- 5 Ağustos 2013
- 88
- 8
Canim hep uzun kollu goydiriyordum esim bu aksam kizdi sicak diye kisa kollu giydirdim alti uzun ama icindede zibin atlet var.benim oglum bu aralar gunduzleri az utumaya basladi heo 2saatte bir ne olursa olsun uzun ya da kisa uyurdu ama artik yok.sabah 8 9gibi kalkiyoruz 11 gibi 10dk uyuyor resmen sonra kalkiyor 2gibi 2 2.5saat falan uyuyor aksamda 10gibi uyuyor.ama viz geceleri çok sik kalkiyoruz birde saat badi diyebilirim neredeyse...merhaba arkadslar gecelerı bebsılerı nasıl gıydırıp yatırıyorsunuz kızm dun hıc uyuyamadı donup donup durdu . uzun kollu pıjama takımı gıydırmıstım.
acaba kısalardan mı gıydırsem ..bırde bebıslerınız gunde kaç defa ve kaç saat uyyor
Benom.kizimda kahvaltiyi hic sevmezdi haslanmis yumurta,yemiyor bnde yumurta,sarisi labne ve bi tatli kasigi yogurdy cirpip tereyaginda pisirip omler yapiyorum arada icine maydanoz yada dereoti koyuyorum yigurt yumurtayi yumusatiyor gercekten cok leziz oluyo bide boyle deneyin.iki zeytin yiyoruz tahin lekmez veriyorum birde meyveli pure yapiyorum kahvaltimiz bukdr..aradada krep yapiyorum.tam bugday unu bi yumurta sarisi ve suyu karisyirip akiskan.kivam haline getiriyorum cok az tereyaginda altust kizartip yediriyorum cok sewiyo buda sizin icin alternatif olabilir arkadaslar
kız ne uzun kollusu ben pimpiriğim sen bendende beterımışsınşu anda kızımda ıp asklılı elbıse var düşün.dışarı çıksam kısa kollu ve şort gıydırırım.havalar cok sıcak aman sıcaktan hasta etmeyelım cnm
Canim hep uzun kollu goydiriyordum esim bu aksam kizdi sicak diye kisa kollu giydirdim alti uzun ama icindede zibin atlet var.benim oglum bu aralar gunduzleri az utumaya basladi heo 2saatte bir ne olursa olsun uzun ya da kisa uyurdu ama artik yok.sabah 8 9gibi kalkiyoruz 11 gibi 10dk uyuyor resmen sonra kalkiyor 2gibi 2 2.5saat falan uyuyor aksamda 10gibi uyuyor.ama viz geceleri çok sik kalkiyoruz birde saat badi diyebilirim neredeyse...
:)))) hadı ya..dun kısa tayt gıydırdım ıkıde brde bacaklarını kontrol edıyorum usuyormu dıye:)))bugunden ıtıbaren yavas yavas acılalım :)
Bebekleriniz yanınızda mı yatıyor yoksa odasında mı arkadaşlar.. Beİz 15-20 gün memlekete gittk orda hep yanımda yattı alıştı şimdi dün gece ayrı odasında beşiğinde yatırdım ama uyanıp duruyo ağlıyo, yanımda yatmaya alıştı sanırım,napıcam bilmiyorum yanıma alıyorum rahat uyuyamıyorm bu sefer sıkışıyoruz,hep kontrol ediyorum bu sefer,
Bebekleriniz yanınızda mı yatıyor yoksa odasında mı arkadaşlar.. Beİz 15-20 gün memlekete gittk orda hep yanımda yattı alıştı şimdi dün gece ayrı odasında beşiğinde yatırdım ama uyanıp duruyo ağlıyo, yanımda yatmaya alıştı sanırım,napıcam bilmiyorum yanıma alıyorum rahat uyuyamıyorm bu sefer sıkışıyoruz,hep kontrol ediyorum bu sefer,
Elma kabuğunu bılmıyorum ama oksuklerde soğanı rendelıyorum tulbentten de sıkıyorum çıkan sudan bır cay kaşığı verıyorum.gün de bır kezKızlar cok acil cevap kizim oksuruyor şu elma kabuguyla bisey yapiyordunuz tarifi neydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elma kabuğunu bılmıyorum ama oksuklerde soğanı rendelıyorum tulbentten de sıkıyorum çıkan sudan bır cay kaşığı verıyorum.gün de bır kez
Bizde işe yaramıştır.inşallah sizde de yarar.başka bır sıkıntısı varmı.göğsune sıcak havlu koyabilirsin.Etkili oluyor mu ilerlemesinden cok korkuyorum yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günaydın nasılsınız bakalım ?
artık havalan ısındı bebişlerimiz cıbıldaklar artık çok tatlılar ısırmamak elde değil. :) size birkaç sorum olcak
bizim doktorumuz bize kilolusunuz dedi ve ek gıdaları kısıtladı 10.700 gr kilomuz 71,5 cm boyumuz size göre nasıl
bide benim kız dişleri varya bizi çok fena ısırıyo elimi yüzümü sizinkilerde ölemi
Hanımlar kaç kilo aldınız ?
Allah Allah bizimde 11.400 kilo 74 cm boy çıktı bize hiç bişey demedi %97 lerdesiniz maşallah dedi,hiç öyle kısıtlama falanda yapmadı cnm ya,aynen emzirirken oyun zannediyo ben bağırdıkça vallahi koptumu diye bakıyorum o kadar acıtıyo