2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benom.kizimda kahvaltiyi hic sevmezdi haslanmis yumurta,yemiyor bnde yumurta,sarisi labne ve bi tatli kasigi yogurdy cirpip tereyaginda pisirip omler yapiyorum arada icine maydanoz yada dereoti koyuyorum yigurt yumurtayi yumusatiyor gercekten cok leziz oluyo bide boyle deneyin.iki zeytin yiyoruz tahin lekmez veriyorum birde meyveli pure yapiyorum kahvaltimiz bukdr..aradada krep yapiyorum.tam bugday unu bi yumurta sarisi ve suyu karisyirip akiskan.kivam haline getiriyorum cok az tereyaginda altust kizartip yediriyorum cok sewiyo buda sizin icin alternatif olabilir arkadaslar

Canim hep uzun kollu goydiriyordum esim bu aksam kizdi sicak diye kisa kollu giydirdim alti uzun ama icindede zibin atlet var.benim oglum bu aralar gunduzleri az utumaya basladi heo 2saatte bir ne olursa olsun uzun ya da kisa uyurdu ama artik yok.sabah 8 9gibi kalkiyoruz 11 gibi 10dk uyuyor resmen sonra kalkiyor 2gibi 2 2.5saat falan uyuyor aksamda 10gibi uyuyor.ama viz geceleri çok sik kalkiyoruz birde saat badi diyebilirim neredeyse...

cnm sağol ya hakketen farklı

:)))) hadı ya..dun kısa tayt gıydırdım ıkıde brde bacaklarını kontrol edıyorum usuyormu dıye:)))bugunden ıtıbaren yavas yavas acılalım :)

dun masllah benım kız çok guxel uyudu ama genelde saat bası uyanıp emıyor bazen kalkıp oyun oynuyor:)allah yardımcımız olsun ıns

Bebekleriniz yanınızda mı yatıyor yoksa odasında mı arkadaşlar.. Beİz 15-20 gün memlekete gittk orda hep yanımda yattı alıştı şimdi dün gece ayrı odasında beşiğinde yatırdım ama uyanıp duruyo ağlıyo, yanımda yatmaya alıştı sanırım,napıcam bilmiyorum yanıma alıyorum rahat uyuyamıyorm bu sefer sıkışıyoruz,hep kontrol ediyorum bu sefer,

:)))) hadı ya..dun kısa tayt gıydırdım ıkıde brde bacaklarını kontrol edıyorum usuyormu dıye:)))bugunden ıtıbaren yavas yavas acılalım :)

ben dun akşam arkadasımdaydım kızıma kolsuz şortlu tulum gıydırdım.sonra donuşte akşam 10da üşür dıye pihama gıydırdım eşim kızdı haklıydı hava hala sıcaktı hemen çıkardım arabada.şu anda uyutuyorum sadece ip askılı zıbını ve şortu var ustunde.havalar cok sıcak cnm

bızım odada besıgınde yatıyor cnm.bende annemde kaldıgımda yanıma alıyorum bır ıkı gun bıle olsa sonra yadırgıyor yerını cekıyoruz 10-15 gun.senınkıde o yuzden yapıyo.gececek ama sabret uzun surebılır.bı kere ongun annemde kaldım bır ay uyumadı evde kızım

Odasinda kendi karyolasinda yatiyor canim ben onun yaninda yatiyirum karsisinda cekyat var onda yatiyorum cunki gece cok sik uyaniyoruz biz emziriyorum ayri yatmam mumkun diil.

merhabalar herkese 1 aydır yazamıyorum takipte edemiyorum :)

6 haziranda 9 ayımız bitti çok şükür.

gelişim olarak:

geri geri emekliyoruz, baba diyoruz, çorba içmeyi seviyoruz, kahvaltıyı tek tek yemeyi seviyoruz.
yediğim yemeklere minik ekmek banıp ağzına veriyorum bu şekilde yemeyi çok seviyor.
oturmak istemiyor şimdiden her yeri karıştırıyor. oturtmaya çalıştığımda bacaklarını çivi gibi gerip oturmuyor basmak istiyor. ama adım atmıyor. hep ayakta tutayım istiyor. yürüteç almadım almayacağımda.

1 aydır hep kısa kollu giydiriyorum içinede ip askılı çıtçıtlı badi giydiriyorum.
altına tayt şort giydiriyorum. pijama olayı bir ay önce rafa kalktı :)))

geri geri emekleyip hep koltuklarımın altına giriyor. geçen gün masamın ayağına yüzünü çarptı ve morarttı ((((((((((
dünde yatağımdan düştü o kadar dikkat etmeme rağmen. bunlarda yaşadığımız tatsız olaylar (((((((
bir şey olmadı Rabbim korudu çok şükür ama saatlerce elim ayağım titredi

Bım ve a101 é küçük havuzlar gelmişti.biz aldık.kızım o havuz geldğiğnden beri Day day durmayı cok seviyor ve gıtgıde desteksiz.ayakta durma suresı çogaldı.havuzdan destek alıyor kalkıyor sonra gene ondan destek alarak oturuyor düşse bıle canı yanmıyor.bu havuzyn bize.çok desteği oldu

Biz de beraber uyuyoruz.kısmetse 2 yasında önce anne sütünden sonra yatagını ama aynı odada 4 yasındada odasını ayırıcam.beraber uyurken uzun uyuyor olması cok güzel ama.biraz tedirgin oluyor ınsan.ben kızımım yattıgı tarafa komidin dayalı o tarafa da yastık koyuyorum. Arada aramızda yatıyor.keske asansörlü beşikler var onlardan alsaymışım dıyorum.yataga yaklastırır hem.kızımdan ayrı yatmaz hemde tedirgin uyumazdım.

Kızlar cok acil cevap kizim oksuruyor şu elma kabuguyla bisey yapiyordunuz tarifi neydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar cok acil cevap kizim oksuruyor şu elma kabuguyla bisey yapiyordunuz tarifi neydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elma kabuğunu bılmıyorum ama oksuklerde soğanı rendelıyorum tulbentten de sıkıyorum çıkan sudan bır cay kaşığı verıyorum.gün de bır kez

kızlar günaydın nasılsınız bakalım ?

artık havalan ısındı bebişlerimiz cıbıldaklar artık çok tatlılar ısırmamak elde değil. :) size birkaç sorum olcak
bizim doktorumuz bize kilolusunuz dedi ve ek gıdaları kısıtladı 10.700 gr kilomuz 71,5 cm boyumuz size göre nasıl
bide benim kız dişleri varya bizi çok fena ısırıyo elimi yüzümü sizinkilerde ölemi

Allah Allah bizimde 11.400 kilo 74 cm boy çıktı bize hiç bişey demedi %97 lerdesiniz maşallah dedi,hiç öyle kısıtlama falanda yapmadı cnm ya,aynen emzirirken oyun zannediyo ben bağırdıkça vallahi koptumu diye bakıyorum o kadar acıtıyo

Son düzenleme:

seninki erkekti dimi :) ya bizim doktor çok enterasan çok yediriyosun diyo hayır çok yedirmiyorum diyorum anlatıyorum bide emziriyorum tabi ama çok kilolu bu kadar almaması lazım diyo çokda hareketli aslında yürücek nerdeyse öyle bi hantallığıda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…