2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende ıstıyorum aslında anı kalsın dıye..davetıye gbı olan atılır ama anısı kalmaz .ben herkeste kalsın ıstıyorum hanı mevlut sekerlerı gbı...

sa dostlar. bakıcı abla aradı kızın kakası gri renkmiş. netten bakkım karaciger safra da sıkıntı diyor. aklım durdu şuan. siz dostlarıma danışayım dedim. bu tarz birşeyle karşılaşan oldumu

dogum gununde anısı kalcak bırseyler dagıtmayı dusunuyomusunuz kızlar

1 haftadır napcak ne edecem telaşındayım. çay bahçesinde olacak inşallah doğum günü. hafta içi akşama denk geliyor. sabun istiyorum dağıtmaya, afiş banner balonlar sosyete şekeri ayyyy ama hepsi para

1 haftadır napcak ne edecem telaşındayım. çay bahçesinde olacak inşallah doğum günü. hafta içi akşama denk geliyor. sabun istiyorum dağıtmaya, afiş banner balonlar sosyete şekeri ayyyy ama hepsi para

gecmış olsun cnm.hemen kotu dusunme yedıgı bırşeyden olmuş olabılır mı???çok gecmış olsun
sabun çok guzel bencede ama pahalı bıraz....bende sabun dusundum ama kuzenım dogurcak bu ay o mevlutte sabun dagıtcakmış şimdi ben yapsam ayıp olur ondan once....o yuzden baska bırşey bakıyorum...hakkaten hersey para....

Sabun kalıpları çok pahalı ya 50 tl,bi arkadaşımda şeker ağacı yapıp dağıtacakmış bende sabahtan beri bakıyorum 1 yaş çerçevesi olabilir magnetli içine resmini koyup yada bi fotoğrafçıya sorucam bakalım 1 yaşında yazan bi resmi ne kadara çekermiş maliet araştırması yapıcam.:44:

Merhaba benim kizimda su anda 8 kilo bizim de iştah problemimiz var. Hanfi vitamini veriyorsunuz acaba ?

Merhaba,
Immun 44 isimli multivitamini kullanıyorum, her gün bir tatlı kaşığı sabah kahvaltısında veriyorum, şimdilik maşallah iştahımız iyi. 8.ayda 8390 g dı, 10.ay kontrolünde 9300 g olmuş. Boyu da 75,5 cm. Ama çok hareketli bir bebek, belki daha fazla kilo alır ama hiç durmuyor kıpır kıpır. sağlığı da yerinde çok şükür o yüzden ben kiloya takılmıyorum.

minikleriniz buyuyor onlara ozel hediyelikler ile dogun gunlerine renk katmak ister misiniz ☺

Eklentiler

• $1407264833913.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 84
Reklam içerikli mesaj !

Eklentiler

• $IMG_4845.JPG
    33 KB · Görüntüleme: 83
  • $P1011280.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $10375887_1493688697511037_203799301_n.jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $45c627491979d7619ffa5b7b6bd7cbd6.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam annecikler

Bebişleriniz de sizlerde iyisinizdir inşallah biz arascıkla gece ateşi nöbeti yapıyoduk diş yüzünden yine ne zamandır girmiyordum selam vrmek istedim

Allahım hasta olan bebişlerimize şifa versin inşallah öpüldünüz

Dün gece de biz sabahladık ama ateşten değil burun akıntısı öksürüğe çevirdi öksürmekten uyuyamıyo yavrum

Herkese merhaba,

Kuzucuklarımızın doğumgünleri yaklaştı, zaman çabuk geçiyor :) planlarınız var mı? Ben magnet yaptırdım hatıra kalsın diye, bir de parti yapıcam kısmetse... Kayıp balık nemo olacak parti temamız :)

Hasta ve diş sıkıntısı yaşayan kuzucuklara geçmişler olsun

ben daha karar veremedım buhafta suslere bakıcaz onada bakarız herhalde
ınternettenmı bakıyorsunuz kızlar sız
bu arada kontrolden geldık bu ay az kılo almış kızım şaşırdım 250 gr almış sadece oda 1,5 ayda ama ıstahı ıyı maşalah nıye az aldı anlamadım. hemen hemen 11 kıloyuz 77 cm ız teyzelerı

kizim ortalamanin altında gidiyor mamalarini görünce afedersin oguruyor..canim ilacin adini ozelden yazabilirmisin ben telden giriyorum fazla duramiyorum nette cvbini bekliyorum

Canim çok sağol.gene kilo almiyor kizim. Sanirim kabullenmek zorundayim zayif olacak hep bayramdan beri yuruyo hic durmak bilmiyor .setinde gözün aydin olsun yuruyirmus kizin maşallah..

zayıf olsun saglıklı olsun cnm.zaten ayaklandılar artık baksana benımkının ıstahı ıyı masallah ona ragmen 1,5 ayda 250 gr almış sadece hemşıre normal dedı.ılk defa kendı doktorumuza göturmedım yasına gırsın nasıpse oyle göturcem gerek duymadım
bu arada kızlar kızımın damakları ama diş çıkan yerler değil beyaz renkte normal mı kı

Dogumgunu icin hala arastirma yapabilmis degilim ama cok meragim var bir ani ben de yapmak istiyorum ama benim kizla gezmeye cikilmaz zaten bakalim bir firsatini bulabilcekmiyim almak icin benim kiz da zayif yemek dersen yer ama cokd degil zaten bi de agizda tutmayi ogrendi onu gectim begenmedigini cikariyo bi de bicirik aman allahim bazen bekle ki yutsun da ikinci kasigi vereyim. 8.5 kilo gibi benimKi ama saglik onemli cok hareketli zaten yedikleri ne kadar tutar bu hareketlilikle :s hasta bebislere gecmis sun dis problemi henuz cok yasamadik bir disimiz var altta yanindaki de daha yeni geliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar aklima gelmisken bu susleri nerden bulabiliriz internetten bir baktim da kisiye ozel guzel seyler varmis. Siz nerden almayi dusunuyorsunuz? Tavsiye edeceginiz guvenilir bir internet sitesi var mi bildiginiz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kemeraltından bakıcam izmirde oturuyorum.sanırım bebek şeylerı satan yerlerde bulunuyomuş.ınternetttede cok var ama ne bılım bulursam alırım bulamazsam son care ınternet
kızlar gene yazdım ama sorayım cevap alamadım kızımın damakları ( dış cıkan yerler degıl ) beyaz olmuş. bılen var mı nedendır

Tesekkur ederim ben de bebek esyasi satan yerlere bi bakarim
onemli bi sey olabilir belki de dis yataklari yerlesmistir artik. benim kizin da alt arka damaklarin yanlari tirtikli gibi dis cikicak gibi ama cikmicak daha biliyorum. Dis cikicak yerler iyice belirmeye baslamistir.pamukcuk da degildir. agri yapasa anlarsin zaten. dr.a da bi danisirsin olmadi saglik ocagindaki hemsireye. Umarim kotu bisey degildir

artık dişleri anlıyorum zaten 8 dısımız var tecrubelı olduk yanlar fena şişmiş bugun yarın beklıyruz.ama ortası beyaz olunca sorayım dedım.hemşireye sordum bılemedı drda o anda yoktu.acıkcası kızımda huzursuzluk vs olsa beklemem olmadıgı ıcın bıraz daha beklıcem yasına yakın gıtcem gıda meseleasını konuşmaya
ben artık smayı bııtırıyorum bugun yarın sonrada ınek sutune gecıcem kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…