Ben 8.ay kontrolume gittigimde doktor bana herseyden yedirebilsin dedi az baharatli ve az tuzlu olarak.bende ozamandan beri yaptigim her yemekten yediriyorum oglusuma.zaten genelde az tuzlu yemek yaparim.fakat seker vermiyorum asla pekmez disinda.pekmezde ev yapimi seker katkisiz olanini tercih ediyorum.tatsiz tuzsuz sebze bulamaclari yapmiyorum yani artik.
Bu arada arkadaslar yavrularinizin kilosunu ve boyunuda paylasirmisiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben veriyorum artik herseyden. Bizim yagli salcali yemeklere ekmek banip yediriyorum pilav bile yiyor. Ayri corba yapmiyorum bazen bizimkinden iciriyorum ama bazend yapiyirum corbasini ona da tuz falan ekliyorum canim zeyrun yag falan koyuyorum içine.yazdıklarımıza cevap gelmıyo artık herkes nerlerde kızlar
bırşey daha sorayım gene cevapsız kalır ama olsun
kendı yemeklerınızden yanı salçalı tuzlu yemeklerden bebışlerınıze vermeye basladınız mı öğün olarak? yoksa hala benım gbı tuzsuz yagsız sebze corbası vs mı verıyorsunuz hala kızlar....
Ben 8.ay kontrolume gittigimde doktor bana herseyden yedirebilsin dedi az baharatli ve az tuzlu olarak.bende ozamandan beri yaptigim her yemekten yediriyorum oglusuma.zaten genelde az tuzlu yemek yaparim.fakat seker vermiyorum asla pekmez disinda.pekmezde ev yapimi seker katkisiz olanini tercih ediyorum.tatsiz tuzsuz sebze bulamaclari yapmiyorum yani artik.
Gecen ay 75cm 9800 kilosu vardı canim
yazdıklarımıza cevap gelmıyo artık herkes nerlerde kızlar
kendı yemeklerınızden yanı salçalı tuzlu yemeklerden bebışlerınıze vermeye basladınız mı öğün olarak? yoksa hala benım gbı tuzsuz yagsız sebze corbası vs mı verıyorsunuz hala kızlar....
yazdıklarımıza cevap gelmıyo artık herkes nerlerde kızlar
Ben de veriyorum bizim yemeklerden tuz diye cok takilmiyorum zaten tuzu az yaparim yemekleri tuzla aram cok yoktur. Bir de yaz geldi benimki yerinde durmuyor o yedigi tuzu da zaten terle atiyor.
Benim bir sorum olcak annelere. Bizim ucakla iki saat yolculuk yapmamiz gerekiyor ama benimki kucakta oturan cinsten degil. Arabada bile oturtsam cigliklari basliyor ayakta saga sola bakinarak biseyler kurcalayarak gidior.siz bebislerle ucak yolculugu yapiniz mi veya yapan birini biliyor musunuz acayip tedirginim o iki saat bu kipirdak cocukla nasil gecicek bilmiyorum.
Forumun en fit bebeği benım bebeğimdir eminim.74cm 8300 155 gun once .suanda pek değişik olduğunu düşünmüyorum.
Canim ben veriyorum artik herseyden. Bizim yagli salcali yemeklere ekmek banip yediriyorum pilav bile yiyor. Ayri corba yapmiyorum bazen bizimkinden iciriyorum ama bazend yapiyirum corbasini ona da tuz falan ekliyorum canim zeyrun yag falan koyuyorum içine.
canım ben oğluma 3-4 aydır kendi yaptığımız yemeklerden veriyorum pek ona özel yemek yapmıyorum yapsamda az salça ve tuz koyuyorum büyüdüler artık sıkılıyorlar tatsız tuzsuz yemekten
Ben hala oğluma özel yapıyorum çorbalarını günlük olarak. Severek de yiyor sebze çorbasını özellikle. Bizim yemeklere ekmeği minicik batırıp veriyorum. Yaşından itibaren az tuzlu ve salçalı olarak bizim yemekleden vermeye başlıcam inş.
Biz de çok kilolu değiliz, 8.ay kontrolünde 72 cm 8.390 gram dı. Bu ay ki 10.ay kontrolünü merak ediyorum 9 kg olduk mu acaba?
