denıze soktun mu?? korktu mu cnm nasıldı.ben denızle tanıssın ıstıyorum ama panıklerım çok dıye korkuyorum kendımden
bende haftasonları baby first tv açıyorum orda eğitici şeyler oluyo onlar alkış yapıyo benimkide başlıyo alkışlamaya şarkı başlayınca başlıyo oynamaya
evet canım haklısın erkekler oyle.. hafta sonu sınavlarım vardı esım ılgılendı kızımla çok yordu benı dıyor:))
bızmkıde akşamları ben mutfagı toplarken bakıyo yarım saat gecse"annesı bu senı ıstıyo"dıyo
bebısın nasıl cnm
Arkadaşlar sabahları beneklernz kaçta kalkıyo ve ne yediririyosunuz? Benim oğluş sabahları pek bişi ywmiyo, bazen bizimle sofrada yarım uumurta sarısı ve azıcık peynir yiyo o kadar, öğlen 1e kadar duruyo, öğlen çorbalarını seviyo yiyo, ama sabahları alternatif ne verebilirm??
Canım ben de çok istiyordum denizse sokmayı.havalar 1 gün izin verdi onda da önce ayaklarını soktum ama bağırdı tabi çok yabancı denizesonra kucağımda denize girdirdim yavaş yavaş biz ailecek alışığız bebeklerin ilk girişlerine benim oğlan 9. Torun. Babam getir bişi olmaz bana ver dedi daldırdı çıkardı suya. sen öyle yaparsan daha çok üşür dedi bana da. benimki bastı bağırtıyı ama alıştı sonrasında..
Neden böyle bu erkekler.ayni sorun bizde de var esin ilgileniyor sağolsun ama böyle dakika başı of oğlum hiç durmuyorsun of başım ağrıdı sonrasinda ben cik yoruldum çocuk beni bitirdi gibi sikayetleri hiç bitmiyor.
Biz bacaktan olduk
Arkadaşlar sabahları beneklernz kaçta kalkıyo ve ne yediririyosunuz? Benim oğluş sabahları pek bişi ywmiyo, bazen bizimle sofrada yarım uumurta sarısı ve azıcık peynir yiyo o kadar, öğlen 1e kadar duruyo, öğlen çorbalarını seviyo yiyo, ama sabahları alternatif ne verebilirm??
Bir de benim oğluş emerek uyuyo ve her 3 saatte bir nerdeyse emiyo uyuyo günlük süt miktarı yeterli midir??
Çok saol canım..tabi tabi benim durumum seninkinden daha kolay şu an. Oğlum her şeyi yiyo çok şükür. Büyüdüler artık. İleride oğlum paramız yoktu demektense diyorum artık kendi kendime, zor olacak tabi ama alışcaz inşallah. Canım bana soracak olursan tatil bizlere iyi geldiği gibi çocuklara da iyi geliyor. Benim oğlan 20 günde 1 kilo aldı ve emeklemeye başladı. Ama bizimki yazlıkta anneanne ziyaretiydi o yüzden ben çok rahat ettim. Ama otelde olsa sorun olacağını sanmıyorum hele hele eylüle kadar zaten artık biçok şeyi yiyor olacaklar dönüşümlü peşinden koşacaz artık bizim de asıl tatilimiz ağustosta.
Neden böyle bu erkekler.ayni sorun bizde de var esin ilgileniyor sağolsun ama böyle dakika başı of oğlum hiç durmuyorsun of başım ağrıdı sonrasinda ben cik yoruldum çocuk beni bitirdi gibi sikayetleri hiç bitmiyor.
bende 3 Eylülde yaptım doğumumu :) merhaba kızlaar
sukur canım ya ama hala puturlu yıyemıyor kusuyor çorbalar bıraz sıkıntı her çorbayı ıcmıyor
canım ya aptamıl tahıllı mamalar toplatıldı veren varmı acaba çorbalarına katınca kızım yıyordu[/QUOT
Eline birseyler veriyormusun kemirmesi icin cigneme refleksi gelisir ben oule yaptim ekmek köşesi veriyorum buskivi veriyorum. Yaninda bende bukunuyorum ama büyük koparirsa alıyorum agzindan.bir iki oksurecek korkma ama yutmayi cignemeyi öğrenecek. Kayisi ver mesela buyuk olanlardan kosesini az kes isirmaya calissin suyunu emsin.
Ben sabahlari bir yumurta sarisi(eskiden yarim veriyordum artik tama çıktık)ceyrek kibritkutusu kadar tam yagli peynir bir cay kasigi ev tapimi tereyagi yarim ceviz ince rendeyle rendeliyorum birde cicibebe ekmek varya onun yarisindan biraz fazla ufaliyorum icine bazen sicak suyla aciyirum onlari bazen de ihlamurla kivama getiriyorum oğlum yiyiyor cok şükür
Merhaba, aynı gün doğmuş bizim kuzular :)
ne güzel bir tesadüf bu :) benim sabah 08:35'de doğdu senin ki?
saat farkıyla doğmuşlar
Evet :) kendin mi bakıyorsun? Yani çalışıyor musun?
ben çalışıyorum kızıma annem bakıyor ya sen?
Ben çalışmıyorum şu an, kendim bakıyorum, zaten bırakırsam sadece anneme bırakabilirim ben de.
bende 3 Eylülde yaptım doğumumu :) merhaba kızlaar
Merhaba, aynı gün doğmuş bizim kuzular :)
Merhaba.. Benim kızım da 3 Eylül'de doğdu :) Saat 19.45'te..
Merhaba.. Benim kızım da 3 Eylül'de doğdu :) Saat 19.45'te..