belki faydası olabilir diye yazmak istedim naçizane..
Bence kiloya da takılmamak gerekiyor, önemli olan gelişimleri, sağlıklı olmaları.
gecmış olsun cnm ALLAH beterınden korusun
Canim çok sağol.gene kilo almiyor kizim. Sanirim kabullenmek zorundayim zayif olacak hep bayramdan beri yuruyo hic durmak bilmiyor .setinde gözün aydin olsun yuruyirmus kizin maşallah..
Kizlar aklima gelmisken bu susleri nerden bulabiliriz internetten bir baktim da kisiye ozel guzel seyler varmis. Siz nerden almayi dusunuyorsunuz? Tavsiye edeceginiz guvenilir bir internet sitesi var mi bildiginiz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben kemeraltından bakıcam izmirde oturuyorum.sanırım bebek şeylerı satan yerlerde bulunuyomuş.ınternetttede cok var ama ne bılım bulursam alırım bulamazsam son care ınternet
kızlar gene yazdım ama sorayım cevap alamadım kızımın damakları ( dış cıkan yerler degıl ) beyaz olmuş. bılen var mı nedendır
Tesekkur ederim ben de bebek esyasi satan yerlere bi bakarim
onemli bi sey olabilir belki de dis yataklari yerlesmistir artik. benim kizin da alt arka damaklarin yanlari tirtikli gibi dis cikicak gibi ama cikmicak daha biliyorum. Dis cikicak yerler iyice belirmeye baslamistir.pamukcuk da degildir. agri yapasa anlarsin zaten. dr.a da bi danisirsin olmadi saglik ocagindaki hemsireye. Umarim kotu bisey degildir