Benim kizin ayak bas parmaklarindaki tirnaklar boydan boya catlamis cikis yerinden. Kisin gunes gormediginden ve tirnaklar da zayif oldugundan diye tahmin ediyorum. Simdi acikta ve gunes gordugunden duzelir sanirim. Boyle bir seyle karsilasan var mi?
oğlum yürümeye başladı:)ben de 9 aylıkken yürümüşüm.bana çekmiş:)ama tehlike saçıyo.hiç yalnız bırakamıyoum.darısı sizlerin başına:)))
Aferin sana.Annesi sana da kolay gelsin.Bizim az kaldı yurumemize sanirim ama gerçekten tehlike olayina katiliyorum.Bir an yalniz birakamiyorum.oğlum yürümeye başladı:)ben de 9 aylıkken yürümüşüm.bana çekmiş:)ama tehlike saçıyo.hiç yalnız bırakamıyoum.darısı sizlerin başına:)))
Kızlar benim kızım evini aramaya başladı sanirim.Size de oluyor mu bilmiyorum aksamlari belli bi saatten sonra gittiğimiz yerlerde huysuzluk yapiyor artik.Eve dönünce mutluluktan uçuyor.
Bu arada oto koltuğu konusunda ikinci kademe koltuğa mi gectiniz arkadaşlar.
benımkı hep sokak ıstıyo cnm.ne zamn eve dönsen kıyametı koparıyo
ıkıncı kademe ne oluyor
benimki de aynı sokakta kaynar gunesin altında gezdirsen gene de gıkı çıkmaz. biz de almaya niyetliyiz oto koltugu benim kız pusette oturmuyo fırtınalar kopuyor otutturursan. alınca oturur mu bilmiyorum. kızlar benim kız hiçbir şey yemez oldu :S bu derece iştahsızlık nedendir bilemedim yemegin tadına bakadan daha hemen yuz diğer tarafa dönüyor. sıcaktan mı diş mi başka bir şey mi valla çözemedim iki üç gündür
Al bizdende o kadar. Ne yaptiysam bugün yemek yediremedim istemiyor.oyunda fayda etmedi simdi beni emdi uyudu ac ac benimle cok doymuyorki.benimki de aynı sokakta kaynar gunesin altında gezdirsen gene de gıkı çıkmaz. biz de almaya niyetliyiz oto koltugu benim kız pusette oturmuyo fırtınalar kopuyor otutturursan. alınca oturur mu bilmiyorum. kızlar benim kız hiçbir şey yemez oldu :S bu derece iştahsızlık nedendir bilemedim yemegin tadına bakadan daha hemen yuz diğer tarafa dönüyor. sıcaktan mı diş mi başka bir şey mi valla çözemedim iki üç gündür
slm umarim bebisler de anneleri de superdirkizamik asisini yaptiran arkadaslar sizlerde de ates oldu mu ? bizim dunden buyana atesimiz 37.4 ile 38.3arasinda gidip geliyor ates dusurucu calpol veriyorum sanki fayda etmiyor. dun tum gece alnina bileklerine islak havlu koydum oyle 37.4 e dustu iki diste bembeyaz olmus nezaman gecer bu ates cok korkuyorum
slm umarim bebisler de anneleri de superdirkizamik asisini yaptiran arkadaslar sizlerde de ates oldu mu ? bizim dunden buyana atesimiz 37.4 ile 38.3arasinda gidip geliyor ates dusurucu calpol veriyorum sanki fayda etmiyor. dun tum gece alnina bileklerine islak havlu koydum oyle 37.4 e dustu iki diste bembeyaz olmus nezaman gecer bu ates cok korkuyorum
oğlum yürümeye başladı:)ben de 9 aylıkken yürümüşüm.bana çekmiş:)ama tehlike saçıyo.hiç yalnız bırakamıyoum.darısı sizlerin başına:)))
saolun kizlar bu gece yine uyumadim desem yeri atesimiz 38.4 kadar cikiyor. simdi fitil alnaya esimi yolluycam insallah o ise yarar. bu ates nekadar korkubc yaaaa bir anda cikiyor anliyamiyorum. coraplar islakken hasta da olmaz dimi puf
saolun kizlar bu gece yine uyumadim desem yeri atesimiz 38.4 kadar cikiyor. simdi fitil alnaya esimi yolluycam insallah o ise yarar. bu ates nekadar korkubc yaaaa bir anda cikiyor anliyamiyorum. coraplar islakken hasta da olmaz dimi puf
Çok geçmiş olsun canım,ebeyi bi arayıp öyle verseydin fitili.