kızlarr çok acil yardım ...
kızamık aşısı olduk cumartesi günü dün ateşi çıktı kızımın aradan 5 gün geçmişti sizlerde çıkan oldumu
İki gün sonra elleri ayakları azcık ateşlendi,ama demişti doktor bir hafta sonra çıkabilir ateşi kontrol et diye bu verem gibi vurulur vurulmaz çıkmıyo.
hiç bir aşıda çıkmamıştı ateşimiz bu fena oldu dünden beri şurup verince düşüyo ama 2-3 saat sonra tekrar çıkıyo
hiç bir aşıda çıkmamıştı ateşimiz bu fena oldu dünden beri şurup verince düşüyo ama 2-3 saat sonra tekrar çıkıyo
bzde olmadı .telaş etme cnm.ama sureklı ölç atesını.ılık suyla eklem yerlerıne komples yap.duşta aldırabılırsın ama basını sakın yıkama.çoraplarını gıydır.hatta lımonlu suyla yıkayıp gıydırmek lazımmış çorapları ama bunu denemedım.
ne zaman oldunuz aşı
kızlar bebişleriniz anne baba diyomu
Benim kızım dede, baba, gel gel (del del diyor), ceee (deee diyor) ve mama diyor ama henüz anne demiyor.. Heyecanla bekliyorum..
Senin bebiş neler diyor?
Bu arada 9 aylık kontrolde boyu 74 cm, kilosu 9000g olmuşUzun boylu bir kız olacak galiba
tel vermemesıde sacma ama ben nerdeyse 1 senedır ona gıdıyorum gece ALLAH korusun acıl bırşey olsa nasıl ulaşcam.....
toparlanmanıza sevındım cnm ınş dahada ıyı olur bebişin
kızlar bız kaç gundur gece uykusuz duruyoruz.on dakkada bır uyanıyo delırcem artıkdoktorum 1 hafta daha surerse ıdrar testıı yapalım dedı. iştahı normal ve gunduz huysuz olmadıgı ıcın acele etmedı ama gecelerı neden boyle yapıyo
canım merhaba kızın nasıl oldu..gecelerı hala aynımı
okadar kotu degıl ama ıyıde degıl uykusu cnm.senın bebış kaç kere kalkıyo gece
kızlar benımkıde baba dede gbı şeylerı smöyluyo gecen gun teyzesiyle telefondayken teyte dedı birde ben bak kızım cici dedım cici dedı.çok tatlılar ya
bu arada şükür gecde olsa emekliyoruz.ama yavaş yavaş canımız acıyınca aglıyoruz
canım benımkıde bu aralar acayıp oldu sayamıyorum kalkıs sayısını ama çok kalkıyo ve ağlıyo emmek ıstemıyor benı ıtıyor uyumak ıstemıyor..bunu neden yaptıgını anlayamadım bı turlu..
masallah kızına canım ya yerım onun o tatlı diliını..
bende gecen baktım kızımın diizi kıpkırmızı olmus dizlikimi alsam ya da bi sakıncası var mı acaba bilemedim
benımkıde oyle fayansa gelınce hele kıpkırmızı.bende bılmıyıorum cnm ya.
benımkı bı uyanıyo bı saga bı sola dönuyo saç yolmaktan uyumuyo zıllı
saçlarımı kestırsek acaba :)terletıyor kızmı
Benim oğlum da dede ve baba diyor anne çok nadir çıkıyor ağzından((
Hala emeklememiz yok bizim yaaa emeklese diyorum ama yok burnunu sürüyor. Diside yok hala tembel biraz benimki:))))
9.200 kilosu 9500 olmasi gerekiyirmus ama cok sorun diil dedi doktor boyu 75cm gcenlerde hasta olmuştuk 1 hafta birsey yemedi geriledi toparlar Inşallah.
esım çok dıyo keselım dıye ama kıyamıyorum bıde yas gunu gecsın nasıpse o zaman kescem artık.çunku bıçımsız oldu yıce onler uzun arka yok
aslında ıyıymış cnm maşallah.
benımkıde 2 gundur emeklıyo yenı yenı.dha once burnunu surtup gıdıyodu