2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebişine cnm denızemı gıttınız.bızde gıtmeyı dusunuyoz gunu bırlık ama kızımla nasıl olcak kı????

Evet canım annemlerin yazlığa gittil. Benim kuzu hiç zorluk çıkarmadı eşim yanımda olmadığı halde çok iyidik. Hiç korkma bence bebek arabasını mutlaka yanınıza alın en önemli şey o. Gerisi kolay

halla halla...

bıze nıye koldan vurdular kıya:26:

vurdur cnm ben dru aradaım vurdur dedı kızamık salgını varmış

Biz de bugun koldan asi olduk sordum hemsireye kizamik koldan olur dedi :s

Er ya da gec ise baslancak kacis yok zaten kucukken ayrilalim da bir an once alissin buyuyunce daha kotu

[QUOTE Er ya da gec ise baslancak kacis yok zaten kucukken ayrilalim da bir an once alissin buyuyunce daha kotu[/QUOTE]

Sen de mi canım işe başlıcaksın

Selam arkadaşlar..
Nasılsınız
bebıslere tv ızletıyormusunuz .
Kızım almıs kumandayı hem konusuyor hem kanal degıstırıyor:)

denıze soktun mu?? korktu mu cnm nasıldı.ben denızle tanıssın ıstıyorum ama panıklerım çok dıye korkuyorum kendımden

Selam arkadaşlar..
Nasılsınız
bebıslere tv ızletıyormusunuz .
Kızım almıs kumandayı hem konusuyor hem kanal degıstırıyor:)

bebeklere cok zararlı.sadece akşamları acıyorum ama bazen çıldırcak gbı oluyorum hıç durmuyo mecbur acıyorum sonra kendıme kızıyorum açtım dıye.reklamlar denk geldımı dunyayla baglantısını koparıyo buda çok tehlıkelı bebekler için.bı arkadaısmın oğlu malesef otıstık.çoçuğa saatlerce tv ızletmışler bebekken. o yuzden acmamak ıcın dırenıyrum ama ınsan mecbur kalıyo bazen

ay allah korusun canım ya tv acık ama oyun oynuyor arada bakıyo sarkılarını sevıyo sarkılar cıkınca sevınıyor..sanırım daha dıkkatlı olmam gerekıyo

ay allah korusun canım ya tv acık ama oyun oynuyor arada bakıyo sarkılarını sevıyo sarkılar cıkınca sevınıyor..sanırım daha dıkkatlı olmam gerekıyo

cnm bebekler klıplerı ve reklamları çok severmış.mumkun oldugunca acmamaya calış.ben ornegını gördum o yuzden çok korkuyorum.gecen gun 1 saatlık işim vardı babasına bıraktım kızımı.geldım "nasıl durdumu" dedım kızım bıraz yaramaz cunku hep kucak,ilgi,oyun vs ıster."durdu hıç yaramazlık etmedı "dedı.aaa nasıl dedım "e televızyonu actım izledık demezmi çok kızdım erkekler işte bızım gbı olamıyorlar...

evet canım haklısın erkekler oyle.. hafta sonu sınavlarım vardı esım ılgılendı kızımla çok yordu benı dıyor:))

Son düzenleme:
bızmkıde akşamları ben mutfagı toplarken bakıyo yarım saat gecse"annesı bu senı ıstıyo"dıyo
bebısın nasıl cnm

sukur canım ya ama hala puturlu yıyemıyor kusuyor çorbalar bıraz sıkıntı her çorbayı ıcmıyor
canım ya aptamıl tahıllı mamalar toplatıldı veren varmı acaba çorbalarına katınca kızım yıyordu

cnm hep blendermı kullandın basta.ondan zor alışıyordur.benı uyarmıştı tanıdıklarım pütürlıuye gecmesı zor olur blender kullanma dıye
ben kaşık mamaları vermıyorum saglıklı olduklarını düşünmüyorum.sadece kahvaltılık almıştım 8 tahıllı ballı 3-4 sefer verdım bu gdo olayını duyunca attım bır dahada kaşık maası almam cnm.gerek yok bence
çorba ceşitlerı arastır dur netten ben oyle yapıyorum.

Bende haftasonları baby first tv açıyorum orda eğitici şeyler oluyo onlar alkış yapıyo benimkide başlıyo alkışlamaya şarkı başlayınca başlıyo oynamaya

Nasıl geçti tatiliiniz zor oldu bizde eylüle rezarvasyon yaptırdık ama hala kararsızım o zamana kadar galiba yürüyecek şimdi bile iki dakika yerinde durmuyo emekliyo gidiyo bi yerlerden tutunup ayağa kalkıyo ellerini bırakıp tay tay duruyo düşe kalka :) o zaman yürürrse acaba tatil zehir olur mu diye düşünmeye başladım giden biri olarak düşüncelerini almak istiyorum işe başlama konusuna gelince 3 aylıkken bıraktım canım bide o zaman memeye en ihtiyacı olduğu zaman öğlenleri gittim geldim artık 10. ayın içine girdiler ek gıdaya başladılar artık gitmiyorum zamanla alışırsın merak,ona iyi bir gelecek için çalışacaksın böyle düşün olur mu

Arkadaşlar sabahları beneklernz kaçta kalkıyo ve ne yediririyosunuz? Benim oğluş sabahları pek bişi ywmiyo, bazen bizimle sofrada yarım uumurta sarısı ve azıcık peynir yiyo o kadar, öğlen 1e kadar duruyo, öğlen çorbalarını seviyo yiyo, ama sabahları alternatif ne verebilirm??

Bir de benim oğluş emerek uyuyo ve her 3 saatte bir nerdeyse emiyo uyuyo günlük süt miktarı yeterli midir??

Çok saol canım..tabi tabi benim durumum seninkinden daha kolay şu an. Oğlum her şeyi yiyo çok şükür. Büyüdüler artık. İleride oğlum paramız yoktu demektense diyorum artık kendi kendime, zor olacak tabi ama alışcaz inşallah. Canım bana soracak olursan tatil bizlere iyi geldiği gibi çocuklara da iyi geliyor. Benim oğlan 20 günde 1 kilo aldı ve emeklemeye başladı. Ama bizimki yazlıkta anneanne ziyaretiydi o yüzden ben çok rahat ettim. Ama otelde olsa sorun olacağını sanmıyorum hele hele eylüle kadar zaten artık biçok şeyi yiyor olacaklar dönüşümlü peşinden koşacaz artık bizim de asıl tatilimiz ağustosta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…