maşallah bebişinecnm denızemı gıttınız.bızde gıtmeyı dusunuyoz gunu bırlık ama kızımla nasıl olcak kı????
halla halla...
bıze nıye koldan vurdular kıya:26:
vurdur cnm ben dru aradaım vurdur dedı kızamık salgını varmış
Oğluşumun teyzeleriii...biz döndük tatilden oğluma inanılmaz güzel geldi..20 günde 1 kg. Almış tosunum☺️☺️☺️☺️Ama ben çok kötüyüm kızlar. Tatil de bitti şimdi iş zamanı. Son 1 haftamız işe başlamam gerekiyo artık. Nasıl yapcam nasıl alışacaz bilmiyorum. Desteğinize ihtiyacım var
[QUOTE Er ya da gec ise baslancak kacis yokzaten kucukken ayrilalim da bir an once alissin buyuyunce daha kotu
Evet canım annemlerin yazlığa gittil. Benim kuzu hiç zorluk çıkarmadı eşim yanımda olmadığı halde çok iyidik. Hiç korkma bence bebek arabasını mutlaka yanınıza alın en önemli şey o. Gerisi kolay
Selam arkadaşlar..
Nasılsınız
bebıslere tv ızletıyormusunuz .
Kızım almıs kumandayı hem konusuyor hem kanal degıstırıyor:)
Biz de bugun koldan asi olduk sordum hemsireye kizamik koldan olur dedi :s
Er ya da gec ise baslancak kacis yokzaten kucukken ayrilalim da bir an once alissin buyuyunce daha kotu
bebeklere cok zararlı.sadece akşamları acıyorum ama bazen çıldırcak gbı oluyorum hıç durmuyo mecbur acıyorum sonra kendıme kızıyorum açtım dıye.reklamlar denk geldımı dunyayla baglantısını koparıyo buda çok tehlıkelı bebekler için.bı arkadaısmın oğlu malesef otıstık.çoçuğa saatlerce tv ızletmışler bebekken. o yuzden acmamak ıcın dırenıyrum ama ınsan mecbur kalıyo bazen
ay allah korusun canım ya tv acık ama oyun oynuyor arada bakıyo sarkılarını sevıyo sarkılar cıkınca sevınıyor..sanırım daha dıkkatlı olmam gerekıyo
cnm bebekler klıplerı ve reklamları çok severmış.mumkun oldugunca acmamaya calış.ben ornegını gördum o yuzden çok korkuyorum.gecen gun 1 saatlık işim vardı babasına bıraktım kızımı.geldım "nasıl durdumu" dedım kızım bıraz yaramaz cunku hep kucak,ilgi,oyun vs ıster."durdu hıç yaramazlık etmedı "dedı.aaa nasıl dedım "e televızyonu actım izledık demezmiçok kızdım erkekler işte bızım gbı olamıyorlar...
evet canım haklısın erkekler oyle.. hafta sonu sınavlarım vardı esım ılgılendı kızımla çok yordu benı dıyor:))
bızmkıde akşamları ben mutfagı toplarken bakıyo yarım saat gecse"annesı bu senı ıstıyo"dıyo
bebısın nasıl cnm
sukur canım ya ama hala puturlu yıyemıyor kusuyor çorbalar bıraz sıkıntı her çorbayı ıcmıyor
canım ya aptamıl tahıllı mamalar toplatıldı veren varmı acaba çorbalarına katınca kızım yıyordu
ay allah korusun canım ya tv acık ama oyun oynuyor arada bakıyo sarkılarını sevıyo sarkılar cıkınca sevınıyor..sanırım daha dıkkatlı olmam gerekıyo
ıyı barı ıcım rahatladı.bende sormuştum bu tur aşılar koldan olur demıştı
Oğluşumun teyzeleriii...biz döndük tatilden oğluma inanılmaz güzel geldi..20 günde 1 kg. Almış tosunum☺️☺️☺️☺️Ama ben çok kötüyüm kızlar. Tatil de bitti şimdi iş zamanı. Son 1 haftamız işe başlamam gerekiyo artık. Nasıl yapcam nasıl alışacaz bilmiyorum. Desteğinize ihtiyacım var
Nasıl geçti tatiliiniz zor oldu bizde eylüle rezarvasyon yaptırdık ama hala kararsızım o zamana kadar galiba yürüyecek şimdi bile iki dakika yerinde durmuyo emekliyo gidiyo bi yerlerden tutunup ayağa kalkıyo ellerini bırakıp tay tay duruyo düşe kalka :) o zaman yürürrse acaba tatil zehir olur mu diye düşünmeye başladım giden biri olarak düşüncelerini almak istiyorum işe başlama konusuna gelince 3 aylıkken bıraktım canım bide o zaman memeye en ihtiyacı olduğu zaman öğlenleri gittim geldim artık 10. ayın içine girdiler ek gıdaya başladılar artık gitmiyorum zamanla alışırsın merak,ona iyi bir gelecek için çalışacaksın böyle düşün olur mu