Herkese merhaba guzel eylul anneleri.9 eylul dogumlu benim pasam.bugun 9.ay asisini yani kizamik asisini yaptirdik.bu arada koldan yapti hemsire.bugun olctuk boy 76 cm kilo 10.300 gr.kilosu cok degil ama boyu iyi sanirim.ek gidaya 5.5 aylikken basladik.gunduz cok degil ama gece ve sabah emiyor.bu arada beveginize yaptiginiz degisik ve besleyici yemek tariflerini paylasirsaniz cok memnun olurum.herkese guzel gunler....
ya bizimkilerin kilosi yakın birbirine ama doktor bize çok dedi ama boyu baya uzun sizinkinin o yüzdenmi problem olarak gördü bizim 71,5 cm ama kız. değişik olarak neler yaptığını söyle sen farklı varsa yaptığım paylaşalım
Bizimkininde boyu uzun oldugu icin zayif duruyor.tabi bu benim fikrim.gunluk mutlaka yedirdiklerim soyle.sabah emiyor ogleye kadar.oglede bir yumurta sarisi labne peynir rezene cayi yada kayisi suyu pekmez.ogleden sonra cici bebeli bir kase ev yapimi yogurt.arada cevizli muz eziyorum iki gunde bir.aksam evde ne yemek yapiyosam ondan veriyorum.tabi onun icin ayirip az tuzlu az yagli.gece eger doymadiysa pirinc unlu mama yapip gunu kapatiyoruz.gece uyumadan emiyor.gun icinde pek emmiyor.sizin gunluk menunuz nedir hanimlar?????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günaydın nasılsınız bakalım ?
artık havalan ısındı bebişlerimiz cıbıldaklar artık çok tatlılar ısırmamak elde değil. :) size birkaç sorum olcak
bizim doktorumuz bize kilolusunuz dedi ve ek gıdaları kısıtladı 10.700 gr kilomuz 71,5 cm boyumuz size göre nasıl
bide benim kız dişleri varya bizi çok fena ısırıyo elimi yüzümü sizinkilerde ölemi
seninki erkekti dimi :) ya bizim doktor çok enterasan çok yediriyosun diyo hayır çok yedirmiyorum diyorum anlatıyorum bide emziriyorum tabi ama çok kilolu bu kadar almaması lazım diyo çokda hareketli aslında yürücek nerdeyse öyle bi hantallığıda yok
Kızlar cok acil cevap kizim oksuruyor şu elma kabuguyla bisey yapiyordunuz tarifi neydi
bıldıgım kadarıyla elmalı dorde bolup kaynatıp suyunu içiriyosun cnm.ben yapmıştım.soğan suyunuda yap gecmış olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günaydın nasılsınız bakalım ?
artık havalan ısındı bebişlerimiz cıbıldaklar artık çok tatlılar ısırmamak elde değil. :) size birkaç sorum olcak
bizim doktorumuz bize kilolusunuz dedi ve ek gıdaları kısıtladı 10.700 gr kilomuz 71,5 cm boyumuz size göre nasıl
bide benim kız dişleri varya bizi çok fena ısırıyo elimi yüzümü sizinkilerde ölemi
Herkese merhaba guzel eylul anneleri.9 eylul dogumlu benim pasam.bugun 9.ay asisini yani kizamik asisini yaptirdik.bu arada koldan yapti hemsire.bugun olctuk boy 76 cm kilo 10.300 gr.kilosu cok degil ama boyu iyi sanirim.ek gidaya 5.5 aylikken basladik.gunduz cok degil ama gece ve sabah emiyor.bu arada beveginize yaptiginiz degisik ve besleyici yemek tariflerini paylasirsaniz cok memnun olurum.herkese guzel gunler....
cnm boyda kıloda aynı bebişlerımızınama zayıf duruyo demışın zayıf durmuyo benımkı
ya bizimkilerin kilosi yakın birbirine ama doktor bize çok dedi ama boyu baya uzun sizinkinin o yüzdenmi problem olarak gördü bizim 71,5 cm ama kız. değişik olarak neler yaptığını söyle sen farklı varsa yaptığım paylaşalım
ben sabah bebe bıskuvısı peynır pekme karıştırıyorum ayrıca yumurta sarısı yedırıyorum 3 saat sonra devam sutu 3 saat sonra corba arada meyve nerdeyse hergun yoğurt yedırıyorum.akşam 7-8 gbı muhallebı ve yatarkende devam sutu
ya kızlar 2 gundur hıç uyumuyo gene delırcemuyanıyo ağlıyo 5 e kadar on dakkada bır kalkıyo.dişmi acaba ama 8 dişimiz var baktım dığerlerı yok daha
slm kızlar nasılsınız bizim kızın dişi çıktı çıkacakbugün 9 ayımızı bitirdik.aşı için aramadılar bekliyorum sizler nezaman yaptırdınız yani ayını dolduruncamı yoksa daha erkenmi :26:
buarada kızıma yedirdigim şeyleri anlatayım.kahvaltı yumurta pekmez peynir tereyagı cicibebe devam sütüöglen çorba patates havuç sogan kıyma tereyagı şehriye bulgur mercimek pişirip ezip veriyorum ögleden sonra yogurt içine ekmek ufalayıp veriyorum 2 saat sonrasında muz ezip veriyorum akşam sekiz gibi muzlu pirinç unu içine irmik koyuyorum çok az birazda ceviz 9 da uyuyor zaten ben yatmadan da 11 gibi devam sütünü veriyorum sabaha kadar uyuyor yedirdiklerim bunlar ama kızımın kilosu biraz düşük anlamış degilim tabi ögünlerden sonra suyunu vermeyi unutmayalım kızlar
kontrolden geldık kızlar.dr tombiş olmuş maşalah dedıanasının yolunda ılerlıyor dedım
kan sonucumuz normal oldugu ıcın vegaferonu kestık dvıte devam
2 gundur uyumuyo kızım. 1 hafta bekleyelım olmazsa idrar yolu enfeksıyonu olabılır tahlıl yaparız dedı.ınş gecer ınş oyle degıldır
ya kızlar aylardır aynı doktora gıdıyoz kadın telını vermıyo.bugun dedım acıl bırşey olsa size nasıl ulaşcaz dedım.hastaneyı arayın onlar bana ulaşır vs vs...sınır oldum ya...sankı arayıp sapıklık yapcaz tovbe tovbesizlerde durum ne ozellıkle buyukşehırde yasayanların doktorları telını verıyorlarmı
masallah yegenıme ıns ıyı haberlerınız boyle devam eder..evet tel vermıyor ben arıyorum bazen konusuyor bazen sekreterı konusuyor ..olsun allah ondan razı olsun kızıma verdıgı ılac ve sut sayesınde kızım toparlandı çok sukur..