- 5 Ağustos 2013
- 88
- 8
ama lımonı yaptı çorbayı ıcmedı kızım
Kim neyi tebrik etti kaçırdım ben:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bna sadece suyun icinde satiyolar o kdr limonluymus demekki bebjs yemediyse aslinda verdigim tarifte diger sebzeler onun limonunu alir hatta sen.onu ypmadan bi gece once duru suda beklet limonu aksin iyice diger sebzelerde ozellikle kiymada limonun tadini bastirir diye dusunuyorum bn
CANIM kızımın dişi çıktı ve maalesef kımse tebrik etmedi
CANIM kızımın dişi çıktı ve maalesef kımse tebrik etmedi
yapıyorum canım ama çok kusuyor begendıremedım çorbalarıaynı çorbaları tavuk suyuna kat cnm lezzet verıyo
domatesli sebzeli un corbasi
1 ymk kasigi tam bugday unu 2 ymk kasigi zeytinyagda kavuruyorum sonra icine 2 arpacik sogan yarim patates yarim havuc bir carliston biber ve 1 domatesi yemeklik dograyip atiyprum birazda oyle kavurup uzerine su ilave ediyorum sevzeler yumusayana kdr pisiriyorum sonra blendirliyorum..bu corbanin icine sehriye ekleyip biraz daha pisiriyorum favori corbamiz kizim bitek bundan iki kase iciyor tawsiye ederim cnm
kızlar aşıdan geldik.bı arkadas bacaktan demıştı.koldan yaptılar ozellıkle sordum
oyle yapayım ınş lımonu gıder.tarıfımız nerdeyse aynı ben kabak koymamıştım sadece cnm
yenımı cıktı cnm tebrık ederım.bızım 8 tane var elıne bırşey vermeye korkuyorum bı ısırıyo kocaman ödum kopuyo ağzından alıyom:26:
O zaman tebrikler minik prenseseeee:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yapıyorum canım ama çok kusuyor begendıremedım çorbaları
tarıflerı yazıyorum allah razı olsun canım
kızlar aşıdan geldik.bı arkadas bacaktan demıştı.koldan yaptılar ozellıkle sordum
Ewet cnm bize bacaktan vurdular 9.ay asisini
Benimki emekliyor ayaga kalkiyor koltuklara tutunup ileri dogrungidebiliyor daha disi yok sanirim cikicak eli agzindan cikmaz oldu bu ara her seyi isiriyorTESEKKURLER. evet yenı çıkıyor 2sı bırden .ayağa kalkabılıyormu sizin bebeğiniz
Slm kizlar
Cok şükür hastaliklari atlattik istahi acildi oglumun ama bu surede zayifladi suzuldu resmen kisa surede toparlar inşallah.
Bizim 9.ayimizda bitti ayin 2de biz hala emeklemiyoruz ve hala dislerimiz çıkmadı.
Oglum artik herseyden anlar oldu artık onunla vakit gecirmesi çok daha eglenceli hale geldi bakislarimdan bile anlıyor artik.yalniz kalmak istemiyor hic oyle gozunun onunde olacakmisim:))) ille benimle durmakta israrci degil ama yaninda sadece biri bulunmasi lazim.
Kizlar bu 9. Ay asisi nedir. Kizamik mi kizamikcik mi boyle bir asi takvimde de yok napayim ben eylul de urfa ya gidiyoruz atamadan kaynakli.suriyeliler yuzundense mecbur asi yaptirmak zorunda kalicam galiba
Benimki emekliyor ayaga kalkiyor koltuklara tutunup ileri dogrungidebiliyor daha disi yok sanirim cikicak eli agzindan cikmaz oldu bu ara her seyi isiriyor
bızde bacaktan olduk..
TESEKKURLER. evet yenı çıkıyor 2sı bırden .ayağa kalkabılıyormu sizin bebeğiniz
Ewet cnm bize bacaktan vurdular 9.ay asisini
Kizlar bu 9. Ay asisi nedir. Kizamik mi kizamikcik mi boyle bir asi takvimde de yok napayim ben eylul de urfa ya gidiyoruz atamadan kaynakli.suriyeliler yuzundense mecbur asi yaptirmak zorunda kalicam galiba
Benimki emekliyor ayaga kalkiyor koltuklara tutunup ileri dogrungidebiliyor daha disi yok sanirim cikicak eli agzindan cikmaz oldu bu ara her seyi isiriyor
TESEKKURLER. evet yenı çıkıyor 2sı bırden .ayağa kalkabılıyormu sizin bebeğiniz
Oğluşumun teyzeleriii...biz döndük tatilden oğluma inanılmaz güzel geldi..20 günde 1 kg. Almış tosunum☺️☺️☺️☺️Ama ben çok kötüyüm kızlar. Tatil de bitti şimdi iş zamanı. Son 1 haftamız işe başlamam gerekiyo artık. Nasıl yapcam nasıl alışacaz bilmiyorum. Desteğinize ihtiyacım var