Ben de veriyorum bizim yemeklerden tuz diye cok takilmiyorum zaten tuzu az yaparim yemekleri tuzla aram cok yoktur. Bir de yaz geldi benimki yerinde durmuyor o yedigi tuzu da zaten terle atiyor.
Benim bir sorum olcak annelere. Bizim ucakla iki saat yolculuk yapmamiz gerekiyor ama benimki kucakta oturan cinsten degil. Arabada bile oturtsam cigliklari basliyor ayakta saga sola bakinarak biseyler kurcalayarak gidior.siz bebislerle ucak yolculugu yapiniz mi veya yapan birini biliyor musunuz acayip tedirginim o iki saat bu kipirdak cocukla nasil gecicek bilmiyorum.
Canim. Beim kizin 7600 boyu74 ama salgina yakalandi hastshanede yattik henüz topsrlayamadik çok az yiyor çok uzuluyorum çok cabuk hastalanıyor allah B u güzel gecede evlatlarimiza şifa versin ins
Canim. Beim kizin 7600 boyu74 ama salgina yakalandi hastshanede yattik henüz topsrlayamadik çok az yiyor çok uzuluyorum çok cabuk hastalanıyor allah B u güzel gecede evlatlarimiza şifa versin ins
11.800 74 cm di en son,hiç yerinde turmuyo pıtır pıtır yürüyo ama maşallah kilosu yerinde memeemm diyo yapışıyo memeye sizinkiler başladımı konuşmaya. en tatlı zamanları yaaa,kızlar doğum günü için neler düşünüyosunuz var mı aklınızda bişeyler?
Akasha yazini gorunce yazamadan edemedim. Benim oglumda ayni seninki gibi cok hareketli arabada evde hicbiyerde oturup durmaz. Kipir kipir. 2 saat icin hic tedirgin olma, neden biz 10 saat ucus yaptik yani 2 saat kalkis inis derken geciverir merak etme. 2 saatte ucagi kesfedersiniz etraftaki insanlar falan derken gecer. Biz baya yorulduk sona dogru. Ucak icinde yurutursun biz oyle yaptik koridorda. Icini rahatlatabildim mi bilmiyorum ama iyi gecer insallah.
11.800 74 cm di en son,hiç yerinde turmuyo pıtır pıtır yürüyo ama maşallah kilosu yerinde memeemm diyo yapışıyo memeye sizinkiler başladımı konuşmaya. en tatlı zamanları yaaa,kızlar doğum günü için neler düşünüyosunuz var mı aklınızda bişeyler?
benım kızımda yurumeye basladı ıkı haftaıdr kızlarbayram hedıyesı oldu bıze
bende dogum gunu planlarını oğrenmek ıstıyorum. ben oğlen yapıcam evı bıraz susleyecegım.pastanın yanına bırseyler hazırlıcam vs vs...sizlkızlar ?
Ben istiyorum aslında öyle bişeyler bir yaş anısına bi fotoğraf çektireyim diyorum,bir yaş hatırası olur böyle davetiye gibide olabilir 1.yaş günüme hoş geldiniz de yazabilir,taş çatlasın kaç aile olacak ki 10 tane bastırsan 10 aile gelmez bile,ufak resim yaptırıp magnette olabilir şu kolonya şişeleri hoşuma gidiyo kaldı bir aydogum gununde anısı kalcak bırseyler dagıtmayı dusunuyomusunuz kızlar
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. az yediği için bağışıklığı düşüyor çabuk hastalanıyor tabi, farklı farklı şeylerden az az versen mesela 2 kiraz yarım kayısı bir dilim elmayı aynı gün içinde gibi.
Takip ettiğim kadarıyla farklı doktorlara götürmüştün kızını kilo azlığı ve yememesi nedeniyle. Benim oğlum da 6.ayından 8.ay kontolüne kadar yani 2 ayda 600 gram bile almamıştı, doktor im...n 44 diye (tamamını yazmadım ilacın adının yasak olabilir diye) bir multivitamin verdi. Zaten çok kilolu bir bebek olmadı hep % 50 lerdeydik. Bugün 10.ay kontrolümüze gittik 2 ayda 910 gram almış, işe yaramış dedi doktor ve devam edicem şimdilik elimdeki şişeyi bitireyim yeme durumuna göre ilave alıcam. Belki faydası olabilir diye yazmak istedim naçizane..
Bence kiloya da takılmamak gerekiyor, önemli olan gelişimleri, sağlıklı olmaları.