2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba guzel eylul anneleri.9 eylul dogumlu benim pasam.bugun 9.ay asisini yani kizamik asisini yaptirdik.bu arada koldan yapti hemsire.bugun olctuk boy 76 cm kilo 10.300 gr.kilosu cok degil ama boyu iyi sanirim.ek gidaya 5.5 aylikken basladik.gunduz cok degil ama gece ve sabah emiyor.bu arada beveginize yaptiginiz degisik ve besleyici yemek tariflerini paylasirsaniz cok memnun olurum.herkese guzel gunler....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimkininde boyu uzun oldugu icin zayif duruyor.tabi bu benim fikrim.gunluk mutlaka yedirdiklerim soyle.sabah emiyor ogleye kadar.oglede bir yumurta sarisi labne peynir rezene cayi yada kayisi suyu pekmez.ogleden sonra cici bebeli bir kase ev yapimi yogurt.arada cevizli muz eziyorum iki gunde bir.aksam evde ne yemek yapiyosam ondan veriyorum.tabi onun icin ayirip az tuzlu az yagli.gece eger doymadiysa pirinc unlu mama yapip gunu kapatiyoruz.gece uyumadan emiyor.gun icinde pek emmiyor.sizin gunluk menunuz nedir hanimlar?????

ben sabah emziriyorum 8 de işe geliyorum 10 da kalvaltı yapıyorlar yumurta sarısı pkmez bir adet bisküvi peynir o kadar 11 de sağdığım sütlerden veriyolar 2 gibi yoğurt ve meyvesi 3 te yine süt 5te eve geliyorum 6 gibi emziriyorum 7-8 gibi biz yemek yerken çorbasını yediriyorum uyuturkende emziriyorum o kadar ekmek bisküvi muhallebi tarzı bişeyler yok sadece sabahki bisküvi haricinde

Benim kızımla aynı senin yavrun. EK Gıda falan kısıtlamadı bizde. 8 dişimiz çıktı. çektiriyor bize vallahi

Farkli seyler yedirmiyormusuz.zaten en son gittigimde cocuk doktorumuz hersey yiyebilir bazi bir yasina kadar verilmemesi gerekenler disinda.gun icinde kavun karpuz seftali vb meyvelerdende tattiriyorum.Allahtan cok sukur yeni tatlara acik benim oglan.su ana kadar brokoli hic yedirmedim.bulamadim pek taze.kerevizde yararliymis ama ondanda yapmadim henuz.haftada bir gun balik muhakkak veriyorum ama.aklima gelenler simdilik bunlar.

ben köftede yapıyorum kıymayı soğanla yoğuruyorum minik minik misket gibi yapıyorum domates sosuyla havuç patates le haşlıyorum onuda çok seviyo .

Boşver canım ya takılma doktorun dediğine yiyen çocuğa yeme emme mi dicez süt kuzuları bunlar daha bişey olmaz sağlıkları iyi olsnda erkek canım çok hareketli tay tay durmaya başladık bakalım tek elinden tutunca yürüyoruz,bayılıyo gezmeye :)

halla hallla benımkıde asagıdakı arkadasla aynı.dr hıç oyle bırşey demedı.hatta hergun muhallebı ver dedı ya obez olursa dedım guldu yuruyunce atacak kılosunu merak etme olmaz dedı

slm kızlar nasılsınız bizim kızın dişi çıktı çıkacak bugün 9 ayımızı bitirdik.aşı için aramadılar bekliyorum sizler nezaman yaptırdınız yani ayını dolduruncamı yoksa daha erkenmi :26:

buarada kızıma yedirdigim şeyleri anlatayım.kahvaltı yumurta pekmez peynir tereyagı cicibebe devam sütü öglen çorba patates havuç sogan kıyma tereyagı şehriye bulgur mercimek pişirip ezip veriyorum ögleden sonra yogurt içine ekmek ufalayıp veriyorum 2 saat sonrasında muz ezip veriyorum akşam sekiz gibi muzlu pirinç unu içine irmik koyuyorum çok az birazda ceviz 9 da uyuyor zaten ben yatmadan da 11 gibi devam sütünü veriyorum sabaha kadar uyuyor yedirdiklerim bunlar ama kızımın kilosu biraz düşük anlamış degilim tabi ögünlerden sonra suyunu vermeyi unutmayalım kızlar

9 ayı bıtırdıgı hafta yaptırdık aramasalarda gıt cnm unutuyorlar bazen
maşalah uyukusu guzelmış.ben zombi olcam yakında:26:

merhaba arkadaşlar.ben de 2013 eylül annesiyim ve kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum.facebookta tarzbebek diye bir grubum var bebek kıyafetleri ve oyuncaklar getirtiyorum yurt dışından uygun fiyatlara.grubumu takip etmek isterseniz facebook linki:

https://www.facebook.com/groups/tarzbebek/

zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

kontrolden geldık kızlar.dr tombiş olmuş maşalah dedı anasının yolunda ılerlıyor dedım
kan sonucumuz normal oldugu ıcın vegaferonu kestık dvıte devam
2 gundur uyumuyo kızım. 1 hafta bekleyelım olmazsa idrar yolu enfeksıyonu olabılır tahlıl yaparız dedı.ınş gecer ınş oyle degıldır
ya kızlar aylardır aynı doktora gıdıyoz kadın telını vermıyo.bugun dedım acıl bırşey olsa size nasıl ulaşcaz dedım.hastaneyı arayın onlar bana ulaşır vs vs...sınır oldum ya...sankı arayıp sapıklık yapcaz tovbe tovbe sizlerde durum ne ozellıkle buyukşehırde yasayanların doktorları telını verıyorlarmı

masallah yegenıme ıns ıyı haberlerınız boyle devam eder..evet tel vermıyor ben arıyorum bazen konusuyor bazen sekreterı konusuyor ..olsun allah ondan razı olsun kızıma verdıgı ılac ve sut sayesınde kızım toparlandı çok sukur..

tel vermemesıde sacma ama ben nerdeyse 1 senedır ona gıdıyorum gece ALLAH korusun acıl bırşey olsa nasıl ulaşcam.....
toparlanmanıza sevındım cnm ınş dahada ıyı olur bebişin
kızlar bız kaç gundur gece uykusuz duruyoruz.on dakkada bır uyanıyo delırcem artık doktorum 1 hafta daha surerse ıdrar testıı yapalım dedı. iştahı normal ve gunduz huysuz olmadıgı ıcın acele etmedı ama gecelerı neden boyle yapıyo

aşıdan gedik.kızım çok agladı resmen nefesi kesildi ya 3 kişi zor tutabildik.koldan yaptılar boyu 74cm kilo 8 600 gr

kızlarr çok acil yardım ...

kızamık aşısı olduk cumartesi günü dün ateşi çıktı kızımın aradan 5 gün geçmişti sizlerde çıkan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…