2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizin ayak bas parmaklarindaki tirnaklar boydan boya catlamis cikis yerinden. Kisin gunes gormediginden ve tirnaklar da zayif oldugundan diye tahmin ediyorum. Simdi acikta ve gunes gordugunden duzelir sanirim. Boyle bir seyle karsilasan var mi?

oğlum yürümeye başladı:)ben de 9 aylıkken yürümüşüm.bana çekmiş:)ama tehlike saçıyo.hiç yalnız bırakamıyoum.darısı sizlerin başına:)))

Benim kizin ayak bas parmaklarindaki tirnaklar boydan boya catlamis cikis yerinden. Kisin gunes gormediginden ve tirnaklar da zayif oldugundan diye tahmin ediyorum. Simdi acikta ve gunes gordugunden duzelir sanirim. Boyle bir seyle karsilasan var mi?

benımkının tırnakları çauk kırılıyo kopuyo.çok hareketlı çok sürtuyo ona baglıyorum ben cnm

oğlum yürümeye başladı:)ben de 9 aylıkken yürümüşüm.bana çekmiş:)ama tehlike saçıyo.hiç yalnız bırakamıyoum.darısı sizlerin başına:)))

oy masallah:nazar: bız daha 1 haftadır emeklıyoruz:emir_bebek: daha once burun ustu surtunuyoduk:KK1:

Aferin sana.Annesi sana da kolay gelsin.Bizim az kaldı yurumemize sanirim ama gerçekten tehlike olayina katiliyorum.Bir an yalniz birakamiyorum.

Kızlar benim kızım evini aramaya başladı sanirim.Size de oluyor mu bilmiyorum aksamlari belli bi saatten sonra gittiğimiz yerlerde huysuzluk yapiyor artik.Eve dönünce mutluluktan uçuyor.

Kızlar benim kızım evini aramaya başladı sanirim.Size de oluyor mu bilmiyorum aksamlari belli bi saatten sonra gittiğimiz yerlerde huysuzluk yapiyor artik.Eve dönünce mutluluktan uçuyor.

Bu arada oto koltuğu konusunda ikinci kademe koltuğa mi gectiniz arkadaşlar.

benımkı hep sokak ıstıyo cnm.ne zamn eve dönsen kıyametı koparıyo:KK1:
ıkıncı kademe ne oluyor

benımkı hep sokak ıstıyo cnm.ne zamn eve dönsen kıyametı koparıyo:KK1:
ıkıncı kademe ne oluyor

benimki de aynı sokakta kaynar gunesin altında gezdirsen gene de gıkı çıkmaz. biz de almaya niyetliyiz oto koltugu benim kız pusette oturmuyo fırtınalar kopuyor otutturursan. alınca oturur mu bilmiyorum. kızlar benim kız hiçbir şey yemez oldu :S bu derece iştahsızlık nedendir bilemedim yemegin tadına bakadan daha hemen yuz diğer tarafa dönüyor. sıcaktan mı diş mi başka bir şey mi valla çözemedim iki üç gündür

benimki de aynı sokakta kaynar gunesin altında gezdirsen gene de gıkı çıkmaz. biz de almaya niyetliyiz oto koltugu benim kız pusette oturmuyo fırtınalar kopuyor otutturursan. alınca oturur mu bilmiyorum. kızlar benim kız hiçbir şey yemez oldu :S bu derece iştahsızlık nedendir bilemedim yemegin tadına bakadan daha hemen yuz diğer tarafa dönüyor. sıcaktan mı diş mi başka bir şey mi valla çözemedim iki üç gündür

benımkıde yedırırken cok naz yapmaya basladı.ya elıne farklı bırşey verıyorum ya muzık vs bırsey acıp yedırıyom yoksa kıtlıyo ağzını
gecede çok sık uyanıyo malesef bı duzelmedı gıttı:KK14:

slm umarim bebisler de anneleri de superdir:-) kizamik asisini yaptiran arkadaslar sizlerde de ates oldu mu ? bizim dunden buyana atesimiz 37.4 ile 38.3arasinda gidip geliyor ates dusurucu calpol veriyorum sanki fayda etmiyor. dun tum gece alnina bileklerine islak havlu koydum oyle 37.4 e dustu iki diste bembeyaz olmus nezaman gecer bu ates cok korkuyorum

