saçlarımı kestırsek acaba :)terletıyor kızmı
Kızlar selam bebeğim 9. Ayına girdi baş çevresi iki aydır büyümemiş hala 44.5 bıngıldağı da 5.ayda kapanmıştı çok endişe ediyorum aranızda bu şekilde bebişinin bıngıldağı erken kapanan Varmı bi de hepimizin bebişi genelde aynı aylık baş çevreleriniz ne durumda sizin ölçü olarak yani nolur kızlar ya çok endişe ettim
Kızlar selam bebeğim 9. Ayına girdi baş çevresi iki aydır büyümemiş hala 44.5 bıngıldağı da 5.ayda kapanmıştı çok endişe ediyorum aranızda bu şekilde bebişinin bıngıldağı erken kapanan Varmı bi de hepimizin bebişi genelde aynı aylık baş çevreleriniz ne durumda sizin ölçü olarak yani nolur kızlar ya çok endişe ettim
canım d3 kesselerdi keşke kontrolerinde oda erken kapanmasına neden oluyor birde acaba damlayı fazlamı kaçırdın.ondanda olabiir
Canim geçenlerde aşı için gittik o zaman 45cm di iyi seninkide bence.ama bingildagimiz kapanmadi hala cok az kaldi kapanmasina.
Bizimki 43 cm bingildagi daha kapanmadi. basinin da surekli buyumesini bekleme bizim de iki ay ayni olcude seyretti sonra tekrar buyumeye basladi. Ve sanirim bu herkeste oluyor. Sureklo okuyorum. İnternette erkek kiz bebek buyume persentil.dedikleri tablolar var buyume egrilerine gore bir tablo cikariyor degerleri girdiginde. Az da olsa bir fikir verir sanirim
canım senin için kardeşime sordum buarada kardeşim anasaglıkta hemşire yani oda bebeklere bakıyor şöyle diyor2 aylık bebegin bıngıldagının kapandıgını bile görmüş telaş etmesin onunda bebegi oldu oyüzden şuan izinde evdeydi saglık ocagında olsa bakarmış ama rahat olsun endişede etmesin dedi istiyorsa aile hekimigini arayıp bir sorsun tablodan baksınlar dedi
benimki ba ba ba diyor ataa diyor artık ne anlama geliyorsa
Evet canım yüzde ell inin içine giriyor şu an için
Kızlar günaydın bişey sorucam oto koltuğu olarak ne aldnız? dün akşam pusati bağlayalım dedik pek beceremedik oğlanda bastı yaygarayı anneme getirip götürecek eşim ama hiç oturmak istemedi onda nasıl alıştırıcam sizinkiler oturuyomu dedim bu pusat olmaz oto koltuğu alalım dedim inşallah ona oturur.
canım meraba biz yeni aldık oto koltuğu hepsu burada dan bolen hug diye bi marka isofixli en uygun oydu memnunmuyum o zaman dikkat etmemiştim oto koltuğu yüksek olmalı bizimki değil çocuk dışarıyı rahatça izleyebilmeli... kızım sabahları keyifliyken oturuyo ama akşam eve dönerken yırtıyo kendiniuzun yola giderkende oturmuyo çok fazla kucağıma gelmek istiyo
Kızlar günaydın bişey sorucam oto koltuğu olarak ne aldnız? dün akşam pusati bağlayalım dedik pek beceremedik oğlanda bastı yaygarayı anneme getirip götürecek eşim ama hiç oturmak istemedi onda nasıl alıştırıcam sizinkiler oturuyomu dedim bu pusat olmaz oto koltuğu alalım dedim inşallah ona oturur.