2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

denıze soktun mu?? korktu mu cnm nasıldı.ben denızle tanıssın ıstıyorum ama panıklerım çok dıye korkuyorum kendımden

Canım ben de çok istiyordum denizse sokmayı.havalar 1 gün izin verdi onda da önce ayaklarını soktum ama bağırdı tabi çok yabancı denizesonra kucağımda denize girdirdim yavaş yavaş biz ailecek alışığız bebeklerin ilk girişlerinebenim oğlan 9. Torun. Babam getir bişi olmaz bana ver dedi daldırdı çıkardı suya. sen öyle yaparsan daha çok üşür dedi bana da.benimki bastı bağırtıyı ama alıştı sonrasında..

bende haftasonları baby first tv açıyorum orda eğitici şeyler oluyo onlar alkış yapıyo benimkide başlıyo alkışlamaya şarkı başlayınca başlıyo oynamaya

alkıslamayı ogretemedım ama muzıge duyarlı oynuyor elıme çak dıyorum vuruyor gel dıyorum hızlı hızlı emeklıyor:))çok tatlılar ya

evet canım haklısın erkekler oyle.. hafta sonu sınavlarım vardı esım ılgılendı kızımla çok yordu benı dıyor:))

bızmkıde akşamları ben mutfagı toplarken bakıyo yarım saat gecse"annesı bu senı ıstıyo"dıyo
bebısın nasıl cnm

Neden böyle bu erkekler.ayni sorun bizde de var esin ilgileniyor sağolsun ama böyle dakika başı of oğlum hiç durmuyorsun of başım ağrıdı sonrasinda ben cik yoruldum çocuk beni bitirdi gibi sikayetleri hiç bitmiyor.

ben genelde bebe bıskuvısı ıçıne peynır tereyagı pekmez koyuyorum yumurta sarısınıda ayrı yedırıyorum cnm.bırde bugday ekmeği içine peynır ve pekmez surup verıyorum bazen ama onu çok sevmedı.bende alternatıf arıyorum hep bıskuvu vermek ıstemıyorum ama napayım

bızımkı her taraftan ılk bebek korkuyorum ama suyu sevsın ısıyorum

hersey anneler zor.ben butun gun bakıyom dıyom.e annelık işte dıyo.sevmeye sevıyolar bakması zor gelıyo

Biz bacaktan olduk

halla halla her yerın uygulaması farklıya.boyle şey olur mu:26:

Bir de benim oğluş emerek uyuyo ve her 3 saatte bir nerdeyse emiyo uyuyo günlük süt miktarı yeterli midir??

bENİM OĞLANDA 8-8:30 gibi kalkıyo sabah annem cicibebe içine bi tane yumurta sarısı,peynir bi kaşıkda bebelac devam sütü koyup bi kase veriyo yiyo maşallah,ben de evdeyken emiyo sık sık ama sadece süt yeterli olmaz bence canım.

Bizimkide banyoda küvetin içine oturup oynamayı çok seviyo bakalım denizi sevecekmi suya vurduğunda suratına gelince ahhh diye heyecanlanıyo

aksamları aynı sorun bızdede var kızım sureklı oyuncaklarla oynuyor bagıryo yanı bılırsınız evde hep bı hareketlılık ses oluyor.esımde sıkayet edıyor ama yapacak bısey yok .bı ara ben artık dıger odaada tv ızlıcem dedı bende gıdersen keınlıkle hıc bı sekılde yanımıza gelmeyeceksın sevmeye vs..
gıdemıyor:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…