Al bizdende o kadar. Ne yaptiysam bugün yemek yediremedim istemiyor.oyunda fayda etmedi simdi beni emdi uyudu ac ac benimle cok doymuyorki.
slm umarim bebisler de anneleri de superdir:-) kizamik asisini yaptiran arkadaslar sizlerde de ates oldu mu ? bizim dunden buyana atesimiz 37.4 ile 38.3arasinda gidip geliyor ates dusurucu calpol veriyorum sanki fayda etmiyor. dun tum gece alnina bileklerine islak havlu koydum oyle 37.4 e dustu iki diste bembeyaz olmus nezaman gecer bu ates cok korkuyorum

Bizde hic ateş olmadı. Hemşire olablir demisti ama olmadi canim.o ates distendir bence bembeyaz diyorsun ya.paranox fitil versenya canim calpol hafif geliyordur

bızde olmadı cnm korkma dıstende olabılır.ılık suyla bolbol komples yap.bırde lımonlu suyla çorapları ıslat gıydır dıyor tecrubelı anneler.

saolun kizlar bu gece yine uyumadim desem yeri atesimiz 38.4 kadar cikiyor. simdi fitil alnaya esimi yolluycam insallah o ise yarar. bu ates nekadar korkubc yaaaa bir anda cikiyor anliyamiyorum. coraplar islakken hasta da olmaz dimi puf

Ohh maşallah size ayrıca kolay gelsin,biz daha 2-3 adım anca atıyoruz yaşına kadar yürür belki :)şimdilik tek elden tutup geziniyoruz :)

saolun kizlar bu gece yine uyumadim desem yeri atesimiz 38.4 kadar cikiyor. simdi fitil alnaya esimi yolluycam insallah o ise yarar. bu ates nekadar korkubc yaaaa bir anda cikiyor anliyamiyorum. coraplar islakken hasta da olmaz dimi puf

Çok geçmiş olsun canım,ebeyi bi arayıp öyle verseydin fitili.

Gecmis olsun :KK43: insallah hemen gecer allahtan hava sicak

Çok geçmiş olsun canım,ebeyi bi arayıp öyle verseydin fitili.

Hemsire bize asi zamani 38den sonra fitil verin demisti dusukse surup verin demisti.

canım bizdede oldu ateş hatta burda yazdım bende 1,5 2 gün sünrü bizdede calpol 2-3 saat fayda etti sadece soy yüzünü yıka sürekli sonra geçiyo kendiğiliden fitilide yarım fitil gece ver

kızlar benim bir tanıdığım biri var ... kurabiye tütü şeker bilimum aklınıza gelebilecek bütün organizasyon işlerini çok güzel yapıyor öyle uçuk rakamlarda değil istediği sadece kızının kreş parasını çıkarabilmek kendide bizim bankada çaycı olarak çalışıyor ... ihtiyacınız varsa değerlendirin derim... En Büyük KK

hepinize cok tesekkur kizlar. dun gece de atesimiz dusmedi fitil bile tam ise yaramadi sabah hemen dr gittik (c.tesi gittigimiz dr ilgilenmedi ) oglum birhafta once bogaz iltihabi gecirmisti bu asi bunyeyi zayif dusurdigunden enfeksiyon hortlamis tekrar bir igne yapti sukur simdi iyi oglum. oncada hemsiremize sormustum bisey olmaz dedi . neyse bundan sonra asilardan once dr gidicez enfeksiyon varmi diye sizinde aklinizda olsun agir asilardan once gel bir bakalim oglanin durumuna dedi dr. heee son birsey atesli ishal salgini varmis dikkat etmemizi soyledi doktor sizlerde dikkat edin.

X